- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz Norb79 #28066 üzenetére
Jó dolog a GPU, de a kínálat még bőven hagy kívánnivalót maga után. musztiii árával nagyon jó üzlet még így is persze. Nem szeretném nagyon a saját preferenciáim szerint nyilvánosan értékelni a Game Pass-t, mert ferdíti a képet, hogy ez az én véleményem. De, azért az sokat mondó, hogy évekig nem volt Xbox-om. És a GP kínálatából még mindig a FH4 az, amivel a legtöbbet játszottam. Amivel már a megjelenésekor is játszottam, csak akkor még PC-n.
A Microsoft-nak sokkal jobban rá kellene feküdnie a játékkínálatra. És én nem a saját stúdiókban látom a megoldást. Azt a rengeteg pénzt én inkább arra költöttem volna, hogy rögtön, vagy sokkal hamarabb bekerüljön a GP-be minden AAA third party cím.
De ez csak az én meglátásom.ui: Én borzasztóan várom a Flight Simulator-t. Az az egyetlen játék jelenleg, ami nagyon érdekel, és a Microsoft-hoz köthető.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Dell notebook topic
- Revolut
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1TB Tárhely, Bontatlan, 2 Év garanciával!
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Xbox 360 Játékok