Hirdetés

Aktív témák

törölt tag

Stauffenberg

31049: Ezzel nagyrészt egyet is értek, talán annyi, hogy a keleti fronton nemigen beszélhetünk légitámogatásról egyik fél részéről sem, én legalábbis semmi jelentőset nem tudok ezen esemény kapcsán.

"A játékot egy szovjet utódállam programozói készítették, ebből a szempontból most tökmindegy, hogy orosz, fehérorosz, vagy akármi más." + a válaszod

Ez itt egy érdekes kérdés. Én magam is utálom, ami otthon zajlik a politikában, meg a gazdaságban, de azért van egy nemzeti identitásom, ami teljesen független az éppen zajló eseményektől. Ettől függetlenül nincs megalapozott véleményem az orosz (szovjet) ág preferálásáról a programozók részéről, inkább csak én érzem így. Az azonban tény, hogy az orosz ág %-os aránya egy-egy meccsben jóval túlmutat a többi nemzetén, és azért a kifejleszthető járművek száma is sokat nyom a latba.
    Majdnem azt mondom, hogy a játék szempontjából az orosz, a német, és az USA ág, ami számottevő, a többi túró, a játék szempontjából teljesen felesleges.
    Ok, most lehet mondani, hogy a valóságban is szerepeltek más nemzetek harckocsijai a porondon, de ez miért is lényeges? (Igazából volt magyar harckocsi is, de talán sosem volt bevetésen? ... :F )
    Na mindegy, kicsit elkalandoztunk a beszélgetésben, igazából nem is ez volt a cél, ha visszaolvasol, csak valahogyan ideeveztünk. Tény, hogy casual player vagyok, nem ismerem az összes ágat.

"Azonos tierben, azonos tudású játokosokkal a heavy osztály ebben a játékban mindig előnyben van a többi kategóriával szemben." + válasz 31052

Igen, vannak ilyen esetek, de azért nem ez a jellemző.

bullseye
    Sherman van T5 is meg T6 is, én a techtree-t néztem végig, és elég figyelmetlenül. De az alap kérdés nem ez volt.

Aktív témák