-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
nyunyu #33948 üzenetére
Én anno igenis raktam rá töltés gyorsitót. Bár sokszor inkább placebó hatása van, de van, amikor igenis, SZÁMÍT(HAT)! Volt, amikor táras franciával kerültem közel harcba. Ott NEM mindegy, hogy ki lő(HET) többet, mert elvi síkon a csigazabáló előnyben van. De, a töltésgyorsitóval, még ha qrva keveset is segít, lehet, PONT elégséges, hogy az utcsó találatod TE vihesd be. Akár azért, mert a franciának van tárazási ideje.
Mozgás közben meg max poénból lövöldözik az ember, ha olcsó bele a skuló. Főleg, ha van távolság is, és nem hátulról lődözi az ember az enemyit, mert szemből max a kisebb tierüeket lehet érdemes.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- Eladó M1 MacBook Pro 13"-14"-16" Keresek
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- Eladó M1 MacBook Air Retina 13" Keresek
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest