- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Steam Deck
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Simulacrum
senior tag
Pont most akartam az SG-n egy vitaindítót írni arról, hogy nem tudom miért, de T10-es tankokkal van messze a legjobb statom. Két T10-es tankom van, az IS-4 és a T110E5. Lehet, hogy épp a két legjobbal rendelkezem, de valahogy jól megy velük. Csak randomban megyek, se CW, se ESL, se szakasz, se század, se semmi, csak magam, minden más tankkal is. Minden mutatóm jobb velük nagy átlagban, mint a többi tankommal. Közepes, átlagos játékos vagyok. Erre én csak azt az egyetlen megoldást tudom, hogy T10-ben azért csak jobb játékosok vannak, mint lentebb. Persze tudom, hisz látom, hogy itt is van hátsóval támadó E-100, mindig a Batchattal játszók halnak elsőnek és arra nem képes T8 artyval valaki, hogy ha látja, hogy az ellennél gyors scout van, akkor ne a mezőn várja be. Szóval tényleg vannak itt is hihetetlen játékosok, de csak van mögötte legalább 1000-2000 csata és az mégis több, mint egy nyolcas tankban játszóé.
De persze, mivel még csak 150 csata körül vagyok ezekkel a tankokkal összesen, lehet a szerencse van velem. Majd nyilatkozom 1000 csata körül. Ha akkor is ez marad a helyzet, akkor csak kimondható, hogy átlagban mégis jobb játékosok játszanak T10-ben.Amúgy sajnos, mivel prém nélkül játszom nem túl gazdaságosak ezek a partik, mégis szeretek velük menni. Mind a két tankot bátran ajánlom mindenkinek. Még az IS-7-re lennék kíváncsi. Ki van már fejlesztve, de bőven elég nekem ez a kettő, mert tulajdonképpen kicsit ellentétei egymásnak. Az IS-7-el meg kb. úgy is ugyanúgy kell játszani majdnem, mint az amerikaival.
Jah és még egy dolog. Amikor felvetődik a prémeseknek jobb MM-et ad a rendszer örök téma. Csak két dolgot szoktam megemlíteni.
1. Mivel játszottam kb. 1 évig prémmel direkt írtam egy hónapig minden tankkal, hogy a listában hova kerülök, majd 1 hónapig prém nélkül ugyanezt. Természetesen nincs statisztikai különbség. Nem csalnak ebben a WG-sek.
2. A win arányról meg ez a kép sokat mond. Október közepén járt le az 1 éves prémem, azóta anélkül játszom:
Aktív témák
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (243)
- Zbook 14 Firefly G10 I7 1370P/L14 /T14 G1/T490/T495/Hp 840 G6 I5/830 G6 I7/745 Ryzen 3 Dell X1 yogaH
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- A.R.E.S. L50 hangsugárzó pár
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.26. Apple jótállás
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest