- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
- VR topik
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
cscsali
tag
válasz
SoulReaver #35565 üzenetére
Mit is vársz, ha így viselkedsz?
Választ kaptál, inkább köszönd meg...
Egyébként, ha többször másolsz be egy hozzászólást, ami egyben kérés is a többiek felé, akkor gondolod nagyobb foganatja lesz? Másold be százszor, próbáld ki mik lesznek a reakciók!
Ja, hogy ON is legyek, remek a játék főleg jpz e-100-al öröm lőni egy lövéssel full-os is-8-at és e-75-öt
Próbáljátok ki! -
Lacuss20
senior tag
Én nemes egyszerűséggel oda vissza megyek 3 tank között, nem idegelem magam egy kicsit se 1-2 szép szót beírok, de attól ideges nem vagyok
Most kaptam rá, hogy veszek 2 gold ammot sima pénzért és mikor valami páncélozottabb tehen jön akkor azzal kapja az ívet
-
Chris0321
veterán
Van egy nagyon egyszerű megoldás, én is ezt használom. Ha elkezdek játszani egy tankkal max. 3 körre nincs meg a dupla átváltok egy másikra és ha azzal sem megy akkor egy határozott mozdulattal kinyomom a játékot. Másik lehetőség, hogy próbálkozol és felhúzod magad amiért semmi nem jön össze és az szerintem nem éri meg.
-
atti_2010
nagyúr
Nem tudom felfogni mi élvezet van abban ha hárman végignézik hogyan nyírják ki 2 társukat majd egyenként odamennek és kinyíratják saját magukat is.
fradi81 Az a legjobb tankom.
-
válasz
Simulacrum #35579 üzenetére
(#35471) Stauffenberg atti leírta a lényeget. A WG-nek nem érdeke a jó játékosok kiemelt díjazása
És sajnos pont e miatt lesz hosszú életű a játék.
-
Haart
addikt
Ez brutál kör 7 tankot kilövök 963xp T1 heavy-vel és vesztünk LOL. Ja és még 6 award is befigyel azért el durva. Rajtam kivül 1 tank volt aki kilőtt 1 ellenséget ennyi. Worst team ever
-
Enzolord
addikt
válasz
CPHUN-t kihagytad, de semmi gond, még új vagy, majd megtudod..
-
joergie
őstag
válasz
tank companyba multkor hülyegyerek HAMI-s nem tudta hogy kell csikicsukizni t34-el, odamentem kicsit kitúrtam, megmutattam KÖZBEN OLDALBALŐTTE A TORNYOM, azt hittem először hogy szemből lőttek meg.
aztán mögémentem kicsit kinntartottam, csinálta ugyanúgy tovább, majd szétlőtt. mondom companyban, nem randomban. Szóval csak fenntartással.
Csak szólok, hogy a HUNS se garancia, főleg nem egyedül. szóval 1-1 ilyen embert látsz, az annyit jelent, hogy van rá esély, hogy használja az agyát, és tudja mit kell csinálni, de nem biztos! Ha kap segítséget, sokat tehet, de egyedül ők se hoznak le egy frontot... Ha ilyeneket látsz platoonba az már inkább előny, főleg ha minél feljebb vannak a táplálékláncon...
MUMMY-t már nem nagyon fogsz látni, de pl TAC, -SB-, SRLY, -AP-, -AX-, 1PADQ és X, OM-X és V. és ezeknél winratio-t ne nézzél, és effit is csak fenntartásokkal!
HHR-eseket se hagynám ki azért -
Z.m.Z
aktív tag
Segítsetek már légyszi! Tegnap elég sokat sikerült játszanom,de amikor kezdtem a vereség-győzelem arányom egész jó volt mindössze 4-el volt több a vereség. Aztán estére ez a különbség 21-re nőtt! Ma pedig mintha folytatódna 7 csata 6 vereség.....
Szinte mindig az utolsók közt lőnek ki és mindig a tanknak megfelelően küzdök. Mit csináljak? Vagy csak nincs szerencsém és korcsokkal rak össze? De így az önbecsülésem a padlón.......
-
-
Simulacrum
senior tag
válasz
diegho #35454 üzenetére
1SBP, HAMI, HUNS, MUMMY, PTS, UNICA eddig kb. erről a hat klánról tudtam, hogy top és ezeket mindig figyelem, hogy melyik oldalra kerülnek, mikor játszom. Tudom, hogy álljak hozzá az adott csatához.
Most direkt rákerestem és megtudtam még 5-öt, amire figyelhetek: QNQ, EFE, RT, RED-R. QV. Jobb tudni mire számíthatok.Ma én is azt tapasztaltam, hogy magas tierben voltak érdekes játékosok. IS-4-ben ült 40%-os találati arányú emberke, sajnos ilyenkor ha csak egy tier10-es van szinte esélytelen a csata. Hihetetlen látni, hogy IS-3-mmal is játszanak olyanok, akik a hátsójukkal mennek támadni az ellent. Jó lehet a gold ammo miatt szemből is sérülne, de így még ki is gyullad a szerencsétlen és egy lövés.
(#35455) vhw Ez pontosan így van, de ha a nyerés nem lenne így kiemelve, akkor a lelkiismeretes játékos is meggondolná a visszafordulást, hisz valószínű rosszabbul járna.
(#35471) Stauffenberg atti leírta a lényeget. A WG-nek nem érdeke a jó játékosok kiemelt díjazása és érdeke, hogy a gyenge játékosnak is legyen öröme azáltal, hogy sok xp-t kap még ha semmit sem csinált is győztes csata végén. Támogatnám, hogy a plecsnik különböző jutalmakkal járjanak még akkor is, ha a WG úgy súlyozná, hogy győzelem legyen a fontos, azaz mondjuk a Védő és a Foglaló medál érne kimondottan sokat.
-
mynames
senior tag
Tart még a " Leningrad: The Siege is Broken!" ami főként a KV1s tulajokat hozta lázba?
-
Skyhunter
őstag
Diegho, a délelőtti "szívószálas" eksönödről van replay...?
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Patrick76496 #35572 üzenetére
Ez a statisztika perpill kb lófütty, a játékosok zöme még csak pedzegeti a kínai tankokat kb fél év mire rendesen beérnek, utána lenne érdemes megnézni...szerintem.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Patrick76496 #35568 üzenetére
Megvan a válasz. Saját tierben halálos.
Érdemes volt free-ből rárakni a motort a láncot és a tornyot. Első kör vele:
Victory Map: !Sand River 2013. január 22. 17:38:30
Vehicle:: M5A1 Stuart
Exp: 1 960 (x2) + Credits: 20 142
Achievements: : Top Gun, Sharpshooter, Master Gunner, Mastery Badge: "1st Class" -
zsloti
senior tag
Na egy hül*e kérdés
Ha egy T26 os 100% os legénységét átrakom a T46 ba akkor ugye 90% ra leesik az átképzés miatt ,de a képességek megmaradnak
Na most ha ezt a legénységet visszarakom a kicsibe akkor újra 100% -osak lesznek?
Köszi
zs -
p06
senior tag
-
Patrick76496
őstag
válasz
nyunyu #35567 üzenetére
A pontosság szerintem 0,36-nál kezdődik... Persze ezt ki lehet hozni egy 0,39-es tankból, lehet van rajta neki BiA, venti + 100-as crew, azért érzi pontosnak.
------------------------------------------------------------
M5A1 Stewie-ról valaki vélemény? Valamelyik ismerősöm leszarozza, valamelyik pedig azt mondja, hogy istenkirály.
-
nyunyu
félisten
8.71sec töltés gyorsítóval, 300-400 a sebzés sok minden frontból is átvisz és piszok pontos.
0.39-cel nem pontatlan egy picit?
T25 AT 105mm agyuja (ugyanaz, mint a T28 Prot kozepsoje) nekem baromira pontatlannak tunt, 400m-rol haromszor egymas utan elhibazott egy allo VK3601H-t.
Nem 0dmg critical, nem lepattano, hanem ala+fole+melle volt.De lehetett pillanatnyi szerver tulterheles is, tegnap pl. a Stug is joval pontatlanabb volt, mint altalaban.
-
myckey
veterán
válasz
Napfénysüti #35563 üzenetére
csak meg kellene venni,de még nem vettem rá magam
-
cscsali
tag
válasz
SoulReaver #35562 üzenetére
Jó. Éljen a spam...
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok!
A VK3002DB jó tank? Csak, mert utána kitudom fejleszteni a tigert és a panthert is és ezekre fáj most a fogam. Ha ezen keresztül akarom kitenyészteni őket, nagyon szidni fogom a W.O.T -ot?
-
Timyyy
őstag
Végre végre végre!!!!!!! Tankász!!!!!! Már annyira akartam
(még mindig prémium nélkül természetesen)
Victory!
Map: Serene Coast 2013. január 22. 15:42:49
Vehicle: T29
Exp: 1 454
Credits: 38 057
Achievements: : Mastery Badge: "Ace Tanker" -
vhw
addikt
Megint beadta:
Victory!
Battle: El Halluf 2013. január 22. 16:49:09
Vehicle: VK 2801
Experience received: 1 258
Credits received: 17 868
Battle Achievements: Orlik's Medal, Pascucci's Medal, Top Gun, Sniper -
myckey
veterán
válasz
Napfénysüti #35554 üzenetére
én meg megyek veletek,a T28-tankkal
harmadik TD-nek
Timi:
Grat -
p06
senior tag
válasz
Antonius1978 #35549 üzenetére
Hát az oldalát minden átlövi. Elől a géppuskát kell lőni vagy a toronynál az ágyút körülvevő páncél meletti kicsi függőleges 3 szög alakú részt., meg maga a torony oldala sem valami erős.
Viszont egyre több a Gold ammos..... így rengetegszer átlőnek.
Napfénysüti: Szerintem nagyon jó, bár ezelőtt a T25/2-ről is ezt mondtam de ez
8.71sec töltés gyorsítóval, 300-400 a sebzés sok minden frontból is átvisz és piszok pontos.+ egy jó játékos sokat ki tud hozni belőle, nekem még nem sikerült mindent.
-
válasz
KaLeun #35536 üzenetére
Igen, valahogy nekem is az az érzésem, hogy közelebb áll a 300-hoz a sebzések átlaga, mint az 500-hoz.
A másik, hogy nekem anno, mikor áthelyezték tier 8-ba, akkor olyan érzésem volt, hogy ami szembe jön azt bárhol átviszi. Azóta egyrészt szerintem jóval több tier 10-es csatába dob be - ez mondjuk nem feltétlenül azért lehet csak, mert a tankra vonatkozó MMet módosították - , másrészt sokkal többször pattanok vele lehetetlen dolgokról - artyk, lightok, 80-100as páncélú szutykok, stb.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Napfénysüti #35554 üzenetére
En kb a 4-ik szintig fejlesztettem ki az amcsi TD vonalat, ugyhogy lesz amit ragyurjak
A helyhianyt majd valahogy megoldom... -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Antonius1978 #35552 üzenetére
Jöhetnél szakaszozni.
Mekkora lenne 2db T28 Protoval tolni. -
Antonius1978
addikt
válasz
Napfénysüti #35550 üzenetére
Az az erzesem, hogy en is ki fogom fejleszteni
Persze, ujabban nem sokat jatszom, mert unom... -
SoulReaver
veterán
Sziasztok!
A VK3002DB jó tank? Csak, mert utána kitudom fejleszteni a tigert és a panthert is és ezekre fáj most a fogam. Ha ezen keresztül akarom kitenyészteni őket, nagyon szidni fogom a W.O.T -ot?
-
Antonius1978
addikt
-
jimmy74
őstag
Imádom ezt a kis dögöt.
9 kill! 2000 dmg
Győzelem!
Csata: Ensk 2013. január 22. 16:19:44
Jármű: SU-26
Szerzett tapasztalat: 2 754 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 30 114
Csatában elért Achievement: Fadin Kitüntetés, Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
jahrn
senior tag
No meglett a Bl-10 vegre az ISU-ra tegnap este. Persze az ML-20S-al is lehet malackodni, de nem igazan megbizhato vele a DPM. Viszont ami feltuno 10 Bl-10 csata utan (tesztszeron ezt nem vettem eszre) hogy az atlag sebzes elmarad a feltuntetett 750-tol. Persze 10 csata keves kovetkeztetesek levonasara.
Idom lessz kielvezni igy fullosan az ISU-t, mert amig nem lessz a 3-ik skill 100%-os (jelenleg 45%-on allnak a fiuk szal igencsak odebb van ) addig nem megyek tovabb Obj.704-re. -
nyunyu
félisten
Tudtommal nem 50%-os hanem 75%-os hatásfoka van a parancsnoknak és 83% a többieknek.
Azt irjak:
tetszoleges tank -> ugyanolyan osztalyu prem: 0% levonas
tetszoleges tank -> ugyanolyan osztalyu nem prem: 25%
tetszoleges tank -> eltero osztalyu prem: 25%
tetszoleges tank -> eltero osztalyu nem prem: 50%50% levonas onnan remlett, hogy utoljara Lee legenyseget tettem at T18-ba.
-
nyunyu
félisten
válasz
jano_77 #35531 üzenetére
Először is a kérdésem, hogy M6-on kell-e a nagyobb lánctalpat kifejleszteni vagy sem?
2 mazsat bir el pluszban az alap lanctalp, igy meg egy rammert sem tudsz feltenni, nem hogy a nagyobb tornyot+agyut.
Következő kérdésem, hogy kell-e M6-on a 90mm-es ágyú?
Ez miert kerdes? Nana, hogy kell.
Anelkul felkaru az M6.Ha megtartom a T1 HT-t, akkor pl a nagyobb motort és rádiót újra meg kell vennem, mert fejlesztve már ki van, de fel van használva a T1 HT-n?! Illetve ide tartozik az M1A2-es 76mm-es ágyú is persze.
Egy modul egyszerre csak egy tankon lehet, igy ha egy masikra is fel akarod tenni, akkor ujra ki kell fizetni.
XPert kifejleszteni persze mar nem kell.Eddig mindig fulloztam a tankjaimat (ELIT státusz), de nem tudom, hogy esetleg nem jobb-e enélkül tovább haladni?
Ha elit a tank, akkor eldontheted, hogy tovabbra is a tankon gyuljon az XP (szvsz semmi ertelme, kiveve, ha tudod, hogy a kovetkezo patchnel onnan fog kiagazni egy uj ag), vagy bekapcsolod a gyorsitott kepzest, igy a legenyseg aktualisan leggyengebb tagja dupla XPt kap a meccs utan, gyorsabban fejlodik.
Nemszeretem tankoknal nem szoktam minden agat kifejleszteni, hanem csak azt az egyet, amerre haladni akarok, igy nem kaptak elit statuszt.
(Pl. M5 Stuarttal nem volt kedvem 55k XPt osszeszerencsetlenkedni Chaffeehoz. Talan majd egyszer a nagyon tavoli jovoben.) -
wanted5
őstag
a statitcs pack-nak a magyar verzióját belinkelné valaki?
leszedtem a fórumról, átmásoltam a magyar fájlokat, de így nem számolja a csatákat, gondolom nem az összeset kéne átmásolni, de nem akarom egyesével próbálgatni -
Mcray
senior tag
válasz
jano_77 #35531 üzenetére
Nekem a régi tech fa miatt az M6 meglett az E2 Shermanből (most már ilyet nem lehet).
Emiatt az M6 az alap löveggel nekem maga volt a sírógörcs, hiszen 9-es ellenfelek közé dobált be a játék és nem volt soha T1-em hogy megtanuljam használni az adott tank formát (hogy, milyen fedezék mögé férek be)
Állítom, hogy a 90 MM-es löveggel egy ÚJ tankot kaptam. Azt kihagyni olyan mintha valaki a saját kardjába dőlne.
Hasznos infó: A T1 és az M6 legénysége ugyanolyan vagyis átképzés esetén nem képeztél felesleges embert illetve hiányod sincsen. A T29-nél viszont egy embered elveszíted és helyette képezned kell egy másikat aki legjobb esetben csak 75%-ről fog kezdeni.
SZERK: Igen más beosztás
Nyunyu
Tudtommal nem 50%-os hanem 75%-os hatásfoka van a parancsnoknak és 83% a többieknek. -
vhw
addikt
Megszaladt a ló a kis vacakkal:
Victory!
Battle: Himmelsdorf 2013. január 22. 15:06:33
Vehicle: VK 2801
Experience received: 1 925
Credits received: 28 117
Battle Achievements: HunterIdeje volt már leporolni.
-
nyunyu
félisten
válasz
jano_77 #35528 üzenetére
Amúgy ha teszem azt legénység nélkül veszem az M6-ot és átültetem a T1 HT ~180%-os legénységét, de nem képzem át őket, akkor kb hány %-osnak fognak megfelelni? Mindezt azért, hogy akkor egy legénységgel 2 tankot toljak, mikor melyikkel megyek épp csatába. Vagy ilyet nem lehet?
Ha masik sima tankba ulteted at a legenyeket atkepzes nelkul, akkor automatikusan 50%-os hatasfokkal megy, nem hasznalhatja a meglevo skilleket/perkeket, es a meccsert kapott XP is felezodik.
Egyedul akkor nincs levonas, ha a legenyseg egy sima tankra van kikepezve, es prembe ulteted at oket, majd vissza.
-
jano_77
nagyúr
Számolgattam kicsit XP-t és ezüstöt, hogy mennyit is kell fejleszteni illetve költeni különböző esetekben a T29 eléréséig.
Először is a kérdésem, hogy M6-on kell-e a nagyobb lánctalpat kifejleszteni vagy sem?
Esetleg akkor kell, ha ki akarom fejleszteni a nagyobb tornyot és majdan a nagyobb 90mm-es ágyút!?
Következő kérdésem, hogy kell-e M6-on a 90mm-es ágyú?Ha megtartom a T1 HT-t, akkor pl a nagyobb motort és rádiót újra meg kell vennem, mert fejlesztve már ki van, de fel van használva a T1 HT-n?! Illetve ide tartozik az M1A2-es 76mm-es ágyú is persze.
Eddig mindig fulloztam a tankjaimat (ELIT státusz), de nem tudom, hogy esetleg nem jobb-e enélkül tovább haladni?
Ha kérhetem ne kioktató stílusban, lekezelően adjatok választ, hanem tényleg tanító szándékkal, jelleggel.
Köszönöm(#35532) nyunyu: köszönöm, akkor ezt elvetem.
-
Bingisz
addikt
válasz
nyunyu #35529 üzenetére
Az a probléma, hogy lusta vagyok napokra leosztva listázni, hogy melyik nap melyik pályát hányszor adja.
De az emlékezetemben vezetett statisztika, valamint a te múltkori és mostani statisztikádat látva, továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy a MM bizonyos napokon, bizonyos mapokat favorizál, de hosszútávon nyilván minden map (különvéve a spec. játékmódokat) átlagba ugyanannyit szerepel a csatákban.
És valahol olvastam is ezt, de hogy hol...
-
nyunyu
félisten
válasz
Djuree #35404 üzenetére
Hajnali otig mentem meg 25-ot, hogy kerek legyen.
Persze keso ejjel foleg T6-7 meccsekbe dobott be az MM, meg en is sokat lassultam, igy valamivel gyengebb lett a vegeredmeny:
64/100 nyerve
66664 dmg kiosztva
33962 XP
123 frag
~1.4M credit
6 sniper, 1 confederateStatisztika maniasoknak:
Karelia: 6
Karelia assault: 6
Malinovka: 1
Malinovka assault: 1
Himmelsdorf: 1
Himmelsdorf encounter: 3
Prokhorovka: 1
Ensk: 1
Ensk encounter: 3
Mines: 4
Ruinberg encounter: 5
Murovanka: 2
Murovanka encounter: 3
Erlenberg: 6
Erlenberg assault: 6
Siegfried Line: 3
Siegfried Line assault: 1
Siegfried Line encounter: 3
Widepark: 1
Cliff: 5
Abbey: 3
Westfield: 8
Westfield assault: 7
Sand River: 2
Sand River assault: 2
Sand River encounter: 3
El Halluf: 1
El Halluf encounter: 5
Airfield: 2
Fjords: 1
Redshire: 1
Steppes: 1
Steppes encounter: 5
Mountain Pass: 3
Arctic Region: 2
South Coast: 4
Port: 2
Live Oaks: 4
Highway: 2
Serene Coast: 2Szoval tegnap foleg Kareliat, Erlenberget, Cliffet, Ruinberget, Westfieldet favorizalta az MM.
Dragon Ridge meg total kimaradt -
jano_77
nagyúr
Valszeg én is ezt fogom tenni. Max majd a T29-be fogom áttenni a fejlett legénységet.
Amúgy ha teszem azt legénység nélkül veszem az M6-ot és átültetem a T1 HT ~180%-os legénységét, de nem képzem át őket, akkor kb hány %-osnak fognak megfelelni? Mindezt azért, hogy akkor egy legénységgel 2 tankot toljak, mikor melyikkel megyek épp csatába. Vagy ilyet nem lehet? -
Lacuss20
senior tag
Eléggé gáz dolognak tartom, hogy egy hirdető táblát szét lövök Stug III-al, utána eltűnik a golyó... ott állt mögötte egy már előzőleg 1Hp- ra lelőtt ChM5..... oké az épület fogja meg a lövedéket és robbanjon szét.
Azért ezt nem gondoltam volna, hogy egy tábla ilyen sz@rul fog viselkedni....
Persze mögüle az 1hp-s mivel én ellőttem a magamét mákosan kilőtt.... -
jano_77
nagyúr
Köszönöm a tanácsodat.
Egy dolog van csak, ami miatt fáj még a fejem: ha nem adom el a T1 HT-t, akkor legjobb esetben is csak 75%-os legénységet tudok bele ültetni az M6-ba, ami elég sokára tud majd 100%-ra fejlődni.
De persze ez már az én gondom.(#35519) Zizifull: ez már nekem is megfordult több csata után, mikor épp írtam vmit a chatbe, de már nem tudtam elküldeni, mert menet közben vagy kilőtték az utolsó embert vagy végig futott a foglalás. Nem lenne rossz opció szerintem sem.
-
BaLee
addikt
válasz
jimmy74 #35492 üzenetére
PZ4 fullosan jó kis tank, addig viszont az idegeimre mászott.
105-ös gunnal arany lövedékekkel igazi fun tank. Betárazol 10-12 aranyat (azzal tier 3-4-ig minden egy lövés ha átüt, tier 5ben már csak minden 2. tank...) a többi meg repesz és hajrá.
Igaz az arany nagyon drága, de ha minden lövés betalál és átüt (már pedig 150es páncélátütéssel nem nagyon fogsz sok mindenről pattogni) akkor így is lehet vele keresni bőven. Ha meg messze van, akkor váltás HE-re ha betalál és nem is üt át jó eséllyel akkor is sebez legalább annyit, mint a sima 75ös lövege.Annyi hátrány azért van hogy pontossága jóbal gyengébb, mint a 7,5-es csőé és a lövedék sebessége is lassú, egy 3-400m-re álló tankot ha el is találsz simán 2mp míg a lövedék odaér.
-
krisss93
aktív tag
A churchill I vagy a stug hoz jobban kreditügyileg?
-
Zizifull
csendes tag
Udvozlet,
Arrol tudna valaki valami ertelmeset mondani, hogy hogyan kell a BatChat-al es az AMX 50 120-al jatszani. Borzalmasan rossz vagyok vele, hiba probalgatom. Megjegyzem a Lori es az AMX 50 100 kedvenc tankjaim voltak, nem annyira rossz eredmennyel. Fel nem foghatom, hogy milyen kulonbseg kell a ket-ket tank kozott a jatekstilusban.
Mas. Amit en nagyon hianyolok a jatekban, a csata utani kommunikacio hianya. Szerintem sok minden vilagosodna meg emberekben, ha lehetoseg volna a csata utan a resztvevokkel beszelni. Vagy legalabb gg-t mondani, vagy valami. Tudom, az csata utani kommunikacio jelentos reszet az anyazas fedne le, de a maradek biztos tanulsagos lenne...
Zizifull
-
Nekem is ingyen lett meg, sőt én az eredetin is free xp nélkül grindeltem ki a nagyobb ágyút.
Ha azóta nem érzel semmi változást - pedig nem kell hozzá több ezer csata -, akkor nem hiszem, hogy ha én, vagy bárki más mondja, el fogod hinni, szóval érte nincs igazán értelme a billentyűzetet koptatni.
Visszatérve az eredeti felvetésre, hogy nem módosíthatják a prémium tankokat: 8.2ben, ha jól emlékszem hivatalosan is hozzányúltak a Type 59-hez.
-
krisss93
aktív tag
Tapasztalt már valaki olyat, hogy megindul a tank előre anélkül, hogy nyomná a w-t ?
(nem nem nyomtam meg az automata mozgást) És hiába nyomkodom az S-t nem áll meg....
Eddig 2 alkalommal játszotta be nekem a játék, beakadhatott a gomb a billentyűzeten vagy mi? -
válasz
jano_77 #35513 üzenetére
A statisztikák szerint a T1 HT-vel lehet a legjobban creditet farmolni tier 5-ben, de amúgy az M6 is nagyon jó erre a célra. Utóbbi a legjobb tier 6-os heavy szerintem.
Végül is mindkét döntés jó lehet. Ha nincs prémium fiókod, akkor talán célszerű lenne megtartani a T1 HT-t is.
(#35512) jimmy74: ha nincs prémium fiókod, valószínűleg veszteséges leszel vele prémium lőszerrel, már csak azért is, mert nagyon pontatlan és lassú az ágyú (csak közelről érdemes vele lőni, ha nem akarsz sok mellélövést). Prémium lőszer nélkül viszont szerintem nem lehet eredményesen játszani a 10.5-ös ágyúval, főleg, ha még tapasztalatlan játékos vagy.
-
törölt tag
Érdekes, alsóbb tiereken mindenki noob, mégsem nooboznak, T4 felett, meg folyamatos, noob és idiot flood megy a cseten.
-
Mcray
senior tag
válasz
jimmy74 #35512 üzenetére
Sima HE lőszerrel nekem túlságosan lutri. A gyengébb páncéllal nem rendelkező ellenfelek miatt nálam fele-fele arányban van HE és prémium lőszer. Ahogy közeledek az ellenfélhez vagy több ellenfélhez, hagyom hogy a csapattársak lekössék őket és kiválasztom azt akinek a lövésével a legtöbbet ártok. Általában prémiummal megyek az 5-6-os tankok oldala felé, míg HE lőszerrel a felderítőket, tüzéreket lövöm illetve ha marad nagy ellenfél aki kb 100 életerő alatt van.
-
jano_77
nagyúr
Ha megveszem az M6-os HT amcsi VI-os tankot, akkor érdemes megtartani a T1 HT vagy inkább ültessem át a legénységet az M6-ba és adjam el? Van még a KV-1 is, fontolgatom, hogy az egyik V-ös HT-t eladom. Mi lenne a legésszerűbb megoldás szerintetek?
Tanácsokat, javaslatokat előre is köszönöm. -
Sanya
nagyúr
válasz
diegho #35501 üzenetére
omg, akkor nem is akarok annyira felfele haladni, maradok T8-on.
Bár tegnap is a type-pal 75%-os winrate, a többivel kb 5% arányosan, de type-pal rongyoltam előre, fedezékbebújtam, onnan aljaskodtam
, a többieknek fedeztem fel a terepet. A scoutjaink meg a saját arty körül cicáztak általában, vagy úgy lövették ki magukat, hogy nulla darab ellenfelet mutattak meg, vagy olyan messze, hogy nem tudott lőni rájuk senki.
-
-
vhw
addikt
válasz
Djuree #35498 üzenetére
Egyáltalán nem olyan hosszú, és nem is apróbetűs részben található az emlegetett dolog.
Benne, van hogy a játék teljes egészében az ő tulajdonuk, te nem a prem tankot vetted meg, hanem a "licensz"-t, a jogot, hogy játszhass vele.
És bármilyen paramétert megváltoztathatnak, ha úgy gondolják.
(Egyébként ezért is illegális az acc eladás, mert gyakorlatilag semmit se birtokolsz a játékban, így azt pénzzé sem teheted.)Csak hogy tisztábban lássuk a helyzetet.
Ettől függetlenül valóban nem sűrűn nyúlnak premium (=pénzes tartalmakhoz) akkor is óvatosan.
A fenti posztom pedig arra, utalt, hogy volt (és szerintem lesz is még) olyan időszak, mikor nem telt el hét, hogy valaki nem panaszkodott volna (I)vélt(/I) Type nerfelések miatt.
Ennek ellenére, mindig jön egy-egy újabb screenshot szép type csatákról. -
atti_2010
nagyúr
A párduccal valahogy nem birok ma nyerni, tegnap vettem de még nem sok örömet leltem benne.
-
virkir
veterán
válasz
jano_77 #35496 üzenetére
Nem szokták az ilyen 1-2 órás leállást kompenzálni. Egyedül a patch érkezésekor szokott a meglévő prémium kitolódni egy nappal.
diegho
Na látod nekem van legalább önkritikám és nem is veszem elő nagyon a high tier tankjaimat.
Egyedül szigorúan max T8
De akkor vhw is így van vele az állandó pedotankozással -
Mcray
senior tag
válasz
Cseri0058 #35486 üzenetére
Te vagy az élő példa rá, hogy kezdőként is lehet jól játszani ezt a játékot mások szopatása nélkül is.
Majdnem 52%-os győzelmi ráta nagyon is szép teljesítmény tekintve, hogy a kicsi tankok esetében még nem nagyon beszélhetünk páncélról, ami le is tud pattintani lövéseket (kivételektől eltekintve persze)
jimmy74
Hasonló mint az M4 Sherman 10.5-összel. Prémium lőszerrel 350-es puszikat ad egy KV-1S-nek akár szemből is ha a hasát, vagy az oldalra elfordított torony oldalát eltalálod. Közel kell menni. DURR és vissza fedezékbe. Soha ne legyél egyedül, mert megesznek, amíg töltesz.Micsurin
Ha a kettes szintű A13 CR III-ra gondolsz, akkor igen. Nagyon jó gép ha ráérzel arra, hogy kivárod míg az ellen nem rád néz, odarongyolsz mellé, megállsz, belelövöd a 4-es tárad sorozatát az ellen seggébe (Hátha leég tőle) és rongyolsz tovább amíg megtöltik a tárad. Kb 8 másodperc. Ritka jó gép. Gyors emiatt kulcs pontokat el tudsz vele foglalni. -
Atlantis
veterán
válasz
atti_2010 #35495 üzenetére
Többször változtattak már a prémiumtankokon és biza nem csak előnyükre...mégsem hallani, hogy leperlik róluk a gatyájukat, szóval szerintem a senki által el nem olvasott végfelhasználói szerződésben valami módon erre is van megoldás.
diegho: én az ellenkezőjét vettem észre hétvégén, T4-T5 környékén észrevehetően több volt az agyhalott, mint T9-en. Gondolom részben az event miatt is...
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobilinternet
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nem nyílnak a Foldok?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest