Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
nyunyu #32481 üzenetére
Meglep, amit írsz. Francia nem tetszik, de az orosznak nekiállnál...igazából a nagy sebzést leszámítva csak hátrányban van a franciához képest. Ugyanúgy lassan céloznak, átlőhetőek szemből probléma nélkül, ágyúkitéríthetőség is hasonló, cserébe még kisebb a látótávolságuk és nem is olyan mozgékonyak, az átütés jellemzően kisebb, mint a franciáé, míg a BL-10 T8-on meg nem lesz. Mindkét nemzetnél a camo-érték hasonló, mert lapos-hosszú profilúak a TD-k....nálam a helyedben felmerülne a kérdés, nem-e a "csöbörből vödörbe" jelenség lép fel?
Én a szovjet vonalat az ISU-nál hagytam abba (olyan mérges voltam már rá, hogy legénységestül adtam el)...lehet azóta a BL-10 megbízhatóbb lett, de a pontossága, gyakori 0-t sebző lövései és a lassú újratöltése nagyon nem volt szimpatikus, meg eléggé nehézkesen is mozgott. Az O704 és az O268 mondjuk csábító, de per pillanat sokkal fontosabb szálak is vannak, amik viszik az időt és kreditet rendesen.
Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- iPhone topik
- PlayStation 5
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- 3D nyomtatás
- Építő/felújító topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Eladó Msi Rtx Suprimx 4080 vga, gari 25.12.27ig
- ASUS TUF gamer laptop Ryzen 7 3750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban
- (ÁRCSÖKKENÉS) Eladó Meta Quest Pro 256GB VR szemüveg Szinte teljesen új állapotban
- Oura Ring 4 Gold, Rose Gold (8,10-es méret) ÚJ ÁRA - 235.000 Ft
- Eladó: Teljesen Új Ooni Koda 2 Max Gázüzemű Pizzakemence Bontatlan, Gyári csomagolásban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest