Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Azonnali fotós kérdések órája
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
válasz
balazs025 #66981 üzenetére
+ Fizzie:
Jó értem, de a turn 10-ből vált ki és azért azok is felügyelik, valamint közösen használják a liszensz jogokat, így ha véletlen turn10-et mondok a playground games helyett kicsit közelibb, mintha EA-t említek (jajj bocs Forza, hogy odasoroltalak még poénból is)De igazatok van elnézést, ettől függetlenül a Turn10 és a Playground games se adott még ki kakit.
-
eL Geri
őstag
A Forza Horizon 5-ben lesz vajon Dolby Atmos támogatás?
-
Steve1207
veterán
válasz
GeronimoTama #66988 üzenetére
Imádom, annál jobb arcade rally nincs azóta se. Amúgy a hír hallatán én is ebben reménykedek, de ha minden igaz itt is a licencek miatt nem lehetett sajna, de versenyzők és zene miatt főleg.
-
Bad Pritt
félisten
Elkezdtem a Halo Wars 2-t, boxon is fasza.
Az Awakening the Nightmare jóféle kieg, megéri megvenni? -
pethYeti
addikt
Előrendeltem Izlandról a Horizon 5 premium addon bundle-t. Szépen telepíti is konzolra, viszont a pénzt még nem vonta le. Ez mikor szokott megtörténni?
.LnB:
-
prokxy
veterán
A béta nekem sem volt a kedvenc, de a BF sorozat igen. Meglátjuk mit alkot a Dice, eléggé eltértek az IGAZI BF feeling-től.
PoE-t nem volt kivel tolni, emiatt hagytam abba, meg az a skillfa, gyááá.A Dio II resurrected-en gondolkodtam, de olyan gázak a szerverek, hogy skippelem egy akcióig.
-
rdt89
addikt
Sajnos nem támogatott, szerintem az eddigi legjobb Motorsport amihez szerencsém volt, sajnálom is, hogy nem lett BC-s.
frankdelgado:
Sokan megadják a Turn10-nek előre a bizalmat és sokan szeretnék támgoatni őket, mert még sz.rt nem tettek le az asztalra és megérdemlik, hogy ne csak GP-n keresztül pörgessék az emberek azt a szériát, aminek nem nagyon van vetélytársa. -
.LnB
titán
válasz
prokxy #66977 üzenetére
Áhhh. Fél órát bírt a gépen a beta.
Tudod, hogy én mindig játszottam BF-fel, mégsem volt soha a fő játékom. Tisztelem, baromira tetszett mindig a naAagy háborús hangulat, de igazán sose fogott meg.
Ez a beta meg inkább negatív élmény volt nekem. Eléggé nem tetszett.
Idén nagyjából marad a FH5, ünnepek környékén majd letolom a Kena-t szerintem. Ezek mellett meg max PoE. -
ρσгτσ
addikt
válasz
frankdelgado #66961 üzenetére
Elsősorban a DLC pack -ról van szó. Bár gondolom van aki megvette az alapjátékot tartalmazó csomagot is.
homerhamm #66973:
Nincs. -
3L1T3
addikt
válasz
Minek írsz egy fórumra ahol nem kíváncsiak a véleményedre? Valóban szükséges ez a stílus?
-
.LnB
titán
Aham.
frankdelgado
Kellenek a plusz cuccok. Nagyon rá akarok feküdni erre a részre. És az se rossz, hogy jövő hét pénteken nyomhatom majd. Mert nekem ezt az évet már csak a FH5 mentheti meg, nagyon várom. Eltekintek attól, hogy nem örülök Mexiconak. Örülök inkább, hogy ott legalább jobbkéz szabály van. -
pzstm
titán
válasz
tényleg kicsit sem érzed gáznak?
-
Wesder
titán
válasz
Mert a Premium kiadàs nem lesz benne a "ganépassban".
-
.LnB
titán
válasz
JamesHun #66954 üzenetére
Valószínűleg majd ugyan akkor fogja nekünk is levonni, amikor neked. De ha gondolod, ha levonta, írhatok egy privit, hogy "most".
Elvileg, ha jól számolok, akkor maximum holnap. Mert holnap lesz 10 nap a megjelenésig. És úgy rémlik, hogy 10 napot írtak. Azt nem tudom, hogy a munkanak bele számít e, szerintem nem.
"Az előrendeléseken kívül megvásárolt letöltések már elérhetők. Ha letölthető termékre adott le előrendelést, akkor az elküldési dátum előtt legfeljebb 10 nappal terheljük meg a számláját."
-
JamesHun
addikt
Forza H 5 pénzét mikor vonják le?
Pénteken? -
Bogyi007
veterán
válasz
zojjektum #66942 üzenetére
Icemad kollega adott erre segítséget tegnap nekem is.
Egyébként ami árakat látni ott, az kb forintosítva mit takarnak?
-
.LnB
titán
válasz
frankdelgado #66948 üzenetére
Eléggé más a két nagy címhez viszonyítva. Ezáltal friss élmény, más. De nehéz is.
Van egy nyomasztó hangulata, hogy bárhonnan bárki megölhet.
-
frankdelgado
őstag
Hogy a fossága okán az új csatamező játék kiesett, valami értelmes multit kéne találni, mert a hív a szógálattal elvagyok ugyan, de kicsit unom már a reflex hadviselést....meg most pont aktuelle a II. VH., mert találtam a hálókeverőn egy ilyen rajzfilmes 2. világháborús sorozatot, a felszabadítót és meg is kívántam a témát....a bf5 nem jön be, úgyhogy inkább a Bf1 -el pörgettem kicsit...Szóval megnézzük ezt is
-
zojjektum
őstag
válasz
JamesHun #66939 üzenetére
Engem már nem annyira zavar, mondhatni megszoktam és amúgyis fülessel játszom, de a családi alvás problémán a hangos tv végképp nem segítene
Amúgy nem is értem, hány mérnök kezén ment át ez a kontroller, és mondogatták "ez igen, hazaértünk" és nem esett le nekik, hogy olyan, mintha valaki kopogós cipőben szaladgálna egy mortal kombat alatt.
-
zojjektum
őstag
Rá akartam nézni az izlandi store-ra, de hiába írom be az is-is véget, minden alkalommal hu-hu-zik, ha kijelentkezek akkor en-US/is-is-re áll. Egyedül akkor tudom megnézni, ha direkt linket nyitok meg, de ha ellépek onnan, azonnal a fent említett címekre ugrik. Próbáltam mobilnettel, inkognitóban, mobilról, gépről, de sehogyan sem működik. Milyen megoldás a tuti?
-
persil
nagyúr
válasz
parandroid #66893 üzenetére
"jajjj, nehogy leessen a frame-rate!"
Isten tartsa meg a jo szokasukat. Evek ota abszolut kotelezove tennem minden fejlesztonek, hogy tartsa a jatek a meghirdetett framerate-et. Ez lenne a konzol elonye, hogy leulsz es jatszol. Szepen dolgozzanak meg vele. Ha 4k 60fps-sel promoznak egy cimet, akkor ne csak a falat bamulva legyen 60, akcio kozben meg 43. (Szia Biomutant)
Most meg ugyanugy, mint 10 eve pc-n, azt kell figyelni, hogy ne keruljon a latoteredbe haromnal tobb objektum, mert 30-rol leesik 25 fps-re. :D
Egy tenyleg stabil, fix framerate tobbet hozzaad a jatekelmenyhez, mint plusz 3 grafikai effekt, amit jatek kozben eszre sem veszel.
Masfelol egyet is ertek veled, ideje lenne kihasznalni az uj gepeket, DE baromi jo lenne, ha mindezt ugy tennek, hogy ne ingadozzon a performance.
-
.LnB
titán
Hel Let Loose szerintem, ha érdekelne valakit.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
ρσгτσ
addikt
válasz
honeypot #66920 üzenetére
Beváltani régi Xbox app -ból tudsz, amihez be lehet szerezni az apk -t. Viszont nekem az utóbbi időben már nem ment. Más is jelezte, hogy nem sikerült.
Ki kell próbálni, hogy mi újság. Más esetben marad a VPN, amiről itt nem lehet beszélni.
Szerk.:
Az első bekezdés csak droid alatt működik.Vásárolni pedig vagy giftcard beszerzése után tudsz, vagy egyéb oldalakról, másoktól vásárolt digitális kódokkal szerezheted be az adott játékot. Viszont elég sok a megbízhatatlan oldal. Érdemes előtte kérdezni itt a topikban.
-
ρσгτσ
addikt
Mert ha nem mondják el milyen körülmények között sérült meg a doboz, akkor elég lutri az egész. A hiba pedig nem biztos, hogy egyből ki fog jönni. Függetlenül attól, hogy külsőre a konzol nem sérült a csomagolás miatt.
Az viszont becsomagolva sem tesz túl jót a konzolnak, ha például beb***k az autóba jó nagy lendülettel. Vagy esett egy jót másfél méterről.
De abból is lehet csúnya sérülés, ha csak salgó polcon egy élesebb részen lezúzzák az oldalát, ami nem igazán jelent rosszat a konzolra nézve. Pár helyen salgó vagy hasonló polcokon tárolják a cuccokat.
Szerk.:
Jah erről jut eszembe. Ma az Alza üzletben beszorultunk a liftbe. Leállt mindegyik. Aztán sikerült kijutni, és a lépcsőházzal próbálkoztunk. Igen ám, de oda csak bejutni lehet, kimenni pedig mágneskártyával tudsz.Végül a raktáron keresztül sikerült kiszabadulni. Egész korrekt rend és tisztaság van.
Szóval a lenti parkolóból senki ne próbálkozzon a lépcsőházzal.
-
kicsako
őstag
Sziasztok,
Tervben van az új FH5 megvétele, de jelenleg csak Xbox one kontrollerem van. Érdemes beruházni egy XSX kontrollerre? Van valami újítás ami miatt megérné?
-
honeypot
tag
Sziasztok! Hogyan lehet más régiójú játékokat vásárolni/kódot beváltani? Nem találok a telefon alkalmazásban vásárlásra lehetőséget, pedig úgy emlékszem régebben ott lehetett megoldani.
-
sch_a
addikt
válasz
Wesder #66908 üzenetére
Hát én játszottam az FH4-el One-on is és nem szerettem. S-en 60FPS-el teljesen más kávéház. F1 2021 detto. Ha lesz végre új Motorsport, elgondolkodnék az X-en a 4K miatt. De feltételezem nem nagyon lesz 4K@60FPS ezen a generáción, 30-al pedig most már nem nagyon akarok játszani. Legalábbis ezekkel a félszim játékokkal biztos nem. (A full arcade Horizonnal sem, de az úgyis csak pár órára köt le.)
-
v-man
őstag
Ezzel mit kezdenétek? (Egy hónap várakozás után...
)
Nyilván függ a sérülés mértékétől is, amit látni kell előbb.
[kép] -
Wesder
titán
válasz
Roland0224 #66913 üzenetére
Kettő együtt nem megy.
-
modflow
veterán
Bekapcsoltam a BOX-ot, erre feldob egy üzit, hogy bekapcsolom a VRR-t?
Mondom igen.
Majd bemegyek a menübe és látom, hogy inaktív az opció...
Ez mi ez? -
sith7
félisten
Köszönöm a válaszokat, akkor átrakom én is
-
NJanika
aktív tag
válasz
hombre[EU] #66910 üzenetére
Micsoda véletlen . Én is a fotózásért farmolok, de a te tipped sem rossz. *banplz smile*
-
consono
nagyúr
Végeztem a Scarlet Nexus első végigjátszásával, nagyon kellemes meglepetés volt a játék! Valamikor Kasane-val is végig fogom játszani, hogy az ő története is meglegyen, de az utolsó fejezet kicsit túl töményre sikerült, elfáradtam bele
Mondjuk ez is olyan játék, amit kevesen fejeznek be, egy halom acsi 10% alatti játékosnak van még...
Ja, Series S-en játszottam vele, szerintem nagyon jól néz ki a játék, komolyabb bugba sem futottam bele (egy updated keycard nem spawnolt le, de save/load után az is megvolt). -
Moby
veterán
válasz
Wesder #66876 üzenetére
Mindig az volt, minden Forza Horizonban. Anno a one-t úgy skippeltem el, hogy azt mondtam, hogy ezektől nekem soha nem kell több konzol, amit leműveltek a One éra indulása előtt. És ezt egészen addig tartottam, amíg meg nem láttam a KV váci úti üzletében a kioszkon a FH2-t futni. Az a motionblur ami abban is volt már...ott helyben sutba dobtam az elveimet, és vettem egy one-t, pedig rohadtul nem azért mentem, és még nem is lehetett kapni a FH2-t (ha jól emlékszem pont 3L1T3-től
). Oké, az egészen nagyot lökött, hogy akkor már elérhető volt a kinect nélküli box.
-
Wesder
titán
válasz
Roland0224 #66903 üzenetére
PC-n lemezkezelő làtja, és tudod vele formàzni, vagy Xboxon médiàra formàzod, akkor tudod hasznàlni bàrhol.
-
NJanika
aktív tag
válasz
hombre[EU] #66900 üzenetére
Én a 4-ben megszereztem pl az összes Lamborghinit pedig 2-4 millió is van darabja és a különlegesek meg drágábbak a piacról vagy eventeket kell értük teljesíteni. A megoldás, hogy megcsinálod a kisebb storykat , taxi, drift stb és azok termelenek pénzt. A forzas alkalmazás is ad havi 150k-t egyébként . Egy időben piacozni is lehetett pl megszerezted a cyberpunkos quadrat és eladtad a piacon több millióért.
-
Roland0224
senior tag
Akiknek külső vinyó van. Nekik látja a számítógép?
Ugye leformázza az xbox ha arra akarok játékot tennj de utána a gép nem látja.
Van erre valami megoldás vagy ez van így jártam?
(Próbálkoztam particióval de ugyan az a jelenség történt) -
sith7
félisten
válasz
FollowTheORI #66899 üzenetére
Köszi a válaszokat, megnéztem csak a külső vinyón van, mert ha lehúzom, nem hozza a játékok között, meg megnéztem a tárhelynél is, ott is csak a külső vinyón mutatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest