- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
Timyyy utálni fogsz, mindjárt kifejlesztem a Pattont aztán már csak kicsit farmolni kell.
-
SoulReaver
veterán
Nem tudom, h én vagyok már álmos vagy a leállás óta baszakodik az IS- de annyira lassan célozza be a tankokat, h eszméletlen... van fejlesztett célzórendszer... legénység 121%... úgy kéne összeugrania mint a takony!!! DE NEM!!!
-
törölt tag
válasz
Titagyerek #36595 üzenetére
Akkor most próbáld meg ablakban futtatni. (Elképzelhető azonban, hogy ahhoz először el kell jutnod a garázsig, ha igen, akkor sorry)
-
nyunyu
félisten
Alakul a Tigris.
Jopofa ez a sidescraper, kiveve ha egy balfek TD "fedezi" a hatsodat.
Vazelin nelkul... -
Titagyerek
tag
válasz
KaLeun #36593 üzenetére
kompatibilitást próbáltam már de megint megpróbálom...
már oPalRx7 is mondta privátba hogy töröljem ki azt a fájlt de nálam valamiért nincs olyan és nem volt egyik telepítés után sem... wargaming sincs a gépen... de miért? pedig most töltöttem le a wot oldaláról a telepítőt mint amikor a régi gépemen játszottam..
szerk: igen webinstallerrel telepítettem, és előfordul hogy egymás után 3 telepítésnél ugyan az a hiba?? igen nálam előfordult -
Fel
addikt
válasz
Titagyerek #36579 üzenetére
webinstallerrel telepíted? Annál többször is előfordult már a történelemben, hogy hibásan szed le egy-két fájlt, és majd csak később jön rá a user, hogy valami hiba van.
Szedd le a teljes 8.4 klienst és azt telepítsd: [link].
--------------------------------------------------------------------------------
A mai WG Fail-t láttátok? Kitettek egy hírt az eu-s oldalra, amit elég hamar le is vettek. Na most nem az volt a gond, hogy vmi akcióban szereplő tankokról nem tudtak dönteni.. Egy szovjet katona emlékére írtak volna egy kis megemlékezést, de a hozzá kapcsolódó topikba áradó negatív hullámok a téma zárolására és a hír leszedésére késztette a bagázst. Harmatgyenge próbálkozás volt Európában egy ilyet elsütni.. A vicc, hogy az orosz oldalon semmi hasonló hír nem volt kint, úgyhogy ez "helyi" ötlet volt, így még érthetetlenebb az egész.
-
KaLeun
senior tag
válasz
Titagyerek #36589 üzenetére
Jobb klikk a WoT ikonján és a "Kompatibilitás" fülön válaszd ki az Xp-t. Esetleg letörölheted az "%appdata%\wargaming" valamelyik alkönyvtárában levő preferences.xml-t.
Plusz: próbálj ki egy régi (1-2 éves) vga drivert.
-
Enzolord
addikt
válasz
Szerintem nem..
Mindenképpen angolul kellene...
Szerintem.. -
atti_2010
nagyúr
válasz
Kinek írsz magyarul a WG -nak?
-
Enzolord
addikt
válasz
Titagyerek #36587 üzenetére
írj a supportnak a WOT honlapon, hátha ők tudnak segíteni..
-
KaLeun
senior tag
válasz
Titagyerek #36582 üzenetére
Support. Talán tudnak mondani valamit...
-
slayer006
addikt
válasz
Tűzfalon engedélyezted? Esetleg valami 'extra' blokkoló program?
-
Enzolord
addikt
válasz
Titagyerek #36582 üzenetére
DirectX-eket feldobtad?
-
Enzolord
addikt
válasz
2 naponta feldobálod ugyanazt?
Inkább linkeld be az előzőt, és esetleg kérdezz rá úgy... -
Titagyerek
tag
helló mindenkinek!
eddig működött a wot rendesen
kb 1 hete raktam össze erősebb gépet és frissen telepített windows(7)-t és játékok nagyrésze működik is ,a wotot most volt időm feltelepíteni, a frissítést is letöltötte a gépezet és amikor elindítanám a játékot(rámegyek az indítás bigyóra) aztán elődob egy fehér ablakot aminek a tetején írja hogy "wot client (nem válaszol)" szöveget és pár másodperc után eltűnik az ablak és nem történik semmi, már háromszor letöröltem és újratelepítettem de akkor is ez a hibajelenség jött elő
már a Net Framework frissítése megtörtént és a vga driver frissítés is és azt is próbáltam már hogy nem launcher-rel hanem az exe fájl indításával de úgy is ezt csinálja
ha valaki találkozott ezzel a hibával és megtudta oldani az megírhatná hogy lehet elhárítani a hibát -
Axel007
tag
Kérdésemre valaki tud valaszt adni, vagy mindenki játszik.
-
xLt`
tag
válasz
Patrick76496 #36575 üzenetére
Felraktam ide. Amúgy semmi extra de vicces volt
-
xLt`
tag
Leopard-al lőszerrekesz egy tigrisnek
-
atti_2010
nagyúr
Biztos most hegesztik a sok kilőtt tankot.
Amúgy nagyon örülök neki mert ma 3 meccsből legalább 2 nyertem, biztos elromlott a MM azt javítják.
-
Axel007
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni az M4A3E2 Sherman Jumbo-nál a torony páncélzat fejlesztés egy vicc akar lenni?
A stock 152-es páncélról fejleszek egy 76/50/50-es páncélra. Grat WG
-
atti_2010
nagyúr
Ha már ekkora a pangás meg a szerver sem megy akit érdekel az F1 20,15 kor mutatják be az új Lotust.
-
-
-
echterion
nagyúr
Valaki árulja már el nekem, hogy a Cruiser Mk III pompom ágyúja mivel jobb, mint az eggyel előtte lévő. Mert átütésben az előtte lévő jobb, sebzés + töltés ugyanannyi.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Lacuss20 #36512 üzenetére
A legjobb gépek t5-6-n vannak. Jó kredit hozam, kevés javítási költség. Egyedül is tudod befolyásolni a csatákat.
Amiket én használok (mások írják amiket ők használnak):
Su-100, kv1, t-150, kv-2, vk3001h, m18 hellcat (atom villanás), t-34 (kínai). Ezen kívül biztosan van még néhány jó tank t5-6-ban. -
jimmy74
őstag
Meddig?
-
DVlad
őstag
"...tervezett karbantartás miatt" Akkor miért nem értesítik a nagyérdeműt előre?
-
robogo81
senior tag
Tervezett karbantartás
-
g85j
tag
"A szerver ideiglenesen nem elérhető tervezett karbantartás miatt."
Még jó hogy betervezték............
-
Z.m.Z
aktív tag
.........SZARver.......
-
Atlantis
veterán
Én most nem bánom, épp a harmadikat buktam volna zsinórban a másik "sikergéppel", a T30-cal.
-
zsloti
senior tag
áá-mikor épp nyerésre álltunk
Zs -
vhw
addikt
válasz
GrooveHero #36523 üzenetére
Ohh te még élsz?
Már tatottunk a legrosszabtól...
Szerintem valakinek túl offenzív volt a neved és bannoltatta
Na vicce félretéve sztem írj a supportnak, hogy mivan. (eddig nem hallottam róla, hogy bizonyos inaktivitás után tiltanák a fiókokat)
Ja és igen, a szerver megint besült, gyorsan-gyorsan rendezzünk gyűjtést a WG javára, a patkányok megint elrágták a szerver kábeleit, kéne nekik zsé újra.
-
jano_77
nagyúr
Megint lezakkant a szerver!? Még a honlapot sem lehet megnyitni.
Tehet egy szívességet a drágalátos WG! -
GrooveHero
addikt
Szóval valaki tud segíteni?
-
sith7
félisten
válasz
Napfénysüti #36536 üzenetére
-
Jolet
őstag
éppen előre rohantam a t-34-85-el, kicseleztem több TD-t akik lőttek rám ,de semmi komoly, amikor meg odaérek az arty-khoz előttem áll 2 is a kép megmerevedik és ennyi
:-( -
Bingisz
addikt
válasz
Napfénysüti #36536 üzenetére
De full lefagyott. Bent vagyok a játékban, gyakorló elindítva, de a csata nem indult el.
Fail... -
BaLee
addikt
válasz
Plasticbomb #36423 üzenetére
-
Memphis79
aktív tag
Mi a pék fa*za van már?
-
Haart
addikt
Server down?
-
Bingisz
addikt
Hal meg a szerver.
-
nyunyu
félisten
válasz
Felesleges felhuzni magadat a JagdPz IV-n, mert minden nacionak vannak gyengebb, nehezebben jatszhato tankjai.
Tul kell esni rajta, aztan jon a JagdPanther, ami az egyik, ha nem a legjobb T7 TD.Amugy van JagdPz IV-nel meg lejjebb is: ARL V39.
Egyebkent tier6-ban van egy rakat fun tank: M6, Sherman E8 (bar sokan a vastagabb boru E2-ot szeretik jobban), Hellcat.
Vagy akar a VK3x01H-kkal is lehet jol garazdalkozni. -
Atlantis
veterán
válasz
myckey #36529 üzenetére
Papíron pontos, de más 0,36-os csúzlik többet találnak, mint ez. Pen is csak papíron jó, lepattan ez mindenről.Természetesen legénység 100%-on.
Hja, KV-t is utáltam anno, azt hiszem, itt a vége az angol vonalnak nálam. 3 ilyen lassú, kis átütésű ágyúval bíró tankot végignyomni...borzalom.Nem nekem valók még mindig a lassú tankok, ezt be kell látnom sokadszor is.
-
myckey
veterán
válasz
Atlantis #36526 üzenetére
én úgy használtam,mint egy KV-1 gépet
55 csatát mentem vele,a 3 nap alatt.engem csak az zavart,hogy tornyát lövik könnyen.
de nem értem mi bajod az ágyúval
kellően gyors
pontosságára se lehet sok panasz(szovjet viszonyítás)
és nekem az a 145 pen is bőven elég volt tr5 tankhoz képestmást nem igazán tudok róla mondani.
tr5-6 ban bőven el lehetett vele masírozniegyébként nekem se volt a szívem csücske
célnak megfelelt. -
Dr_Syrex
senior tag
-
Lacuss20
senior tag
válasz
diegho #36522 üzenetére
Nem a bonyolultságról van szó, hanem a millió random dologról.
10 éve játszok különböző játékokkal ennél némelyik sokkal bonyolultabb. Szerintem nincs kellően ki fejlesztve benne minden.
Pl: Klánozás... T8-9 alatt nincs. Csapatjáték lenne, de nem lehet mert nem vagy prémiumos max 2-en mehettek szakaszba. Stb
Végül is mindenki gondol amit akar rólam is a játékról is. -
myckey
veterán
válasz
Atlantis #36518 üzenetére
szerintem teljesen használható
egész masszív
én egy rakat pénzt farmoltam vele,mikor berakták akcióba
az alatt a 3 nap alatt,elit lett,tank ász is össze jött velepersze utána eladtam,de tökéletesen megfelelt a célnak.
gondolom a sima brit csörcsiről beszélsz,tr5 ben
Diegho
több is rájöhetneLacus
én nem gondolok rólad semmit,de prémmel is csak hárman mehetnétek szakaszban -
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Sok-sok hóap után lett rendes netem, most már talán tudok játszani folyamatos 400-as ping nélkül Erre ez fogad. Your account heas been blocked.
Tud vki segíteni, hogy merre tovább?
Köszi előre is
Nemá, hogy elbuktam azt a sok jó tankot. Há' mingyá magamra hajolok:S -
Cseri0058
őstag
El akarok kezdeni egy medium tankos ágat. Melyik a jobb az amerikai vagy a kínai?
-
zsloti
senior tag
-
Atlantis
veterán
Valaki rájött már, hogy a Churchill-tankoknak mi a frászkarika értelme van? Lassú, ágyúja szemétre való, páncélja max. átlagos, meg még ki is gyújtják minden második csatában....
-
vhw
addikt
válasz
Az az értelme, hogy ha valaki képes több xp-t meg kreditet összefarmolni mint egy T3 tankkal, az tovább tudjon jutni.
Egyéként meg vannak páncél döntöttségi szögek amik megnövelik az effektív páncélvastagságot (tehát nem csak annyi az a páncél, mint amit a számadatokban leírnak).
Másrészt vannak becsapódási szögek, amik megintcsak befolyásolják a lövedék átütését.
Harmadszor, a lövedékek átütésének van egy -/+25% szórása (ahogy a sebzésnek is).(tudom kicsit bonyolultabb mint a CS, ahol ami talál az sebez...)
-
Fandango
veterán
Reg nem volt ilyen korrekt, es jo csatam, szerintem erdemes megnezni: LINK
-
Lacuss20
senior tag
Úgy hogy rakás pénz a javítás és T3 al többet farmolok xp -t és pénzt is.
Arról nem szólva, hogy 8mmes ágyúval a Jagdon még kevesebb a penem. Egy kicsit "rossz" szögbe lövök már a 7mm es is pattog a maga átlag 150 es penjével. Úgy mellesleg hogy T6-7 szint semminek sincs akkora torony meg test páncélja homlok se nem, hogy oldal. -
Lacuss20
senior tag
T6-nak mi értelme van?
-
Dr_Syrex
senior tag
Szerintem válassz a gyerkőcnek valmami offline single játékot (pl unreal tournament 2K4), ahol kedvére tud lődözni
Sajnos így is annyi "különleges" játékos van a WoT-ban, hogy, akik nem hagyják lustálkodni az ember idegeit.
A gyakorló mód vagy a teszt szerverek is alkalmasabbak a "komolytalan" játékra.
A korhatár egyébként is túlzottan vegyes ebben a játékbanAhogy látom időközben a gyermeknevelés került a középpontba; de kicsit megnyugodtam , hogy nem voltam azért túlságosan OFF
-
scyllarus
veterán
Én is odaengedtem a gyerekeket. Aztán még egyszer. Amikor legközelebb is játszani akartak, csináltam nekik egy-egy accountot. Nem azért, mert az én statomat rontják, vagy drága a javítás magasabb tierben. Hanem, ha tetszik nekik, akkor tanulják is meg az egészet, a fejlesztésekkel mindennel. Ha meg csak alkalmanként játszanak, akkor jól elvannak T1-3-ban, onnan nem lógnak ki. De igen is egyetértek azokkal, akik nálam komolyabban veszik, és a meccs előtti leosztást kielemezve kitalálnak egy taktikát, majd az egész borul, mert az egyik csapattag tök mást vagy tök rosszul csinál, mint amire számítanak, és az ő játékuk nem lesz élvezetes.
-
Jolet
őstag
hát konrétan egyelőre találgatás tárgya a fiam életkora, senki se mondta hogy 4 éves :-)
de részemről is lezárandó a téma -
törölt tag
válasz
Timyyy #36500 üzenetére
igazad van, csak nem mertem mondani, mert hát ki vok én, hogy mások nevelésébe beleszóljak, de tuti nem való 12 éves kor alatt, meg amúgy is! menjen le a térre játszani, barátokkal, ennek semmi értelme, hogy napokat a gép előtt tölt egy kisgyerek ...
szerk:
ettől függetlenül én pont leszarom, hogy ki milyen tudással és taktikával nyomja. azt tudom, hogy 100 meccsből egyszer tudok randomban összejátszani valakivel, ami persze akár az én hibám is lehet.
másfelől épp az ellenfélhez is kerülhet egy ilyen játékos, ami ugye meg jó, már ha a győzelmi esélyt latolgatom. (ott sem jó, de mivel rosszabb, mint egy AFK, amiből napi tucatnyival találkozom)DonMedve
Az egymásból kifejleszthető tankok logikai kapcsolata grafikus módban, illetve a tankokra fejleszthető modulokat is tartalmazzaszerk2:
Ez pl a német techtree:
-
myckey
veterán
helyedben én se foglalkoznék azzal,hogy idegenek mit magyaráznak nekem egy fórumon...........
mindenkinek a gyermeke boldogsága az előrébb való
egyértelműviszont én a "jótékony hatások" végett nem engedném ezzel játszani.
mert itt bizony nem fog kulturálódni
bár a televízióból sem,szóval el van ez cseszve mindenképpmég valami:
szerintem inkább hagyd itt rá mindenkire,mert nem lelsz közös nevezőt
Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest