- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Timyyy
őstag
firtina2174
Akinek még esetleg nincs tele az ignore listája. Szigorúan 0 dmg-vel döglő barom. -
diegho
nagyúr
Egy kis panther szórakozás: [link] új egér szóval kicsit furán célzok.
Victory!
Battle: Erlenberg 2013. január 31. 13:22:47
Vehicle: PzKpfw V Panther
Experience received: 4 868 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 59 259
Battle Achievements: Confederate -
vhw
addikt
válasz
jano_77 #37190 üzenetére
A válasz: Tiger P.
Jöhet itt mindenki azzal hogy tiszta weakspot az a tank, meg neki 4-5 lövés kilőni bármivel, de manapság az átlag nem ez. Autoaim a közepére és naná, hogy pattognak le róla.Imilenni: igen olcsóbb a JP-ről nézve, de a Tiger P-s utat járva kihagy egy csomó felesleges dolgot (JgPz4 fejlesztése, ennek a lánca, 88 L/56, JP kifejlesztése, ennek lánca, 88 L/71, spórol pár százezer kredit, hogy nem veszi meg, aztán adja el ezeket a tankokat) Ezt összeadva szerintem kevesebb mint az a plusz ~70k xp (bár igen, lesznek gondjai a 10,5es ágyúval, meg a motorokkal a JT-n)
Na de ez ilyen... ezen az úton megspórolja a stock JgPz4-et meg JP-t, de lesz egy teljesen stock Ferdije, meg JT-je... kinek hogy tetszik... -
Imilenni
addikt
válasz
sebijani1982 #37170 üzenetére
Hát..nem tudom..ha a Jagdpanther-t kihagyod akkor a ferdin még a 10,5-öset is ki kell fejlesztened..nemtudom hogy mennyi tp..de nagyon szenvedős lessz a Ferdi úgy..mert ahhoz hogy a nagy ágyú felmennyen ahooz lánc is kell..ami 20k tp..a nagy gun meg 63k..nem is beszélve arról hogy a Tiger P-ről a Ferdi 150k tp miközben a Jagpancserről csak 77k
-
vhw
addikt
válasz
sebijani1982 #37170 üzenetére
Azokba az ágyúkba jó a HE amit használsz (vagy a premium HEAT ammo, ha megengedheted magadnak).
De már más, hosszabb, nagyobb átütésű ágyúkba ne HE lőszert használj, hanem AP-t (mint pl. 75 L/48-as ami rámegy mind 3 említett tankodra)Hogy merre indulj tőled függ, a Tiger P - Ferdi ugrással kihagyhatsz ugyan pár tankot, de mondjuk a Stug - Jagdpanther jó gépek (egyedül a tier6-os ami szenvedős) De ha gyorsabban akarsz JT-t, mehetsz erre is.
-
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Atlantis #37175 üzenetére
Régen az összes tank közül annak volt a legnagyobb a szorzója, talán még most is így van. De én például heavy tankokkal jobban tudok farmolni, alapvetően nagyobbat sebeznek, csak arra kell figyelni, hogy lehetőleg ne lőjünk mellé, mert a lőszer viszont drága.
Ez az M4-re is igaz ha arany lőszer menne bele (kreditért vásárolva). Mentem a hétvégén olyan kört vele, hogy 70 ezret kerestem, de ebből 60 ezer ment el lőszerre, mert többet is sikerült mellé küldenem...
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
Napfénysüti #37159 üzenetére
Nálam Hetzer trollgun+gold. Ha köcsögség, ha nem, jókat röhögök.
Elég sok tank 1 pukk, viszlát. -
SoulReaver
veterán
IS-3 ra is ugyanazok a felszerelések kellenek mint mondjuk IS-re? venti, töltés gyorsító, célzó gyorsító?
-
sith7
félisten
ok, köszi a válaszokat
diegho
Tier 5: PZIV ? -
sebijani1982
senior tag
Sziasztok!
Repesz romboló vagy sima Páncéltörő lövedéket használtok inkább?
Kb. egy hete kezdtem el csak repeszrombolót használni és egy kicsit több sikerélményt ad, de pattognak mint a nyavaja.
Milyen löveget ajánlotok a PzIV-hez? Én a 10,5-t használom ezen is és a Hetzer-en és a Stug III-on is, Repeszromboló lövedékkel
Pz IV-ből merre felé érdemes elindulni? Az jó irány ha a Tiger P és a Ferdinánd felé veszem az irányt mert így a Stug III után kihagyhatok néhány TD-t a JagdTiger-hez.
A válaszaitokat előre is Köszönöm!
-
Jolet
őstag
T29-nél mi a javasolt fejlesztési sorrend?
-
Stauffenberg
nagyúr
Azért az sem jó, hogy eljutsz addig a tankig és még mindig noobnak hívod magad. Persze ez lehet így, nem ismerem a képességeidet, szóval hiszek neked, de azért illik ezen a szinten már ellesni olyan dolgokat, hogy ne legyél hátráltató eleme a csapatnak. Ha meg nem vagy, akkor noob sem vagy, maximum nem kellően harcedzett. A kettő nem ugyan az.
-
jimmy74
őstag
Mondjatok 1-2 tankot amivel lehet pénzt keresni?
-
jimmy74
őstag
Na egész jó ez a ST-1!
Pedig még csak a BL-9 gun van rajta.Még jó hogy anno kifarmoltam az M62-T2 top ágyúját.
Csak sok xp kell még a talphoz meg a toronyhoz. -
KaYaK
tag
Még véletlenül sem szeretnék belepofázni olyan dologba amihez nem értek de sajna itt ezen a ponton kénytelen voltam megszólalni a kedvenc tankom védelmében... Az E4 még nerfelés után is egy vadállat még olyan noob kezében is mint amilyen én vagyok... Ergo az nem egy rakás ócskavas... Bocsánat csak olyan mennyiségű post termelődik naponta hogy sohasem érem el a végét (mindig visszaolvasok) ezért csak most reagáltam...
-
forras2
őstag
válasz
Napfénysüti #37159 üzenetére
Én má nem is egyet, főleg mióta lehet venni kreditért
PzIV+trollgun párosításba szinte csak gold ammo van. Meg M3Lee-be is pakoltam párat, csak hogy veszélyesebb legyen, ugyan így KV-ba is. Ezen a szinten még vissza hozza a gold ammonak az árát. -
sith7
félisten
Amikor itt különböző tankok sebzését, átütő erejét hasonlítjátok össze, akkor normál lőszerről beszéltek, vagy mindig gold ammo - ról ?
-
diegho
nagyúr
Előbb olyan csata lett draw, hogy nem tudom elképzelni mi történt. A végén 2 arty élt az ellennél, nálunk 4 arty 2 tank, spotoltam a 2 ellenfél artyt, egyikbe lőttem, másik kilőtt, kiléptem a csatából, mondván ez simán megvan. Erről lett draw úgy, hogy 1-1 arty maradt életben. WTF?!
-
Cseri0058
őstag
fúúúúú emberek nagyon ráéreztem a királytigrisre
el sem merem képzelni mi lesz itt a top ágyúval...
hihetetlen jó tankaz előbb az is7 pattant le rólam 3x
-
grex4
aktív tag
helló.
M3-Lee amcsi tankkal szenvedek és kérdezném hogy az M4 sherman az jó tank? Vagy ezen az ágon merrefelé érdemes elindulni? Gyors mozgékony tankot akarok ami kicsit bírja is a strapát. köcce
AlexWolf:
értem és kösz. Kipróbálom, bár az xp marha lassan jön így nehéz a döntés.
-
Sanya
nagyúr
-
Jolet
őstag
ma a TigerP-vel beindult a szopóág :-) eddig kb. 10-ből 10 vesztés
de nem csak nekem
átlagban 4-5/15-el kapunk ki
ennyire bénák vagyunk, vagy ennyire jól osztja ki az ellenfelet?
a többi 7 tankommal az első körben nyertünk rögtön -
forras2
őstag
válasz
Napfénysüti #37129 üzenetére
Nagyon jó tank
Ha úgy van, nem mersz neki állni, meg tudjuk beszélni, hogy kipróbálhasdZeratul
Hát, fél kezemen meg tudom számolni, hogy az utóbbi 50 csatában hányszor kaptam vele ammo rack-et.
Többször kapok az IS-el vagy a Tigrissel, mint a párduccal.
Jó tank az a párduc, rossz kifogások ellenére is -
forras2
őstag
válasz
Zeratul #37117 üzenetére
Mit értesz az alatt, hogy gyenge a panther?
Tény, nem túl vastag páncélzata van, de hát mit várunk 1 MEDtől?
Ennek ellenére beforgatva elég sok mindent pattint az orra.
Pontosabb ágyút nem találsz a játékban mint a pantheré. "Repülő légynek lelövöd vele a szempilláját" Vagy legalább is valaki így fogalmazta meg a pontosságát itt
Szinte mindent át visz. Tény, nincs nagy sebzése, de nagyon kicsi az újratöltési ideje. Így amíg pl IS-el lősz 1-et, egy 450-es sebzést, addig párduccal 3-atm, egyenként 170-es sebzéssel. -
Zeratul
addikt
Ha bejön neked a meggymagköpő akkor lehet, de én nem tudtam vele játszani lehet hogy nem a VK3002 DB után kellett volna vele próbálkozni.
Panther II KWK 36 8,8cm L/71 mintha nagyobb pennel bírna mint a dióverő meggymagköpő.
Atlantis: nekem minden volt csak pontos nem és feszt pattogott mindenről.
-
Jolet
őstag
válasz
Patrick76496 #37108 üzenetére
igazából megvolt pár óra alatt a fejlesztés, de nem is figyeltem, hogy az jobb lenne :-(
de ha kész a Tiger P teljesen merre induljak a 3 közül?
-
-
sith7
félisten
Köszönöm a T43 - as válaszokat, akkor azt hiszem hanyagolom
Djuree
Neked is köszi a megerősítést -
válasz
Pttypang #37037 üzenetére
A 8.0 előtt nem így volt, egyszer megszerezted a pecsnit, és végleg megvolt. Pontosabban a 8.0-ig mert akkor elvették mindenkitől (tőlem is).
(#37042) 04ahgy: kivéve a promó tankokat. Durva is lenne, ha azok is számítanának, mert van olyan, amivel gyakorlatilag esélyed sincs találkozni.
(#37059) Crytec210: IS-nek nincs spaced armorja.
(#37079) Fel: Remélem nem hagytam ki semmi érdekeset...
De, a magyar tech tree-t
-
Patrick76496
őstag
válasz
Antonius1978 #37056 üzenetére
Az én T29-em nem gyúlékony, 94 köröm alatt alig kapott tűzre. Nem tudom a tied honnan származik.
(#37062) +SoulRiever-: Nem erős, csak ott van a spaced armor a kis téglalapokba rejtve az oldala felső részén. Próbáld ki, vagy lepattansz, vagy benyeli.
(#37103) Atlantis: Dragon Ridge-en is alig csináltak valamit, azt még jobban el is rontották. Amit kinézek a wg-ből, az az, hogy kicserélik a skin-t 8.0 style-ra és kész.
(#37030) Taragas: Ha ez megnyugtat, akkor mondom, hogy a klánomban legalább 5 embernek van, és kb még 10, aki azt a vonalat húzza. Még 1000 xp az Uralmash. Nem szerettem ezt a SU-100M1-et, valamiért úgy érzem a SU-101-et sem fogom. De ha olyan jól működik a gold skúlója, mint a T-54-nek, akkor lehet nem olyan rossz.
(#37023) Jolet: A T29 nagyon jó kis gép. A pontatlanságon kívül nincs semmi baja, öröm nézni, ahogy pattognak a tornyáról.
A Porsche Tigrisre először a löveget kellett volna kifejlesztened, a stock toronyra is rámegy a hosszú 88-as.
-
emre
veterán
válasz
04ahgy #37106 üzenetére
igazából én is utálom ezeket a pályákat, mondjuk az oroszokat is......
(#37101) 04ahgy
Ha valaki naponta nem csak 10-15 csatát tud menni akkor szerintem tök felesleges prém tank, mert egy prém fiókkal is nagyon jól lehet keresni. Mondjuk ehhez valamilyen szinten tudni kell játszani is...
-
GaburroSan
aktív tag
válasz
Enzolord #37077 üzenetére
Mint állat! 300 pen mindent visz a pénz meg nem számít mert mellette a T59-el hozzáfarmolok! 300-500 között sebzek MINDENT ha nem pattan le róla! JagdTiger hogy nézett amikor 300 méterről szemből kapott 1 355 dmg-t!
Újabb FUN tank! Amíg nem nerfelik az ágyút a T-44 mintájára!
Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest