Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Riasztó topik
- Micro Four Thirds
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
válasz
Zeratul #35198 üzenetére
Vagyis ha egy light scout tankkal kitolsz 3k dmg-et, akkor kapsz ám xp-t, szép sokat
Hmm ezen az oldalon megláttam egy mókás részt, jót mosolyogtam rajta
(oldalt van egy cheats rész, kíváncsi lennék, login screenig jutna-e a próbálkozó, vagy már induláskor kivágna ^.^)
Linket inkább nem rakok, na meg mobilról vagyok -
törölt tag
Victory!
Battle: Malinovka 21 January 2013 07:59:36
Vehicle: T-62A
Experience received: 2,024 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 59,503
Battle Achievements: Confederate, Sniperna ez a szanalmas.
7000 sebzest adtam le, 900 sebzest rajtam keresztul 9 ellenseget sebeztem, es 7000 credit a profitom, meg 1000xp?
30 lovesbol 28 talalt 25 sebzett.
csak 1et oltem.
-
KaLeun
senior tag
Elsőnek érek egy kulcspozícióhoz, felderítési céllal kinézek a sarkon... Bumm... KV-1S. Persze, hogy megnyertük.
-
Patrick76496
őstag
Olyankor van baj.
Miért nem írtad neki, hogy siema pl?
Engem platoon-ba meg gyakorlóba szoktak hívogatni, egyből kerülnek a tiltólistára, mert be nem fejeznék. Az ilyen playerek ismertetőjelei:
-1k alatti csataszám
-100-as átlagsebzés (vagy még annyi sem)
-Legnagyobb tankjuk egy német 4-5-ös gép (Hetzer, Stug, PzIII, PzIV) -
Az nagyon gáz, ha privát chatben úgy kezdi nekem valaki, hogy witam?
-
-
törölt tag
válasz
Lacuss20 #35182 üzenetére
nem. de ha a gyenge pont skinrol beszelsz, akkor altalaban azok tier 7-8 korul vannak csak. az alatt nem jelzik a weakspotokat.
A keszitoik altalaban ugy velik, hogy tier 7 alatt tokmindegy hova losz.
(ami persze nem igaz, de a skinek nem tartalmazzak a low tier tankok gyenge pontjait.)
-
Lacuss20
senior tag
Ez a "hit" mode vagy bohóc skin nekem nem akar működni szépen felülírja a tankos mappákat, de semmi
-
luke.
aktív tag
-
Lacuss20
senior tag
Nekem TD-ként a sok DMG-re ad xp-t, fragekre a pénzt nyomja. Van, hogy 4 fragem is van, de csak ilyen össz. 300 dmg, akkor alig jön xp. Viszont, ha megy a dmg és a frag akkor jön mindkettő rendesen.
-
luke.
aktív tag
Ma is számtalanszor tapasztaltam, hogy ugyan annyi dmg-el, de több frag-el több a jutalmad kreditben és xp-ben is.
(#35176) vhw Olvasd vissza hányan.
-
Lacuss20
senior tag
Hát én letöltöttem a full modot fel is tettem, de sehol se mutat semmit
( res_mods=> 0.8.3 -ba de kakukk...)
-
törölt tag
válasz
kanyipicske #35033 üzenetére
csak az okosok hiszik, hogy nem szamit a frag... meg a vidoikban is mondja a wg hogy "kills give you a small bonus"
-
-
slayer006
addikt
-
nyunyu
félisten
válasz
Lacuss20 #35166 üzenetére
Bohoc skint multkor mar linkeltek.
De ez foleg T6-tol felfele segit, illetve a kinaiakhoz nem biztos, hogy van mar skin.
-
Zeratul
addikt
Fél OFF: [tankkal a házában ébredt]
-
Lacuss20
senior tag
A vechilemarkemanager az működik 8.3- ba? Mert beillesztettem már mindenhova, de nem mutat semmi különöset a tankokon.
-
nyunyu
félisten
válasz
Kingfisher1 #35153 üzenetére
Ha eladsz egy tankot, akkor alapertelmezes szerint depoba kuldi a modulokat (agyu, radio...)
Aztan ha megvetted a kovetkezot, akkor annak a research lapjan ramesz a modulra, jobb klikk, mount.Ha viszont nincs a depodban olyan modul, akkor ki kell fizetni.
-
Kingfisher1
tag
válasz
Pttypang #35155 üzenetére
Vágom, de arra vagyok kíváncsi, hogy hogyan lehet átszerelni a másikra? Vagy mindenképpen el kell adnom a cuccot féláron és újból megvenni? Hellcaton nézegettem, hogy majdnem minden ágyú a Wolveriné, csak a legnagyobb nem. Meg KV-1s kezdő ágyúi a KV-1 ről valók. És azokat már egyszer megvettem, de most újra meg kell vennem.
mod: Egyszer nagyon kellett a credit, és kitakarítottam a depót.. hűűűha lehet nem kellett volna.
-
sith7
félisten
válasz
GaburroSan #35139 üzenetére
Te mennyit játszol 1 nap, hogy már a 4. képességet fejleszted nekik ?
-
válasz
Egyszerre csak egy járműre lehet felszerelve
De ha a tulajdonság panelt megnézed a modulnál, akkor láthatod, hogy kompatibilis-e másik tankkal.(#35152) Dobi 562
Végül így is tettem, a parancsnokon kívül, meg a sofőrön kívül mindenki javítást kapott
Ők meg 6th sense&clutch breakinget -
slayer006
addikt
válasz
Az ha a modul használható a másik járművön is. Akad ilyen szép számmal pl. rádióknál.
-
Kingfisher1
tag
Mi a titka annak, hogy ha egy modult megvettem egy járművön, azt a másikon már ne kelljen mégegyszer kifizetni?
Most 1 órát nézegettem a tech-tree-t és rájöttem, hogy néhány dolog ugyanaz több járművön is. -
gzbotii
nagyúr
Az a csodalatos erzes, amikor egymagad csinalsz 7 kill-t a tobbiek meg kb semmit...es kikaptok. Na az felbecsulhetetlen.
-
nyunyu
félisten
válasz
Bingisz #35133 üzenetére
Azt azért tedd hozzá, hogy a henschel tigris ugyanúgy elvérzett a teszteken, de a porsche féle elektromotoros meghajtás sokkal drágább lett volna.
Azt persze akkor meg nem tudtak, hogy Porsche elore legyartott 100 felkesz tankot, aztan amikor bukta a tendert, akkor ment az otleteles ezerrel, hogy megis mit kezdjen parszaz tonna femhulladekkal.
Mivel Hitler a haverja volt, bemeselte neki, hogy tesz ra nagyobb agyut -> Ferdinand.Aztan a sereg szophatott ezerrel, mert a botranyos Henscheleket is alulmultak meghibasodasban.
-
D.Orion
veterán
válasz
GaburroSan #35139 üzenetére
Jóóóóóóó az a legénység!
-
T34-85-re milyen sorrendben, milyen perkeket ajánlanátok a legénységnek?
Addig eljutottam, hogy a szokásos alap, a 6th sense a parancsnoknak az első -
Pete55555
addikt
válasz
Veatta #35135 üzenetére
Ugyan nem engem kérdeztél, meg nem is tartom magam olyan pronak, de nem nehéz megfejteni a csatát. A csapat balf*sz volt, 1 oldalon mentek, és kihaltak, te meg nem kaptál segítséget, így bebújtál a ház mögé. A IS-8-at sikerült az arty segítségével kiszedni, egyedül ott mást nem nagyon csinálhattál volna.
Annyit tehettél volna, hogy segítséget kérsz, meg villogsz a térképen, hogy 1-2 hülye tévedjen arra.
-
válasz
nyunyu #35131 üzenetére
Porsche tiger, megnézném ha rl alapján modelleznék, hogy mennyien tépnék a hajukat a modul errorok miatt
Mostanában már lassan szokásommá válik, hogy nem a game indulásakor indulok el a többiekkel együtt, hanem olyan 20-30 secel később, amikor már kb látható, hogy ki merre mozdult, etc.
Addig hozok be teát, stb..
Viszont az alatt a pár óra alatt, amióta ezt a módszert alkalmazom, sokkal sikeresebb vagyok.. o.O
[Habár akkortájt vettem meg az utolsó kieget a 34-85-re, szóval az az új ágyú is hozzáadhat , de ez részletkérdés -
Jolet
őstag
köszönöm mindenkinek.. akkor P lesz
-
jimmy74
őstag
Ajánljatok valami jó magyar klánt ami cw-n is jó.
-
Jolet
őstag
a VK-k közül a P vagy H irány a jobb? lassan választanom kell
-
Linkin
senior tag
A stugIII-at ha majd nem lesz feláron akkor mennyiért lehet majd eladni?
-
Lacuss20
senior tag
Ha egy héttel hamarabb kezdem a játékot eljutok simán a Stug III- ig míg akciós, de így nem
-
Jolet
őstag
érdemes lecserélni a t1heavy-t a következőre?
azzal nagyon tudok aratni és félek csalódás lesz az M6, mint az IS -
D.Orion
veterán
Az MM és a platoon rendszer:
A városban szépen elhullott az ellenfél Stug-jai közül jónéhány, de amint megállt a csapatunk azonnal szét is szedték őket a maradék TD-k.
-
gy-daniel
tag
válasz
Sontir Fel #35098 üzenetére
Természetesen
Aktív témák
Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Autós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest