- Újjáéleszti a Virtual Boy rendszert a Nintendo
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
machinev
csendes tag
Szia Mcray!
Nagyon sajnálom ami történt veled, sajnos nagyon sok - és egyre több olyan gyerek van fent a játékban, aki ott éli ki a napközben oviban/suliban átélt kudarcokat, és tankjába bújva érzi magát nagynak és ezt be is bizonyítja egy kis elszántsággal párosítva. Hétvégén és este ez az arány hatványozódik, szembesül vele szerintem mindenki. Értem is a leveledet amit írtál a Wargaming-nak...
...részben, mert azt nem értem, hogy miért kellett a maradék 64 embert ezzel minősítened, hidd el, a klánnév nélkül is azonosítható az illető. Köszönöm szépen a minősítést, a játékostársaim nevében is...
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Megkímélt MSI GF65 Thin Gamer Laptop + Ajándék (i5, RTX 3060)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Csúcskategóriás Acer Predator Helios Neo 18" Gamer Laptop (i9 14900HX, RTX 4070, 32gb RAM, 2TB SSD)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest