- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Kingfisher1
tag
Már azt hittem nálam van a hiba. Már 1 órája akad az egész, akkor ez miatt.
Pedig úgy terveztem, hogy ma KV-1S el fekszem le -
Z.m.Z
aktív tag
Francba......
113 tp hiányzott a következő löveghez.... holnap szorzóval jócskán túllépem és bentmarad a régin egy csomó pont......
-
04ahgy
nagyúr
Valami tervezett karbantartás? Az is így jelent meg számomra...
HGyu
-
Flayer
senior tag
Na én is így jártam!
Nem sokan buliznak ezt keni mindenki!
-
sequator
senior tag
engem még nem dobott ki, sőt a csatába is engedett indulni, de megakadt ott, ahol kiírja, hogy hányan várakoznak csatára.
gyanús volt, hogy tierenként csak 20-30 volt a várakozó
azóta onnan nem enged se előre, se visszalépnisautia
-
Nekem is fagyott a szerver a játék kellős közepén.
-
Grillo
őstag
Nekem azt írja, hogy sorba kell állni bejelentkezésnél... fasza
-
luke.
aktív tag
Várakozás a belépéshez
Sajnos a "WoT" szerver foglalt,
Sorban állsz, hogy belépj a játékba.
Várj míg a kliens automatikusan csatlakozik a játékhoz. -
mynames
senior tag
Elszállt a szerver pont a csataközepén!
-
Bozso68
őstag
leállt a server?
-
Enzolord
addikt
válasz
haromegesz14 #34882 üzenetére
Egér jobb gombját nyomva tartod...
-
haromegesz14
aktív tag
Kamerát tudom valahogy anélkül forgatni, hogy a tornyom is fordulna?
-
törölt tag
válasz
nyunyu #34880 üzenetére
úgy értettem a vonalkimenetet, hogy vonaljelet gondoltam, szóval olyasmivel gondoltam a felvételt, mint a beépített sound recorder, csak ami tud több csatornát.
de persze lehet, hogy tök hülyeséget mondok ...szerk: persze csak akkor, ha van pár perc az életedből erre. össze akarom kötni én is az audio rendszerremmel, csak elég sok követ kell megmozgatni hozzá, és ezért gondoltam, hogy tájékozódom, mert beleraktad a bogarat a fülembe
Utoljára a DeadSpace-t játszottam végig projin + 5.1, és nagyon bejött, kellemesebb hétvégéken a haverokkal -
Enzolord
addikt
válasz
marked one94 #34874 üzenetére
Nem mondod, hogy nem vagy tankász vele, ennyi találat után...
-
törölt tag
válasz
nyunyu #34841 üzenetére
Analóg kimenetről is így szétesik a hang? Ha van kedved, nézd már meg, légyszi.
Egyébként, elég, ha csinálsz egy hangfelvételt vonalkimenetről (szerintem), és azt lejátszod digitálison, akkor nem kell dugdosni. Csak abban nem vagyok biztos, hogy van -e olyan recorder, ami tud 6+ csatornát.
zsloti
PrntScnszerk: Ja, látom már, közben mások is adtak tanácsot
-
emre
veterán
válasz
marked one94 #34874 üzenetére
Nagyon is, de mondtam hogy ilyen meggymag köpködőkkel mint a PzII-PzIII nem ér.
mod:
Na bassz ezt benéztem, abba is hagyom mára.
Az vagy vazze menőcsak legközelebb ne ess a fejemre a Pattonnal. (se mással)
-
Lacuss20
senior tag
Ha valaki funol T4 ívjon már meg szakaszba MrCoD néven futok.
-
Cseri0058
őstag
Ma szinte folyamatosan buktam a köröket tigrissel. Pedig én olyan 2-3-4 killt szoktam hozni a teamnek de akkoris csak buktuk a köröket...
-
Lacuss20
senior tag
válasz
Zeratul #34871 üzenetére
Igen előbb részletezték, hogy azzal az ágyúval oldalba meg hátba kell nyomtani szemből szarabbul üt át mint a kisebbik.
Miivel már jó pár kör óta ez bosszant, hogy oldalból se sebzek, mert az ellenég éppen oldalt van felpáncélozva, ha hátból akkor kifogom a panzer III-mat ami meg hátul is elég strapabíró. Szóval megveszem a 10.5-ös ágyút is -
Lacuss20
senior tag
Ez egyre szánalmasabb T4 Csína M5 öst T8 asok közé rakta be! A Hetzer pedig T5 ösön oldalba semmit se sebez :S
-
zsloti
senior tag
Valahogy el lehet menteni a csata eredményét?
Hogy amikor kikapcsolom a játékot utána is megmaradjon?
zs -
emre
veterán
válasz
Lacuss20 #34855 üzenetére
Az elit lövész kifejezést együtt értelmezendő, és az adott esetben tényleg csak arról van szó, hogy képes voltál egyhuzamban megszakítás nélkül 10-szer egymás után eltalálni az ellent.
Majd ha mondjuk ez a sorozat 40 körüli egymás utáni lövésről fog szólni akkor gratulálok.mod:
Majd ha nem ilyen meggymag köpködő ágyúkkal fogsz rohangálni hanem 10-12 másodperces újratöltési időt kell kivárnod akkor lehet meg fogod várnia megfelelő alkalmat a pontos lövésre.. -
slayer006
addikt
-
Lacuss20
senior tag
Valami nem stimmel! Max mennyiségű tankom van. Jönne az M5 Csína, de semmit se tudok eladni O.o mert teli van a barakk?! Eddig, hogy adtam el akkor, ha teli volt O.o?!?!
-
L-e-f-i-e
senior tag
Nem először találkozok ezzel a Bia klánnal de erős a gyanúm , hogy csak fogyatékosokat vesznek fel oda...amit a legutóbbi meccsen is művelt az egyik platoonjuk arra nincs jobb szó sajnos és nem az első eset...
-
Simulacrum
senior tag
Itt konkrétan ki tudjátok számolni pontosan mennyi xp kell az adott százalékhoz.
Értelemszerűen 100% jelenti a legénység 100%-osságát és mondjuk 200% jelenti azt, hogy 100%-os a legénység és az első perk vagy képesség is 100% és így tovább.
-
luke.
aktív tag
válasz
Enzolord #34842 üzenetére
WoT fórumból van:
For first skill - 100k exp
Second - 200k
Third - 400k
Fourth - 800k
Ezek alapján már 325k xp-vel már régen a harmadik skillnél járnák 75%-os legénységgel indulva. Az xp akkor is xp ha meghal a legénység.(#34841) nyunyu Nekem Realtek HD Audióval 5.1-ben nincsennek és nem is voltak ilyen hibák. Jól szólt mindíg.
-
nyunyu
félisten
Valamit nagyon elszurtak az 8.3 audio rendszereben.
Ha felugrik jatek kozben a ping, akkor total elmegy a hangom, hatterben szolo WinAmpot sem hallom, mert az erosito elveszti a digitalis jelet.Eddig szimplan sz*r volt a sokcsatorna, de nem qrta el a Win rendszer hangjat.
-
slayer006
addikt
válasz
Enzolord #34837 üzenetére
jahh, de csinik
idézet: (wotinfo.gportal.hu)
legénység XP igények
Elsődleges Fejlettség: A következő százalék szorozva 50-el
Másodlagos képesség 1: A következő százalék szorozva 100-al
Másodlagos képesség 2: A következő százalék szorozva 200-al
Másodlagos képesség 3: A következő százalék szorozva 400-al
-
luke.
aktív tag
válasz
Patrick76496 #34833 üzenetére
Az nem stimmel, mert akkor 325k xp-vel már rég a harmadik skillt kellene húznom. Ennek ellenére a második 86%-os, és 75%-os legénységgel indultam.
-
válasz
Patrick76496 #34815 üzenetére
Talán azért, mert nem neki van ennyi, hanem csak látta valakinél. Pontosan ezt is írta amúgy.
Mod: közben látom, már tisztázva lett.
-
Patrick76496
őstag
Így már érthető, akkor vedd úgy nem szóltam.
(#34825) diegho: Ha mindig ilyen event volna, akkor tényleg (szép is lenne). Egyébként a prémium felhasználó XP bónusza is beleszámít a legénység képzésébe?
Azt jól értelmezem, hogy a 100-as legényekhez 50k xp, az első skill 100%-osságához 100k xp és így tovább mindig 2x ennyi xp szükséges?
-
nyunyu
félisten
válasz
Lacuss20 #34826 üzenetére
105mm agyuval maskepp kell hasznalni a Hetzert, nem lehet tavolrol lovoldozni vele.
Meg a loszerek penje is sokkal kisebb, max kisebb tankokat tudsz szembol atloni vele, Hetzer vagy nagyobbat mar nem. -> ellenfelek oldalat+hatuljat kell loni.Kivetel persze a premium HEAT loszer, de az kelloen draga ahhoz, hogy esz nelkul lovoldozzon vele az ember. (2800 credit/darab, multkori akcioban volt 1600/db.)
300HP alatti celpontra NEM erdemes loni vele... -
diegho
nagyúr
válasz
#11302912 #34827 üzenetére
Akkor az összeadást még nézd át, mert kb havonta vannak eventek 3-4 napig, volt, hogy 1 hétig tartott, főleg tavaly év elején és azelőtt volt divat az 1 hetes event, szóval ha 9 skill nem is, de 5 elérhető 200 csatával, ha valaki csak event alatt játszik és csak napi első győzelemig, ja és jó játékos persze.
-
diegho
nagyúr
válasz
Ha jól emlékszem volt 3x crew és 5x first win event többször is egyszerre, nos az már 15x annyi xp a crew-nak az első győztes csatában. Tehát kiszámolva az átlagával ami 1193xp, ezt megszorozzuk 15-el és 197-el, máris ott van 3.5 millió xp, természetesen gyorsított képzés végig bekapcsolva, így minden legénység tag 49szer kapott duplán xp-t, ami, ha mákja volt akár újabb 1.5 millió xp-t jelent a crew-nak, ehhez annyi kellett, hogy mindig 2000 xp környékén legyen a napi első győztes és máris megvan 5 millió xp a legénységen.
No közben elolvastam mi volt, de az elméletemmel akár meg is oldható a dolog, csak nagyon elvetemültnek kell lenni hozzá.
-
slayer006
addikt
válasz
#11302912 #34793 üzenetére
Kétféle másodlagos képesség van:
Skills - Ezek azonnali hatású képességek. Amint elkezdi a kezelő tanulni azonnal hatással vannak rá. Jellemzőjük hogy fokozatosan javítják a hatékonyságot ahogy minél magasabb a képesség értéke.
Perk - Ezek a képességek akkor aktiválódnak csak, ha a kezelő elérte bennük a 100%-os képzettségi szintet
-
MasterHUn
senior tag
Tisztelt Ph-s WOT osok!
Aktív klánokat keresek akinek szükségük lenne TSre Minden térités nélkül szponzorálnék 2db-clant!
Püben várom a jelentkezést akit esetleg érdekelne!
OFFot nem kérek! Privátban a többit!
-
vhw
addikt
válasz
Lejjebb is olvastatok, vagy csak a képig jutottatok el?
Pár poszttal alatta írja, hogy ezt accot az orosz szerveren kapták az Ural steel bajnokság idejére (de ilyet kapnak az ilyen-olyan eventeken kihelyezett gépeken is, akik ki akarják próbálni a játékot)Azt mutatta be, hogy elméletileg lehetséges akár 9 skill is, a játékban nincs mesterségesen lekorlátozva a maximális skill szám.(illetve annyit lehet kifejleszteni, ahány elérhető)
-
Lacuss20
senior tag
Csíína M5 ösök felbosszantanak -.- telibe hajintom az oldalát 2x és alig sérül -.- gyorsak és lőnek akkorát mint én az alap ágyúval... -.- ( Hetzer)
-
Atlantis
veterán
Közben megoldottam, szokás szerint a Tech tree mod volt a bűnös, mivel azzal megpróbált olyan lőszert is beletenni a gépbe, amit a 8.3-assal megszüntettek. Pedig elvileg 8.3 kompatibilis modot használok, de ez úgy látszik kimerül abban, hogy belekerültek a kínai szutykok.
-
törölt tag
válasz
Haverom type59en 1200 meccs van es a harmadik perket fejleszti. raadasul 53%os winrate-tel. De meg mindig nem latom mit abrazol a kep. Viszont igy mar tenyleg eleg nehezen hiheto.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Enzolord #34794 üzenetére
Azért kíváncsi vagyok, hogyan hozott össze ennyi skill-t 197 csatából. Nekem még 5xx csatánál is csak a második lesz fullos hamarosan, gyorsított képzést bekapcsolva.
-
Pukkancs
aktív tag
Hali, tegnap meglett T29-re az elit meg a második képesség szerintetek mit érdemes tenni? Az elsők eddig egy ezermester a többi pedig javítás, melyiket rakjam szerintetek másodiknak?
-
Spenike
tag
Hehehe...
Nem sokat érek vele hogy nyerek ugyan annyi xp kell a KV-1Sre nem értem mi lehet a gáz ? -
PumpkinSeed
addikt
A Westfield mapon ölt már valaki úgy, hogy a hídon alul volt egy tank és ráesett?
Hát ez hatalmas volt
-
Spenike
tag
Skacok a KV-1S re mivel lehet összeszedni a TP-t Mert KV-1el nyomulok és semmi ?
-
Bandesz87
csendes tag
Sziasztok! A előző xvm-ben csak a magyar klánok ikonjait mutatta a betöltő képernyő.
Most sajnos eggyiket sem.Tudnátok ajánlani egy 8.3-as xvm-et amiben ismét csak a magyar ikonok vannak. Esetleg hol találom meg őket? Előre is köszönöm! -
Lacuss20
senior tag
megvan a tatra 220 pacis motor a Hetzerbe, végre vége a csiga életmódnak xD
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- borg25: Kórházi beszámoló
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest