- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
-
törölt tag
-
nyunyu
félisten
válasz
#48613632 #36661 üzenetére
Ha ennyire nem megy a 132 penes rovid 88mm-mel a Tigris, akkor miert nem teszed vissza a 75mm-est?
Annak 150 a penje.
Viszont valamivel kisebb a DPMje, kevesebb sebzest tud azonos ido alatt kiosztani.Hosszu 88mm viszont tenyleg nagyon jo, T9 dogoket kiveve mindent atvisz.
-
diegho
nagyúr
válasz
forras2 #36684 üzenetére
Nálad konkrétan 5.48 tierpontra jutott 564 sebzés, az borzalmas, alig 100 sebzés tier pontonként. A stat tehát pont, hogy mérvadó. Ilyen kevés sebzést csak úgy tudtál elérni, hogy a nagy tankokkal szinte semmit nem csináltál. Van 10 köröd tier7-el, ami kb fele a napi merítésnek (21 kör), 1 kör tier6-al, 5 kör tier5-el, 5 kör tier 2-4el. Vagyis a te statisztikád pontosan megmutatja hogyan játszol. Nem kell ezt túlbonyolítani, a számok nem hazudnak.
04ahgy igen oda be kell regisztrálni és akkor tudod követni a napi statisztikádat.
-
forras2
őstag
Kettővel alattad Djuree leírta, hogy mi a mérvadó. Vagyis nálam mi a mérvadó.
+SoulRiever-
Ő nem tudom
Te írtad, hogy jé 1 fórumtárs? Mert akkor igen
Az volt az a csata, amin felqrtam magam agyilag
Stock ágyús tigris szemből felgyújtott 1 lövésre, én is tigrissel voltam. Azt utána kaptam tőle egyet oldalról még. Az az 1 lövése elvitte a lánctalpamat, a motoromat, a lőszerrekeszemet, és a sofőrömet -
jano_77
nagyúr
Nem tudom volt-e már, de hátha még nem.
SOSE menjetek, surranjatok át a piroson! -
törölt tag
válasz
forras2 #36684 üzenetére
Mindjárt megnézem. De abban biztos vagyok, hogy nem a kisebbik 88-as volt fent neki, erre így előre felteszem a bal kezem kisujjának az utolsó percét
szerk: Ezt a videot tegnap már végignéztem, ez a fal mellé állós, farral kitolatós
Szép munka, gratula hozzá, megnézem még1x
-
Djuree
félisten
válasz
forras2 #36684 üzenetére
persze hogy nem adja át, mert az egyik legfontosabbat, az egyéni taktikát nem mutatja, ami simán hozhat győzelmet, ami sztem a legfontosabb, mégha ebben a játékban nem is. nekem pedig ehhez van érzékem, mivel stratégiai játékokban vagyok leginkább otthon, ezeket játszottam/játszom leginkább, itt is elég hatékonyan alkalmazom ezeket a dolgokat
sokszor nem is nagyon sebzek, de feltartom a saját tankomnál nagyobb gépeket is és ez vhogy nekem nagyon jól eső érzés
igaz a kutya nem gratulál utána, mert a többiek le se szarják vagy nem veszik észre, néha egy-egy értelmes fazon azért beszól h nélkülem nem ment volna. na ez az ami nekem kell ebben a játékban (is). wow-ban is healer voltam, alig sebeztem, viszont nélkülem igen hamar bedaráltak volna minket.
-
forras2
őstag
válasz
#48613632 #36681 üzenetére
Itt Nyunyu mutatja, hogy hogyan kell tigrissel T29-et őlni
Eddig nekem sem sikerült, de ez a videó után 1:1-ben már sikerült kicsinálnom egyet
Djuree
És mit csinálsz, ha mész tier8-al, utána tier2-vel, utána tier4-el? Úgy is az átlag sebzésedet nézik, és az nagyon lehúzza.
Nézd meg az én statomat
564 sebzés/kör átlagban tegnap. De azt is nézd mellé, hogy milyen tankokkal mentem
Tehát a stat nem mérvadó, és szerintem egyáltalán nem adja át, nem mutatja meg, hogy Te milyen játékos vagy, és hogy Te hogy játszol. -
Jolet
őstag
és a SU-100-al mi a helyzet? azt is meg tudnám már venni
-
törölt tag
Nézd, nem vagyok egy tapasztalt játékos, ez tény, de 1:56-nál telibe kaptam az oldalát, a kékkel jelzett weakspotnál, 0dmg.
Ezen felül a toronycsúcsnál jelzett piros weakspot a leggyengébb elem, én így tudom. Ott sem sikerült sebeznem rajta, ami hagyján, de még le is pattant róla!!!
Ebből nekem az esett le, így első találkozásomkor a szörnyeteggel, hogy ezt bizony én nem fogom megsebezni, még a szent kézigránáttal sem.
A hasa meg nem volt jelölve weakspotnak.Egyébként én simán beáldozom magam, ha van értelme, vagy inkább úgy mondom, ha én látom értelmét.
De azt aláírom, hogy egy nálam tapasztaltabb játékos, akár Te, másként csinálhatta volna, akár még sikeresebben is.
Én a pattogókból arra a következtetésre jutottam, hogy hiába minden ...diegho
Hát, ennél a csákónál még én is sokkal jobb vagyok. -
SoulReaver
veterán
-
Mcray
senior tag
válasz
#48613632 #36675 üzenetére
A videón tökéletesen látszik, hogy miért miért fosnak sokan a T29 és társaitól. Ott van tisztán a hasa, erre tornyon lövöd. Utána meg tisztán az oldala, erre megint tornyon lövöd. Ha a csapatért feláldoztad volna magad és megrohamozod őket mindegy, hogy jobbra vagy balra, már azzal is többet értél volna mert ha már Te nem sebzel, legalább a csapatod tudott volna.
Amikor T29-cel vagyok, szeretem az olyan játékosokat mint Te
Ebből azt szűrtem le, hogy hiába a fehér tank mod meg a "bohóc" skin, hogy "Héé ide lőjjééé", ha az ember nem tud élni a felkínált helyezettel.
-
törölt tag
Hát, amig a T29 élt, addig nem sok esélyem lett volna, utána meg a mi T29-ünk mögé ment, így is lett szétlőve a végén.
Előbb nem tudtam volna mögé kerülni, másfelől, nem voltam biztos benne, hogy tudtam volna rajta sebezni, hisz épp ez a lényege a videonak!
Próbáltam láncolni is, lőttem a gyenge pontjait, a weakspotokat, és 0dmg ... nem tudom mit kezdtem volna vele hátul.Szvsz semmit.
-
Djuree
félisten
válasz
diegho #36657 üzenetére
már nem capelek annyit mint régen, kisebb tankokkal sokat capeltem, azt hittem a csapat győzelme ér a legtöbbet, de sajnos nem, itt le kell szarni a csapatot, egyénileg sebezz minél többet az a lényeg és ez meg is látszik a játékon, mindenki leszarja a csapat érdekeit, csak saját magát nézi. én ezért voltam az egyik legkeresettebb battlefield játékos mert nem néztem magam csak a csapat érdekeit, javítottam inkább a tankokat a csapatnak meg aknáztam és így szinte mindent nyertünk, én ezt jobban élveztem h támogathatom a csapatom.
mostmár csak akkor capelek ha nem nagyon látok más lehetőséget. -
Atlantis
veterán
válasz
jozefgucci1 #36659 üzenetére
Na, szép kilátások, azt reméltem, az már jobb lesz, lehet én is inkább a med vonalat csinálom majd az angoloknál.
-
törölt tag
Hát, nekem nem sok beleszólásom volt az eseményekbe.
Mivel ez volt az első találkozásom ezzel a döggel, így való igaz, tanakodtam, hogy mit tehetek. Fogalmam sem volt a fordulékonyságáról, sebezhetőségéről ... ésatöbbi. Az azért szép volt, hogy 1 lövésből 700-at sebzett rajtam, szal a "csak a testemen keresztül" style itt nem játszikCsak azért mondom ezt, már pár játékkal ezelőtt azért nyertünk Himmlesdorfon, mert beáldoztam magam egy közelharcba a dombtetőn, és amíg velem szórakozott, addig a többiek széjjelkapták, így leértünk a zászlóhoz, és széjjelvertük a tömeget.
Igaz, az nem T95 volt, hanem valami Tigerrel azonos Tierű heavy ... már nem tudom, nem emlékszem.
Ráadásul még életben is maradtan, igaz, éppenhogycsak ...szerk:
T95 basszus, csak nekem a piktogrammok fordítva jelennek meg, kösz a helyesbítést mindenkinekDe egy ilyen dög kell majd nekem! Nagyon keményen néz ki, az a dupla lánctalp meg brutális
-
forras2
őstag
válasz
Djuree #36654 üzenetére
Mert Te is a statért játszol, hogy az minél jobban csillogjon, villogjon
Én nem a statért nyomom. Az én célom az, hogy úgy játsszak, hogy élvezzem, és hogy lehetőleg ne basszam el másik 14 ember játékát.
998 az EFF értékem. De az imént írta Diegho, hogy az új rend szerint ez 30%-ot esik, nahm akkor már csak 663 lesz az a 998És? Mi van akkkkoooooo?
pitepeti71
T95-nek az oldala nagyon papír. Vagy legalább is ez volt az érzésem amikor Párduccal találkoztam vele. Oldalról folyamatosan tudtam csipegetni, talán 1 sem pattant. -
jozefgucci1
addikt
válasz
#48613632 #36661 üzenetére
Gondolom T95 akart lenni az nem , mert a videóban azzal küzdöttél ? Szerintem amúgy az ágyú alatt könnyebb átlőni mint a kupolát eltalálni sokszor.Amúgy rámentek jópáran a T95 re ,de nem nagyon ment senki mellé és nem is láncolták le pedig úgy egyszerűbb lett volna.
-
törölt tag
válasz
04ahgy #36651 üzenetére
Sajna nem volt szerencsém még az amcsi vonalhoz, de sok jót hallottam róla. Viszont így sem győzöm a fejlesztéseket, pedig 2 hetente veszek aranyat, és premiumra nem is futja!!!
Más:
Viszont volt egy közelharcom egy T59-el, Tigerben ültem, a kisebb 88-assal sehol nem tudtam megsebezni. Goldammo nem volt nálam sajna, de most már majd lesz ... Óóóó, hogy várom én azt a 16500 XP-t (9000 már megvan)Az azért elég durva, hogy az MM összerak olyan ellenféllel, ami ellen bármely módon esélytelen maradok, ugyanis ha nem tudom sebezni, akkor így, vagy úgy, de a legjobb a döntetlen, amit kihozhatok. Hacsak persze nem foglalom el az ellen zászlaját, de úgy, hogy közben a T59 nincs a közelben.
Scoutolni meg mégsem mehetek egy Tigrinccsel, nemde? -
jozefgucci1
addikt
válasz
Napfénysüti #36652 üzenetére
Szerintem sem érdemes megvenni a Pattont amúgy. Anno a Pershinget imádtam nagyon jó köröket lehetett vele menni és mikor átálltam a pattonra csak a szívás volt vele. Kihúztam persze fullosra , még 50K xp és megvan a T10 ,de nem gondolom , hogy arra nekem szükségem lenne. Amúgy én lánctalp- torony-ágyú motor sorrendet választottam , mert a Pershingröl áthozott T10 csatában kevés szerintem. Így fullosan játszható , de sajna elég gyakran lövik ki elsőre a lőszerrekeszt , nem egyszer egymás után. Nekem eddig nem égett szerencsére ,talán még a torony sérülékeny . hogy ne csak panasz legyen hanem valami jót is írjak. A legnagyobb ágyú nagyon pontos jó sebzéssel és átütéssel. Nem egyszer csipegetek a csata elején hátulról. Szóval én megtartom .
Atlantis .: A Churchill 1 pedig még egészen tűrhető szerintem , viszont az azt követő már nagyon gyenge. Nekem is gyakran ég sajna . Abba is hagytam ott az angol ágat .
-
Sunsetjoy
aktív tag
A T-43 egy másik véleményfüggő és emberfüggő tank (meg időfüggő, hogy mikor is vitte végig valaki, t10 medpatch előtt vagy után).
De abban szerintem szinte mindenki egyetért, hogy érdemes nekiállni a szovjet medium vonalnak.A T-43 gyúlékony mivolta (talán ez megváltozott, nekem 115 csata alatt 3 alkalommal gyulladt ki, korábban másoknak meg orosz tábortűz volt), és a T-44 robbanó mivolta (hiszen elölről a fél tank lőszerrekesz - érdemes a wet ammo rack rá) kicsit élményromboló lehet, de kitapasztalható. Vagy pénzért javítható
-
diegho
nagyúr
válasz
Djuree #36654 üzenetére
Nem kell hozzám hasonlítani magad, de akkor ne is várj 60% win rate-et minden nap. Azt pedig halkan jegyzem meg, hogy az eff-ed az új módszer szerint 30%-ot esik, mert nem sebzel, csak capelsz. Sebezz többet és tényleg csak minden 8. játékos lesz jobb nálad és jönni fognak a 60% feletti eredmények folyamatosan. Ja és az új módszernél úgy tudom a második érték a teljes cap,def,spot súlyozás nélkül számolt eff, ami nálad 700 alatti. Tény, hogy a sebzés nem minden, de a csaták zömét azzal nyered, nem cap-el.
-
válasz
Napfénysüti #36635 üzenetére
Az elején nagy szenvedés lesz, mert a Pattonnak a tornyát is átlővi még a loltraki is (még a fejlesztettet is!), vagyis nem tudsz vele úgy bújócskázni, mint a Pershinggel. De amúgy nem rossz tank, de amíg nem lesz meg a nagy löveg, eléggé szenvedős lesz.
(#36655) Jolet: a T-43 még fejlesztetten sem jó, de azt mondják, hogy utána már jó a T-44. A T-43-rőlsaját tapasztalatból beszélek.
-
Jolet
őstag
érdemes a T-43-at megvenni? jók az utána következők?
-
Djuree
félisten
válasz
diegho #36650 üzenetére
najó, de én nem hasonlítom magam hozzád. ígyis minden 6.-8. játékosnak van jobb statja mint nekem, azért ez sztem nem rossz
winrateban minden 5. játékos jobb.
avg exp-ben minden 10. jobb.
túlélt csatákban minden 20. jobb.
dmg-ben nem tudom, azt nem látom wot-news-on, se a battle/kill arányt, de az is itt lehet vhol.
a killem több mint a játszott meccsem, nekem ez talán a legfontosabb, a sebzést én nem is nézem annyira, tudom az a lényeg, de nekem mégsem az teljesen. 1235 valóban nem a legtöbb, de ha most ideraknám neked a táblázatokat amiket meccsek után berak, láthatnád hogy a többség még ennyit sem sebez. ha meg a csapattársaim tökhülyék, hiába tudnék én akár 5k-t is sebezni, ha nem úgy jön ki a helyzet akkor hiába.
a másik hogy nem minden a sebzés, sokszor direkt nem sebzek, csak elbújva sakkban tartok egyedül 3 másik tankot, addig a többiek előnyben vannak. a 3 hülye meg nem mer támadni, holott hamar felmorzsolnának és mehetnének a dolgukra, de ők inkább bújnak velem szemben hátha kijövöka kis taktikai zsenik...inkább a csapat érdekeit nézem, sportolói szakmai ártalom.
-
Atlantis
veterán
válasz
Napfénysüti #36652 üzenetére
Lánctalp-ágyú-motor volt nálam a sorrend, a torony lett meg legutoljára.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Sunsetjoy #36648 üzenetére
Elég vegyesek a vélemények. Egy dolog miatt azért meg merném kockáztatni mégpedig hogy a garázsban van T-44 mint 8-as med. Így ha a Patton nem válna be még azzal mehetek jó kis 8-as köröket. Ott meg még igencsak messze van a T-54.
De az is lehet hogy kifejlesztem elitre a Pershinget és még marad a garázsban free xp-t gyűjteni. Mindjárt meg is nézem a Pattonon mihez mennyi kell.Egy dologban még azért segíthetnétek.
Pattont milyen sorrendben érdemes fejelszteni?Na meglestem. A top löveg 68k xp-je meg a top motor 31k-ja azért nem gyenge.
Persze számítottam ezekre hisz mégis egy 9-es tank.
-
diegho
nagyúr
válasz
Djuree #36647 üzenetére
Pont az lenne a szar neked, ha 14 veled azonos játékossal kellene együtt játszanod. Értsd már meg, hogy ez a sebzésről szól. Tegnap tier8 átlaggal sebeztél 1235-öt átlagban. Vagyis egy tier8 tanknyit sem. Hogyan akarsz úgy nyerni, hogy nem sebzel legalább 1500-at tier8-ban? Pedig 1500 még csak egy IS-3-ra elég, hol van ehhez a KT, Löwe, KV-4, KV-5? Szinte minden körödet veszítenéd...
Csak viszonyításképpen én tegnap 6 játszott tier-el sebeztem 1800-at, óriási a különbség.
-
Sunsetjoy
aktív tag
válasz
Én csak azt tudom mondani röviden: nem.
Hosszabban: Lehet, hogy régebben, amikor toptank volt, jobbak voltak az esélyei, nem tudom. Amit a Pershing esetében adott az MM, azt ugye Patton esetében elveszi.
Hiányzik belőle az a plusz, ami olyanná teszi, amilyen a Pershing volt. Amíg nincs fullos motor, addig csiga is úgymond, nincs forgása. Eléggé sérülékeny volt gyulladásra is, ha nem vagy igazán mestere a hulldown technikának, vagy nyomod gyakran szakaszban, csalódás.
Én fullosan eladtam inkább, még 50-60k hiányzott a tier10-hez, de már jól érzik magukat a srácok a T32-ben
-
Djuree
félisten
válasz
diegho #36646 üzenetére
nade akkor vasárnap ugyanezzel a tankkal miért ment kb. ugyanígy csak fordítva? erre nincs magyarázat. lehet hogy az átlag annyi, mert sokszor nem figyelek, vagy csak előre rohanok meghalni, sajnos sokszor elkap a hév, ez hiba, cs-ben is ezt csinálom sokszor, már sok versenyen megkaptam a lebaszást emiatt, nem tudok mit csinálni, agresszívan játszok mindig, evvan, nem vagyok egy kempelős. de ha normálisan játszok, meg haver sincs fent akivel közben eldumálom a játékot, vagy bnőm nem baszogat közben, akkor simán megvan a 3k dmg, csak akkor oda kell magam tenni és kell hogy ne zavarjon semmi közben
ha 15 olyan játékos lenne mint én nemigen kapnánk ki sosemde sajnos sorban kapom a (jobb esetben legalább) 800-900 effes játékosokat, akiknek 46%-os win ratejük van, fölöttem az egész csapatból max 3-4 ember ha van...meg ugye sík hülyék a taktikához, amit én hiába mondok néha, teljesen leszarnak, mennek egy irányba meg össze vissza....
-
diegho
nagyúr
válasz
Djuree #36626 üzenetére
Értsd meg, hogy ez nem a szopóág miatt van, hanem amiatt, hogy tier8 átlagos játszott tankkal 1200-at sebzel. (a 3k-tól ez nagyon messze van, de mindegy is) Az borzasztóan kevés, annyira, hogy ha veled azonos játékosokat kapsz, egy kicsit jobb csapatot már nem tudtok megverni.
-
Simulacrum
senior tag
válasz
Számomra óriási csalódás volt a Patton. El is adtam már az M48 kifejlesztése után. A Pershingel van az egyik legjobb statom a WoT-ban. Az egy semmilyen tank, mégis nagyon jó köröket lehet vele menni. Most a T-54-el rohangálok, ég és föld a Pattonhoz képest. Erről pattannak lövedékek, jó a camoja, az én játékstílusomhoz sokkal jobban passzol. Ettől függetlenül régen nagyon magas volt a winrate-je a Pattonnak, nem tudom mostanában hogy áll. Tesztszerveren ki fogom próbálni majd az M48-at, mert ugye a Patton legényeknek csak találni kellene valami helyet, de ha nem tetszik akkor visszaveszem a Pershinget nekik.
Csakhogy legyen más vélemény is. -
Timyyy
őstag
válasz
marked one94 #36643 üzenetére
Már csak 140 000 xp és a teljes ára kreditben...
-
Sunsetjoy
aktív tag
válasz
#48613632 #36630 üzenetére
Az STO-t én is kipróbáltam, de nem az igazi. Természetesen rajongóknak nagyon jó pluszt is képes adni, hogy számos utalás van a különféle ST-történésekre, beleillik az ottani univerzumba (vagy hogy Nimoy mondja a rendszerismertetőket
. De voltak benne bugok szépen, a F2P modell itt szerintem eléggé a pénzbeleölés felé orientálja a dolgokat, amúgy meg nem könnyű a grind, de ugyanakkor meg eléred a max. szintet, és csá.
Sok benne az új tartalom, de ezek is már csak jobban a fejlettebbeknek valók.Bár ahogy én játszom, az MMO-k grindelése (ami mondjuk nem FPS) kicsit időigényes elfoglaltságnak tűnik.
Szeretem az ST-t, de nem adja meg azt a mélységet... -
Plasticbomb
addikt
Ez azz.. Ezt szeretem. 3 lövés, négy HE sebzés. I LOVE S-51.
A Bombardier mennyire "népszerű" kitüntetés? Sokaknak van?
-
Veatta
aktív tag
válasz
A Phersinget is szeretem, de a Patton sokkal jobb, a 410 m-es látótávot megdobtam egy távcsővel így egészen jól lát. 1900 körül alakul az effym vele ~400 csata után, ami érdekes mert 2200 ról indult, ezzel megy a legjobban. A T54 800 csata után is csak 1600 effyig ment fel 800 csata alatt, kb 600-ról indult stockként, úgylátszik azzal nem tanultam meg játszani.
-
Atlantis
veterán
Majd fogjátok a fejetek a stock Patton miatt, Pershing után kicsit szenvedés lesz. Fullosan már egészen jó gép, de sajnos sok XP kell hozzá T9-en, míg egy med fullos lesz.
-
Timyyy
őstag
válasz
Napfénysüti #36600 üzenetére
ellopom az accod, neki is állok feltörni
Nembaj, az első célom megvan 1-2 napon belül, utána ráfekszek a pershingre és megszerzem végre én is a Pattont.Szerk.: ja hogy így
akkor kérek szépen én is prémet
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Djuree #36626 üzenetére
Üdvözöllek köreimben.
Akinek van M46 Patton attól kérdezném: megéri váltani rá a Pershingről? Van olyan jó 9-es tierben mint az elődje 8-asban? Nem akarok még egyszer úgy járni mint az IS-8 - IS-7 cserénél. Bár tegnap utóbbit elsőre tripláztam egy nem is vészes körrel.
Timyyy: amúgy csaltam, meguntam a lassú haladást éás vettem pár napja prémet. Hihetetlen hogy mennyivel jobban jön a kredit így. Na meg az xp is gyorsabban gyűlik. T-44 is mindjárt fullos lesz. Csak a T28 Proto amivel azért szenvedek még egy darabig a középső ágyúval.
-
Atlantis
veterán
válasz
Patrick76496 #36615 üzenetére
Nem tudom, eddig kb. 20-30 csatát mentem Churchill I. nevű rettenettel és ebből legalább 5-ször felgyújtották. Az elérhető legnagyobb ágyú rá papíron tényleg nem lenne rossz, de valahogy mégsem adja, sokszor megy mellé és pattog. Még küzdök vele kicsit, ha nagyon nem megy, abbamarad az angol szál.
-
törölt tag
Pálinkás jó reggelt.
Tudom, hogy nem ide tartozik, de nem nyomja véletlen valaki a Star Trek Online-t innen? Érdekelne a véleménye a játék kapcsán. Csak gondoltam rákérdezek, ha már a minap az Eve Online is szóba került.
-
gzbotii
nagyúr
-
Djuree
félisten
de nincs szopóág:
Victory ratio: 34.78%
Battles: 23
Efficiency: 862.77
Average tier: 8.04
Experience: 13861 602.65
Capture points: 10 0.43
Defense points: 0 0
Damage: 28403 1235
Kills: 9 0.39
Spotted: 30 1.3Vehicle Games played Victory ratio
VK 4502 (P) Ausf. A 9 11.11%
Lorraine 40 t 7 42.86%
T29 6 50%
AMX AC Mle. 1948 1 100%tegnapelőtt amilyen jól ment tegnap olyan szarul, alig bírtam 3x-ozni...aladárral elég vicces...9-ből 1 győzelem....na nekem ilyen szar még sosem volt semmilyen tankkal. pedig nem miattam, sorban 3k dmg-eket osztogattam, de leszarom, xp azért jött vmennyi prémmel.
-
vJokka
aktív tag
Sajnálni fogom ezt a tankot, ha meglesz a VK Béla:
Victory! [link]
Map: Widepark 2013. január 29. 0:22:16
Vehicle: VK 4502 (P) Ausf. A
Exp: 6 078 (x3) + Credits: 65 044
Achievements: : Confederate, Sniper -
KaLeun
senior tag
válasz
Pete55555 #36619 üzenetére
Murovankán az előbb dicsekszik egy T95, hogy már volt 6300 sebzése is. Megkérdeztem ha úgy sikerült neki-e mint itt? Hogy hagyta megdögleni a csapatát amíg a Magic Forest legeldugottabb szegletében kempelt. Mondjuk a többi t9 is ott táborozott, aztán volt bősz torony forgatás amikor odaért az ellen... De hát ez már megszokott dolog... Bemegyünk és csoportosulunk az erdő felső harmadában, aztán várjuk, hogy a sült galamb a szánkba repüljön.
Ez a nap is csak arra volt jó, hogy jól elkúrjam a Tigris statját és felhergeljem magam nulla haladás mellett. Azért t9-10-ben is vannak csíra csapatok, de t7-ben már sírhatnékom támad, hogy kik játszanak. Ott hibáztam, hogy számítottam egy minimális aktivitásra. Pl. egy másik Tigrissel harcolok, amikor megérkezik egy Type és kilőnek. IS-ünk csal áll ott a ház másik oldalán és hagyja magát lemészároltatni, még csak nem is lő. Nem értem... Ennek mi a játék? Vagy ez valami perverzió? Aztán láttam egy szakaszt, ami a prokhorovkai töltés tetején, közepén kempelt. T29 mögöttem áll, de a hátamba érkező Tigris nem izgatja. Általános jelenség, hogy 3-4 top heavy csoportosan leghátul kempel. Arty mellet mindig áll egy td, amikor jön egy scout, akkor nem lát, nem hal és el is húzza onnan a csíkot..........
-
Pete55555
addikt
Na: Matilda, tier 4-be vagyok, 1 db T5-ös tank van nálunk KV-1, odaát PzIV. Kv1 kempel. Rászólok, lenúbozom, és ekkor hangzott el tőle a hét mondata: camping=winning. Egy marder2 is besegített neki az "ész" osztásában, őt finoman elqssoltattam, a KV1, meg gondolom pislogott, mikor a csata eredménynél látta, hogy én 729 xp-t, ő 284-et kapott.
Noobs...
Noobs everywhere -
KaLeun
senior tag
Olyan lövéseket kaptam be az artytól, ahova kb. 100-ból 1x landol a lövedék...
-
Patrick76496
őstag
válasz
kanyipicske #36616 üzenetére
-
kanyipicske
tag
S51-es screenshot még meg van?
-
törölt tag
Én a Su-152-t nem igazán tudom szemből sebezni a Tigrincs kisebbik 88-asával ... Pedig van fent weakspot, meg a penetrésönt is bemondja ... 5-ből 1x talán ...
-
KaLeun
senior tag
Valami spanyol fazon írta... Elég sokat játszottam spanyol/portugál/francia/angol emberkékkel és igazából fogalmuk sincs az egészről. Valami olyan hitben élnek, hogy errefelé az oroszok olyanok voltak mint az amcsik Hollandiában, Franciaországban. Jöttek felszabadítottak, nép ünnepel, szórják a csokit és a rágót, néha előfordul egy-egy atrocitás, de hát fasza gyerekek ezek, hiszen mennek és szétrúgják a nácik seggét...
Hitetlenkednek azon, hogy valójában itt minden családot érintett a dolog, elvittek/loptak mindent, tömeges erőszak, civileket elvitték munkatáborba, szórakozásból gyilkoltak és az átlagos ruszki katona értelmi/kulturális színvonala a jóval a magyar paraszti átlaga alatt volt.
-
-
törölt tag
válasz
Titagyerek #36601 üzenetére
Ebben nem vagyok teljesen biztos.
-
Sunsetjoy
aktív tag
Hasonlóra emlékszem KV, amikor Kliment Voroshilov nevét akarták buffolni. Aki ugye szovjet marsall volt, a KV tankok róla kapták a nevüket. A kapcsolódó topikban egy-két emberke meg is említette.
És... öhömm...
A második világháborút követően Magyarországon kulcsszerepet játszott a szovjet katonai hatalom megszilárdításában és a kommunista hatalomátvétel előkészítésében (pl. a 45-ös választásoknál).
A krími tatárok pusztító kitelepítésének kivitelezője.(1944 második felében személyesen felügyelte a teljes nép, több százezer ember kitelepítését Közép-Ázsiába és Szibériába. Egy éven belül a kitelepítettek fele elpusztult).
Egyike volt annak a három személynek (Vjacseszlav Mihajlovics Molotov és Anasztasz Ivanovics Mikojan mellett), akik 1940 tavaszán aláírásukkal hagyták jóvá a katyńi vérengzést, a fogoly lengyel tisztek tízezreinek legyilkolását....Persze akkor nem volt ekkora kalamajka belőle, de megtanulhatták volna, hogy maradjanak a gépészeti/hadászati/történelmi célú eventelnevezésnél, konkrét személyekkel ne operáljanak.
-
vhw
addikt
válasz
SoulReaver #36598 üzenetére
Alapból 3,4sec a célzása (100%os legénységnél!), ebből szed le a célzásgyorsító 10%-ot.
Nem, nem fog úgy összeugrani.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali fotós kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fogyjunk le!
- Robogó, kismotor
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest