- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promótálja X3D-s CPU-it az AMD
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
nyunyu #34880 üzenetére
úgy értettem a vonalkimenetet, hogy vonaljelet gondoltam, szóval olyasmivel gondoltam a felvételt, mint a beépített sound recorder, csak ami tud több csatornát.
de persze lehet, hogy tök hülyeséget mondok ...szerk: persze csak akkor, ha van pár perc az életedből erre. össze akarom kötni én is az audio rendszerremmel, csak elég sok követ kell megmozgatni hozzá, és ezért gondoltam, hogy tájékozódom, mert beleraktad a bogarat a fülembe
Utoljára a DeadSpace-t játszottam végig projin + 5.1, és nagyon bejött, kellemesebb hétvégéken a haverokkal
Aktív témák
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Nitro AN515 57 15.6" FHD IPS i7-11600H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Egyedi matricák gyártása, akár kis mennyiségben is! Kattints a további infókért.
- Apple MacBook Pro 16" (2021) M1, 32GB RAM, 500GB SSD Csúcskategóriás erő, elérhető áron!
- HP 280 Pro G2 Sff üzleti gép i3/8GB/WIN11
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest