- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
törölt tag
Kossz. Egyebkent en azert leptem ki a klanbol, mert ugyan nem rugtak ki, de ereztem a nyomast, hogy nem vagyok kepes olyan szinten teljesiteni mint ahogy elvarhato abban a klanban. Hiaba kovettem az utasitasokat, a mikro management nem ment jol nekem soha. Nemhiaba... en medium tank player vagyok, annak pedig szabadsag kell egy csataban, mi viszont nem vittunk mediumot magunkkal sehova, szoval vagy scout voltam vagy heavy. De mivel csak tiger 2 es t-32 tankom van ezert csak defenziv poziciot kaptam, ott pedig megalaztak orokke, mert nem voltam eleg skilles.
vhw:igy van, csak ez volt az utolso kupa amin en is reszt vettem. Ezert emlitettem meg referencia gyanant, hogy alatamasszam azt, hogy volt mar tapasztalatom nem noob klanban jatszani eleg intenziv meccseken.
Aktív témák
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest