- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házimozi belépő szinten
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- RAM topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
vhw
addikt
válasz
coolfox76 #34195 üzenetére
Hát már az is "segítségnek" minősül, ha nem blokkolod a mozgását, vagy ha látod, hogy rárohannának akkor te is odafigyelnél a támadókra, nem a pálya másik végén spotolt ellenséget lőnéd.
Ha egy nagyobb ellenségre vagytok 2-3an kisebb tankkal, akkor megpróbálod megkerülni a háztömböt és hátbalőni (vagy, ha nekem sok HP-m van, valami mozgékonyabb tankkal vagyok és tudom, hogy nem halnék bele az ellenség egy lövésébe, akkor megjátszom azt, hogy kiszaladok elé, és megkerülöm, bevállalom azt az egy lövést, elterelem a figyelmét, addig a többi csapattárs ha észnél van le tud adni pár potyalövést, és talán sikerül is kinyírnunk mire valamelyikünket kilőné).emre: ajjaj, véget ért a mod_pack monopólium? Beindul a piac?
Kíváncsi vagyok a virkir milyen termékkel válaszol a kihívásra
Kinek lesz jobb ügyfélszolgálata?
-
emre
veterán
Lusta disznóknak: WoT_0.8.3_emre_mod_pack.rar
A tartalom a teljesség igénye nélkül:
- Crosshair
- Damage panel
- White corpse
- Iconpack Romkyns
- Max zoom out
- Minimap zero firefox (radar és max látótáv jelzéssel)
- Statistic pack
- ScopeShadowRemoverCC
- Old_server_side_crosshair_83
- Vertical tech tree Dimitrii_083
- XVM Ded_Shalfey
- -
nyunyu
félisten
Meccs vegi riportok kicsinositasara hasznalt stat pack nem 100%-as 0.8.3 alatt, torold a res_mods\0.8.3\text mappat, kulonben osszebarmolja a kinai tankok neveit.
-
coolfox76
csendes tag
Láma kérdés: Hogyan lehet (tudok) összedolgozni csapattárssal? Addig ok, hogy spotolok, vagy éppen sniper módban csipkedem az ellent, de közelharcban fogalmam sincs hogy hogyan tudok segíteni a csapattársamon azon kívül, hogy ott vagyok mellette/mögötte. (Figyelembe véve a kommunikáció nehézkességét)
-
Sanya
nagyúr
ha most elkezdem a kínai fát és a type-ból a legénységet átpakolom a "fejlődő" kínai csodákba, akkor
1.: 100%-os csapatként fognak-é működni?
2.: kapnak-é xp-t? -
kisküzdő
tag
Sziasztok. Nekem a res_mod -ban volt 1 "scripts" map már a fene sem tudja minek ezt kivettem a többi mod működik (8.2-böl)
jano_77 Nem hiszem nem lenne logikus és nekem fejlődnek rendesen.sőt a 3lvl-el már meg is van az Tank ász
-
jano_77
nagyúr
Lenne egy olyan kérdésem azokhoz, akik már játszanak a 8.3-ban a kínaiakkal, hogy tapasztalta-e bárki, hogy a legénységi %-ok a szokottnál jóval lassabb tempóban növekednek!?
Cimborám játszik - én sajnos dolgozóban- és Ő mondta, hogy a sokadik csatát játszotta le, de a legénység % értéke ugyan annyi, nem nőtt semmit!?
Köszi előre is
-
A topikot moderáció idejére zárom!A topikot megnyitottam. Mindenkit arra kérnék, hogy a továbbiakban mellőzzön mindenféle személyeskedést. Valakit kitiltottam 1 napra, ha a távollétében bárki lenéző hangsúllyal nyilatkozik róla, az az illető is automatikusan bant kap.
-
törölt tag
Ezzel teljes mertekben egyet ertek. Bar nekem 51% a winratem es megis probalok segiteni a tarsaknak. Ez viszont azzal is egyutt jar, hogy neha beledoglok, valamint van mikor hiaba segitek, pl ellenseg moge megyek, haver meg elmegy inkabb menekulni. Az ovatos jatek pedig teljesen franko, (franciaval nekem mindig muszaj volt) csak az a baj, hogy minnel ovatosabb vagy annal kevesebb sebzest osztassz ki, kevesebbet pusholsz. Nagyon fontos szerintem felmerni azt, hogy melyik flank kepes, es melyik nem kepes az elorenyomulasban. Es ha pl en vagyok abban amelyik kepes, en nem vagyok rest megmozdulni es pusholni, meg akkor sem, ha sebzest kapok/meghalok. Namarmost sok tars persze nem hajlando megmozdulni akkor sem ha ember elonyben vannak, es ezert a vacakolas ideje alatt a vedekezo oldal szepen elbukik, es buktad az egesz meccset.
-
Mcray
senior tag
válasz
#11302912 #34172 üzenetére
Nem piszkálódásnak, csak tapasztalatként írom neked és másnak is, aki szerint nehéz javítani a győzelmi arányt (hogy szerintem miért nem nehéz).:
9500 csatát mentem gold lőszer nélkül. Ezzel sikerült 61% győzelmi rátát összehozni, úgy hogy baromi sokat mentem a játék legnehezebb helyzetben levő tankjaival. Tier 3-mal pl (M2, T46 stb). Páncéljuk nincs, nagyok és emiatt könnyen halnak. A lövegük semmit sem visz át, csak szökő évente egyszer, így marad az óvatos játék és kis sebzések osztogatása és baromi sok elbukott csata jobb tankok ellen. Utána folyamatosan jó eredményeket hoztam bármivel, ami utánuk jött, mert azokkal elég jól megtanultam, hol a helyem és egy tier 4 vagy tier 5 álom volt azok után.
Nagyon sokat tanultam abból hogy ha meghaltam nem léptem ki mint 99% ban mindenki, hanem ott maradtam "mozizni", hogy ne csak a saját, de mások hibáiból is tanuljak. Ezzel elvesztegettem annyi időt amivel most nem 10 000 hanem 20 000 játékom lenne, de inkább legyen 10 000 61% győzelemmel, mint 20 000 50% (vagy kevesebb) győzelemmel. A győzelmi arány bármilyen xvm és egyébb jelentéktelen statnál többet mond nekem. Hangsúly a nekem szón van, mert másnak lehet más a fontosabb, de nekem azt mondja, hogy az adott játékosra bízhatom a hátamat, akkor is ha életben nem láttam még az illetőt a játékban.
Egy 50% körüli játékos csak szökő évente egyszer segít ki a pácban, és végül mindketten meghalunk, ezzel is segítve neki is és nekem is, hogy a statisztikánk ott maradjon ahol van (illetve az én esetemben, hogy csökkenjen 61%-ról).
Ha ott az a játékos segített volna és nem azzal lett volna elfoglalva, hogy a saját kis vendettáját próbálja érvényesíteni, akkor megnyerjük a csatát és ez történik:
-Mindkettőnk győzelmi rátája emelkedik
-A játékos rájön, hogy megéri összedolgozni egy idegen csapattárssal a győzelem érdekében, mert minél tovább marad életben, annál többet tud sebezni és ezáltal több XP és pénz jön be belőle. Nekem már alap ez a gondolat, így én már ennek tudatával megyek neki egy csatának, de sajnos csak egy nagyon szűk réteget képviselek.Igen nagyon sok alkalommal olyan a leosztás, hogy nehéz dolgunk van, de mindenkit egyformán ver a matchmaking, vagyis erre nem lehet hivatkozni.
-
gy-daniel
tag
Itt mindenki olyan zseni, valaki magyarázza el nekem, h mit jelent az, h rektifikálható egy görbe?
komolyan kérdem! Szerintem a tételeket úgy alkotják, h kinyitják az idegen szavak szótárát, oszt "te, Józsi, ez a szó még nem szerepel a mondatban, és milyen jó a hangzása is... tegyük bele..."
-
Ted-Mosby
senior tag
-
Enzolord
addikt
válasz
PumpkinSeed #34166 üzenetére
Biztos lehetne egy Modupdatert csinálni, csak az a baj, hogy a különböző modokat különböző emberek csinálják..
De biztos van olyan hacker, aki meg tudná csinálni.. Vagy informatikus(#34168) Ted-Mosby:
Újra tábla akkor.. -
jano_77
nagyúr
válasz
Enzolord #34154 üzenetére
Ooopsz...ezt jó hogy mondod.
Mit hagyjunk el a 8.2 mappa átmásolásakor a Res-mods mappán belül, hogy ne járjunk hasonlóan, mint Enzolord? Sajnos én nem tudom Neked megadni a választ, de többen tanulhatnak a hibádból.(#34162) Plokijuma: egyet értek és jó lenne ha megoldanák, hogy kompatibilis legyen a jövőben.
-
-
jozefgucci1
addikt
-
Enzolord
addikt
Valaki tud nekem olyan modot, ahol már a kínai tech is fenn van?
Ostoba módon átmásoltam a modokat, csak azt felejtettem el, hogy a kínai tech nincs benne a 8.2es régi tech tree ben, ezért most nem látom a vasakat.. -
gy-daniel
tag
Én szintén xvm párti vagyok. Sőt ha van egy kiemelkedő az ellennél, akkor körbekürtölöm, h őt kell lőni, aki csak látja
. Ha 3-4 tank vs 3-4 tank lődöz pl a városban egymásra, akkor nagyon nem mind1, melyiket szedjük ki előbb.
A civakodást pedig lehet ti nem unjátok, de a többiek szerintem már nagyon, köztük én is. És különösebben az sem érdekel, h kinek van igaza. -
KaLeun
senior tag
Meglepően eredményes tud lenni ez a "szakasz levadászós/feltartós" taktika. Aztán az agresszív játékosoknak is érdemes az orrára koppintani, mert magukkal tudják rántani a lemmingeket. Igaz őket nem állítja meg egy-egy lövés, viszont pár detrack és értelmes játékosok esetén az azt követő össztűz vagy Bat. artyval egy 4-s sorozat már igen.
-
Enzolord
addikt
válasz
marked one94 #34040 üzenetére
Én meg Híróó...
Többnyire halott, de Híróó.. -
Foncky
csendes tag
Sziasztok!
Ha esetleg valakinek lenne egy invite kódja az európai szerverhez, akkor eltudná küldeni nekem?
Elkezdeném a játékot és hatalmas segítség lenne egy kis bónusz, amit ez a kód ad.Előre is köszönöm!
-
PumpkinSeed
addikt
Valaki nem tudja, hogy mi lesz a World if Wareplanes-sel? Nincs még valami teszt vagy valami amire lehet regelni?
-
Mcray
senior tag
Én is túl vagyok már az XVM hullámvölgyén. Kezdetben jó volt látni hogy milyen a játékos állomány, később viszont agypéniszt kaptam amikor láttam, hogy ellenfélnél mindenki 55%m nálunk meg mindenki 43%.
Most már újra szeretem, mert ennek segítségével szándékosan a legjobb ellenséges játékosokra vadászom, ha olyan tankkal vagyok, amit a pálya adottságaival ki is tudok használni ellenük pl T29, T32 stb.
Ha egy 3 fős 60% győzelmes szakaszt ki tudsz nyírni, vagy csak simán helyhez tudod őket kötni 3-4 percre, sokszor elég a győzelemhez, ha rajtuk kívül a többi csapattársuk gyengébb játékos.
Tegnapi T32 csatám pont ilyen volt. 3 darab tier 10 ellenfél platoonban elszigetelve a pálya szélén közel a bázisukhoz, mi meg az egész pályt leradíroztuk és foglalással nyertünk, hiába voltak sértetlenek és hiába alázták, azt aki bátran odament. A halott csapattársaink is időt nyertek nekünk.
-
válasz
Simulacrum #34097 üzenetére
Na de amúgy ez érdekes, mert Pz4-gyel, Tiger P-vel, Tiger 2-vel és a 2 Pantherrel jók az eredményeim, a többivel viszont nem (Tiger H, E-75, VK 45A, E-50).
-
Atlantis
veterán
válasz
jozefgucci1 #34126 üzenetére
Kösz, pár napig még úgysem játszok, talán ennyi idő alatt frissülnek a csomagok.
-
Szilu
tag
válasz
atti_2010 #34129 üzenetére
Ilyenkor minden második esetben az a szárny is meghal 2 perc alatt az 5 ellenféllel szemben, ahol kezdetben 13 tank rohamozott
Én szeretem az XVM-et. Nem mondom, hogy a végeredményt mutatja, de bizonyos platoonokra figyelek, ha jó az értékük. Oda megyek ahol számítok a felbukkanásukra, óvatosabb vagyok, ha látom őket előttem, illetve megpróbálok áttörni, ha érzékelem, hogy elkerültük egymást. -
atti_2010
nagyúr
válasz
Pete55555 #34116 üzenetére
Én azt utálom, mikor a sok gyökér már a csata elején megállapítja a fain ingamestatmod-ból, hogy "looser team again"
Multkor egy Tiger2 írta be. 15-3-ra nyertünkSajnos sokszor már az elején kiderül hogy nagyon vesztes csapat pld. mikor a fél szárnyat szabadon hagyják, vagy a nagy tankok beállnak egy bokorba rögtön a zászló mellett aztán szépen egyenként nyíratják ki magukat.
-
-
Hulkhun
csendes tag
válasz
GaburroSan #34113 üzenetére
Én még csak pár kört mentem vele.Nekem inkább "támadó TD-ként" jön be mint a bokorban kempelösdinek.
Ìrtam már kicsit olyan érzés mint a Stug III. -
Szabi46
csendes tag
Sziasztok.
Most próbálok 4-edszerre belépni ma, miután frissített reggel, de a csapat listánál nem enged tovább. Végig megy alul a betöltési csík, de nem enged tovább a szerverre és vissza lépni se tudok, csak ha vége a csatának és porrá lőttek... :/ -
Atlantis
veterán
Nem voltam pár napig, van infó arról, hogy a 8.2-es modok hogy passzolnak a 8.3-hoz? Bocs, ha már volt róla szó, de közel 1000 hozzászólást termeltetek 3-4 nap alatt....
-
törölt tag
válasz
Pete55555 #34116 üzenetére
teny. en is ezert toroltem le az xvm-et. eleinte azt hittem jo lesz, mert fel tudok keszulni majd melyik ellensegtol kell felnem, de nem. mar a jatek kezdetekor elveszi az ember kedvet, moraljat ezert szarabbul teljesit. bar akinek olyan a vere mint a csiganak, talan jo lehet. Pl field commanderemnek jo volt, o jol tudott vele elore gondolkodni.
-
Pete55555
addikt
válasz
#11302912 #34046 üzenetére
Én azt utálom, mikor a sok gyökér már a csata elején megállapítja a fain ingamestatmod-ból, hogy "looser team again"
Multkor egy Tiger2 írta be. 15-3-ra nyertünk(#34059) Handral A francia light tree egész jó pedig, mindenki azt mondja az AMX38-40-re, hogy kalap szar, de mind2vel 60% fölötti volt a winratem, az ELC, meg a 12-13-ak meg már nyilván jók.
-
Davs
tag
Ismertek valahi magyar fun-klant? Kezdo vagyok, alkalmi jatekos, de csatak kozben itt ott jol esne valakivel beszelni/egyutt jatszani mas magyarral
-
GaburroSan
aktív tag
Object 268:
Az Object 268 a tier X szovjet Tank elhárító. Ez a fenevad egy meghökkentő 303mm standard AP penetrációra képes és ezzel a legmagasabb áthatoló fegyver. (Tüzérséget kivéve) ez a tűzerő elég magas akárt tud csinálni, neki van a legnagyobb DPM összes tier X tank elhárítók között. Azonban ez a hatalmas fegyvert a páncélját tekintve meglehetősen gyenge, és csak a legjobb játékosok tudják igazán kezelni, bár azt állítja, a glasgow-i szovjet TD gyártója, hogy nagyon magas camo értékelése, így nehéz felismerni. Tehát akik az Object 704-el játszottak akkor nekik nem lesz gond alkalmazkodni az Object 268-hoz. -
Cseri0058
őstag
Mikor lehet majd játszani?
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nintendo Switch
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Zelda Játékok
- Házimozi belépő szinten
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- További aktív témák...
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG UltraWide UltraGear 38GL950G-B IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync! BeszámítOK
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest