- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
-
Atlantis
veterán
válasz
Napfénysüti #37096 üzenetére
Meglátjuk, este - ha lehet - megkereslek játékon belül.
sith7: T-43 az orosz med vonal egyik leggyengébb tagja, páncélja nem sok, mozgékonysága szerintem egészen jó, ágyúja...hát lehetne jobb is, bár orosz viszonylatban egészen pontos és ami jó, hogy gyorsan tölt újra. Kell bele arany lőszer mindenképp, mert az átütés eléggé kevés.
-
sith7
félisten
T43 - ról mi a vélemény ?
Volt T-34 - em, de eladtam, most lehet visszavenném .. érdemes küzdeni a T43 - ért ? -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Djuree #37093 üzenetére
Igen ezt rohadtul szeretem is benne, múltkor írtam is hogy nálam most olyan 9,8 sec a töltési ideje ami egészen remek egy ilyen ágyútól. Nem sebez hatalmasat de gyorsan lehet vele szórni. Tegnap ez abban a nagyon jó csatában kellett is. Kilőttem egy E-75-öt utána egy IS-8-at és mikor utóbbival végeztem jött egy arty pár másodpercre rá de éppen rá tudtam fordulni mikor betöltöttem aztá durr vége lett. Meg a csatának is ezzel a momentummal.
Atlantis: ha esetleg gondolod hétvégén megpróbálhatunk pár kör szakaszt 9-es TD-kkel vagy valami mással. Mostanában főleg 8-asokkal megyek de nemsokára lesz 9-es med is a garázsban.
-
Djuree
félisten
válasz
Napfénysüti #37091 üzenetére
am a jgtigernek van a legnagyobb dpm-e a 9-es td-k közül.
-
Atlantis
veterán
válasz
Napfénysüti #37091 üzenetére
Nem szenvedés az, egyre valószínűbb, hogy visszatérek hozzá, csak kéne egy kis kredit. Hétvégén elszabadítom az oroszlánt e célból...
-
Atlantis
veterán
válasz
Napfénysüti #37086 üzenetére
Nagy nehezen 50%-ra kihoztam a tegnapi napot, de se a napi átlagsebzésem, se a eff nem lett túl acélos. Nekem az E50 vitte le a napot, több ~4k sebzésű kört is simán buktunk, bezzeg amit megnyertünk, abban sebeztem ~600-at oszt szétlőtt egy nyomorult arty.
JagdTiger szerintem se rossz, az elején ugyan nem voltam oda érte, de jó legénységgel már nem is olyan lomha. Lehet neked tetszeni fog a T30, nem akarom újrakezdeni a tegnapi témát, majd meglátod, én így fullosan se tudtam megbarátkozni vele.
-
Djuree
félisten
válasz
Napfénysüti #37086 üzenetére
a 13 90 nem 9-es
-
Pete55555
addikt
13 75
Aki gondolja, megnézheti. A vicces az volt, amikor a T34 beírta a végén, hogy miért nem lőttem ki az artyt. Talán mert épp töltöttemDe jelzem is mindig, ha töltök...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Atlantis #37067 üzenetére
Tegnap nekem is ritka rossz napom volt, összesen lett 34% WR-em és sajnos nekem se ment igazán. Mondjuk mikor IS-7-el egyedül marattam 10-es csatában 8 ellen akkor már nem lehet mit tenni. De ezért amit tudtam lőttem még.
Viszont az elég fura volt hogy tegnap olyan lövések mellémentek, Löwével SP-t 10m-ről nem bírtam meglőni.
A másik ami tegnap halálos volt az a T-32. Vele se nagyon volt még ilyen hogy full becélozva 30m-ről Kenyába szálljon a lövedék.De hogy legyen pozitívum is: a Jagdtigerrel nyomtam egy nagyon izgalmas és jó kört aminél talán túlzás nélkül mondhatom hogy ésszel sikerült a kör végét egyedül hoznom. Ott legalább meg is dícsértek. Egyébként a camót leszámítva szerintem ez egy remek 9-es TD, az itt olvasottak alapján kicsit félek tőle hogy a T30 ehhez képest csalódás lesz noha ott van torony ami nagy előny.
Múltkor Jagdtigerrel sikerült 1 vs2-ben elintézni egy AMX 13 90-et meg egy T54-et egyszerre. Hát azon komolyan mondom besírtam a röhögéstől. AMX-et falnak paszíróztam így nem tudott mozogni és kilőttem. Előtte meg utána meg a T54-et soroztam. Ne tudjátok meg azok utána a chaten mit össze noobozták egymást. Mondjuk tényleg elég szégyen hogy 2 9-es tank amik tornyosak és sokkal fürgébbek mint a lomha dög TD-m nem tudtak kinyírni. -
vhw
addikt
válasz
kirjak #37083 üzenetére
A T-25 nem rossz választás. És ha ezt veszed nyogdtabban mehetsz másokkal T5 szakaszba, mert ugyanolyan mm-je van mint a normál 5ös medeknek. (de ha a garázshely nem sűrgős várhatsz egy leárazásig, a tankra nem mondom,h várd ki, mert kitudja pont erre a típusra mikor lesz... de a garázsra időről-időre van leárazás)
-
kirjak
aktív tag
-
forras2
őstag
Most ismét 1 kis magyarázat kéne.
Mentem az imént 1 kört tigrincsel. Tudom, nem a legjobb kör volt vele, és több hibát is csináltam, DE!
Vége lett a körnek, és a tigrincs2 rám írt. Írt mindent, amit csak tudott, de minden arról szólt, hogy én milyen noob, analfabéla, b@lf@sz szerencsétlen vagyok, mert hogy nem így kellett volna, és nyerhettünk is volna akár.
Nem tudom mi volt a baja. Talán az, hogy 10 HP-s tigrincsel nem tudtam lehozni a csatát 1 persingel, 1 hellcattel, 1 SU152-vel, 1 JPZIV-el és 1 SU8-al szemben?Replay
Ha van 1 kis időtök nézzétek meg, és mondjátok már meg, hogy miért voltam noob, analfabéla, b@lf@sz, szerencsétlen -
Fel
addikt
A wot-news-ra kikerült egy kis kérdez-felelek cikk. Végre egy kevéske hasznos infó. Pl.:
- Historical Battle módról még mindig semmi kézzelfogható...
- Garage Battle móddal kicsit előrébb járnak. Tesztelgetik, reszelik, de még nem tudni mikor láthatjuk.
- 2013-ban 11 új map kerül be a játékba (hogy ebbe bele vannak-e számítva a meglévők átdolgozott verziói, arról nincs szó..)
- Már a 8.4-esben visszakerül Komarin! (Míg ugye Dragon Ridge és Serene Coast távozik egy időre)
- A T-50-2-t a 8.6-ban cserélik le. Addig a várható menetrend: 8.4 brit TD-k, 8.5 német közepesek (Leo1 stb.), 8.6 brit artik.
- 8.4-ben elképzelhető, hogy lesz egy kis T57 HT nerf..
- SPG ágak bővítése tier 10-ig nyár végén
- Idén megérkezhet majd a 2. amcsi közepes ág (korábban már volt szó róluk, T54E2, T95E2, stb)
- Valamint az év második felében jöhetnek a francia nehéz és közepes tankok 2. ágai. (És a britek is kapnak majd még több közepest) (régebbi keletű garázsikonos képek)
- A T23 visszatér, mint tier 7 (esetleg 6) prémium tank. (Aki nem tudná, ez a tank volt régebben a tier 8-as amcsi med, a Pershing helyén)
- A WZ-111 - kínai tier 8 prémium heavy - megvásárolható lesz az oroszoknál és nálunk is. Egyszer..
- A Type 59 egyhamar nem lesz kapható (itt ugyan az orosz szerverre vonatkozóan mondják, de ha ott nem lesz, akkor nálunk sem)
- FV215b csere-bere tier 10 TD-re.. Nem lesz. 8.4-ben jön a TD verzió, a 183 mm-es puskájával, de ez nem érinti a tier 10 heavy FV 215B-t. Egyelőre még várnak, és ha lesz megfelelő donor, akkor majd kicserélik a tier 10 heavyt, egy másikra.
- Japánok? Talán az év végére, de nem sietik el a bemutatásukat.Remélem nem hagytam ki semmi érdekeset...
-
kirjak
aktív tag
2500 goldból milyen prém tankot vegyek?
Többre most nem futotta...T25-re gondoltam + 1 tankhely talán
Ha majd utalok többet is melyik prém tank a favorit (szerű) T8-ig?
A T34-et gondoltam én.
Eddig ez és ez amivel "türhető" voltam.
Tudom játékfüggő a dolog stb. de azért mégis érdekelne ez (összesen 1250 csatám volt még csak)
Köszi a segítséget!
-
Enzolord
addikt
válasz
GaburroSan #37044 üzenetére
Gold ammo?
-
KaLeun
senior tag
Meglett a KT. Hát érdekes egy tank volt ez a Tigris, bináris volt a teljesítményem vele. Mentem egy baromi jó kört sok sebzéssel, de a következőben meg benéztem rendesen.
Az utolsó körben teszteltem a beforgatást, egy BP és egy C7 lőtt rám olyan 100-150 méterről, kb. +45 és -45 közt lépésekként forgattam és minden lövésük átment.
-
_seth_
veterán
A hatodik érzékkel megáldott legénységi tag hogyan jelzi ha felfedeztek?
Semmi... már megvan
-
cscsali
tag
Amcsi szerveren rengeteg, hasonló türelmes játékost találni
Kicsit átnéztem nosztalgiázni, véletlen ott kezdtem a játékot, bő másfél éve -
válasz
Antonius1978 #37070 üzenetére
Azért még a beállásokat, manővereket még meg kell tanulgatnom, meg sokára van még az az idő, amikor már bohóc skin nélkül is tudom majd, hogy mi hol van egyes tankokon, hova érdemes lőni, habár már most is egész jól be tudom tippelgetni
-
Antonius1978
addikt
válasz
Taragas #37069 üzenetére
Talan lehet az is a magyarazat, hogy reg nem mentem 9es csatat, csak 6-7-8at, de mivel mar szinte 2 hete nem jatszok (csak hebe-hoba), nehez is lenne latni
En pl a franciabol tobbet lattam mint az T110E3-bol...erdekes, egyikunket sem szereti az MM.Na jo ejt, megyek Stalkerezni. -
Antonius1978
addikt
válasz
Pttypang #37059 üzenetére
En nem hinnem, hogy olyan pancelzata lenne mint az IS3-nak (a tobbi orosznak ami utanna jon nem tudom mennyire eros/reteges a pancelzata).
Esetleg egyes tankoknal pattogosabb, mivel rajta is ferden allnak a pancellemezek.+SoulRiever- : az IS3 oldala kepes sok minden benyelni, de ha jo helyen lovod meg, akkor robbanasbeszelyes, ugyanis arrafele van neki a loszerrekesz.Te pont oda lottel be, atutte, es belul felrobbantotta a loszert, azert purcant ki az ellenfeled IS3-a
-
Taragas
aktív tag
Hát nekem az új kínai techtreeből hiányzik 6 tank(1 tizes már meg van
), meg az a szerencsétlen ob263.
Amúgy nem tom te miért nem találkozol t110e3-al, a post olvasása után 2 csatában is volt, ráadásul az utcsóban 3 volt összesen. A francia TD ritkább, de abból is látok eleget, s nem is egyet öltem már. De ez az orosz TD. Vagy tényleg olyan ritka, vagy engem nem szeret az MM. -
04ahgy
nagyúr
Valaki szakaszolni? Éjfélig vagyok, TS3 van.
HGyu
-
Atlantis
veterán
A tököm...10-ből 10 bukta...asszem mára abbahagyom és elmegyek mulatni Jack Daniel's barátommal. Tökéletes lezárása egy "tökéletes" napnak...
-
válasz
SoulReaver #37062 üzenetére
Biztos csak túl jól találtad el..
-
válasz
Antonius1978 #37056 üzenetére
Akkor ezt még ki kell tapasztalnom, de azt hittem, hogy már a sima IS oldala is a rétegelt páncélzatot kapta, akkor csak az IS-3-tól felfelé van ilyen oldalpáncél? o.O
-
Antonius1978
addikt
válasz
Pttypang #37053 üzenetére
Hat az IS oldala nem epp egy IS3 kategoria az bizonyos
Szerencsere nem olyan gyulekony mint a T29, mert az borzalmasan gyulekony, ha megtanulod hogy kb hol kell loni, akkor kis szerencsevel konnyeden fel lehet gyujtani.Mivel a T29-et utoljara vettem meg igy mindig ovom az oldalat, inkabb szembol lojjenek at, mintsem oldalrol felgyujtsanak... -
nyunyu
félisten
válasz
Cseri0058 #36992 üzenetére
T7 ben még szép profitot lehet termelni prém nélkül is.
Attol fugg, mivel mesz.
100-105mm vagy nagyobb kaliberu lovegekkel szerelt tankokba (pl. IS, T29, JP, T25 AT) ezres a loszer, igen csak meg kell fontolni, hogy mire lojon veluk az ember.
Eleve a TDknek alacsonyabb a credit szorzoja, tobbet kell sebezniuk azonos bevetelhez.
Masreszt hajlamos veluk az ember messzirol sebeszkedni, plane, ha olyan az aktualis palya/jatekmod, aztan meccs vegen jon a kijozanito szamla a vastag minusszal. -
Cseri0058
őstag
válasz
SoulReaver #37001 üzenetére
Ha lesz legközelebb akkor majd megpróbálok jobb lenni. Vagy megszerezni addigra a top ágyut...
-
válasz
Antonius1978 #37050 üzenetére
A probléma inkább az, hogy az IS-nek ugye az oldalsó páncélja ha jól olvastam kissé problémásabb, szóval az se épp az a "hopp ezt is átlőttem" kategória
Tudom, hogy az IS jó lesz, meg agilis, meg minden, de addig el is kell jutnom, ami így még mindig nehézkes lesz, de legalább már nem kell hozzá, csak cirka ~26k xp ^^ Annyit meg kis stat rontással, de ki lehet szenvedni a fejlesztett kv-13-al is -
Antonius1978
addikt
válasz
Pttypang #37046 üzenetére
Nem is szembol kell tamadni vele az teny, - mint mondtam alacsonyabb az atutese, es lassabba is tettek, sot, regebb eleg gyakran pattogott is, most annak is vege - hanem oldalrol mindenkepp.Mondjuk Tigris E-vel es esetleg a T29-el szembemehetsz (oket alul nem olyan maceras megloni), de Tiger P es IS, Kv3 eseteben nem ajanlom.Persze ez is helyzetfuggo, mert a kupolajukat tudod loni 144 atutessel is.Egyszer regebb amikor meg 59 sebessege volt, egyszeruen korbeutaztam a nehez tankokat...erdekes volt, mert 2 egymas mellett levo Tiger P-t is kinyirtam, mondjuk asszem az egyikbe mar sebeztek, a masikat viszont en lottem ki teljes eletrol.Es emlekszem - pedig mar lehet van 1 eve - amikor egy szegeny T29-et utaztam korbe, mondjuk nem volt kiemelkedo jatekos, mert csak a tornyat probalta utanam forditani, igy hatulrol szetszedtem.
Amugy IS-ek : ha megfigyeled a tank alakjat, akkor ez egy mini-IS(irja is hogy ebbol, vagy egyes reszei felhasznalasaval alkottak meg az IS-t)
Amugy az IS nagyon vagany tank, mert van elegseges atutese, eleg gyors, es nagyot sebez.
Harmas szakaszban szakitasz, ha csucs tankok vagytok - 2 klantarsammal jatszodtam, valahogy nagyon egymasra hangolodtunk akkor, es mind IS-el voltunk.
Akkor volt az IS-re esemeny raadas is, szoval hajtott a dolog, mert akkor volt premem is.A honap alatt ha jol emlekszem 50-51-rol 56%-ra tornasztuk/tam fel a nyeresi aranyt. -
Stigma.HC
senior tag
Lehet nem a legpontosabb a top lövege a T28Protonak, de előbb 550 méterről is-3 lőszer rekeszét ellőve kilőttem 1200 hpr-ól
Ugyan innen találtam el előtte is -300 hp
Amúgy egész jó volt a csapat játék, amíg mi bal oldalt feltartottunk pár tankot addig a csapat nagy része jobb oldalt szép lassan felmorzsolta az ellenséget. -
Atlantis
veterán
válasz
Antonius1978 #37047 üzenetére
T110E3-at ma is lőttem ki, azzal azért gyakrabban találkozok. Előbb-utóbb meglesz a 155-ös, annyira nem sürgős, de a német-amerikai-orosz plecsnim megvan, francia kéne még, angolból a kisebb osztályú gépek is hiányoznak, az nem mozgat annyira, kínai meg pláne.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Atlantis #37045 üzenetére
Hamarabb kellett volna kilojj egyet, amikor volt a francia orulet
Ugyanis azt latom (megneztem a WOT Dossier-ben) hogy nekem sikerult olyan tankot kiloni.
Amire meg vadasztam, az a JPZE100, aztan egy csataban korbevettunk egyet, es nekem sikerult kiloniAmit meg nem lottem ki, az a ket uj orosz TD, es az amcsi T110E3, na en az amcsival vagyok ugy, hogy nagyon keresem, es nincs...igaz, vagy 2 alkalommal lattam, de sajna mas lotte ki.
Es persze nincsenek meg az angol 9-10es tankok,az uj amcsi ag, es a kinai csodak.
Valamint hianyzik a francia aghoz egyetlen egy francos Renault BS tuzer... -
válasz
Atlantis #37045 üzenetére
Persze miután levadásztál egyet nagy nehezen, utána már a csapból is az fog ömleni..
Ez a kv-13 egész tűrhető a t34-85 ágyújával, végre van egy kis penje, de azért még mindig nem az igazi, mikor bedobálja az is-eket, kb esélytelen.. na meg a fejlesztett toronnyal se leszek világmegmentő, de azért talán valahogyan elvergődök vele az IS-ig.. így már kicsit kényelmesebb lesz, de biztosan nem válik kedvenc tankommá..
-
Atlantis
veterán
válasz
04ahgy #37042 üzenetére
Ha egy adott nemzet minden nem prémium tankjából kilősz egyet, akkor az adott nemzet szakértője leszel. Ez a cím nem veszik el az esetleges Tech Tree bővítéskor, csak inaktív lesz és kiírja, milyen gépek legyilkolása kell hozzá, hogy újra tiéd legyen a plecsni.
Antonius1978: Én a francia Foch 155 TD-vel vagyok így, hetek óta vadászok rá, de ha látok egyet, mindig más cserkészi be. Pedig önző módon olyankor keresem a csatában és tojok a csapat érdekeire,
mégsem sikerül elkapnom egyet se.
-
Csabi04
tag
Hamarosan összegyűl a PzIV-el az xp, de nem tudom hogy mit fejlesszek ki belőle, mi a tapasztalatok a sima Tigerol es a Tiger (P)-rol?
-
04ahgy
nagyúr
Akkor kapsz Master Tankert, amint minden járműből egyet-egyet kilőttél?
HGyu
-
Taragas
aktív tag
Jó, de nekem sose volt meg, meg ha jön is új tank a játékban, akkor csak azokat kell kilőni, és azért ott lesz a medál helye mutatva mit nem lőttem még ki. Az meg már becsületbeli kérdés, hogy mennyit tudok szerencsétlenkedni egy ob263al, és nem tudok egyet sem kilőni. Akhilleusz sarok...
-
válasz
Antonius1978 #37035 üzenetére
Ha új tankok érkeznek, akkor értelemszerűen bővül a kritériumlista, neked pedig ismét teljesítetlenné válik, amíg ki nem lövöd az új tankokat is
-
válasz
Antonius1978 #37035 üzenetére
A Master Tanker medálra játszol, nem? Amint új tank kerül a játékba, elveszik azoktól, akiknek már megvan a medál.
-
Micsurin
nagyúr
nagyot TROLL kodtam Cruiser III-ban feltuningoltam a motort maximumra és a páncélt is a lánctalppal és a rádióval együtt (mind1 a lényeg h elit szintre...) hát tényleg lehet vele szivattni a népet mire az önjáró löveg vagy a páncél vadász befogna vígan körbe futkározom
Van az amerikai ágon egy tank... a számát el feledtem bocs láma vok
de a chaffe nevet kapta....
Megéri kifejleszteni ?
Pontos,lassú/gyors,Páncélja? -
Taragas
aktív tag
A picsába, azért köszi a választ!
Kb 2 hete vadászok ob263-ra, és ha látok egyet, vagy kilövik előlem(főleg akkor idegesítő ha lesebeztem), vagy szar a csapat és csúnyán bukjuk a csatát. De a leg idegesítőbb amikor a pálya másik végén van, és még rejtőzik is, nem arra megy direkt amerre te vagy. Legnagyobb esély éjjel egykor van, amikor aktiválódik a napi dupla, és azok akik kifejlesztették legalább napi duplára hajlandóak elővenni, utána úgy sem fognak vele játszani...Ezen többséges harcore gamer. Amúgy mindíg felhívom a figyelmüket, hogy JÁTSZATOK IS AZZAL A B****TT TANKKAL!
-
Snakeiboy
aktív tag
Omg, meg mindig remegek az adrenalintol!
Termeszetessen prem nelkul, ahogy mindig nyomomVictory!
Battle: Ruinberg 30. januára 2013 18:43:46
Vehicle: E-75
Experience received: 3 274 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 63 381
Battle Achievements: Radley-Walters's Medal, Steel Wall, Top Gun, Defender, Sniper, Reaper -
Taragas
aktív tag
Sziasztok!
Van ezek közül bárkinek valami is meg: ob263, type58, t-34-1, wz-132, t-34-2, wz-111-4, 121, 113?
Ki szeretnék próbálni valamit, de csak ezek a tankok jöhetnek szóba. Köszi a válaszokat. -
jimmy74
őstag
válasz
Patrick76496 #37020 üzenetére
Na ez részletes vót.
Lassan 10000xp és megvan. -
Patrick76496
őstag
válasz
Micsurin #36968 üzenetére
Szvsz mindkettő nagyon jó, anno amikor 5x volt és prémium kód, akkor a IV-es nekem egy körből elit is lett. Minden 3-mas tankot feldobhat akár Tier 4-5-be is, a szerencsén múlik. A Cruiser III pedig kegyetlen OP Tier 2-ben, annyi baja van, hogy nincs páncélja és pontatlan egy cseppet.
(#36877) Cooper911: Kicsit én is pontatlanabbnak érzem a GwPanther-em 8.3 óta (eddig 51-es találati arány vele). A sebzésével nincs semmi gond, viszont mintha lassabban is célozna.
(#36681) pitepeti71: Antióchiai Szent kézigránát.
(#36922) Stauffenberg: Én még az első alkalommal beregeltem, meg is jött a 100 arany. Most hogy mondod, pont tegnap hívott a wg, hogy megnyertem a 8.3-as akcióból a Type 59-et, de mondtam nekik, hogy nem kell, mivel nekem van már egy.
Bocs, ezt nem hagyhattam ki, eddig még egyszer sem hívtak fel.
(#36999) jimmy74: Nekem volt és szerettem, jó gép. Amerikai szintű függőleges lövegkitéríthetőség, szovjethez képest pontos löveg és erős frontpáncél. Bár a hasát a 200 mm átütésű lövegek beviszik, az UFP-je jobb, mint az IS-4-nek a vezető nyílását nem nézve. A nagy toronynak még a kupoláját sem lövi be minden, viszont a stock torony papír. Agilitása rossz, nehezen gyorsul, lejtőn viszont eléri akár az 50-et is. Nagyon lassan céloz, a töltésideje 100-as legénységgel, ventivel és töltésgyorsítóval 11,22 sec.
-
zsloti
senior tag
Az igazi [W.O.T.]
-
Spenike
tag
meg is lett a Pascucci medál!
Győzelem Airfield 2013. január 30. 17:34:37
Jármű M8A1
Szerzett tapasztalat 2 364 + kredit: 19 996
Csatában elért Achievement: Pascucci medál, Top Gun, Megszálló, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály" -
Jolet
őstag
a 110-est hol kell meglőni? mert ahol jelöli ott semmi még közelről se
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest