- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Hővezető paszták
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
KaLeun
senior tag
válasz
SoulReaver #37991 üzenetére
Hogy "hínak"?
ollie: Ezt a képet "/dl/upc/2013-02/04/22184_ur29aezkuoj3wvvn_ph_nick_benabanner.png" beszerkesztenéd ennek a hozzászólásnak az elejére? Köszönöm.
-
Jolet
őstag
T29-re kell a 105-ös ágyú?
-
válasz
SoulReaver #37991 üzenetére
A játékos nevedet kerested?
-
krisss93
aktív tag
Ezt még régebben csináltam mint a másikat, csak egy olyan e-mail címre amit aktívan használok, a freemailes e-mail viszont megszűnt mert rá se néztem egy évig, aztán amikor kijött az új rendszer az e-mailekkel nem tudtam belépni, meg a jelszót sem tudtam hozzá, ez meg megvolt még talonba csak elfelejtkeztem róla, de ide tudtam kérni jelszóemlékeztetőt.
Köszi -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
LoLHunCsirke #37983 üzenetére
Kitartás én ezt a Pattonnál játszottam el. 160 pennel rohangálni 9-es vagy 10-es csatában priceless!
-
KaLeun
senior tag
Tehát akkor:
ph_nick v0.2
Kell hozzá az xvm, amihez találtok telepítési útmutatót a "Téma összefoglaló"-ban. Ezután a World of Tanks könyvtáradon belül a "\res_mods\clanicons\EU\nick" mappába kell kicsomagolni.
[ Módosította: ollie ]
-
Bingisz
addikt
5 hozzászólással fölötted írta Ollie, hogy aki ki akarja magát íratni az szóljon neki.
Más: Nem is figyeltem, hogy a VK4502(B) stock tornya mennyire erős. Tegnap E75-el gyakorlóban, csak úgy viccből rálőttem. Pattant. Mondom biztos csak a minimum átütést adta be. De amikor már harmadszorra is lepattantam, megnéztem. 220mm szemből a stock torony? Néztem nagyot.
Tulajdonképpen csak a hasát tudom távolról, meg a kupola oldalát átlőni E75-el... -
Bingisz
addikt
válasz
Hát akár spórolhattál volna rá szabad tp.-t is...
Miért nem játszottál még a t32-vel egy kicsit, ami idő alatt összejött volna a free xp a középső ágyúra, ami már jó nagyon, ahelyett, hogy elköltötted a free xp-t a tank kifejlesztésére.... -
válasz
Welcome to the real world, Neo!
Mondjuk én mázlista voltam, mert teljesen kifejlesztve kaptam meg, amikor erre cserélték a T34-gyet. De a kedvenc high tier tankom.
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
SoulReaver #37957 üzenetére
Kifejlesztve:
M103 jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 163841. Elköltött szabad tapasztalat: 4659.
jajj ne csak most látom milyen stock ágyú van rajta.. nee már a t32n sem szerettük egymást -
Timyyy
őstag
válasz
SoulReaver #37974 üzenetére
Megvan, de csak 1 kört mentem vele, totál stock, M6 ágyúval toltam, de tier9 csatában így is a 2. legtöbbet sebeztem ami a csapatra nézve kib****tt égő, de nembaj. Marha jó lesz ez fullosan, hajjaj...
-
Timyyy
őstag
válasz
SoulReaver #37972 üzenetére
-
Timyyy
őstag
válasz
Napfénysüti #37719 üzenetére
Csak majdnem? Akkor még mindig nem érzed igazán a WOT feelinget
-
Cseri0058
őstag
válasz
SoulReaver #37957 üzenetére
hova ez a nagy sietség?
-
kisküzdő
tag
Sziasztok. Azért csak nem annyira kaka a Tigrincs
(legalábbis én szeretem.) Bár a KT-val jobb az arányom ,de ami késik....
Győzelem Fjords 2013. február 4. 15:32:14
Jármű PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat 1 622 + kredit: 22 095 -
Bingisz
addikt
Félemletes, hogy milyen "bemutató" videók vannak fent youtubeon magyar játékosoktól. Persze, hogy a 46% winesek rakják fel őket....
Első by AnonimGamer
Na ez az a videó ami segít megérteni, hogy mit miért csinálnak a vérvörös scoutok.Második by Ryan és a haverok.
Ez megmutatja, hogy hogyan játszik egy átlag(kicsivel alatti) játékos. Nem éredkli semmi, csak az, hogy toljuk a haverokkal. Ha majd meg kell venni a nagyobb tankot, akkor veszünk majd lőwét. -
mynames
senior tag
válasz
Pttypang #37956 üzenetére
Úgy érzésre 60% ban rak top tiernek vele...én nagyon kedvelem ezt a vasat.
----
Más:
Hunt us Down -os tankkal találkozott már valaha is valaki? Nekem a 12k kör alatt egyszer sem sikerült, pedig mindig átnézem , hogy kikkel, ki ellen megyek csatába. -
válasz
SoulReaver #37955 üzenetére
-
mynames
senior tag
válasz
zsloti #37950 üzenetére
A KV1S a legjobb t6 tank szerintem a 122-es csővel. Mondjuk sniperkodni szinte lehetetlen vele, de városban brutál. Rámegyek az ellenre face-to-face és - 400-450 Hp-t veszek le egy lövéssel. Ebből látható , hogy jó eséllyel one shootolok elég sok takot (ha a csatában a tetejére rak). Töltésgyorsító az alap legyen rajta!
-
atti_2010
nagyúr
Na hazaértek a gyerekek az oviból, bázist kell védeni a Malinovkai pályán minden nehéz tank a jobb szárnyon ráadásul 1 perc alatt sz@rálövik őket, idióták.
-
yarsley
aktív tag
Par dolog amit angolul tudoknak erdemes attanulmanyozni:
Battle Mechanics
Crewnagyon hasznos statisztikai oldal:
-
Bingisz
addikt
válasz
jano_77 #37941 üzenetére
Ha van a klánodnak .png logója, akkor beteheted azt is. Annyi, hogy a fájl neve a te WoT accod legyen.
Azt, hogy hova rakja a logót, szerintem az XVM-ben lehet beállítani. Nekem most a Fel féle configban a nevek után van a logó.
Azt nem tudom, hogy melyik az a sor amelyikben ezt be lehet állítani, de valamelyik hozzáértő biztos megosztja velünk.(#37945) KaLeun: Igen én még a legelsőt raktam fel.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #37937 üzenetére
persze ha csak "a bizonyos" XVM configgal működik, akkor azt is szeretném elkérni és egy kis leírást, hogy mely adat, mit ábrázol benne....Köszönöm
(#37942) Bingisz: ott azt írja KaLeun, hogy vagy a PH-s logó vagy a saját Clán logó!?
Te hogy tetted a sor elejére a PH-s logót?
-
nevyk01
csendes tag
tegnapi csatám PzIV-el
-
jano_77
nagyúr
THX az 1.hsz.-t
Akkor ha vki el tudná küldeni vagy vhová feltenni a PH-s logót azt megköszönném!
Illetve egy kis útmutatást, hogy hová is kell bemásolni, hogy megjelenjen?
XVM config biztos kell, nem lehet a sajátomba vhogy belecsempészni? Végre valahára beállítottam a magam módján amit már megszoktam.szerk.: gondolom ennek sok köze nincs a korábbi PH-s századhoz, amit feloszlattak ugye!?
-
-
Bingisz
addikt
válasz
jano_77 #37933 üzenetére
Aki bent van az első Hsz.-ben az bent van a listában is.
De ezt az egészet nem én csinálom, hanem KaleunOllie: Ez az ismertető dolog nagyon jó, de ha egyszer kinyitom a fület, utána hol tudom becsukni?
(#37933) jano_77: A listában benne vagy, de le kell tölteni hozzá az icon packot, amit csinál Kaleun.
Meg ha jól tudom, ezt az egészet az XVM írja ki -
-
jano_77
nagyúr
válasz
Bingisz #37928 üzenetére
És hogy lehet bekerülni abba a körbe, akiknek a neve mellé kerül egy ilyen PH-s logó? Felvehetnétek engem is, ha nincs kizáró ok: farkasjano.
Köszi(#37931) zsloti: maxold ki, szeretni fogod, csak ki kell tapasztalni.
(#37932) ollie: (#37922) linkesítve
(#37935) Bingisz: én még sosem láttam a játékban a PH-s logót.
Persze lehet, hogy csak ma kerültem a listára, nem tudom.
KaLeun: felvennél engem is a PH-s listára!? THX
-
válasz
jano_77 #37922 üzenetére
Akinek nincs linkesítve, azt időről-időre bannolom.
De az egyszerű valóság az, hogy attól függ, épp mennyi időm volt betenni a nevet a listába. De ha valaki eleve linkesítve küldi nekem az ő nevét, azt mindig úgy teszem be.
(#37920) KaLeun: húha, igyekszek mostantól odafigyelni erre, de most még nézd meg te légy szíves, hogy ki az új
-
zsloti
senior tag
Sziasztok
Sikerült a kv1 et elérnem a hétvégén
Ellenben nagyot csalódtam benne (olyan lassú mint a csiga,nem az igazi az ágyúja se,stb)
Szerintetek gyorsan fejlesszem ki a kv-1s-t vagy maxoljam ki a kv-1 et?
zs -
Bingisz
addikt
Kicsúsztam a szerkesztési időből...
Esetleg a magyar klánok összesítését is ki lehetne rakni: Magyar klánokJano_77: A fórumtagok mellé kirakja a PH! logót a játék a csatában. Akiknek bent van a neve Ismertetőben, azok kapnak ilyen jelet.
-
nyunyu
félisten
válasz
Csabi04 #37914 üzenetére
Szerintetek mit érdemes kifejleszteni a Wolverine-bol?
Attol fugg, mivel akarsz a kesobbiekben jatszani.
Ha az erosebben pancelozott, de nem forgathato tornyu TDkkel, akkor Jackson.
Ha forgathato tornyuakkal, akkor Hellcat.Hellcat, Jackson agyu kinalata azonos, Hellcat joval gyengebben pancelozott, sokkal gyorsabban mozog, kepes barhova idoben odaerni.
Jackson viszont le tudja pattintani a kisebb tankok loveseit, de valamivel lomhabb, mint a Wolverine.Aztan kesobb a fix tornyu TDknek altalaban nagyobb agyuja van, mint az azonos szintu forgotornyuaknak.
T25/2 gyakorlatilag egy minimalisan upgradelt Jackson, eleg keves a kilences tankok ellen.
T25 AT jobban all tuzerovel, viszont a 105mm-je elegge pontatlan, es lassan tolt.Tegnap T25 AT-vel probalkoztam 500m-rol sebeszkedni, ot lovesbol alig harom talalt, abbol is csak egy sebzett.
JagdPantherrel otbol negy talalat, 3 sebzo szokott lenni...Nagyobb amcsi TDket meg mindig nem probaltam, tul lassuak az en izlesemnek.
-
jano_77
nagyúr
Én csak annyit szeretnék megkérdezni, hogy az mitől függ, hogy vki neve link-ként szerepel, van akié pedig csak simán feketén? Nem mintha bármit is számítana, csak kíváncsiságból.
farkasjano
ON: EZT esetleg használta már vki, segíthet vmit a pingen vagy tényleg csak egy nagy humbuk?
-
r.laci38
tag
A legutolsó frissítés óta nem tudom visszanézni a replay-t. Találkoztatok már ezzel a problémával?
-
mynames
senior tag
Hát a mai felhozatal sem semmi...Ellenség hetzere játék kezdete óta folyamatosan spammel, nyomja, hogy : "YAYAAAAYAAAAYA" meg ilyenek. Megunom, ráírok , hogy stop it or report, de hát semmit sem ér folytatja, mjad megtudom tőle , hogy kisgyerek vagyok. Ok, írom neki, hogy reported, erre:
(#37915) ollie: lájk és +1
-
vhw
addikt
válasz
Pttypang #37910 üzenetére
Szerintem egy szánalmas, gyerekes, erőltetett, csöpögő rózsaszín genny.
Ha már mindenképp tankos animét akartak lehetettek volna a '30-40-es évek kadétjai a főszereplők. Aki a tankokat szereti ráizgult vona arra is.
Aki meg a sipitó, miniszoknyás-matrózblúzos lánykákat akarja bámulni... azt hiszem van az ilyenből választék bőven... -
Csabi04
tag
Szerintetek mit érdemes kifejleszteni a Wolverine-bol?
-
LEGIOX
tag
Üdv mindenkinek !
Egy notebookot keresek, ami kiváltja az asztali gépet, de fontos szempont hogy a WoT is menjen rajta problémamentesen. Erről mi a szakértők véleménye, videokártya bírja ?
Előre is köszönöm !
-
fradi81
veterán
Át lehetne nevezni a topikot, World of Stats
-
Atlantis
veterán
Esetleg a WN6 számítási képletét is bele lehetne tenni...
WN6=(1240-1040/(MIN(TIER,6))^0.164)*FRAGS
+DAMAGE*530/(184*e^(0.24*TIER)+130)
+SPOT*125
+MIN(DEF,2.2)*100
+((185/(0.17+e^((WINRATE-35)*-0.134)))-500)*0.45
+(6-MIN(TIER,6))*-60Sőt, az OFF-topicban van egy pár napja készült jó írás róla, amit akár linkelni is lehetne, ha...
Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest