- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
xLt`
tag
Az elöző jimbo célkeresztben (8.1) nem lehetett állítani az arty célkeresztet is?
Valami hasonlót keresek de nem találom :/ -
Sontir Fel
őstag
Udv!
Az uj patch ota fagyogat nekem a jatek... masnal is elofordul?
Radeon kartyaval hajtom a vasat.
-
Enzolord
addikt
Katasztrófa az új dimbes dombos rész a pályákban...
Minek kellett elbarmolni még több pályát!! -
Stigma.HC
senior tag
Határozottan tetszik az új type. Az utóbbi időben kezdtem megutálni, annak ellenére hogy hozta a pénzt. Most viszont mintha jobban mozogna a terepen, vagy csak bemesélem magamnak
-
xedos
addikt
Basszus!!!
Nyerésre állunk... van egy Párducunk elbújva - szólunk neki semmi...
Na ez is leszakadt... pusztul mind a két csapat. Párduc néha megmozdul!
Egy Comet-ünk leszedi a 2 artyjukat, de az M6kilóvi.
A végén 2artyk megy az ellenfélhez foglalni egy M6 ellenében...
Persze meghalnak, erre indul csak el a Párduc- kilővi és győzünk!
Ez a nagytudású emberke szerintem magyar volt :-( Milumix
Többen írtunk neki, de semmi - az ilyen mit élvez????? -
Plasticbomb
addikt
Victory! Map: Ruinberg 2012. december 12. 20:32:18
Vehicle:: KV-3
Exp: 1 396 + Credits: 37 446
Achievements: : Steel Wall, Top Gun, RangerNo, ilyet sem kaptam még. Azt írja, ha jól értelmezem, hogy én lőttem ki az ellen összes light tankját... KV-3al, az talábn annyira nem is rossz..XD
-
-
KaLeun
senior tag
Ez a locastan féle szöveges stat mod szeretne felülírni egy az az xvm által telepített fájl (finalstat..), nem okoz ez vmi galibát?
-
emre
veterán
-
Valaki tud olyan 8.2-es damage panel-t, ami úgy néz ki, mint a gyári damage panel, és mutatja a javítás idejét is? Nem bírom a csicsás damage paneleket.
-
emre
veterán
-
Atlantis
veterán
Működik, kösz.
Alapvetően minden működik, apró bosszantás, hogy az OTM most nem a szokásos vastag, jól látható számokkal jelez (pedig ugyanazt használom, mint eddig) és hogy a Techtree mod elveszi a 8.2 egyik újítását, hogy látszik, mennyi kredit és XP kell az adott fejlesztéshez.
-
emre
veterán
válasz
Taragas #28866 üzenetére
jó a régi 8.0-ás normix féle
meg itt egy másik amivel a monoklit lehet eltüntetni a célkereszt körül sniper mod-ban (engem baromian zavart)
-
Taragas
aktív tag
Srácok, tudna valaki nekem egy linket adni egy működő server oldali célkereszt moddhoz a 8.2 versiohoz?
-
vbbb
őstag
Győzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. december 12. 18:17:32
Jármű: M26 Pershing
Szerzett tapasztalat: 3 272 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 41 685
Csatában elért Achievement: SpártaiNah már meg is kaptam az új plecsnit!
-
Dobi 562
addikt
válasz
forras2 #28849 üzenetére
Tényleg, arra gondoltam én is, a "szívószál"-ra.
-----------------------------------------------------------
(#28855) jano_77: nálam az okozta ugyanezt a kilépéses hibát, hogy a 8.1-es szerver oldali célkeresztet másoltam a 8.2-es mappába. Ezt kitörölve megszűnt a hiba. -
jano_77
nagyúr
válasz
forras2 #28854 üzenetére
Így tettem és tényleg elindult! Vagyis az nem működik, hogy a 8.1 mappár átmásolom - ezt Djuree-nak is üzenem.
(#28851) virkir: azt elmondod nekem, hogy visszajátszást hogyan tudok nézni és ezzel ellenőrizni a mod-okat, ha a 8.1-es replay-ek nem játszhatóak le a 8.2 verzióval?!?!?!
Mert hogy megpróbáltam most és nem indult el, pontosabban szólva kifagyott.!!!! Most mondták század társaim, hogy egyetlen mod sem működik csak csupaszon!? Illetve Ők a célzórendszert mondták, hogy az az egy, ami mükszik! Most akkor itt a fórumon mi a tapasztalat?!?!?!?
-
SoulReaver
veterán
Tapasztaltatok olyat, hogy a skuló lassabb lett meg pontatlanabb a lövés? KV1 el eddig mindent eltaláltam szinte... most meg... mire odaér a löveg, sztem elfújja a szél vagy nem tudom mit basztak vele... nagyon gáz lett...
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #28850 üzenetére
Ez a hiba üzi már megszünt - vmi miatt a file vége megváltozott és ezért volt
- viszont most sem indul el a játék, mert addig jut el csak, hogy fekete ablak, aztán egyszer csak kilép és ennyi!?
HELP me, Please!?kitöröltem azt a FragCorrelation.swf file-t is, de hiába, ugyan az a dolog!
-
virkir
veterán
válasz
Patrick76496 #28846 üzenetére
Szépen kitörölsz mindent a res_mods\0.8.2-ből és megnyugodva, megfontolva a leírásoknak megfelelően szépen felrakod ami neked kell.
Felraksz egy mod-ot indítasz egy replay-t és megnézed, hogy megy-e, majd jöhet a következő. És így tovább.
Nem olyan ördöngös dolog. -
jano_77
nagyúr
Haza értem a melóból és gyorsan elindítottam azt a patch-et, amit még talán tegnap linkelt be ide talán Fel, de nem vagyok benne biztos. Le is futott, de a végén vmi hibaüzenet feljött.
Indítanám a játékot és a következő hiba fogad és nem indul el semmi:
Mi a pék haragja lehet a bibi?!? -
SoulReaver
veterán
ElQrták az IS-t ha jól veszem ki a log ból :S nehéz tanknál sokalták a toronynak a kis 100 páncélt? :S így mit érek vele? így is sok olyan tank szed le aminek ha neki megyek is megdöglik...
-
Patrick76496
őstag
válasz
nyunyu #28843 üzenetére
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Próbálkoztam XVM nélkül berakni a dmg mérőt, de nem sikerült. Csak a VehicleMarkersManager-t raktam be, de még így is tükrözte, és be is lassult kb 10 fps-sel a játék. Beraktam az xvmconf fájlt, átírtam, hogy ne tükrözze az ikonokat, csak éppen nem ért semmit. Kitöröltem minden létező XVM-mel kapcsolatos file-t a WoT mappájából és még így is meg vannak fordítva az ikonok, plusz a damage mérő is megy a flash file nélkül! Mit lehet tenni ilyenkor? -
forras2
őstag
Télleg megpiszkálták a KV1s-t. Nem is kicsit
T-50 szemből 11 lövéséből 9 sebzettEddig meg többségben hátulról is pattant
-
Dobi 562
addikt
Igen, az egy hulladék. Csak 57% vele a győzelmi arányom, míg az utána következő Panther II-vel már 61%.
Na, most hogy így egyet értünk, néhány jó tanács a használatához:
A Párduc egy sznájperkedős tank, nem fogod tudni klasszikus med-ként használni, ahhoz lassú, nagy, sérülékeny. Tedd szépen fel rá a hosszú 88-as löveget és messziről támogasd a kis csapatodat, 4 mp-ként belecsípsz valakibe, szinte mindent átvisz és nagyon pontos az az ágyú.
A közelharcot azért se erőltesd, mert a többi 7-es med fordulékonyabb is, ő meg szeret kigyulladni, illetve a lőszerrekesz is folyton elszáll.
Ja! A 0 armor-ral nem értek egyet. Ha az alját el tudod rejteni, akkor a frontja elég sok mindent tud pattintani...
-
nyunyu
félisten
válasz
Patrick76496 #28841 üzenetére
Ismer valaki olyan 8.2-es damage panelt, amelyik mutatja a modulok javítási idejét?
-
ktg3
őstag
válasz
Patrick76496 #28841 üzenetére
Hát vettem egy panther 1-et. Elképesztő mennyire hulladék a tank. Nulla armor, de legalább lassú mellette. Torony alig forog, és depression meg nincs. Ferditől 20m-re nem tudom lelőni a lánctalpát mert nem ér le odáig az ágyú. Ez komoly?
Gyalázat.
-
Patrick76496
őstag
Ismer valaki olyan 8.2-es damage panelt, amelyik mutatja a modulok javítási idejét? A gyári nem jó, mert nincs benne óra és nem jelzi, hogy lövésenként mennyit sebeztek belém.
-
diegho
nagyúr
Tier10 csatában legtöbb xp T21-el, ez ám a vicc, 15-2re nyertünk, spotoltam kicsit, egy E3-ba belelőttem oldalról 120-at és abban a pillanatban kikapta az artynk, először úgy nézett ki, mintha én lőttem volna ki maxról
-
Patrick76496
őstag
válasz
Timyyy #28832 üzenetére
Kösz!
Végül meglett a bűnbak: A wotinfo oldalról leszedett arty célkereszt a hibás. Próbáltam egy másikat is, de az sem működik. Bár 8.1-hez vannak, akkor sem értem mi akadálya van, hogy 8.2-ben is működjenek. Ezek szerint ezt is érdemes kivárni, hogy külön mod jöjjön 8.2-höz.
-
vbbb
őstag
Aaaa Sluggerből miért lett Jackson, ill. az új prémium tankok közül mert venni valaki valamilyent?
Egyik se tűnik valami combosnak a UK-s TD-t kivéve, ha lenne rajta normálisabb ágyú...igaz gyorsan tölt és a penetration meg nem olyan rossz....néztem róla videót, átlag sebzése kb. 140 volt lövésenként. -
nyunyu
félisten
-
diegho
nagyúr
T21 enyhén bugos. Fjords középen a sziklától nem látom az előttem keresztbe átmenő KV-4 és O704 párost preiszkóppal!!! KV-2-vel látótávnövelő nélkül látom ott a tankokat, ezzel 390m+25% és még erre jön az, hogy nem is csak 100% a legénység, szóval mondhatom, hogy 500m látótávval nem látok el 200m-re, a semmi közepére, látom hogy dőlnek a fák és amíg nem cammog mellém egy csapattárs M103 spotolni, addig nem látszik egyik ellenfél sem, szuper lesz ilyen scouttal játszani.
-
Timyyy
őstag
válasz
Patrick76496 #28831 üzenetére
Nekem működik.
-
Patrick76496
őstag
Nektek működik a karácsonyi garázs mod? Nem tölti be a játék (szerencsére csak a visszajátszást), pedig gondosan megválogattam a modokat, legtöbbjük ma lett leszedve a WoT infó-ról.
-
AVarice
tag
Arty-hoz tudnátok ajánlani egy jó 8.2 modot a célkereszthez?
-
Patrick76496
őstag
válasz
KaLeun #28756 üzenetére
Szvsz 2,3 másodperces célzási idő felett kötelező az EGLD, nem lehet vert stab-bal helyettesíteni. Próbáltam Type-ot (2,9 alap célzásidő) vert stab-bal, EGLD nélkül, nagyon lassan célzott. Nekem a Rammer + Vert. Stab. + EGLD vált be rá, ezt a kombinációt használom az IS-4-en is.
(#28794) csaabz: A teszt szerveren legalul T7-re emlékszek, viszont T10-be biztos bedobja.
Célkeresztekhez: Én a PietrofSKY nevű célkeresztet használom már 7.2 óta, és egyszer nem volt gond vele. Az 1.02-t ajánlom, az 1.03-masnak kicsit bizonytalan a célzása, duplán van a karika.
Kijött a legújabb WoT tank viewer! Benne van már a SU-100Y, más új járművel nem találkoztam. Érdekes módon, még a kínai tankok is benne vannak a listában, de nem lehet megtekinteni őket, még ha berakom a 8.2CT1-es vehicle_chinese.pkg-t a packages mappába, akkor sem. Mindenkinek jó 8.2-zést!
(#28828) AVarice: Válassz.
-
Dobi 562
addikt
-
jano_77
nagyúr
válasz
Djuree #28818 üzenetére
Asszem pont Nálad olvastam, hogy így csinálod 1-2 "pöcs"-el korábban és azóta én is ezt követtem és frankó volt minden. Most viszont a J1mB0 crosshar 1.18 verziója - nekem ez volt fent 8.1-ben - nem működik és gondot okozhat.
Esetleg már próbáltad most is az új 8.2 ezzel a módszerrel?
Milyen MOD-okat szoktál használni?Dini10: Elképzelhető, hogy Te is ezért nem tudsz belépni a csatába!?
-
Dini10
csendes tag
Sziasztok!
Van egy óriási problémám. Mióta fent van a 8.2 nem tudok belépni a csatába...a tanklistát beadja, a töltési csík végigfut, de ott marad egészen a csata végéig, majd visszatesz a garázsba. Már újra tettem az egészet, de így sem jó. Tudja esetleg valaki h mi lehet az oka? -
rooland
senior tag
Köszönöm. Sajnos replay nincs, azt nagyon bánom én is.
Amúgy maxra fejlesztett KV-1 volt, gyors javító, gyors elsősegély és tűzoltó készülékkel (ami minden tankomon alap, de gondolom másnál is). A zászló körön belül zajlott tulajdonképpen az egész meccs, és kb vagy 12szer lőtték le a lánctalpam, inkább egyszer se javítottam. (pedig volt javító) -
Sanya
nagyúr
-
Fel
addikt
válasz
jano_77 #28807 üzenetére
Nem tudom.. Abból amit én korábban használtam most semmi sincs fent (csak a karácsonyos hangár mod). Pár hszszel korábban linkeltem párat, az abban lévő célkereszt modból kell kivenni a fragcorrelation.swf-et és akkor jó lesz (nálam jó). nem tudom mit használtál.
Dobi 562: A visszajátszás miatt lehet.. Régebbi XVM verziók nem színezték a népet replay nézésekor. De az is lehet, hogy csak a konfig fájl sajátja. Csata közben rendben volt.
-
Fel
addikt
válasz
Dobi 562 #28804 üzenetére
Én visszajátszásokon szoktam kipróbálni a modokat. Egyszerűbb, mint játék közben szívni valami miatt, és gyorsabb is.
Atlantis:Az XVM része, a config fájlok közül a Ded_Shalfey félét használva látszik így.
Csak később vettem észre, mikor megdicsérte az egyik csapattársát a közös cseten, egy TK-s Löwét... Akkor eszméltem, hogy az ő T29-ét szedtem ki
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- A.R.E.S. L50 hangsugárzó pár
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.26. Apple jótállás
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (3db érhető még el)
- FÉLÁRON! Fujifilm Instax Mini 12 instant fényképezőgép + 2x10 mini film - Új, bontatlan!
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest