- Mini PC
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
slayer006
addikt
-
-
Stauffenberg
nagyúr
Engem délután nagyon felidegesített a játék, de így hajnali 2-3 körül már alszanak a gyerekek, lehet egész jó köröket menni. Csak úgy jönnek az event miatt a 60-70 ezres körök M4 Shermannal!
Persze mellé nem ritkán 30-40 ezres a lőszer költség, mert köpködöm az arany lőszert. Hihetetlen, utoljára még a régi KV-val szórakoztam ilyen jól amikor fent volt 152mm-es kályhacső.
-
Pete55555
addikt
Egyetértek... Nekem is szarul ment, abba is hagytam egy kicsit, aztán gondoltam egyet, és megvettem a Matildát
Ez a tank valami iszonyat, nagy kár, hogy nem megy 5-10 kmph-val gyorsabban, különben nagyon jó lenne, de így is mentem vele pár szép kört. Zsinórban 4 win 20k+ kredó, ezután bedobott T6-ba,na mondom szopat a játék, mert sokat nyertem. De nem.! Vk3001-be 300 sebzes, 3601-et kigyujtottam (!) 550 sebzes,... Stb megint win 25k kredó :-) Jó ez a tank, na...
-
tank1
tag
válasz
virkir #36170 üzenetére
Több mint egy éve nem mentem tigrissel. Elég rosszul nézett ki a statisztikámban, hogy a legtöbbet ment tankommal még egy hármas sofőr jelvény sincs. Egyébként nem értem, miért ajnározzák annyira a P jelű tigrist, igaz, nekem nincs, de soha nem okozott problémát a szemből történő átlövése. Nem túl gyakran pattantam róla. Még az egy szinttel kisebb hellcattel is simán átlőttem. Nagyobb tankokkal pedig teljesen mindegy volt, hogy a sima, vagy a P jelű van velem szemben.
Egyébként piszok jól termeli ma a kreditet. -
törölt tag
Otthonról is szar a PH, vagy csak én szopok vele kintről? Délután óta folyamat nem tudok belépni
-
vhw
addikt
Az új játékszeremmel:
Victory!
Battle: Prokhorovka 2013. január 26. 18:38:45
Vehicle: T-50
Experience received: 1 057
Credits received: 42 115
Battle Achievements: Patrol Duty, Mastery Badge: "Ace Tanker"Saját kioszott dmg nélkül, standard accal.
-
Dobi 562
addikt
válasz
atti_2010 #36180 üzenetére
Ez nem csak tier 10-ben van így. Alacsonyabb tierekben ugyan ez megy. Bár ha valaki 10-es tankig elküzdi magát, attól többet várna az ember. Sajnos van aki képtelen fejlődni és mindegy neki, hogy 100 vagy 10000 csatát játszott le, akkor is csak egy hasznavehetetlen kemper marad.
-
Már megint tele van a játék, gondolkodásra képtelen "játékosokkal".
-
Jolet
őstag
érdemes a VK3001P-hez és a JagdPz IV-hez a 88-as ágyút kifejleszteni?
-
Mcray
senior tag
Victory! Map: Karelia 2013. január 26. 12:51:09
Vehicle:: PzKpfw VI Tiger
Exp: 1 497 + Credits: 91 556
Achievements: : Invader, Sniper -
zsloti
senior tag
Sziasztok miért van az hogy ha löveggel játszom és eltalálom a célt ezeket mondja de sebzés nincs?
"szép lövés-remek lövés-még egy ilyen lövés-kritikus találat"
T3 as löveg t5-t6 os tankokhoz rak,gondolom nem üti át a páncélt(bár akkor meg azt mondja)
Zs -
törölt tag
-
Dobi 562
addikt
ALBA klánból jár ide valaki?
-
tank1
tag
A hétvégi akció miatt féláron visszavettem a Tigrist. Régen mentem vele 1400 csatát, aztán eladtam. Rögtön első csata 80%-os legénységgel tankász plecsni, plusz 54 ezer tiszta pénz prémium nélkül. Ezt már szeretem. Még hogy a Tigris rossz tank.
Régebben futott csaták nem számítottak bele a "kiváló sofőr" besorolásba, vagy én voltam annyira béna vele, hogy még egy hármas plecsnire sem futotta? -
sith7
félisten
Tiger H - ra stock állapotban melyik ágyút javasoljátok ?
Nekem első ránézésre a 75 - ös jobbnak tűnik a páncélátütése miatt, mint az alap 88 -as -
törölt tag
válasz
diegho #36025 üzenetére
"Engem nem érdekel, hogy lila zöld kék sárga piros fehér magenta, akármilyen a játékos, akivel együtt vagyok. Engem az érdekel, hogy mit tesz a győzelemért."
Diegho, ezek elvek, amikhez az ember tűzön-vízen át ragaszkodik, akkor is, ha logikátlanok. (Mármint, hogy nem moddolod a játékot)
Éppen ezért elfogadom, és másnak is ezt javaslom, hogy ne nyisson vitát erről, mert nincs értelme -
sith7
félisten
válasz
Tubi1976 #36155 üzenetére
Az egyik, ha nem a legjobb tier 5 - ös tank
Stock állapotban lassú - ez később se fog lényegesen változni - , és gyenge, de ha készen lesz, akkor tuti lesz, jobban ki merek állni vele az utca közepére, - ha csak tier 5 - ös tankok vannak - mint a TigrisP - vel, pedig annak nem gyenge a front páncélja
KV-1S - eket is lőttem már ki vele, ami 1 tier - rel felette van
-
scyllarus
veterán
válasz
Tubi1976 #36155 üzenetére
A KV-1 - rajtam kívül nagyon sok játékos szerint - az egyik legjobb tank a játékban. Teljesen kifejlesztve, jó legénységgel hihetetlen jó lesz, hidd el. Stock állapotban a legtöbb tank csalódás, amikor a fullos előző után mész vele. Fejleszd ki, és szokd meg, az első heavy azon a vonalon, máshogy kell vele játszani, mint a lightokkal vagy medekkel.
-
Dobi 562
addikt
Tegnap igazán jól esett amit kaptam egy csatában a közös cseten pár
csapattársamtól. Az volt a történet, hogy a végén nem tudtam egyedül leresetelni a bázisunkat foglalókat, mivel elém jött egy 100%-ban lévő VK3601 H, én meg le voltam sebződve, kifogytam a gold-ból. A VK jól csinálta letrackelt állandóan (javító cuccom sem volt). Erre elkezdenek núbozni, meg nyomdafestéket nem tűrő trágár szavakkal illetni, mintha ők olyan sokat tettek volna a győzelemért.Csata után ráírok a fantasztikus SU-100-ra, aki a legjobban jártatta a mocskos pofáját:
2400-at sebeztem és azért csak 2 a kill, mert az egyik Hellcat mindig megjelent, érdekes módon akkor amikor már lesebeztem az ellenfelet. Amikor a hídhoz visszamentem és egyedül feltartottam 3 ellenséges tankot, valamiért csak akkor jött segítség mikor már mindhárom csak 1-1 lövés lett volna nekem is. Az elején a D.Max-ot alig tudtam kilőni, mert a SU-100 tolakodott oda, hogy lopja a frag-et és lökdösött mint egy barom... De a núb én lettem. Érdekes felfogás.
-
-
Fel
addikt
Nálatok még úgy látszik mindig rossz képet / oldalt dob be.. Nekem rendben lévőnek tűnik: screenshot Tiger H + 2 Pz. III.- Ja, hogy most már az az észrevétel, hogy eltűnt végre a P-s kép.. Fáradt vagyok már.. Nem ez volt az első, és biztosan nem is ez lesz az utolsó blamás megmozdulásuk..Sikerült egész jól időzítened ezt a hsz-t. 00:00:00
-
vhw
addikt
válasz
Bingisz #36158 üzenetére
És még csinálnak is az eventhez egy képet, amin Tiger P és PzIII/IV-ek voltak, amiknek mint kiderült semmi közük nincs ehhez a hétvégéhez
Most tényleg játszunk el a gondolattal, mit kapna az ember a munkahelyén, ha a powerpoint bemutatóján valami tök más szerepelni, mint amiről beszélnie kéne...
-
Bingisz
addikt
Na a retardok kicserélték az event képét.
Az ilyen esetek után, nem is értem, hogy miért csodálkozunk a játékosállományon, amikor a support is ilyen töketlen...Kíváncsi vagyok, hogy mit kereshet egy olyan alkalmazott a supportnál, aki a játékban szereplő tankokat se ismeri föl....
-
Tubi1976
tag
Megcsináltam az eddigi legnagyobb hülyeséget a játékban, megvettem a KV-1 -et!
Mit fejlesszek ezen a borzadályon először?7 vesztes csata nyerni még nem sikerült -
Strauss
senior tag
válasz
belaazallat #36144 üzenetére
Franc egye meg... most akartam pedig megvenni a P -t.. így megint kimarad az event ..
-
Lacuss20
senior tag
Ma számtalanszor lelőtték a lánctalpamat zsinórba kb 8 meccsben. Most leültem kicsit meccs 80% -nál, lánctalp lövés szembe 3 tank a csapatom nem volt analfabéta zavarták őket, addig kiszedtem a háromból kettőt. Megjavult a talp meglett a harmadik is.
Valamint az eddigi legjobb dmg-m és statom a Stuggal
Tudom tieitekhez képest nem nagy dolog, de nekem a legénységnek még nincsenek semmilyen képzettségei az alap tudásukon kívül nem is max felszereléses a tankom se és kicsit több mint egy hete játszok csak
-
vbbb
őstag
válasz
belaazallat #36144 üzenetére
Frissnek friss, csak nem jó.
Pedig már készültem leporolni a KV4-et és begyűjteni a sok-sok acélfal plecsnit...
-
belaazallat
addikt
Kint van a friss/jó event:
Commanders,
As you might know, the Second World War in Africa (also known as the North African Campaign or Desert War) was running in North and East Africa from 10th June 1940 until 16th May 1943. It included combats conducted in the deserts of Egypt, Libya, Morocco and Algeria, along with many fights in Tunis. In particular, the region of Libya witnessed extensive military operations.From 26th January at 07:00 CET (06:00 GMT) until 29th January at 06:30 CET (05:30 GMT) you will be able to enjoy some exciting in-game bonuses:
Medal Hunt: Invader
Get out there and capture a base! If you earn an Invader medal by capturing 80 points or more on the enemy base, you’ll earn an extra 15,000 credits! This bonus will be automatically credited to your account when you receive the medal.
3x increased experience for the first victory of the day
Air your vehicles on battlefields and fight like there is no tomorrow!
50% discount on the following vehicles:
Tier VII PzKpfw VI Tiger (H) (German)
Tier IV PzKpfw III (German)
Tier V M4 Sherman (American)
Tier IV M3 Lee (American)
Tier IV Matilda (British)
Tier V Crusader - (British)
If you already have any of the above mentioned vehicles in your garage, we have good news! 70% increased profits with them.
50% Discount on Tank Inscriptions
Want to scribble all over your tank? Whether spending credits or gold, it’s now half price!
50% Discount on Consumables
Stock up on first aid kits, fire extinguishers, coffee and chocolate! They are all half price, whether you are spending credits or gold.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Bingisz #36134 üzenetére
A 11-es hír az a Tiger P és a mostani amit nemrég raktak ki az a H-s + van benne egy megszálló medálért járó +15k kredit. Na, most majd fasza lesz, megy majd mindenki eszetlenül foglalni.
Nem, hogy a védőért adnának...
Szóval gondolom a H Tiger + T4-es angol Matilda verzió lesz a jó. Hála a jó istennek.
-
Tubi1976
tag
Sziasztok!
Hetzer-re melyik a legjobb ágyú szerintetek? -
myckey
veterán
válasz
Napfénysüti #36123 üzenetére
bevásárolni?
olyan nincs is bennede ha nem lesz tr4 matilda,akkor begurulok
-
Cseri0058
őstag
válasz
belaazallat #36116 üzenetére
nekem ugyan úgy változik csak most már a képet is váltogatják
-
belaazallat
addikt
Most megint elszúrták a kiírást, vagy tényleg a Tiger (P) lesz akciózva?
11óra 19 perces kiadás. -
Bingisz
addikt
válasz
myckey #36114 üzenetére
NA megint kirakták az eventet:
[special-africa-beginning-end]
Mielőtt megnyitod Vhw, megsúgom, megnyugodhatsz
De csak akkor ha tiger(p)-t akarsz tolni
-
myckey
veterán
válasz
Napfénysüti #36112 üzenetére
majd segítek felmenni a hegyre
-
scyllarus
veterán
válasz
Djuree #36096 üzenetére
Nem értettem először, a penjéről híres ez a tank. Igen, a 2 fontosnak 120+ penje van (T4-ben, sima AP-vel), kicsit sebez, de rohadt gyorsan tölt, pontos is. Azzal egy KV-1-et is szét lehet szedni, mire rájön, hogy mi lövi
1000 fölötti sebzés általános, még nálam is, pedig én nem vagyok jó játékos.
-
Atlantis
veterán
válasz
Napfénysüti #36104 üzenetére
Én is többször jártam így vele...
Ezért szeretem jobban a francia TD-ket, nagyon jók, az Mle48 már most kedvenc, pedig nincs is meg rá a nagyobb ágyú. Mozgékony, az eleje, ha riszálom bármit lepattint, ez kell nekem.
-
myckey
veterán
válasz
Napfénysüti #36108 üzenetére
érdekes lesz
és én még forgatni se tudom,a lövegem
de egyszer ezen is túl kell esni -
myckey
veterán
válasz
Napfénysüti #36104 üzenetére
noob vagy
-
Gyuri27
félisten
válasz
Djuree #36096 üzenetére
Másikkal bizony. Van egy sniper lövege. 121 az átütése. Még 80%-s legénységgel is bármit eltalálsz.
A sebzése első olvasatra kicsi. Viszont 2sec körül tölt újra.
A jármű lassú. Ezért nem fogom megtartani. Viszont jól lehet vele keresni. Szóval adja nagyon.
Amúgy a matilda után 2 lassabb tank jön. Érdemes gondolkodni rajta, hogy arra akarsz-e menni.
Aktív témák
Hirdetés
- Mini PC
- Tesla topik
- Bittorrent topik
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Telekom mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest