Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Házimozi belépő szinten
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
válasz
machinev
üzenetére
Szia machinev!
Sem nyílt sem burkolt minősítés nem volt abban, amit írtam. Nem az én ingem 100 másik embert minősíteni egy miatt. Abban teljesen igazad van, hogy ha máskor találkozok egy MLD-s játékossal, akkor átmegyek a térkép másik felére, biztos, ami biztos (akkor is ha semmi okom rá). Majd az idő és a jövőbeni esetleges jó tapasztalat változtat ezen.
Azért kérdeztem,mert hátha van itt tag (ahogy van is) vagy valaki, aki tudja ki a vezetőjük és útba tud igazítani.
Megtaláltam a vezetőt, de a Wargaming nem engedett neki üzenetet írni, (Ez miért lehet?), ezért az egyik másodvezetőnek írtam levelet, kedvesen, és jó szándékkal. Ha akarja publikussá teszi nektek.
Ki nem játszik hétfőig? Le lett tiltva a srác? Annyian mondták, hogy úgysem lesz belőle semmi, hogy meg lennék lepve, ha mégis.
Igen én is keményen szankcionálnám, azt aki szánt szándékkel szemétkedik, és kevésbe azokat, akik véletlen, mert jelenleg ha véletlen eltalálsz valakit, akkor állati magas büntetést kell fizetni.
Üdv, Mcray/Tyutyu
Aktív témák
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő