-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
#35692544 #36494 üzenetére
Kolobanov.
Azt akkor kapod, ha a sajat csapatbol mar csak te vagy eletben, mig az ellennel meg volt legalabb 5 tank, es nyersz.Egyszer lattam egy pafranyt ugy Kolobanovot "szerezni", hogy Malinovka assaulton vedokent meg kempelni is bena volt, aztan az utolso elotti tankunkat a tamadoido lejarta elott 2 masodperccel vagta ki az ellen.
Durvan bemakolta az allatja. -
Timyyy
őstag
2 jó kör type-al, akinek kell replay valamelyikről szóljon...
Egyiket nyertük és az első ilyen patrol duty plecsnim, a másikat 4400 sebzéssel buktuk el, a végén én maradtam 113 hp-n, az ellen t28proto 60 hp-n, és kifogyott a lőszerem. Kilőttem mint a 30 AP-t és 4 goldot... a rammelés maradt egyetlen megoldásnak, akkor is max döntetlenre tudtam volna kihozni, de pont szemből mentem és kilőtt. Végeredményben tökmindegy, mert a döntetlen is lényegébe bukó ugyanúgy.... -
Bingisz
addikt
válasz
atti_2010 #36482 üzenetére
Csak azért gondolom, mert ahhoz, hogy KV5-el prémium nélkül 120k-s kört csinálj, 6500-7000 körül kell sebezni, ami azért nem kevés....
Jolet: Ez egy átlagos győztes kör.
Igazából nem az a probléma, hogy 33% a találati arányod, hanem az hogy odaengeded a kisfiadat, (a statisztika alapján ítélve rendszeresen) hogy tönkretegye másik 14 ember játékát.
Ez nem Single player, itt másokkal játszunk együtt...
-
válasz
nagysandor88 #36438 üzenetére
Igazad van, kis gyereknek nem való lövöldözős játék, még tankos sem. Nekem sem jut eszembe, hogy a lányomat (4 éves) engedjem ezzel játszani.
-
vhw
addikt
Ezúttal nem valami saját csodás eredményt osztanék meg, hanem azt a mák-sorozatot amit az Type összehozott (és nem azért mert valami vérprofi volt - sima 1000 effes játékos, de annyiszor dobott hatost...
)
~8.40-től kezdve érdemes nézni. Nem mondom el a részleteket, csak képzeljétek magatokat a helyébe ezekben a szituációkban, hányszor vetettetek volna keresztet
-
Jolet
őstag
olyan mod vagy valami nincs ami az általam kiosztott sebzést mutatja csata közben?
-
DonMedve
addikt
válasz
Atlantis #36324 üzenetére
Köszönöm az üdvözleteket.
Átnézem őket,ahogy lesz időm köszönöm,csak láttam van angol nyelvű is,eminek kicsit híjján vagyok tudásba.De csak beletanulok.
Azt sem tudom melyik tank mire való,hova mit kell figyelni.
Egy technikai jellegű kérdésem lenne,hogy nálatok is van olyan,se szó se beszéd kidob asztalra?Tegnap délután 4*,5* kidobott,de csak ha a menüben voltam,játék közben Hál' Isten nem.
-
-
Jolet
őstag
az egyik legrosszabb amikor elindulsz egy irányba és melléd szegődnek, aztán amikor ott az ellen a többiek végig nézik a rejtekükből ahogy kilőnek téged vagy elszelelnek nagy félelmükben még a csata vége előtt
-
Fel
addikt
válasz
Dobi 562 #36444 üzenetére
"A Random most mellettem állt." - Azért nem mindig.. Párszor eléggé "kilőtt" a célkörből a BL-9.
A TURKish srác jól tolta... A leláncolt tankodat a szikla mögül, ki az ellen elé... Imádom az ilyen barmokat. A minap Type T-34-el voltam egy csatában, már alig élve oldalazva megbújtam egy ház mögött, szemben velem egy ~200 hp-s E8 Shermi. Oldalról érkezik a felmentés... BDR G1B driver nem néz, nem kérdez, fékezés nélkül belém jön oldalról, kilök a Sherman elé.. GG!!
-
Mcray
senior tag
Mióta van prémium (arany) lőszer: NEM. Korábban jó volt a fenti paraméterekkel, de főleg a "Ha az ellen gyökér" sor volt akkor is érvényben.
Egyszer régen egy messzi-messzi galaxisban rám támadott két IS-4 (Akkor még tier 9-ek voltak) és két IS-3. Az egyik sebzett IS-3 mat kiszedtem majd a két IS-4-et cincáltam le alacsony HP-ra és az utolsó IS-3 végre rájött, hogy egyedül szarban vagyok és megrohant és megölt. Nevetséges volt, hogy ott szerencsétlenkedtek szó szerint alattam, mert annyira magas a KV-5 és mindegyiknek a torony tetejét simán át tudtam ütni...Ma már Gold lőszerrel bárki átlő és nem szarozik. Ha szerencsém van lepattintok egyszer kétszer, de már félek KV-5-tel menni...
-
Bingisz
addikt
Már nem lehet megvenni.
Szerintem tapasztalt játékosoknak való, mert tudás nélkül csak csalódást okoz.
Vhw mondta el egyszer a véleményét róla, a kérdőjeles kockához hasonlította a Marioból."Szerintem a KV5 leginkább egy kérdejőles dobozra hasonlít a Super Mario-ból, minél gyorsabban és tovább ütöd annál több XP-t és creditet ad." (megtaláltam, Cooper aláírásából...)
Persze nem annak ad pénzt aki benne ül, hanem annak aki üti
-
diegho
nagyúr
Egyre több a 55-60% win 1500-1700 eff közötti játékos kezd el oktatni mindenkit miután meghal a csatákban. Miért csinálják ezt? Most egy 1PADX-es kezdett el magyarázni nekem, hogy miért úgy állok be, miért nem ház mögé, mert ott tud lőni az arty. Tény, egy lorr 50-es lőtt, de telitalálatnál sebzett 200-at, így vállaltam hogy belém sebez 400-at, amíg spotolva tartok két ellenséges tankot. 480-at kaptam az artytól, meg 800-at két másik tanktól, de a spotolásommal kinyírtunk 2 tankot és még én is lőttem. Mindezt T110-ben. Persze a halott magyarázott nekem, hogy én milyen béna vagyok, mikor őt már 13:45-kor kilőtte az arty. Tényleg fel nem tudom fogni miért csinálják ezt. Most azt hiszi, hogy tud nekem bármi újat is mondani ebben a játékban? Mert hozzátette, hogy nem érti miért van ilyen jó statom. Halkan jegyzem meg, azért, mert én máshogy csinálom...
-
Bingisz
addikt
Hát igen. Akkor jó a KV5 ha:
- Nálad kisebb ellenfelek támadnak rád
- Az enemy gyökér
- Az enemy szemből átlőhetetlen tiger2-je szerencsére stock, és még a torony oldalát is mutatja
- Az enemy gyökér
- Mindenki akit nem tudnál szemből átlőni, a seggét vagy az oldalát mutatja
- Az arty nem lő téged
- Ja ha és az enemy gyökér -
g85j
tag
Üdv mindenkinek!
Új vagyok itt, kb. 3 hónap fórum olvasgatás után regeltem.
WOT-t már nyomom 1 ideje, de eff alapján közel sem tartozom a legjobbak közé.
Viszont nem tartom magam annyira gáznak....Általában az elsők közt érkezem a színhelyekre, vagy próbálok a gyengébbik oldalra sietni, ha látom, hogy helyzet van.
Szóval nem szoktam hátul sunyizni. Ez sokszor a vesztemet is okozza.....
Nem szoktam prém-et venni, sem gold lőszert.Tudom, ez hátrány, de.....majd
Sőt mostanság se töltésgyorsító, se venti, se semmi egyik tankomon sem. Nincs ezüst!Még annyi, amit meg szeretnék osztani/kérdezni:
Megvan a Tiger II.
Nagyon örültem, alap cuccokkal iszonyat jó köröket mentem. 500-1100 Xp körönként. Ahhoz képest, hogy X-esek közé is simán betett, nem rossz szerintem.
Viszont mióta megvan a 2. lövegem, egyszerűen nem megy. 1-1 jobb kör s vége.
De még a jobb körökben sem tudok ezüstben pluszosan kiszállni.
Ötlet, tanács?Köszi előre is, további jó fórumozást és csapatást mindenkinek.
-
Bingisz
addikt
Csak abban a 3 másodpercben látszódjon a frontlemez, amíg lősz. Amúgy meg kirakod szépen az oladlát és kész. A Spaced armort nem fogják átvinni, a lánc meg a lövések ~100%-át felgogja.
Fel: Ha nem fordulna olyan lassan a KV-5 akkor én is azt csinálnám, hogy seggel előre állok be. Nem látszódna a kupola, amit minenki keres, se a torony mögötti függőleges lemez, meg amúgy is eléggé elöl van a torony, szóval nagyon ki se kéne tolatnom....
-
Djuree
félisten
válasz
Napfénysüti #36446 üzenetére
zsír
nemrég én is leültem a dobozom elé és összeraktam egy nagy motorcsónakot dísznek, amit régen kitaláltam, meg évekig finomítgattam. van egy olyan érzésem h innen van nekem ez a szerelés-barkács érzékem, mindent szétszedek/összerakokmeg a kinder tojás, azt is nagyon csipáztam régen, persze az egyszerűbb, de azért kisgyerekként azt is nagyon csíptem.
-
myckey
veterán
én spec a KV-3 tankkal copok ilyen manővernél
rendre átlövik a lövegpajzsom
vagy annyira bénákkal találkozom,hogy az neki a kézenfekvő,vagy annyira prók,hogy vágják a szovjet hevik gyenge lövegpajzsátsorozatosan kapom oda a cumikat
KV-1,T-150 gépnél nem tapasztaltam ilyet -
Fel
addikt
válasz
diegho #36456 üzenetére
Én láttam olyan elvetemültet, aki tolatva művelte.. Igaz ST-I-gyel.
IS-3-mal, IS-7-tel arra szoktam figyelni, hogy hátratolatáskor (lövésre készülve) a legrövidebb ideig mutassam a döntött frontot. Vagy csak akkor tolatok hátra addig, hogy lőni tudjak, ha az ellen ellőtte már magát.--------------------------------------------------------------
Más...
A gyermeki lélek apró örömei (péntek esti kép):
Szerencsére hamar kilőttük, aztán már nem sokáig volt jelen, de addig nyomta a viccesebbnél viccesebb dolgokat a chaten..
-
Dobi 562
addikt
Tudom, de az átlag 45% körüli player nem tudja.
Eddig bejött a dolog.
-----------------------------------------------------------
(#36453) AVarice: Itt találsz elég sok mod-ot. Egyébként meg gúgli a jó barátod. -
Mcray
senior tag
válasz
Dobi 562 #36449 üzenetére
Azzal tisztában vagy, hogy a Sidescrapinggel az IS-3 legnagyobb gyenge pontját kinálod fel egy olyan játékosnak, akinek van kb 180 átütése? Gyakorlatilag ott sebez az ellenfél ahol akar, ha a felé néző löveged alatti részt lövi. Ez főleg a Tigris, Párduc, német tankok és pl a T1 HT, M6 tankokkal jó. Az Orosz gépekkel csak gyenge ellenfelek ellen lehet jó, ha szándékosan nem oda céloznak, hanem az oldaladra vagy a tornyodra.
-
Atlantis
veterán
válasz
Napfénysüti #36451 üzenetére
45-50% körül, de egyébként mielőtt megnyomod a gombot, látod is, hogy mennyi % marad meg a már kész képességből. BiA-t én lecseréltem szinte minden gépemen, az majd csak a 3. lesz a legényéknek.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Atlantis #36450 üzenetére
Lehet azt kellene hogy majd mikor a 2. skill eléri az x %-ot akkor az elsőt lecserélni. BIA-t is így tettem több tankomra.
Viszont azt sose tudom hogy ha cserélni akarok skillt akkor a következő skill hány %-os állásánál érdemes?Szerk: hú basszus az sok. Nekem 20-25% rémlett.
-
Atlantis
veterán
válasz
Napfénysüti #36446 üzenetére
Ízlés kérdése...én mondjuk elsődlegesnek szoktam specifikus skill/perk képességeket adni nekik és nálam csak másodlagos a javítás. Parancsnoknak nagyon jó a 6.érzék minden gépen, TD-knél jó a kuplungégetés a sofőrnek, rádiósnak látótávnövelő képesség, stb.
-
Dobi 562
addikt
3. csata IS-3-mal. 5K sebzés. Replay a képre kattintva.
--------------------------------------------------------------------
IS-3-mal azért jó ezt alkalmazni, mert az oldala réteges páncélzattal rendelkezik (spaced armour) és szereti lepattintani a lövéseket, ha a láncot lövik akkor meg legfeljebb leszedik de ritkán sebződik HP-t.
-
Zeratul
addikt
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Dobi 562 #36444 üzenetére
A sidescraper manőver (most nem tudom megnézni a demót) ugye az, amikor úgy mész előre-hátra (engedve a saját lövésed), hogy közben az ellenfél tank csak igen alacsony szögben tud eltalálni a merőlegeshez képest, ezáltal maximalizálva a lepattanás esélyét? Jól tudom?
Más: Westfield-en, mikor Támadás típusú a csata, és a védő oldalon vagy, mi a jó taktika? Sokat vitatkoztunk ezen egy jóbarátommal, és nagyon eltérő véleményem vagyunk. Az én véleményem szerint 3 scout a 3 irányba, és 4-es csoportokban 3 irányba figyelő tankok/ágyúk megbújva, a felbukkanó ellenségre koncentrált össztüzet mérve.
Ő a védő oldali támadást szimpatizálja.HGyu
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
nagysandor88 #36445 üzenetére
Pedig még a nagyobbakat is le tudja kötni: LEGO
On: T28 Proto legénységének lassan kell 2. skill. Az első javítás volt, miket éremes adni nekik?
-
nagysandor88
tag
válasz
Djuree #36441 üzenetére
Na ez meg a másik.
Van két húgom 10-14 évesek. Sims-eznek, régen valami állatfigurás cuccot tettem fel nekik, amikor még kisebbek voltak, meg kifestős játék, memória, stb... Ha meg vezetni akarnak(márpedig a kicsi imádja az autós cuccokat), akkor van fent nekik egy nfs fullos mentéssel, meg van egy régi VW-s autós játék, azzal tolják. Bár a gép is korlátolt Dual 2,2GHz gma 900 meg 1,5 Gb ram (noti).(#36443) Napfénysüti:
Ez így van, mindennél jobb játék. De most én ezt arra írtam, ha már mindenképp gép elé tennéd a gyereket. -
Dobi 562
addikt
Ez a két eredmény talán már befér az ON topikba is. Két egymást követő csata IS-3-mal, egyedül randomban. Amit esetleg lehet belőle tanulni, az a "sidescraper" manőver alkalmazása. Az első csatában szokás szerint előrerohantam és majdnem meghaltam, rommá lőttek. Aztán a sidescraper megmentett. Második csatában sokáig egyedül tartottam a bal oldalt egy Tigris, KV-3, AMX M4 45 és AC MLE ellenében, szintén sidescaperrel.
Második csata végén dolgozott az adrenalin is rendesen, 3 vs 1 volt a felállás, Type-59, KV-4 és Hellcat ellen. Ráadásul a Hellcat rommá lőtt. A Random most mellettem állt.
Visszajátszások a képekre kattintva letölthetőek.
-
Djuree
félisten
válasz
hát ha kisgyerekem lenne én biztos nem engedném hogy ilyenekkel játszon mint a wot..és nem feltétlen azért mert a mások játékát elcseszi...
-
diegho
nagyúr
válasz
Ebben oltári nagy igazság van. A kisgyereknek ott vannak a single player játékok, nem kell 14 másik ember szórakozását elcseszni azzal, hogy a 6 éves gyerek legelészik a pályán.
-
nagysandor88
tag
Én meg azt tanácsolom, hogy aki a kettő-hat éves gyerekét szeretné a gép elé ültetni, az keressen neki való játékot. Kicsiknek ott a Teletubi meg a Thomas a kis gőzös, meg a mittudomén milyen készségfejlesztő cucc, nagyobbak meg játszanak akár online autós játékot, vagy bármit. Elég így is a retard a játékban, nem kell még kisgyerek is, aki jó esetben tudja, hogy kell fogni az egeret, és scout tankot játszik top tier heavyben. Ezzel én nem akarok senkit megbántani, de ....
Mindegy hagyjuk. Szerintem vannak itt sokan, akik egyetértenek velem. -
nyunyu
félisten
válasz
#48613632 #36427 üzenetére
Kérdés, a nagyobb 88-ashoz kell-e a nagyobb torony, amihez a nagyobb lánctalp?
Másfelől, ha nem, akkor megéri e csakazértis a nagyobb torony a +20m látótáv miatt? (traverse u.a.)88 L/71-hez kell a Porsche torony.
En voltam olyan hulye, hogy reflexbol eltoltam a freeXPmet a lanctalpra amikor vettem a Tigrist.
Aztan szamolgattam csak, hogy az alap lanctalpa is elbirta volna a nagyobb tornyot+felszereleseket.Nagy motorral egyebkent pont olyan gyors, mint a fullos T29, viszont joval gyorsabban fordul egy helyben.
-
törölt tag
Nálam az RA2 jött be a Yuri kiegészítővel, hálóba kemény volt 2 gépi very hard ellenféllel.
Azért ezen kívül van még élő accom a Silkroad-ra (sajna pár hét után uncsi lesz) Diablo III-ra (a II.-t anno rendesen zúztam, ez már nem dob fel annyira)
SC2 (Ebben hótt béna vok, sima bronze league, coopban silver, néha gold, de ez sem volt előttem egy éve kb. majd a zerg kieg után ismét, bár tavaly karira igérte a Blizz, még azért kell oda 1-2 év)
Meg megvettem a Bulletstormot, de még nem koopoztam, csak a küldiket tolomTudod, Homu Ludens az új állatfaj.
szerk: Na, lépnem kell, majd du. leszek csak. Szép napot mindenkibe.
-
BaLee
addikt
válasz
Plasticbomb #36423 üzenetére
Persze, feldobom otthonról majd este.
-
törölt tag
Ha átüt a lövedék és nem sebez, akkor tök mindegy, hogy mennyi volt a pen.
Vagy ezek nem ütöttek át? Akkor nem értem mi a kérdés.Nem igazán kérdés volt, inkább megjegyzés ... fogalmam sincs, így utólag, hogy mennyi ütött át, és mennyi nem, de szánalmasak az eredményeim. Bízok még a nagyobb 88-asban ...
Fel
88-as, igen, közben már megvan
Hát, a 105-öst a prémiummal egyelőre hanyagolnám, lévén kb 20-30ezer körül van credóm, vagy farmolgatok egyet előtte T-150, KV-1 párossal, felváltva.
(Azt azért sajnálom, így utólag, hogy kiszedtem a 3601 legénységét, 100%-ra átképezve 1000 goldért, csak azért, mert a 2. skill fejlődik 45%-n van most. A 3601-el élvezetes köröket mentem, vissza már nem képzem, majd kapnak egy 100%-ost a következő beruházáskor. El nem adom, az tuti.)Igen, benéztem, az a +20 az átlagsebzés, a penje jóval nagyobb (a nagyobb 88-asnak)
A 75-össel mentem, még stock-ként, nem volt rossz, már ami a találati arányomat illeti, de sebzést a csata végére 2-300-at szedtem össze, mintha csak Tier2-3 körül játszadoznék.Summary: Egyelőre csalódás a Tiger, de bízom a nagyobb 88-as ágyuban. Motorból is a 750 LE-s Maybach van fenn, nem tudom, mennyit számít majd a 870-es, azért gondolom, hogy nem túl sokat, mert kis torony + kis lánctalp van még, tehát a LE növekedést el is viszi majd a súlytöbblet.
Kérdés, a nagyobb 88-ashoz kell-e a nagyobb torony, amihez a nagyobb lánctalp?
Másfelől, ha nem, akkor megéri e csakazértis a nagyobb torony a +20m látótáv miatt? (traverse u.a.)diegho
Aztarohadt, nem is néztem, artyval is kevés a 33%, tankkal meg egyszerűen felfoghatatlan.Nem a srác mondta minap, hogy a 6 éves kisfia is be beül időnként? Akkor érthető ..
Na, közben nyilvánvaló vált.
Jolet
43 éves vagyok, és azért nem annyira szar, amit tolok.Erős átlagos, figyelembe véve a mostani felhozatalt. 50%WR és 930 efi, ez utóbbi lassacskán, de nő ...
Azért a mi korosztályunk az első, akire el lehet mondani, hogy játékokon nőtt fel. 10-20 évesen a C64, utána PC, 386-tól már egész elfogadható stuffok voltak, Civilization, X-Wing, Doom széria ... sorolhatnám
-
Jolet
őstag
válasz
Napfénysüti #36420 üzenetére
nem zavar a kritika
egyrészt nem függ az életem a játéktól ide szórakozni járok
másrészt meg már leírtam máskor is hogy sokat játszik a fiam a profilomon, ha nagy tankokra vágyik
továbbá 20 éves sem vagyok már mondhatni nulla játéktapasztalattal, nem ezen nőttem fel
én élvezem és a számok meg a valóság sokszor nem tükrözik egymást -
Plasticbomb
addikt
A replay fájlt megosztod velünk is? (jobban szeretem úgy meglesni...)
Am érdekes a T34. Az előbb, egy ellenséges T34 seggébe AP löszerrel beledurrantottam ~700 damage-t... Lestem is. Majd meg kell néznem párszor, hoyg ez hogy sikerült...
Sajnos ennek elenére a cspat képes volt elveszteni.. 3200 damage nem volt elég ahhoz, hogy ezek győzzenek, egyedül lerendeztem 2 T34et, egy KV-5nek javát elszedtem, egy Black Prince is kapott rendesen, bár az szerencsés volt, mert nem láttam a bokortól, hogy pontosan mennyit húzódott már hátra, és kétszer is volt egy üres lövésem így..
-
BaLee
addikt
Mentem egy érdekes kört hétvégén T34-el, Wotinfo oldalra írtam egy ismertetőt a T34 prémium tankról (igazából ehhez csináltam) akit érdekel csekkolja le:
Hozzáteszem, a videóban semmi extra vagy különleges teljesítmény nincs inkább azoknak szól akik kíváncsiak arra, hogy mozog és mit tud egy T34.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
diegho #36418 üzenetére
Próbáltam diplomatikus lenni.
Meg a gépet is azért kérdeztem. Előző gépemen játszva nekem is valamivel rosszabb volt a statom a minimum grafika mellett is akadós játék miatt. Mondjuk ennyivel azért nem voltam gyengébb de számított.Jolet: köszi. Azt hittem neked is valami régi géped van ami valamennyire gátol a normális játékban. De ez egy erőmű az én előző laptopomhoz képest.
-
Jolet
őstag
válasz
Napfénysüti #36414 üzenetére
i3 - 2120
8G ram
ssd
asus EAH6670 vga
win7
6,9-es élményindex -
diegho
nagyúr
válasz
Napfénysüti #36414 üzenetére
Ne fényezzük 60% alatti találati arány brutálisan szar, itt 33% van, ami kb fele, nincs jó szó rá, annyira gyenge.
Jolet: Nem kell gold ammo ahhoz, hogy sebezz 1500-at átlagban egy 7-es tankkal, vagy 1000-et egy hatossal, nem tudom hogyan sikerült ilyen rossz eredményeket elérni, de átlépted az 5000 csatát (vagyis elég tapasztalt vagy), én elgondolkoznék egy másik játék keresésen, mert nem hiszem el, hogy ezt élvezed.
-
Jolet
őstag
nekem a tegnap nagyon bejött
igaz 11-12 órát nyomtam napközben
különösen a VK3001P megy jól - 57%-on áll és sikerült vele feljebb vinnem magam 47%-ra
fejlesztettem is és cseréltem tankot is
összességében nagyon jó nap volta KV-3-at még tanulom, de alakul, még két fejlesztés és fullos lesz az is
most itt tartok:
-
Lacuss20
senior tag
A Jagd PZ IV-hez milyen másodlagos képességeket érdemes taníttatnia legénységgel?
-
Fel
addikt
-
törölt tag
Az azért durva, hogy a kisebb 85-ös a Tigrisen, 5 lövésből 5 talál, 0 dmg ... Ennyit számít az a 20 körüli + pen ??? (Nem tudom most fejből, de kb annyi az)
-
Patrick76496
őstag
válasz
atti_2010 #36397 üzenetére
Azért a szakasz sem garantálja a győzelmet. Viszont szvsz jobb, mint a század, mivel ott hiába nyerünk állandóan, soha nem jut elég sebzés.
(#36402) KaLeun: Én a Type-pal voltam, viszont kipróbáltuk gyakorlóban, hogy a Type belövi szemből a 8-as és a 9-as Heavy hasát is. Egy másik 110-essel rendelkező klántársam azt, szokta csinálni, hogy feltolja a tank fenekét magasabbra, így más szögben van a hasa és úgy nehéz belőni. Mindkét gép egész fürge, hiába a gyenge fajlagos teljesítmény.
-
KaLeun
senior tag
válasz
Patrick76496 #36390 üzenetére
Milyen a t8-as kínai nehéz (110)?
-
Mcray
senior tag
válasz
Dobi 562 #36398 üzenetére
Tier 6 alatt minden tank megvan (vagy ki van fejlesztve teljesen elitre)
Ha olyan kedvem van, megveszek valamit és egy hétig tolom vele, aztán eladom.
A T-15 és a kínai Stuartot még nem próbáltam. Többit mind játszom
Jelenleg a Kínaiakkal szívok. Nem megy velük sem és néhány kicsi (medium ág) angollal sem.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest