Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardverfogócska a kertben
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyúltáp
senior tag
sziasztok
i'm back, jelentem túléltem.nagynehezen, prodigy elég halálközeli élmény volt
Bici: szép nyakatekert megoldás, mit ne mondjak, na nem minth én egyszerűbbeket írtam volna
Boolean-tsmooth, naigen, boolen olyan szép topológiát tud arázsolni egy modellre, hogy nem is csodálom, hogy megfekszik tőle turbosmooth.
Az elmúlt 8 napban sikerült elpusztítanom a maradék 3 agysejtemet is, úgyhogy most ha lehet még nem ötletelnék rajta, hogy miért is bibis a booleanos megoldás.
heartdesign: szívesen válaszolnék, de ez a hogyan lehet jó textúrákat készíteni (amúgy shader, a textúra csak a shader egy része) kérdés olyan mintha azt kérdeznéd hogyan lehet hegedűlni. 3d területén nem hátrány a nagyfokú önállóság nomeg kreativitás, de kezdésnek ajánlanám a www.spot3d.com áttanulmányozását, aztán world3d.hu-n van emlékeim szerint egy egészen jó leírás külöünböző anyagcsatornákról.Amúgy SG-n is nem véletlen, hogy nem válaszolt rá senki sem.
Kerámia: diffusenak vmi alapszín, esetleg textúra, egy enyhe noise bumpnak, némi glossy reflection és megisvagy.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Háztartási gépek
- Star Citizen
- Fűnyíró topik
- Assetto Corsa EVO
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 9950X3D2 4.30GHz
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16" M1 Max (2021) 32GB/500GB SSD használt, 88% akku (229 ciklus)
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB szép állapot 91% akku 111 ciklus
- ASUS GeForce RTX 3070 STRIX OC 8GB GDDR6 eladó akár beszámítással is
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Boolean-tsmooth, naigen, boolen olyan szép topológiát tud arázsolni egy modellre, hogy nem is csodálom, hogy megfekszik tőle turbosmooth.