Aktív témák

• Djuree

félisten

válasz diegho #36650 üzenetére

najó, de én nem hasonlítom magam hozzád. ígyis minden 6.-8. játékosnak van jobb statja mint nekem, azért ez sztem nem rossz :K
    winrateban minden 5. játékos jobb.
    avg exp-ben minden 10. jobb.
    túlélt csatákban minden 20. jobb.
    dmg-ben nem tudom, azt nem látom wot-news-on, se a battle/kill arányt, de az is itt lehet vhol.
    a killem több mint a játszott meccsem, nekem ez talán a legfontosabb, a sebzést én nem is nézem annyira, tudom az a lényeg, de nekem mégsem az teljesen. 1235 valóban nem a legtöbb, de ha most ideraknám neked a táblázatokat amiket meccsek után berak, láthatnád hogy a többség még ennyit sem sebez. ha meg a csapattársaim tökhülyék, hiába tudnék én akár 5k-t is sebezni, ha nem úgy jön ki a helyzet akkor hiába.
    a másik hogy nem minden a sebzés, sokszor direkt nem sebzek, csak elbújva sakkban tartok egyedül 3 másik tankot, addig a többiek előnyben vannak. a 3 hülye meg nem mer támadni, holott hamar felmorzsolnának és mehetnének a dolgukra, de ők inkább bújnak velem szemben hátha kijövök :DDD a kis taktikai zsenik...inkább a csapat érdekeit nézem, sportolói szakmai ártalom.

Aktív témák