- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Home server / házi szerver építése
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
válasz
jano_77 #35999 üzenetére
De kötsögök vagytok!
Itt kényszerítem, magam, hogy NE vegyem meg a Tigris 2-t (Mert olyan jó érzés minden csatában bebizonyítani, hogy a Tigris egy kva jó gép a sok balfácánnak, aki megpróbál lerohanni), erre ilyeneket írtok, hogy "Sokkal jobb" stb. Kapjátok be
Megadom nektek a számlaszámom és ha összejön rajta 300 forint, megveszem a Tigris 2-t is
-
jano_77
nagyúr
Tegnap sikerült kifejlesztenem a Tiger II-t.
Kérdésem az, hogy érdemes átváltanom a Tiger-ről - legénységet is átvinni - vagy nem?
Én egész megszerettem a Tiger-t, egész jó csatákat szoktam menni vele - magamhoz képest persze és nem Diegho-hoz mérve.
Mennyiben és miben jobb vagy esetleg rosszabb a Tiger II.? -
D.Orion
veterán
No meguntam a T4-es francia arty-t és úgy döntöttem, hogy nem érdekel a 81%-os BIA, átrakom őket T5-ös FR arty-ba.
Nos azt csináltam, hogy mivel a credit nem számít így a 100%-os legénység minden tagján eldobattam a perk-et 20K-ért(90%-os reset), és rányomtam a 75%-os legénység átképzésre. Az eredmény egy 100%-os legénység amihez 66%-os perk-et tudok felrakni.
Persze a +1 új jövevény 75%-ról és nulla perk-el indul, de a gyorsított képzést most így ő kapja majd.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Djuree #35971 üzenetére
Esetleg ha magyarul játszol vagy szeretnéd: ITT
(#35976) Djuree: tegnap ugyan ez volt velem is - annyi kivétellel, hogy nem engem tologattatk - a már említett Serene Coast-on, fent a dombon a szikla melletti bokorban. Egy Tiger P letolt egy Cromwelt. Ok, azt aláírom, hogy a Cromwell-nek semmi keresni valója ott, menjen spottolni, de akkor se tolja már le szerencsétlent. Csata végére tudott szegényke lemászni, mert beszorult ott a kiálló sziklához. Természetesen bele eresztettem egyet a Tiger P-be hátulról, hogy tudja melyik csapatban játszik és azt ésszel tegye. Ő is kereste, hogy honnan jött az "áldás".
Ha már Serene Coast, akkor nekem tetszett ez a pálya és a Dragon Ride is. Szerettem a lenti katlanban kialakult tűzpárbajokat.
-
cscsali
tag
válasz
jimmy74 #35967 üzenetére
Ha gyenge hozzá a proci, nincs értelme cserélned. Core 2 e7400 mellé raktam be egy asus gtx 650-et a meglévő ati 4830 helyett, nem volt látványos javulás. Minumum helyett talán közepes beállításokkal birkózott meg a kártya. Viszont egy core i5 2500k mellett az ati 7770-el max-on van minden, csak mesterlövész módban lassul be néha érthetetlen módon.
-
Skyhunter
őstag
válasz
Djuree #35973 üzenetére
Én is azt hittem, hogy jó napom lesz, 15 csata után 71%.on álltam....de jött a Type59, és 10/10 bukó.
Nem is értem, a nagy számok törvénye alapján, ha nem is csináltam volna semmit, akkor is nyerni kellett volna 1-et.
A végén úgy felmérgeltem magam, hogy kibannoltattam magam 24 órára.
-
virkir
veterán
válasz
Geza26 #35978 üzenetére
Megoszlanak a vélemények.
A D-10S-nek jobb a DPM-je viszont a D2-nek meg a visszatartó ereje a 390-es átlagsebzéssel.
Én használtam mindkettővel nekem a 100-as jobban bejött mivel egy kicsit pontosabb és sokkal hamarabb céloz az átlagsebzést meg kb ugyan úgy hozta mint a 122-es. -
Lacuss20
senior tag
válasz
D.Orion #35974 üzenetére
Hát ez vehető akkor észre nálam
2x 1.9 es a procim szerény 1Mb cash el. Ezért felszoktam dobni 2x2.5Ghz, de majd le monitorozom már, hogy mennyi a cpu igénybevétel játék alatt ^^
Mellesleg a túlzott grafikai torna helyett egy DX 11 et rá húzhatnánakrengeteg kártya támogatja sokkal szebb és jobb is alapból mint a dx9-10 nem kell annyit kalkulál a beállításokkal, hogy szép legyen és vigye is a gép minden féle szaggatástól mentesen.
-
Geza26
senior tag
Sziasztok! A SU-100-at melyik ágyúval érdemes használni? Tegnap meglett a 122 mm D2-5S ami nagyot sebez, de lassan tölt. Érdemes ezt erőltetnem vagy valamelyik kisebb hozna többet?
-
Djuree
félisten
ilyen egysejtű agyúak miért játszanak? su-100, be vagyok állva egy jó helyre, épp lőném aki jön szembe, rám se lát, simán fognám azt az oldalt, erre jön egy saját kv-1 és próbál ő is lőni, de persze engem tologat össze-vissza, nem tudok célozni de ez fel se tűnik neki, persze meg is lőttek. erre ráfordulok és beleverek egyet, erre forgatja a csövét össze-vissza, olyan barom h azt se tudja ki lőtte meg, de főleg h miért
ennyi józan paraszti esze ne legyen vkinek komolyan mondom. az ilyet ásta volna el az anyja miután megszületett, merthogy élnie nincs értelme ennyi ésszel az is biztos....
ez tudja felb@szni az agyam meg ha blokkol vki hátulról. mivelhogy ezek alap dolgok, egy 10 éves is tudja... -
virkir
veterán
válasz
KaLeun #35964 üzenetére
1: Bemész a következő csatába és kezdésnél kilövöd az összes saját arty-t. Biztos egy nap ban.
2: Mi a búbánatos brének kell T10-ben vagizni? Nem vagy klános nem kell oda a top tier akkor meg minek?
Nagyon kellemesen el lehet lenni 5-7 között az átlaghüjje ott sem több, de legalább van esély egyedül befolyásolni a kör kimenetelét és még gazdaságos is mert ha van 2-3 sebző találat már nem mínuszos.Ja ilyen volt a tegnap 10 kör T29, 2-2 kör M4 meg T-54
Victory ratio: 71.43%
Battles:14
Efficiency: 3286.32
Average tier: 7
Experience: 8356 avg: 596.86
Capture points: 8.14
Defense points: 6.64
Damage: 19651 avg: 1404
Kills: 19 avg:1.36
Spotted: 14 avg: 1 -
D.Orion
veterán
válasz
Lacuss20 #35961 üzenetére
Álcahálót mindenképp érdemes rá rakni ventilátor még hasznos dolog tud lenni. Harmadiknak pedig választhatsz a jobb látótáv és mondjuk a töltés/célzás gyorsító között.
jimmy74: Mivel a játék csak 1 CPU magot használ így nagyon sokat számít annak az egy magnak az órajele, mielőtt tízezer forintokat őlsz VGA-ba szerintem előtte hozd ki a maximumot a CPU-ból.
Ui.: Év végére ígéret van a multicore támogatásra és az egész grafikus rendszer lecserélésére.
-
Djuree
félisten
tegnap elég jó napot zártam, meg is lett a su-152, bár nem vettem meg, kell a lóvé a bélára majd, meg a t32-re
Victory ratio: 60.87%
Battles: 23
Efficiency: 1818.83
Average tier: 6.3
Experience: 14467 629
Capture points: 140 6.09
Defense points: 4 0.17
Damage: 20058 872
Kills: 33 1.43
Spotted: 20 0.87Vehicle Games played Victory ratio
SU-100 13 46.15%
T29 4 75%
Grille 2 50%
Matilda 1 100%
VK 4502 (P) Ausf. A 1 100%
AMX AC Mle. 1948 1 100%
Lorraine 40 t 1 100%scyllarus: thx
-
Djuree
félisten
erre vki?
melyik az a mod aminél csata után sorba lehet rendezni dmg szerint a tankokat?
-
Lacuss20
senior tag
nekem a laptop HD 6650M kariján elfut maxon is csak nincs annyi fps mintha minden low kivéve a látótávolság. mellesleg a procim se egy bivaly. nem kell hozzá űber kártya 20 ezerértpkapsz ujonan radeont amin vígan fut maxon, persze, ha már veszel vegyél minél jobbat. nekem is annyi most az fps hova többet? :-)? 45-56
-
jahrn
senior tag
válasz
jimmy74 #35967 üzenetére
Az eggyik itthoni gepben egy alulhajtott HD 4850 van (750/1000 helyett 500/750 MHz-en megy, es a fesz is lejjebb van veve 1.082-rol 1.044-re) minden low-on csak a latotav van maxra allitva. 50-70 FPS korul mozog, persze van h leesik de nem veszesen. Jah a felbontas 1366*768
Masik gepben HD 7850 van, ott minden maxra van huzva. Az most nem ugrik be h pontosan mennyi azon az FPS, majd du. megnezem. -
jimmy74
őstag
Remélem nem offolok de a vga topicban ki tudja hogy wot-oznak?
Nektek milyen beállitáson van a grafika?Nekem sajna low mert bizony szaggat...
A vga úgy néz ki gyenge
25k körül már lehetne kapni olyat amivel fel lehetne állitani a minőséget?Nem tudtok konkrét tipust?
Én egy HD 7750-et néztem ki.... -
Pete55555
addikt
Na megvettem a Jgpanther2-t egyelőre ugye a 10,5-es löveggel nyomulok, nem rossz tank, annyira nem is papír, bár ugye Ferdit nem próbáltam, de egy kis ésszel azért erről is pattog pár tank. Várom a nagyobb löveget, csak sok az a 63k xp...
-
KaLeun
senior tag
Nem lehet kérni valami önkéntes pihenőt? Mert baromira felhúztam magam a nap végére, nem elég, hogy sebzés nélkül, elsőként halva zártam utolsó 15 csatát, de még be is kékültem.... Prokhorovka B2 és B6 t10 full camp mindig ledobatja az ékszíjamat.
-
törölt tag
válasz
Pttypang #35788 üzenetére
diegho és Stauffenberg
Kösz a válaszokat, de virkir mondta a tutit. Mire megérkeztem melóból, ott volt a 720pMost viszont megyek és beesek az ágyba, a ma estém nem ágyúdörgéssel fog végződni, mivel
gáczifáradtvok ...Szal joccakát a még fentlévőknek.
Ui.: Azért kiteszem a reggeli első meccsem, ébresztőnek nem volt rossz ....
Tier 6 VK3601 german med on Cliff 5 kills 1525dmg World of Tanks
szerk: Valamiért Crytec210-nek válaszoltam, tényleg nem vok magamnál, virkirnek szólt volna eredetileg ...
-
Lacuss20
senior tag
Egyszer említették, hogy a mostani spot rendszerben nem sok haszna van az álcahálónak, akkor ventilációt tegyek inkább a stugba?
-
-
emre
veterán
válasz
Pttypang #35954 üzenetére
Nem tudom mire gondoltál, mert nem írtad le, és ilyenkor gondolatolvasást már nem vállalok.
A klánok felvételi kritériumairól pedig az adott klán illetékesét kellene megkérdezni.Azt még áruld el hogy ez mi a nyavalya, hogy sem betűkkel, sem pedig a ph által rendszeresített szmájli készlettel nem lehet kifejezni? Gondolom fontos lehet mert majdnem minden második hsz-edben benne van.
Erről van szó: o.O
-
jahrn
senior tag
válasz
slayer006 #35907 üzenetére
SK-105 tier 8-on RLY? Akkor lenne am itt nagy siras ha valoban oda kerulne be. A Stridsvagn 103 meg akarmennyire is nincsen tornya nem TD hanem harckocsi (jo mondjuk ha ugy nezzuk egy harckocsi elsodleges feladata az ellenseges tankok kilovese szal hatareset).
Szerintem a lengyeleket is hozza lehetne csapni az eu tree-hez mert nemigen lehet osszehozni egy teljes epkezlab tree-t nekik max ha buveszkednek mint a kinaiak eseteben (ami szerintem elegge csoves). -
Ja, kissé komolyabbra gondoltam, tehát pl azért a nagyon alapok ismerete, etc..
Nem is tudom, minden játékban vannak azért követelmények az ilyen szervezeteknél.. itt ennyire lemming felszedős móka lenne? Aztán néha a horogra akad vmi értelmes, akkor őt átdobjuk a rendes klánba, ha fejlődik? o.O Nem olyan különös, csak azért kissé fárasztó lehet az ilyen "neveldéket" vezetni ^^ -
D.Orion
veterán
válasz
Bingisz #35939 üzenetére
Dragon Ridge és Serene Coast:
Dragon Ride még úgy ahogy használható, hogy ha értelmes játékosok vannak.
Serene Coast egy akkora camper map, hogy ahhoz képest Malinokva a kanyarban sincs, remélem örökre távozik.Swamp and Komarin will be visually reworked and brought back to live:
Egyszerűen: -
Tubi1976
tag
Sziasztok!
Mi lehet a probléma ha a célkereszt változtató modot telepítem mindig lefagy a játék, a gyárival semmi baja? -
KaLeun
senior tag
Találkoztam (T110E5) Sigfried Line Assaulton a D7-8 határának felső részén egy E-100 és IS-7 duóval. Leadtak rám vagy 20-25 lövést, ebből 8x eltalálták a lánctalpamat...... Nekem ez jól jött (igaz a IS-7-et 30hp-ről elvitte vki..), de amúgy siralmas Ja és egy szakaszban voltak.
-
Jolet
őstag
vettem egy hónap prémium tagságot :-) az első csatában mindjárt 30 ezer felett
jó lesz ez -
Jolet
őstag
válasz
Antonius1978 #35944 üzenetére
ki van ez találva... :-(
-
Flatron710
tag
Star Trek idézet: "Ezt múld felül ha tudod..."
A kicsiny klánommal, játéklehetőséget adva a többieknek én csak a Tetrarch-al fértem be. Tier VI-os század meccsről van szó.
Vezetőként példamutató játékkal szereztem egy Kamikaze medált ( még mindig a tier II-es Tetráról van szó ) és az utolsó KV-1S-t én lőttem ki, amivel nyert a századunk... ( szintén a Tetrával... Arany lőszer nélkül )Lehet felőlem malac.. lehet random.. Vagy lehet túl sok az "üzemanyag fogyasztási pontom".. és csak fele annyit ér... De ez odab.szott!!!!
Még gyakorlunk és hamarosan oda-oda csapunk. A top 30-unk effije 1202, ha valaki ettől tenné függővé a Tetrával elért eredményt....
Replay link: REPLAY
-
Antonius1978
addikt
A legenyseg mindenkeppen tud javitani.Tehat ha ellovik a lanctalpad javitjak... - csak nem mindegy mennyi ido alatt.Tehat ugy kepzeld el, hogy javitas nelkul 10 masodperc alatt rakjak vissza a lancot, mig ha mindenkinek van javitas kepessege 100%-on, es mondjuk szerszamkeszletet (ez egy olyan cucc amit fel tudsz tenni, es le is venni az adott tankon, fel milla az ara, nem a 3000 ezres javitokeszletrol van szo) is tettel a 3 foglalat eggyikebe, akkor 3 masodperc alatt javitjak.
Amire te gondolsz az a javitokeszlet (ennel valoban kell kattogtatni), tehat ha ellovik a lancod vagy barmilyen mas modulod, azzal azonnal 100%-ra tudod javitani.Viszont ha azt elhasznaltad, akkor a legenyseg a kepessegeitol fuggoen tud javitani, de sajnos mar nem 100%-ra. (kivetel a lanctalp).
Tehat ha pirosra lottek a motort, akkor csak sargat tudnak belole varazsolni - azaz annyira tudjak megjavitani, de az csak 50%-on teljesit.Ha megmaradt a javitokeszleted, mert nem kellett elhasznaljad, akkor a sarga motorbol tudsz vadonat ujra javitani azaz 100%-ra.Viszont ha utanna megint ellovik a motort, akkor megint sarga lesz, es csak 1 javitokeszletet vihetsz magaddal 1 csataba.Tehat ha masodszor is ellovik a motort, akkor a csata vegeig mar csak 50%-on fog teljesiteni... -
slayer006
addikt
válasz
Antonius1978 #35938 üzenetére
Lengyel ágról olvastam én is, de csak a japók után valamikor (meg hó, eső, homokvihar ...).
Városi legendákból áll egyelőre a kerítés. -
Jolet
őstag
válasz
Antonius1978 #35940 üzenetére
érthető de nagy szívatás :-(
és jól tudom, hogy ha pl. a legénység összes tagja a javítást kapja, ha ki van fejlesztev maguktól javítják a tankot és nem kell nekem kattintgatni? -
Antonius1978
addikt
Sajnos ez igy mukodik.Valahogy ugy tudom erzekeltetni a dolgot, hogy megertsd : van 90%os legenyseged.
Ahhoz hogy elerje a 91%ot kell 10 ezer TP. A 92%hoz +11 ezer, a 93%hoz +12 ezer, a 94%hoz +13 ezer stb stb. Ez most egy pelda volt, amelyet magamnal tapasztaltam (a legenyseg 100%os, es a masodik kepzettsegnel van az en peldam igy kb).
Te mondjuk ussel le egy nullat, akkor lesz 1000, 1100, 1200,1300,1400,1500,1600,1700,1800,1900.
Ezeket add ossze, es akkor ennyi TP kell hogy 90%-rol eljussanak a 100%-ig.Remelem ertheto nagyjabol amit meseltem... -
Bingisz
addikt
Dragon Ridge és Serene Coat mennek vissza a levesbe a 8.4-ben
-
Antonius1978
addikt
válasz
slayer006 #35925 üzenetére
De ez ugy tunik, hogy nem hivatalos dolog, csak simman az vezette a sracot, hogy pl a roman jarganyok, es mas kevesse ismert tankok is bekeruljenek a jatekba...
Amugy regebb volt egy video, ahol az egyik fejleszto elmondta, hogy lesz lengyel ag is, ugyanott mondta, hogy talan magyar tankokra is gondoltak (ugy ertette, hogy majd valamikor valoszinu/biztos hogy lesz benne, gondolom ugy 2020-ig minden tankot beraknak, szoval semmi gond).
-
Jolet
őstag
azt vettem észre a képesség kifejlesztésnél, hogy a 75%-ot pikk-pakk elérte és azóta a 81%-on áldogál és alig mozdul...
:-(
ez normális? -
Fel
addikt
válasz
Dobi 562 #35933 üzenetére
Nem meglepő szerintem. Egy ideje teljesen elment a kedvem tier 5 tankkal játszani, mert a sok zöldség a játék "fejlődéspolitikájának" köszönhetően kissé feltorlódott azon a szinten. De ugye ezek is képesek
fejlődnielőre haladni, így szépen lassan elérik a tier 6-ot, majd a hetet... Vagy már meg is vették a tier 8-as prémium tankjaikat... -
Lacuss20
senior tag
A töltés gyorsító illetve a periszkóp mellé mehet a ventillátor?
-
KaLeun
senior tag
Ma valami camp event van vagy mi? Próbálok összpontosítani a Type 58 vezetésére és jó sok sebzést kiosztani, de mindez hiába ha minden meccsen van 1-2 afk, páran a térkép sarkában rejtőzködnek és többi még egy bot színvonalát se hozza... Aztán ott maradunk 2-3-an és f...ra húzhatjuk azt amit a vesztes csatáért kapunk.
-
Dobi 562
addikt
XVM-met nem használok már de ma kíváncsiságból végignéztem a
csapattársaim statjait a csata után. Tier 6 csatában az mennyire általános dolog, hogy 30-ből csak 4 játékosnak volt 50%-nál nagyobb a győzelmi aránya és több mint 10-nek még a 45%-ot sem érte el? -
Fel
addikt
-
ktg3
őstag
válasz
diegho #35906 üzenetére
Sajnos nem hallottam mit mondott, mert zenét hallgattam közben. Könnyen előfordulhat, mert elég hosszú nyomot hagyott. Persze ez akkor sem túl valószínű, hogy 101 vagy mennyi milis pajzsról pattanjön a 276-os pen. Értem, hogy effektív mondjuk 180, de akkor is olyan csillagállás kell, hogy 100 évente egyszer bekövetkezzen egy ilyen.
@Zeratul: Az az ágyú nagyon kevés már ha nem te vagy a top tier. Oldalról lehet csipegetni, de azért nem vagy olyan gyors mint egy med. Ráadásul jó nagy célpont vagy elég weak armorral.
Kezdőknek tuti, hogy szenvedés lesz, de amúgy sem tartom sokra az a tankot.A skuló nagyon drága az átlag sebzéshez képest ezért prém nélkül nem nagyon lehet pluszosra hozni sztem.
Főleg, hogy a lövéseid elég nagy része fog pattanni, így az átlag sebzésed még alacsonyabb. -
Fel
addikt
válasz
GaburroSan #35914 üzenetére
Az igen! Grat!
A kínai tankok nevének kiírását ki lehet javítani: "A Statistic Pack is 8.3 kompatibilissé tehető, ha a \World_of_Tanks_CT\res\text\LC_MESSAGES\china_vehicles.mo fájlt átmásoljuk a res_mod mappás megfelelőjébe."
-
Djuree
félisten
melyik az a mod aminél csata után sorba lehet rendezni dmg szerint a tankokat?
és még az kéne amelyiknél a minimapon látszanak a tankok nevei.
-
slayer006
addikt
válasz
Antonius1978 #35924 üzenetére
Mire ez megjelenik sok patch lefolyik a Dunán. Angol TD -k, új német med ág (Tier 10 -es tüzérség?), Havoc motor (?), japán tankok ...
Szóval majd kiderül. -
Jolet
őstag
néha engem is betesz 6-osként 8-as meg 9-es tankok közé
én azokat eleve rövid csatáknak tekintem a részemre és valami kamikázé megoldást választok, hogy mehessek egy új csatába másik géppel
lehet rossz taktika, de nincs kedvem valahol sunnyogni és néha lőni egyet feleslegesen, mert csak pattogok, ők meg egy lövéssel kivégeznek így is úgy is -
diegho
nagyúr
válasz
GaburroSan #35914 üzenetére
Szép, mondjuk az a legénység odab@sz, valaki sokat type-ozik úgy látom
-
jimmy74
őstag
Illetve ha újratelepitem a windowst nem érinti a wot profilomat ugye?Csak újra kell telepiteni a játékot nem?
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!
Nem tudjátok mi az a szükséges gépigény amin a grafikát fel lehet húzni rendesen?
Értem itt a vga,ram proci,alaplap -
Nem, itt egy európai tank fejlesztési ágról volt szó, amiben többek között az apróbb nemzetek tankjai, pl magyarok kapnának helyet tudtommal.
[Aminek erősen gugliztam, de mégse találtam meg a képét, pedig anno linkelték itt a fórumon asszem, azt a lehetséges vegyes eu fát.. ]
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2287
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest