- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Hihetetlen ez a színvonal.
Lengyel játékos nyomogatja bőszen az SOS-t, pedig egyedül van életben a csapatból. Ennyire nem figyelnek a térképre, de még arra sem, hogy mi a helyzet a saját csapatával.
-
LoLHunCsirke
tag
Az xvm mód használta lassíthatja-e a gépet? Most 25-40fpsel döcög minimál beállításokon(minden kikapcs,leggyengébb grafikai beállítások)..
-
Sanya
nagyúr
válasz
sebijani1982 #37757 üzenetére
nekem 4 magos, egyenként 1,7ghz-es core i7 mobile, s megy!
-
CHaooSS
őstag
Sziasztok !
Lenne egy gondom, hogy nem olyan régóta kidobál a játék( random ledob az asztalra)
csak sajnos ez nem mindig van.. van, hogy 4 napig nem volt utána 2 napon keresztül majd pár óra után abbahagyta.. nagyon idegesítő
írtam már supportnak is de nem találtak megoldást.. :-/
Az érdekelne, hogy volt-e már valakivel ilyen és ha igen megoldódott neki vagy esetleg az új frissítés után hagyta abba.köszi a válaszokat.
-
törölt tag
mi a különbség a wn6 és a wn4 értékek között?
Efficiency Rating: 1,690 (Great)
WN6 Rating: 1,343 (Good)
WN4 Rating: 1,931 (Unicum) -
mynames
senior tag
válasz
Balesz1899 #37695 üzenetére
Valahol elsiklottam fölötte, hogy ez a WarThunder!!!
---
Ha veszek egy SPershinget akkor abba bármilyen med legénységét rakhatom átképzés nélkül? Nem tiszta ez a dolog.... -
törölt tag
válasz
Dobi 562 #37780 üzenetére
Érdekes különben ez az efi kérdés is, mert amíg nekem nem volt fent XVM sokkal rosszabb volt a statom, mint most, de tényleg sokkal...
Azóta meg szépen javulgatok, nem ritkák az 1100-as meccsek, ami nekem már szép eredménynem számít. Korábban lazán 800 alatti voltam.Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha méred, akkor számít
-
Atlantis
veterán
válasz
Napfénysüti #37779 üzenetére
Szép. Most látom, már nekem is van olyan, pedig tegnap még azt írtam itt valakinek, hogy nincs...nem tudom, mikor és mivel szereztem.
-
Dobi 562
addikt
válasz
#48613632 #37761 üzenetére
Nekem a győztes csata adja meg a játékélményt, főleg ha oroszlánrészem volt a győzelem kivívásában.
A 300 effis "játékélményért" játszónak meg biztos az adja, ha kidönt néhány fát.
-----------------------------------------------------------
(#37768) L-e-f-i-e: én nem kevertem össze semmit semmivel. Meg olyat sem állítottam, hogy nincsenek nálam jobb játékosok, meg olyanok akik leszarják a statot és jobbak... Nem értem mit akarsz ezzel.300 effis véglényekről volt szó, nagy tankokkal. Nem hiszem hogy ha ők 20-szor jobbak lennének akkor annyi lenne nekik...
-
Napfénysüti
nagyúr
Na kaptam egy új medál, Dumitru. Mondjuk ez csak nekem új nem tudtam hogy van ilyen.
-
virkir
veterán
-
fradi81
veterán
Ha már előjött a téma tud valaki olyan weboldalt ahol a tankok gyenge pontjait lehet megnézni, képekben?
-
vbbb
őstag
-
Linkin
senior tag
Ennek a rohadt KV5-nek hol van a gyenge pontja 227- penes ágyuval nem bírom sehol átütni
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Dobi 562 #37760 üzenetére
Ne keverjük már össze a totál idiótákat azokkal akik tényleg csak a játékért játszanak, és leszarják a statot, lehetnek ezek között olyanok akik 20x jobbak a fórum legjobb játékosaitól, még nálad is és még csak nem is tudnak róla...vannak akik csak szimplán játszanak...nem ugyanaz mint azok az egysejtűek akik csak trollkodnak
-
törölt tag
válasz
Atlantis #37763 üzenetére
Ehhez azt is tudni kellene, hogy hány csatát nyomott.
Másfelől tökre nem érdekel, kinek mennyi az efije, én a magamét figyelem, abból látom, hogy fejlődök e, vagy sem.
De tény, hogy az átlagos, és az az alatti játékosok vannak többen, szal a profik akár el is húzhatnak másfelé, és ez teljesen demokratikus -
törölt tag
a hitzon skint melyik mappába kell bemásolni?
-
válasz
sebijani1982 #37757 üzenetére
jó akkor az még belefér, én csak a tech supportos infót adtam tovább...
-
emre
veterán
válasz
sebijani1982 #37739 üzenetére
Igen, csak inditástól inditásig mutatja az adatokat.
Tehát krájtek "kolléga" hsz-ével ellentétben nem konfig kérdése. De ha létezik ilyen "konfig"engem is érdekelne. -
Atlantis
veterán
válasz
Napfénysüti #37742 üzenetére
A fejekben ez nem fog rendet tenni, mindenki megy foglalni, mint eddig. Ettől függetlenül örülök az új mutatónak, tisztább képet ad.
-
Zeratul
addikt
válasz
Titagyerek #37745 üzenetére
Nekem is 955BE @3.8GHz procim van és tökéletesen fut vele a WoT, alaplapodban vagy procidban lehet a bibi ha X2vel fut, X4el meg nem.
-
KaLeun
senior tag
válasz
Írtál a supportnak? Nem? Akkor kérj meg egy ismerőst aki tud angolul és írjátok meg nekik.
Alternatív megoldásként keress a procidra a WoT fórumokban (EU, NA, RU), hátha valakinek már volt ilyen problémája.
Windows/Microsoft Update megvolt?
-
Gyuri27
félisten
válasz
Nekem ilyen procim van. Minden ok.
Valami nálad nem jó. -
Titagyerek
tag
hihetetlen menyire raszista egy játék!!! mi az hogy nem indul a játék AMD Phenom II 955 BE processzorral??
már szerintem 2 hete szenvedek hogy elinduljon a játék és a vga driver frissítéstől a wot starteren át mindent kipróbáltam és forras2 koléga mondja ennyi szenvedés után hogy próbáljam meg kicserélni a proceszort....
ki is cseréltem egy gagyi athlon 4200+ ra és egyből elindul a játék...
de mivel ez nem az én procim és nem megy vele a gta 4 ezért én a x4-es cpu-val szeretnék játszani...
ki tudja a megoldást????? -
Dobi 562
addikt
-
válasz
sebijani1982 #37739 üzenetére
Minden config kérdése.
-
válasz
Napfénysüti #37737 üzenetére
Mi az a WN6 és WN4 statisztika?
-
sebijani1982
senior tag
Egy kérdés:
Az info mod és az XVM mindig csak a napi teljesítményt írja ki a jobb alsó sarokban?
Esetleg én állítottam be rosszul valamit? -
SoulReaver
veterán
Bakker nem lehet, egyik mapon sem a megszokott vonalon támadni, mert egyedül mennék...
ennyi agyhalottat...
Komolyan, hétvégi taktikám az lesz, h beverem magam egy szikla vagy ház mögé és kempelek...
-
Napfénysüti
nagyúr
Jéé most vettem észre hogy a Planetwotban már ír WN6 statisztikát is.
-
jano_77
nagyúr
jó reggelt, akik már fent vannak.
abban kérném a segítségeteket, hogy Hellcat-re a legénységnek mit érdemes adni elsőre?
Köszönöm
-
Pukkancs
aktív tag
beszarás mekkora laggok vannak...
-
Fel
addikt
válasz
Bingisz #37716 üzenetére
Ne WoT-os szemüveggel nézd, mert ez a "tech tree" nem úgy működik, mint itt. Nem az egyes tankokkal oldod fel a sorban következőt, hanem az adott nemzet hadnemében összeszedett ranggal.
Pl.: innen nézve furcsa lehet, hogy a Pz. II. Luchs után következik a Tiger, de azt is látni kell, hogy van a kettő között 7 rang különbség, és ezt rank 5 és 12 között nem kevés csatával fogja az ember ledolgozni. És ebből a szisztémából következik, hogy nem is kötelező a Luchs-szal csatázva feloldani a Tigrist, hanem megteheti ezt egy másik járművel is.Na de OFF vége, van WT-nek saját topikja itt is. Jelentkezni kell bétára, kipróbálni, megismerni. Nem lesz az rossz rendszer. Jó lenne, ha WG-sek gatyájába egy pár zabszemet tenne, konkurálna a WoT-tal, mert talán összekapnák magukat a srácok, hogy a sok-sok újabb tank ontása mellett másféleképpen is lehetne fejleszteni ezt a játékot.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Atlantis #37723 üzenetére
Na bakker erre (prémes):
Győzelem Murovanka 2013. február 2. 21:38:30
Jármű M46 Patton
Szerzett tapasztalat 1 470 + kredit: 54 907
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "II. osztály"4050+614 dmg stockként igaz top tank voltam. Ez például baromi jó és élvezetes kör volt.
-
Atlantis
veterán
válasz
Napfénysüti #37722 üzenetére
Páncélzata fullosan se lesz, szóval abban a szituációban sokkal nem lettél volna előbbre akkor sem.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Atlantis #37721 üzenetére
Nem ment rá lehet azért mert felment a 150 kilós venti és semmi más. Na mindegy már csak 4k xp és megvan a lánctalp. Addig meg scoutot játszok vele.
Egyébként volt egy jópofa komment ma. Rámjött egy fullos Patton meg egy T110E5 és simán kinyírtak. A T100 látta hogy stock vagyok és írta hogy ne aggódjak mert eliten nagyon pöpec tank lesz ez. Aztán ezt még valaki megerősítette. Ez még úgy is kedves megjegyzés volt hogy előtte szétkaptak mint Floki a lábtörlőt. -
Atlantis
veterán
válasz
Napfénysüti #37719 üzenetére
Kitartás, én is meglepődtem rajta eleinte...de a Pershing ágyúja rámegy, nem? Már nem emlékszem, hogyan volt.
-
törölt tag
válasz
Veatta #37718 üzenetére
Én pedig, ha tévedek, az mindenkoron elismerem, szal peace
Persze akkor, ha a kommenter alátámasztja, vagy elmagyarázza, nem pedig idióta facepalmokat küldözget, vagy úgy csinál, mintha legalábbis ő szarná a spanyolviaszt.
Természetesen nem rád gondoltam, de az az igazság, hogy van itt egy-két igazi köcsög, akinek úgy szívesen belemennék a fejébe, kizárólag a stílusa miatt ... de ez az internet már csak ilyen ... játsszuk itt a nagyfiút, azt kuki meg csak néha áll fel ... -
Napfénysüti
nagyúr
Jó nagy mazochista vagyok. Megvettem a Pattont. Mit ne mondjak izgalmas 160-as pennel 9-es csatákban harcolni. Főleg amilyen agyhalottak vannak. Ma majdnem eljutottam az első anyázós chatbeírásomig.
-
Veatta
aktív tag
válasz
#48613632 #37693 üzenetére
Nem akartalak megbántani egyáltalán, hozzászólásod után láttam hogy már a többi hszben írtad hogy tévedés volt.
Engem nem fogsz rajtakapni hogy fórum forrásból fogom alátámasztani az elképzeléseimet. És a PH fórum is inkább csak eszmecsere mint hiteles hírek forrása. Bár el kell ismerni itt azért van egy két jólértesült kolléga akik miatt mégis érdemes ezt a fórumot olvasni, de nem azért mert ködös leírásokat kaphatunk howitzer vagy nemhowitzer témában.
Nem rémlik ennek a játéknak a neve, pedig akkoriban volt időm játszani rendesen
-
myckey
veterán
-
válasz
Balesz1899 #37710 üzenetére
-
Atlantis
veterán
válasz
Középsővel, amelyiknek legnagyobb az átütése.
-
nagysandor88
tag
válasz
Már sokszor leírták,amúgy a legnagyobb átütésüvel.
-
Balesz1899
aktív tag
Matildát melyik csúzlival érdemes használni?
-
Emlékeim szerint minden nyelven ua írja, hogy a csapatod 99%-nál jobb teljesítményt nyújtva a nyakadba vágja a tank ászt, nem?
(#37706) Cseri0058
Rávihetted volna az egeret a jelvényre, akkor megoldott lenne a kérdés, de ugyanannyira lenne egyszerű belogolnunk magyar nyelven.. no de mindegy ^^ -
Cseri0058
őstag
Na nekem is meglett a tank ász a király tigrissel!
-
04ahgy
nagyúr
válasz
nagysandor88 #37701 üzenetére
Valóban benéztem.
Nem néztem utána, a magyar fordítása a játéknak viszont akkor helytelenül szerepelteti.
HGyu
-
nagysandor88
tag
válasz
04ahgy #37699 üzenetére
Itt te valamit nagyon félre néztél.
[link]
"Mastery Badges - Awarded for displaying mastery in controlling a specific armored vehicle. To qualify, the amount of experience you earn in a single battle must be higher than what a percentage of other players have achieved in the same tank. Once earned on a tank, the Mastery Badge is permanent.""Mastery Badge: Ace Tanker - Earn more experience in a single battle than the average highest experience of 99% of all players in the same tank within the last seven days."
Magyarul, ha jobban teljesítesz, mint a legjobb játékosok 99%-ának az átlaga az elmúlt hét napon.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest