- OLED monitor topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
válasz
machinev #33497 üzenetére
Szia machinev!
Sem nyílt sem burkolt minősítés nem volt abban, amit írtam. Nem az én ingem 100 másik embert minősíteni egy miatt. Abban teljesen igazad van, hogy ha máskor találkozok egy MLD-s játékossal, akkor átmegyek a térkép másik felére, biztos, ami biztos (akkor is ha semmi okom rá). Majd az idő és a jövőbeni esetleges jó tapasztalat változtat ezen.
Azért kérdeztem,mert hátha van itt tag (ahogy van is) vagy valaki, aki tudja ki a vezetőjük és útba tud igazítani.
Megtaláltam a vezetőt, de a Wargaming nem engedett neki üzenetet írni, (Ez miért lehet?), ezért az egyik másodvezetőnek írtam levelet, kedvesen, és jó szándékkal. Ha akarja publikussá teszi nektek.
Ki nem játszik hétfőig? Le lett tiltva a srác? Annyian mondták, hogy úgysem lesz belőle semmi, hogy meg lennék lepve, ha mégis.
Igen én is keményen szankcionálnám, azt aki szánt szándékkel szemétkedik, és kevésbe azokat, akik véletlen, mert jelenleg ha véletlen eltalálsz valakit, akkor állati magas büntetést kell fizetni.
Üdv, Mcray/Tyutyu
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED monitor topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Bittorrent topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest