Hirdetés

Aktív témák

• Simulacrum

senior tag

válasz Mcray #30873 üzenetére

Pont most akartam az SG-n egy vitaindítót írni arról, hogy nem tudom miért, de T10-es tankokkal van messze a legjobb statom. Két T10-es tankom van, az IS-4 és a T110E5. Lehet, hogy épp a két legjobbal rendelkezem, de valahogy jól megy velük. Csak randomban megyek, se CW, se ESL, se szakasz, se század, se semmi, csak magam, minden más tankkal is. Minden mutatóm jobb velük nagy átlagban, mint a többi tankommal. Közepes, átlagos játékos vagyok. Erre én csak azt az egyetlen megoldást tudom, hogy T10-ben azért csak jobb játékosok vannak, mint lentebb. Persze tudom, hisz látom, hogy itt is van hátsóval támadó E-100, mindig a Batchattal játszók halnak elsőnek és arra nem képes T8 artyval valaki, hogy ha látja, hogy az ellennél gyors scout van, akkor ne a mezőn várja be. Szóval tényleg vannak itt is hihetetlen játékosok, de csak van mögötte legalább 1000-2000 csata és az mégis több, mint egy nyolcas tankban játszóé.
    De persze, mivel még csak 150 csata körül vagyok ezekkel a tankokkal összesen, lehet a szerencse van velem. Majd nyilatkozom 1000 csata körül. Ha akkor is ez marad a helyzet, akkor csak kimondható, hogy átlagban mégis jobb játékosok játszanak T10-ben.

Amúgy sajnos, mivel prém nélkül játszom nem túl gazdaságosak ezek a partik, mégis szeretek velük menni. Mind a két tankot bátran ajánlom mindenkinek. Még az IS-7-re lennék kíváncsi. Ki van már fejlesztve, de bőven elég nekem ez a kettő, mert tulajdonképpen kicsit ellentétei egymásnak. Az IS-7-el meg kb. úgy is ugyanúgy kell játszani majdnem, mint az amerikaival.

Jah és még egy dolog. Amikor felvetődik a prémeseknek jobb MM-et ad a rendszer örök téma. Csak két dolgot szoktam megemlíteni.
    1. Mivel játszottam kb. 1 évig prémmel direkt írtam egy hónapig minden tankkal, hogy a listában hova kerülök, majd 1 hónapig prém nélkül ugyanezt. Természetesen nincs statisztikai különbség. Nem csalnak ebben a WG-sek.
    2. A win arányról meg ez a kép sokat mond. Október közepén járt le az 1 éves prémem, azóta anélkül játszom:

Aktív témák