- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jogos a felvetésed, és beletrafáltál, a munkám során jól jönne a fizikailag nagy méretű és egyszerre nagy képpont sűrűségű monitor, mondjuk 43-48” 8K.
Például adatmodell diagramok áttekintéséhez, vagy egy monitoron több alkalmazás (mindnél sok szöveg/infó) egymás melletti megjelenítéséhez, de ez így szerintem réteg igény, nem nagyon lenne még nagy piaci kereslet rá.
-
rengeteg réteg van másik fele a varázslók meg ilyenek... de azért hívom rétegnek mert most már sok ingyenes van aztán rétegződtek pubg, warzone, fortnite stb... egyikbe beletartozok azt akkor semmi nincs még és az indokát a magas számoknak már leírtam.
BF6-ra kíváncsi leszek mert az fizetős lesz de megcélozták a kenyérpirító szintjét is érdekes lesz.
(kinyomták a ray tracing-et meg lumen nanit stb... már sokszor kötelező baromságot ami nem kell egy multi lövöldébe.) -
Franklin
addikt
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Értem én h téged nem érdekel a CS (én se játszottam vele évek óta), de ne írjunk már olyat a Steam toplistát évek óta vezető játékról, h rétegjáték.
Évek óta milliók nézik a CS versenyeket, stream oldalakon toplistás nézettségek, offline rendezvények folyamatosan... ezek nem egy rétegjáték jellemzői.
-
-
Franklin
addikt
válasz
BerserkGuts
üzenetére
"nem tudom ki játszik vele még de réteg játék kevés emberrel"
Rétegjáték, persze, persze...

Még a 20 éves Source-szal is több ember játszik, mint egy fél éve megjelent AC Shadows-zal
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Csandi
addikt
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Ja bocs a jatek neve kimaradt, Valorantra gondoltam.
De igen ez a 2 tudja jelenleg. CS mai napig sokak által jatszott game, egyik legnagyobb esport is.
-
KROK640
nagyúr
Na, pont ezért vagyok el tök jól a 60Hz-en

A francnak se hiányzik, hogy utána 240-360FPS-t kelljen hajszolnom az újabb címekben is, kb mindent is CPU, VGA stb. upgradere költve.
Ha belegondolok, 640×480-on kezdtem, ahol már 18-20FPS-nek is örültünk és folyamatosank láttuk. Ehhez képest az FHD 60Hz is űrugrás...
A monitorom tudna 144Hz-et, csak nem sok játék lenne, ami FHDban tartani tudná ezt a 10400F, 32GB RAM, RTX3060 12GB kombón úgy, hogy közben a gép se legyen helikopter mellettem. -
-
Csak counter strike-ra van 1000fps. Próbáld meg az új Unreal Engine 5 játékokkal GZW Gray Zone Warfare.
Vagy Delta Force nagyon messze lesz az 500 is előbbinél a100fps full lowon is nehéz mert minimum FPS-t 60-on alig birja tartani.Már 20éve meguntam a cs-t nem tudom ki játszik vele még de réteg játék kevés emberrel.
-
brabbitz
aktív tag
Szerintem van vevője ennek a dolognak. Vannak játékok ahol szükséges a több száz FPS. Ha meg a 9800X3D egy 5090D mellett kihajta az 1000FPS-t.... akkor miért ne reklámozhatnák így? Régi CoD-okban sem jött rosszul de 125/250/333Fps triumvirátus, habár ott a motor hibáit használtad ki, de értelme volt, nem csak epénisz növekedés. Ha a profi játékosok látják értelmét ennek, akkor nem tudom mi a baj, nem neked szánják ezt.
Én 5600X+RX 6800 kombó mellett R6ozok, 144Hzes monitorral, bizony én is megérzem ha csak 80-100Fpsel menne a játék, pedig közel sem vagyok profi.
-
-Skylake-
addikt
"Egy 24-25" 5K monitor is tűéles már és lehet rajta 4K videót is vágni normálisan, minek ehhez 8K?"
ehhez semminek. de 24-es kijelzoert maximum akkor adnek penzt, ha az uj ipad pro-ban lenne. ezzel pedig nemigen vagyok egyedul, tekitnve hogy gyakorlatilag nem is letezik komolyan veheto 24-es monitor. amit amugy meg is ertek, mert pont akkora piaca lenne mint ebbol a beszelgetesbol kovetkezik.
-
wjbhbdux
veterán
Nem kell bajnoknak lenni, de vannak játékok amik háklisak egyes hardverekre, a CS ezer éve ilyen, pl. 20 éve sem láttál senkit AMD (akkor ati) kártyán CS-zni már a magyar középmezőnyben sem, mert egy ótvar volt rajta ahogy futott az összes OpenGL játék, és az ilyen dolgok járulnak hozzá ahhoz hogy évtizedes rosszhírből kell kimásznia az AMD-nek.
Amint látod proci fronton sikerült a beléjük vetett hitben a fordítás, és most az évi 7%-os piacvesztés után kapálózhat az Intel azzal, hogy olcsóbban árulják a cumót..
-
Csandi
addikt
Másik hír alá pont írtam, hogy nekem 9800X3D + 5080-al a practice range-ben megvan az 1000 FPS 1440p-ben, rendes online meccs közben "csak"" 500-700. Szóval eltudom képzelni, hogy lassan rendes meccseken is meglesz az 1000.
1440p-ben pedig ugye már elérhetők az 500+ hz-es OLED monitorok szóval mondjuk, hogy értelme is van, valamennyire már ki lehet haszálni
-
Dragon3000
nagyúr
Amelyik bejegyzésből lett idézve a cikkben, ott annyi volt, hogy akár 100fps is lehet a különbség, nem mindegy, hol az a 100fps különbség, illetve az se mindegy, hogy a min fps hogy alakul a két platform esetében, ha ott is nagy különbségek vannak, az azért zavaró lehet. Amúgy az egyiknél van is linkelve egy kép intel cpu és 4080 mellett 126fps, ami elég messze van a 300-tól...
-
Nekünk (magamfajtának, aki még CRT meg Hercules monokróm monitoron kezdett) ez csak jó, mi beérjük a vacak 120 Hz-el ócón
-
GreatL
őstag
A költségek miatt 165 Hz-ről lejöttem 120 Hz-re már jópár éve. Már csak azért nem megyek vissza 75 Hz-re a továbbiakban, mert minden eszköz 120 Hz-es belépővel van 60 felett

-
spect80
őstag
Ez kinek szól a macskának? Talán azoknak van ilyen látása
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Formula-1
- Robogó, kismotor
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5 9600K / Beszámítás OK!
- Gigabyte H610M S2H DDR5 alaplap, LGA1700 foglalat, Intel Core I5-13400f 2.5GHz, Arctic proci hűtő.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 5900X processzor
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Lenovo Legion Pro 7 27% Áfás számla
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- 32GB DDR4 so-dimm laptop RAM 3200MHz 2666MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
így van
Hacsak nem 40"-t akarsz 60 cm-ről nézni.