-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Lacuss20
senior tag
válasz
Enzolord #34698 üzenetére
Annak mi a módja? Újra letölteni nem szeretném mert az egy évszázad ezzel a nettel... Amúgy én is Jumbot szedtem le, de az 8.3 nem értem miért hányta el a játékot, pedig tetszene nagyon. :S Az updates mappa elemeit másoljam külön és uninstall majd azokat felhasználva reinstall vagy, miként?
-
Lacuss20
senior tag
:S feltettem egy modot, hogy a célkeresztet állítgathassam. Betölt a pálya végig, de nem történik semmi a kezdő képernyőt mutatja csak.
mit tegyek??
-
slayer006
addikt
-
Patrick76496
őstag
válasz
diegho #34685 üzenetére
Egyedül a lövege a jó szerintem, amúgy papír és még lassú is mellé. Ennyi erővel az IS-8 is papír, de annak legalább van sebessége is, amit ki lehet használni. Csomóan mondják a klánból, hogy a 9-es IS-4-nek már csak árnyéka a mostani, régen úgy pattogott, mint az E-75. Tudom, most én vagyok a hülye, mert nekem csak 2250 vele az átlagsebzésem, neked meg 1100-al több van, kíváncsi vagyok, neked mi a véleményed erről a gépről. Ha kíváncsi vagy, itt az adatlapom.
-
bullseye
addikt
válasz
Cseri0058 #34688 üzenetére
Lehet, de normál tanknál legfontosabb a javítás (és a hatodik érzék...), hogy ne állj annyit védtelenül ha ellövik a láncot. És javítás akkor lesz 100%, ha mindenkinek az van 100%-on, addig az összesített % osztva a legénység számával - de legalább már az elejétől számít valamit (6. érzék csak amikor tényleg megvan már 100%-on).
-
diegho
nagyúr
válasz
Patrick76496 #34684 üzenetére
Mi a szívás az IS-4el?
-
Cseri0058
őstag
A tigrisben hamarosan a legénység 100%-on lesz és azt kérdezném hogy először mehetek a fő képességre?
-
vhw
addikt
Nincs itt véletlenül nagy Leo-fan?
Legalább ~90%-os legénységgel, minden cuccával felszerelve.
Szeretnék valamit letesztelni gyakorlóban. -
virkir
veterán
válasz
memphis221 #34678 üzenetére
Uh...
Jól bele vittek az erdőbe.
Azon egyszerű tény ugyan elfelejtetted megírni, hogy melyik ágon szeretnél haladni és mivel a felsorolt tankok még véletlenül sem ugyan arra visznek nehéz tanácsot adni.
Ha a végcél az IS-7 ág valamelyik tankja akkor nem tudod kikerülni a KV-1S-t és most megveheted féláron majd a három nap alatt az árát lazán vissza is termelheted még stock állapotban is.
Ha az IS-4 felé mennél akkor kell a T-150 neked de készülj fel egy kiadós menetre a szopórolleren majd a KV-4 és az ST személyében.
A KV-2 meg jelenleg egy zsákutca onnan csak az S-51 felé érdemes menni ha bejön valakinek az a tank. -
Bozso68
őstag
válasz
memphis221 #34676 üzenetére
Anno vettem a T-150-et, de közben mintha megbántam volna, mivel a KV-1S-ek általában jobb eredményeket hoztak a csatákban.
Most megvettem a KV-1S-t, kifejlesztettem a legjobb ágyút rá, abba a lőszer meg rengetegbe kerül, négyszer (!!!) annyiba, mint a T-150-é. Lassabban tölt, és a sebzése sem annyival több. Gyengébb páncél, nagyobb sebesség.
Hiába több a bevétel, de nekem sokat elvisz az újratöltés.
Szerintem a hétvégi akció után visszatérek a T-150-re. -
csaabz
őstag
válasz
memphis221 #34671 üzenetére
Ezen a hétvégén KV-1S az akció miatt, egyébként T-150
-
Tomi0703
addikt
válasz
Most kezdted a játékot? Akkor T-150. De ahogy a kolléga is írja felettem, keress vissza mert elég sokan szokták ezt kérdezni és egész nagy litániák születtek erről a témáról.
Szerk.: Ja, igen az akció. Úgy viszont KV-1S a +kredit és a félár miatt.
-
Bingisz
addikt
válasz
A hétvégén a Kv-1s féláron lesz, ráadásul 70% bónusz bevétellel elég jól hoz majd, szóval megérné.
-
D.Orion
veterán
válasz
Ooo, hogy ezt minden hónapban kétszer le kell írni. Kicsit keres vissza a tankok nevét beírva és a melyik szót. Még komplett elemzéseket is fogsz találni.
-
memphis221
tag
sziasztok!
melyik tankot érdemesebb venni?
KV-1S
T-150
KV-2üdv
-
zsloti
senior tag
Sziasztok
Két kérdés
1. Nem találom a látótávolságot hol kellene maximumra állítanom?
2. Hogy tudom a csapattársaimnak mondani hogy állj vagy kövess (nem az egész csapatnak hanem csak 1-1 embernek).Remélem értitek xd
Köszi
zs -
Petiii05
csendes tag
Hali !! Ha már wotnál vagyunk én a jobb köreimet felszoktam rakni youtubera igy belinkelek egyet de lesz több wotos videó is akit érdekel fel is iratkozhat. [link]
-
sanya67
tag
Jó érzékkel tegnap este vásároltam egy KV-1S járművet...
-
Enzolord
addikt
válasz
Patrick76496 #34666 üzenetére
A t34 meg a löwe is igen jól ment...
-
kisküzdő
tag
Sziasztok Nektek működnek a gyors gombok ? pl f5 f7 ? Mert nekem nem. Lehet én rontottam el valamit ?
-
nyunyu
félisten
Mi a fax van ma?
Zsinorban a negyedik meccset bukom T25 AT-vel, mert a csapatunkban levo 4-5-6 heavy osszesen nem bir annyit sebezni, mint en egyedul.
-
Bozso68
őstag
Egy hete nem játszottam, és most az az érzésem, mintha a KV-1S lassult volna.
Nem vettetek észre ilyesmit?
Pechemre pont a múlt hétvégén vettem meg. -
Sunsetjoy
aktív tag
válasz
#35692544 #34655 üzenetére
Ja, csak arra figyelj, hogy BIZTOSAN legyen annyi pénz a telefonkártyán, ha nem előfizetéses vagy. Nem rég megszívatta egyik embert innen a Daopay, illetve a telefonja. Ha rosszabb az aksid, rakd töltőre is a telefont.
Ugye x percen keresztül tartani kell a vonalat, akár 5-7 percig is (a vásárolni kívánt összegtől függ).
-
Tomi0703
addikt
válasz
scyllarus #34651 üzenetére
Én csak arra várok, hogy legyen rá 50%-os leárazás.
Nagyon fukar vagyok (na, meg KV-4-et is meg szeretném venni), viszont M6-ot is kéne és most a KV-1S-t mindenképp (-50%) + a Pz-IV-et vissza, hogy legyen sok píz' (ezáltal meg tudom majd a KV-4-et és az M6-ot is venni
)
(#34657) nyunyu: Júli végén regeltem a játékba. A teljes augusztust kihagytam, majd szeptembertől kezdtem el folyamatosan tolni. Erről akkor lemaradtam.
-
Kingfisher1
tag
Hmm.. a WG tesz róla, hogy mindig játszani kelljen! Pont KV-1S-t és StugIII-t akartam venni
-
törölt tag
ez a dao pay fizetés milyen (a telefonos része)?
mennyi idő alatt van az accounton az arany?
-
Tomi0703
addikt
KV-1S-el ahogy nézem mindig teli van. Hát igen, akik múlt héten (?) bevásároltak prém ammoból, most visszakereshetik az árát és idegesíthetik a jónépet.
Egy T-150-esnek én is örülnék + még egy M6... Ez a két tank nem is emlékszem mikor szerepelt valamiben.Vagy most kéne megvennem a KV-1S-t... azért 400k kredit azért az már valami. PzIV-et is vissza kéne, de kevés a helyem...
-
nyunyu
félisten
válasz
Tomi0703 #34642 üzenetére
Na kirakták a hétvégi eventet.
- 2x legenyseg XP
- steel wall: +7k credit
- felaron PzIV, KV1-S, Stug, SU-76
- +70% credit PzIV, KV1-S, Stug, SU-76
- alcazo festesekre 25% kedvezmenyHmm, reg mentem Stuggal, meg fel kene huzni a T18 legenyseget 100%-ra, mert baromira nem latok vele semmit.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
marked one94 #34640 üzenetére
Talan annyi, hogy eddig eleg sok mecset nyomtam vele es tudom, mennyire birja a loveseket. Ahoz kepest, most gyengebb. Szerintem.
-
Tomi0703
addikt
Na kirakták a hétvégi eventet.
Vissza kellene vennem a PzIV-et...(#34643) gzboti: Ezt nem értem.
Saját tierben talán normális, hogy pattognak rólad de ott sem mindig. Ha meg már T5 lőtt annak meg már mindegy mert bárhol átlő, szóval...
-
gzbotii
nagyúr
Nerfeltek a Matildat? 2 lovesbol kiszedtek ma egy csataban
-
Kingfisher1
tag
Úgy döntöttem hosszú kihagyás után, hogy egy darabig nem játszom, inkább magamat fejleszteném.
Közületek van valakinek youtube csatornája, replay, tanácsok, stb?
Szívesen nézegetnék a ti csatáitokból.
KösziMivel már párszor írtam ide, bemutatkozom. November óta kezdtem a játékot. Teljes technikai tudás nélkül.
Sajnos az angol könnyű tankokkal kezdtem, amivel jelentősen alul maradok az átlagtól.
Kb 2000 csatán vagyok túl.
Játékos nevem: Tunnock -
nagysandor88
tag
-
bokerhun
csendes tag
Valaki segítsen.
A frissítés óta laptopon nem megy, viszont az asztali gépen rendesen működik. -
slayer006
addikt
Ha valakinek bejön ez a KV-5 mod.
-
Skyhunter
őstag
Van vmi mod arra, ami kiiírja csata közben, hogy hány sec még pl a lánctalp felrakása, javítása?
-
Dr_Syrex
senior tag
Ha valakinek van egy kis fölöf ideje, nézzen bele az éppen aktuális összecsapásba:
http://worldoftanks.eu/en/iem-streaming
-
Pete55555
addikt
válasz
Napfénysüti #34592 üzenetére
Egy ellenséges Löwe ma beírta, hogy a light tankok pont jók akkor, ha pisilned kell, és ugye ilyenkor rossz heavyvel menni.
Kifejtettem neki, hogy aki light tankkal a csata elején meghal, az idióta, mert ugye az lenne a lényege, hogy sokáig éljen, scoutoljon, meg supportoljon. (pont AMX13-75-el voltam) Aztán még a Tiger2 is mondta, hogy ez hülyeség amit mondok -.- -
KaLeun
senior tag
Ha már az artyknál tartunk... Ugye a Bat. Chat. 155-ön lett egy üres hely a venti elvételével, mit tegyek fel harmadiknak az álcaháló és az EGLD mellé?
-
trust007
tag
Vki tudja esetleg melyik az mod amelyik a csata végén statisztikánál a megmaradt életerő kijelzése helyett kiosztott sebzést írja (azt hiszem az első oszlop, 8.2-nél komplett modpackot tettem fel és ez nem tudom melyik). Feltettem a statistic modot de az csak a saját statot bővíti ki( átlagsebzés, átlag xp, kill/battle).
ahogy #34591 Timyyy hsz-ben néz ki.
-
Djuree
félisten
válasz
Plasticbomb #34611 üzenetére
artyba álcázás kell a legényeknek elsősorban
-
Plasticbomb
addikt
s51en lassan 100asak lesznek a legények. jelenleg a parancsnokon van egy 56 %os mentor, egy másik tankból, és az egyik loaderen egy 90%os javítás. A legénység egy része más tankokból kerültek ebbe az artyba.
Kérdés. milyen skilleket adjak nekik? A két gunneren különbözőek legyenek, és a két loaderen is? -
fradi81
veterán
válasz
nagysandor88 #34579 üzenetére
Nem írtam de olyanra gondoltam amiben van jófajta vga, ezek szerint nem sokan játszanak fél millás notival errefele
-
Lacuss20
senior tag
Sziasztok, ha a Marder II-re ráteszem a 7,5cm-es PAK2-őt akkor magasabb szintűekhez fog besorolni?!
-
emre
veterán
-
törölt tag
Defeat
Battle: Sand River 18 January 2013 10:39:25
Vehicle: T-54
Experience received: 881
Credits received: 59,446
Battle Achievements: Top GunXD 7000 damage done.
9 enemyt sebeztem. 6ot megoltem XD
Megis buko
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest