-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Tubi1976
tag
Köszi a válaszokat!
core duo 2.10 GHz, 3GB RAM, Win 7 64 bites, Intel graphic media accelerator de azt hogy mekkora nem tudom, direct x 10 a gép.A gyerek meg szeret kacsát játszani és rohangálni a réteken míg ki nem lövik, és legalább csendben van és hagy/na/ engem is játszani -
emre
veterán
válasz
Stauffenberg #36293 üzenetére
Ugy látom nem érzékeled a probléma súlyát, és ezen a szmájli sem változtat.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Tubi1976 #36288 üzenetére
Egy kicsit pontosabban is leírhatnád, hogy milyen géped van, de a Dual Core széria már elég régi és a videó gyorsítód is gondolom még az Intel GMA sorozat, ami sajnos az elégséges szintet sem éri el.
Nemrég itt is tesztelték, hogy nagyjából mi jelenti a minimumot laptopból:
- Core i3 2330M
- Intel HD3000M IGP
- Minél gyorsabb órajelű RAM, lehetőleg Dual Channelben, 4GB ajánlott, nagyon szűkösen de a 2GB még elmegyEzen közel teljesen low beállításokkal (csak a látótávolság maximumon) sikerül bejönnie a játszható 30 fps fölé egy kicsivel. Jelenlegi tudásunk szerint ez a szint jelentheti a minimumot amivel élvezhető. Esetleg próbáld meg a tömörített textúra csomagot (lásd: első hozzászólás a topikban).
De szerintem ezzel a laptoppal sajnos nem fogod tudni futtatni, túl gyenge hozzá.
-
Tubi1976
tag
Sziasztok!
Sajnos a fiamnak /4 éves/ is megtetszett a játék, gondoltam felrakom a laptopomra és az alap tankocskákkal + saját e-mail címmel majd el lesz.
Ez meg is történt csak én kényszerültem a laptopra2 éves gép dual core 3gb ram, intel media accelelator 1gb toshiba satellite pro, de bármit is állítok rajta 10 fps, néha 13 de ez a max, már mindent lekapcsoltam, levettem a minimumra plusz leszettem valami modot amivel effekteket is lehet kikapcsolni de semmi javulás.Ebből gondolom hogy valami a laptoppal lehet de nem tudom mi, ötletek esetleg?
-
nyunyu
félisten
válasz
Pete55555 #36278 üzenetére
Nem is lenne vele probléma, megvan az 1500 sebzés, csak nem a 128-as, hanem a 105-ös löveggel :S Mondjuk pont érdekes, hogy azt írod, azzal jobban nyereséges, olcsóbb bele a skuló, mint a kisebb lövegbe?
Ugyanannyi bele a skulo, viszont masfelszer annyit sebez -> telitalalatonkent masfelszer annyi bevetel...
Meg eleve lassabban lo azzal, igy ketszer meggondolja az ember, hogy vaktaban lovoldozzon.
-
Pete55555
addikt
válasz
nyunyu #36254 üzenetére
Nem is lenne vele probléma, megvan az 1500 sebzés, csak nem a 128-as, hanem a 105-ös löveggel :S Mondjuk pont érdekes, hogy azt írod, azzal jobban nyereséges, olcsóbb bele a skuló, mint a kisebb lövegbe?
Na meg a fő problémám a sok gyökér, akik hagyják az összes scoutot hátrajönni, az arty meg tapad rám, mint a pióca...
Ja igen, és a 128-as lövegig még 50000 xp-t kell összeszedni... -
Jolet
őstag
válasz
Stauffenberg #36271 üzenetére
most nézem, hogy az már meg is van csak a torony áll még közénk
-
Stigma.HC
senior tag
Előbb egy érdekes csatában volt részem, kv-4-ben csücsültem, velem szemben egy is-3 (mellette volt még vagy 3 másik tank de egy ideig nem kapcsolódtak be a lövöldözésbe, csak a type segített neki, majd azért felzárkózott a 1390-es és a T34 a face to face küzdelemhez idővel)
Egy a lényeg, hogy mikor beforgattam a tankot, az is-3 nem volt képes átlőni, még a kupolát sem. Talán már a 6 vagy 7. lövése pattant rólam mikor elkezdte írni, hogy kv-4 armor hack, l2p without hack meg hasonló dolgok. Mikor kilőttek elküldött hogy tanuljak meg játszani csalás nélkül
Ránéztem az adatlapjára, 13.800 csatával és 18.000 kilőtt ellenséggel a háta mögött még képes ilyeneket írni.Más: felraktam a kínai hangár kinézetet, szebb látvány mint az alap szürke festés
-
luke.
aktív tag
Winrate továbbra is a mázlifaktort mutatja.
Miért van az, hogy randomba mindig faszokat kapok? Egyedül sebzem a saját hp 2,5-3 szorosát a többi 14 meg szinte nullát...
(#36275) vhw Annál a tanknál amivel ritkán megyek randomba érdekes módon 52% a winrate 1200 fölötti eff.-el.
-
Jolet
őstag
válasz
Stauffenberg #36271 üzenetére
köszi...akkor ráhajtok
-
krysztyan
tag
Köszi szépen a gyors válaszokat:
(#36267) pitepeti71, (#36268) vhw !
Sikeres vadászatot!
-
nyunyu
félisten
válasz
forras2 #36264 üzenetére
Illetve keresek 1 statisztikai módot is. Volt 1 olyan, itt ajánlotta még valaki régen.
Napi statisztikákat ír ki, illetve a csata után, a csapat fülnél kiírja, hogy ki mennyit sebzett.Kerdes, hogy mennyire 8.3-as.
Ha meg mindig elrontja a kinai tankok neveit, akkor a res\text\LC_MESSAGES\china_vehicles.mo fajlt kell bemasolni a res_mods\0.8.3\text\LC_MESSAGES\-be[szerk:]Ebben a verzioban mar jo ez a fajl.
-
krysztyan
tag
Sziasztok
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy amikor rögzítem a csatákat, azt ugye a replays mappába teszi. Ha utána meg akarom nézni dupla kattintás és a játékból indítja el. Hogyan lehet megoldani úgy, hogy pl más videónéző progival nézzem meg, ne pedig a játékból indítsa? Pl Km player? Vagy pl youtubera feltenni?
Üdv
-
forras2
őstag
Illetve keresek 1 statisztikai módot is. Volt 1 olyan, itt ajánlotta még valaki régen.
Napi statisztikákat ír ki, illetve a csata után, a csapat fülnél kiírja, hogy ki mennyit sebzett.
Nahm, ezt tudja nekem valaki linkelni? -
Jolet
őstag
sikerült megvennem a KV-3-at
melyik ágyút ajánljátok rá? -
törölt tag
válasz
memphis221 #36258 üzenetére
szerk: hehe
-
Dobi 562
addikt
válasz
Egy ezüst éremre jó vagyok.
-
válasz
Erre gondolsz szerintem.
-
memphis221
tag
sziasztok! Lehet ez egy hülye kérdés ?
Néztem youtubon és megtetszett a KV1 -es célzó keresztye vagy hogyan mondjam! De itt egy video róla ti biztos tudjátok ,ha látjátok. Hogy miről is próbálok itt hadoválni!
Hogy irja hány másodperc alatt tölt be, milyen messze van, életerő stb! Aki tud segíteni kérem irjon!
Köszi szépen
további szép napot
memphis22
-
Patrick76496
őstag
válasz
scyllarus #35943 üzenetére
Azon mit sajnálsz?
(#36188) pitepeti71: Az utóbbi 2 napban nekem is nehezen jött be gépről és telóról.
Ugye a T32 lesz olyan jó, mint a T29?
Beálltam a híd aljához a sidescraper és a hull down kombinációjába, és semmi nem bírt sebezni.
33 találatot kaptam.
(#36239) CactuS: A War Thunder-ben is lesznek később lánctalpasok:
Amerikai, Orosz, Angol és Német tankok. Szép kis konkurencia.(#36234) pitepeti71: Az utolsó 2 mondatottal teljesen egyet értek.
(#35982) Skyhunter: Utóbbi 3 napban nekem is rosszul ment a Type-pal, valszeg, mert a 4. előző napon végig 1900-2000 dmg-s köröket mentem. Fuck logic.
Más: Azt jól gondolom, hogy a heavy-k, a medek és a light-ok más-más javítási idővel rendelkeznek? Pl Black Prince-en mindenkinek 5x-es a javítás, így rakják fel kb 7 sec alatta a lánctalpat. Ezzel ekivalens a T-54 legénysége, 2 ember-nek van 100-on a repair. Itt 5 sec alatt fent van.
Bocs, hogy ilyen hosszúra sikeredett, ez 3 napi hsz válasza.
-
nyunyu
félisten
válasz
Pete55555 #36246 üzenetére
mert a jgp2 meg a panther 2 nemigazán önfenntartó tankok.
Ha mar megvan a 128mm a JP2re, akkor max akkor megy masszivan veszteseges kort az ember, ha 500+ meterrol sebeszkedik, es nagyon sok a melle.
Altalaban ha megvan az 1500-1600 sebzes, es csak parat lott az ember, akkor egy-ket ezres hijan nullszaldos.
Brutal korben akar 15k-t is lehet vele keresni prem nelkul, mondjuk ahhoz 15 lovesbol 6500 sebzes kellett. -
-
Dobi 562
addikt
válasz
forras2 #36247 üzenetére
Én ezt használom: Historical Realism Gun Sound Mod V1.33
-
forras2
őstag
Sziasztok.
Valamivel több mint 2 hete nem játszottam. Tegnap néztem milyen hétvégi event van, és akkor látom, hogy több olyan tankom is van, amire van most +70% kredit hozam. Így újra elkezdtem játszani.
Azt ugye kijött a 8.3 időközben, így elkezdtem újra letölteni addonokat ehhez a verzióhoz is.
De hang módot nem találok. Tudtok nekem linkelni valami jót? -
Pete55555
addikt
válasz
Enzolord #36243 üzenetére
Az a bajom a Type-al, hogy egyrészt nem tudjuk mikor óhajtják megint eladni, másrészt, nem tudom, hogy mennyibe fog kerülni, de gyanítom, hogy drágább lesz, mint a T26E4...annyit meg nemnagyon akarnék rászánni, pedig nekem is kell egy T8 prémium tank, mert a jgp2 meg a panther 2 nemigazán önfenntartó tankok. .. :-$
-
Dobi 562
addikt
válasz
SoulReaver #36244 üzenetére
Ha megnyered a kínai tankos eventet, akkor kapsz ingyé.
-
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #36241 üzenetére
T34....
VAgy ha vársz picit, és megint lesz, akkor Type.. -
SoulReaver
veterán
Sziasztok!
Eldöntöttem, h kell egy Tier8 prémium tank.. T34 és Löwe között agyalok.. Szerintetek melyiket lenne érdemesebb megvennem?
-
válasz
Antonius1978 #36204 üzenetére
Így van.
-
Stauffenberg
nagyúr
Imádom az M4-et!
Egymás után háromszor kaptam Top Gun plecsnit!
Utóbbit ráadásul úgy, hogy egyszer sem töltöttem be arany lőszert.
Hát én tényleg a régi KV óta nem b*sztam ilyen jó fun tankot Tier 5-ben!
Amikor a Tiger nem mer kijönni a sarok mögül, mert már adtam neki két büdös nagy pofont, na az priceless!
Megérte a múltkori event miatt újra megvenni és visszaültetni a barakkba küldött 100%-os legénységet. Lassan jön a második skill mindenkinek. Csípném ha minden hónapban lenne egy M4-hez köthető event. Ez a +70% kredit nagyon mókás.
-
törölt tag
Himmelsdorf, 3 arty oldalanként. Na, ez engem sokkal jobban idegesít, mint egynémely fasz, aki nem tud játszani. Ki is léptem.
Egy nyomorult szűrő kéne csak, ahol tipusonként megadhatod, hogy melyik mapra nem szeretnél menni.
De már az is nagy segítség lenne, ha globálisan kizárhatnál egy-két mapot. -
Stauffenberg
nagyúr
Ismerem az érzést. Főként hétvégente van elég időm játszani, de ilyenkor lehetetlen. Már többször abba akartam hagyni végleg, de még van bent 6500 aranyam és sajnálnám veszni hagyni...
BTW ha bírod az éjszakázást, akkor hajnali 1-4 között nagyon jókat lehet menni. Én tegnap három óra alatt majdnem egy milla kreditet farmoltam M4 Shermannal... a legtöbb kör 50-60k fölött állt meg.
-
törölt tag
Általában igazad van, én nagyon átlagos vagyok, 50% 930efi (bár ez utóbbi folyamatosan nő), de azért előferdült, nem egyszer, hogy kikaptam több balféket magam elől.
Pár meccsel ezelőtt pl egy PzIV hátrált, amíg a pályahatár meg nem fogta. Persze dunsztja sem volt, hogy miért nem tud tovább menekülni, szerintem ezt hitte, leláncoltam, vagy nem tudom
Mindenesetre szépen széjjelkaptam.Aztán ha top tank vagy, akkor se esélytelen több ellen harcolni, ha van egy kis fedezéked, és nem a szélrózsa minden irányából lőnek, akkorszépen kipontozgatod őket, ez sem először fordul elő velem
-
zserrbo
aktív tag
Az ilyen gyökerektől kapok agyvérzést. Oké, hogy kezdő, de nem is tanul semmit se. Ma összeakadtam vele m4-el volt. Előtte volt az ellen és ott keresgette a monitoron. Biztos valami 10 éves lehetett. Rendkívül utálom az ilyet, mikor ilyennek rak egy csapatba. Miatta buktam el egy fasza csatát. M7-essel voltam ugye 440 életerő én meg 1585 sebeztem vele és 4-et öltem, de buktuk emiatt a szerencsétlen miatt.
-
zserrbo
aktív tag
-
luke.
aktív tag
-
D.Orion
veterán
válasz
Dobi 562 #36223 üzenetére
Ennek a harmadik verziójáról beszélek, te troll!
Tudod 50K hsz után új topikot nyitnak egy adott témának. Én nem egyszer és nem kétszer már felszólaltam az ellen, hogy értelmetlen szeméttel legyen teledobálva a topik, de mivel csak én és páran tartottuk magunkkal ehhez így most én is szarok rá magasról, bár fail csatákról ritkán rakok fel képet. Nagyon remélem, hogy jelenlegi formában a harmadik topikját meg se nyitják ennek a játéknak, mert a sok szemét miatt teljesen felesleges. Az első hsz-ben már rég össze kellett volna foglalni, hogy mit lehet ide berakni és mit nem. Csak az ide írók is pont olyan közösséget alkotnak azokkal a szintekkel, mint a játékban fellelhető játékosok. Vannak itt is értelmesek és noob-ok. Továbbiakban off-topik ha erről még akarsz beszélni.
-
Dobi 562
addikt
válasz
jozefgucci1 #36224 üzenetére
Ajjajj... Visszajátszás linket nem adtál meg, le leszel szidva.
Egyébként gratula az Ászhoz.
-
Tegnapi nap elég félve indultam neki az estének ,de kellemes meglepetésre jól sikerült. Igaz szakaszban . A vicc , hogy a kemény 41%-os E75el meglett a Tank Ász . így kilences csatában használható ha vannak társak ,de nagyon hiányzik még az a nagy motor.
Végül is 15 csatából 75%-ra zártam az estét így gyorsan abba is hagytam
-
D.Orion
veterán
válasz
Dobi 562 #36221 üzenetére
Aláírásom és ennyi! Remélem a harmadik wot topikba már tényleg nem kerülnek be az ilyen haszontalan képek. Ez tényleg off-ba való, mert ennek mi hír értéke van tulajdonképpen? Még egy-egy jó csataeredmény belinkelése oké replay-el együtt, mert tanulható. De ennek?
Ez most nem ellened irányul, hanem úgy általánosságban. Minek kell ezeket ide berakni? Senkinek nincs belőle semmi haszna.
-
Dobi 562
addikt
Igaza van D.Orion kollegának. Elsikkad a sok hasznos infó.
-
Csabi04
tag
A PzIV-re megéri feltenni a 105 mm-es ágyút.
-
Dobi 562
addikt
válasz
zsloti #36176 üzenetére
Ez a 0 sebzéses kritikus találat "feature" amit azért raktak bele a játékba mert Vér Pistát és cimboráit idegesítette a sok lepattanó találat (ők ugyebár auto-célzást használnak, úgy meg nehéz átütni bármit is). Ha azt hallják, hogy "jó lövés" meg hasonlók az megnyugtatólag hat az iskolában (a megfeszített tanulástól) megfáradt kis idegszálaikra.
-
zsloti
senior tag
Erre valaki?
[link] -
törölt tag
Defeat
Battle: Steppes 2013. január 27. 8:48:52
Vehicle: IS-6
Experience received: 674
Credits received: 55 518
Battle Achievements: Top Gun, Sniper, Sharpshooter, Master Gunner, Spartanezek utan mondja valaki hogy a winrate nem csak a makon mulik.
nevetseges.
-
Jolet
őstag
sok mindentől lehet ám csak 46% valaki
én például sokszor adom a fiamnak hogy játszon vele és persze, hogy veszít hiszen most tanulja az egészet, aztán én is sokszor veszítek, mert elég gyakran betesz 2-3 osztállyal feljebbi csoportba és pattogok, mint a kukorica, aztán ott van amikor barmok közé tesz be és az első percben lehet tudni, hogy bukott a csata és végül mivel a döntetlent nem számolja elég sok jó csata kerül ki a számolásbólpersze lehetne még hosszasan sorolni
és bocs hogy bénák vagyunk :-D
de ha jobbak lennénk ti lennétek a bénák :-D valaki mindig veszít -
Axel007
tag
Sziasztok!!
Lehet nekem kerülte el a figyelmemet, de azért megkérdezem, egy személynek mennyi max. skillje lehet.
-
Simulacrum
senior tag
Hihetetlen különbség van a hétvégi és a mondjuk hétköznap reggeli játék között. Most vagy 15-0 ide vagy 0-15 oda, akkor sem élvezetesek a csaták, ha mi nyerünk. Pedig ekkor érne rá az ember jobban játszani. Kár ezért.
-
Dobi 562
addikt
Az miért van, hogy ha 3 44-45% win rátás játékos szakaszozik akkor felerősítik egymás tehetségtelenségét?
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Subaru topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest