Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Nyúltáp
üzenetére
igen, igyekeztem kb-ra megtartani a face/pixel arányt, de mivel a részeket külön mappoltam, és elsőnek behelyeztem a tartományba, és utána mappoltam a következő objektet, így csak szemre ment a dolog, de nem is bánom, lehet, hogy még egy kicsit felveszem 1-2 dolog méretét... Amúgy 1k-s textúrát akartam rá tenni, de ugye a legnagyobb objekt a penge illetve a tok, átlóba nem szeretek festeni, nem is nagyon szoktak, viszont ha meg egyenesre felállítottam, akkor a többi cucc nem töltött volna ki egy 1024x1024-es textúrát... így berendeztem 512x1024-be, és még így is volt bőven helyem, hogy ne átlapoltan legyen... lehet, hogy nem lett volna gond vele, de még így is maradt egy csomó helyem (amire persze törekedn kell, hogy a lehető legkisebb legyen, de azért nem vészes... ilyen 450x1024-es absztrakt textúraméretet meg nem akartam (nem is szoktak). Szóval egyenlőre elégedett vagyok vele

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Napelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Dell ALienware AW3225QF 32" 4K QD-OLED Gaming Monitor 27% áfás - 3 ÓRA ÜZEMIDŐ!!
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest