- OLED TV topic
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Timyyy
őstag
válasz
Napfénysüti #29975 üzenetére
Még mindig így gondolom
de én is szeretem a Ferdit, akkor is, ha itt ott bénázok vele. Többnyire azért jól megy, jó kis TD, és pontos! Nem úgy mint az orosz párja, az ISU
-
Taragas
aktív tag
-Taragas, mit kívánsz jézuskától?
-Én? Békét, nyugalmat, és hogy az összes idióta takarodjon el a gép elől hétvégére, mert már az agyvérzés kerülget... -
válasz
Sontir Fel #29996 üzenetére
ez érdekelne, hogyan hol találom?
-
Sontir Fel
őstag
Úgy látom, hogy dobnak 100 aranyat ha adok nekik telefonszámot. Egyszer már megcsináltam novemberben ha jól rémlik. Ha megint megadom, megint adnak aranyat?
Próbálta már valaki
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Napfénysüti #29994 üzenetére
Na alakul már a dolog 10-ből már 3 csatát nyertünk.
-
xLt`
tag
dec. 24-29ig 3x legénységszorzó?
Amúgy lesz miért játszani az ünnepek alatt -
BaLee
addikt
Ez mit jelent egész pontosan?
"Throughout December we have been bringing you a range of packages in the Gift Shop. We are finishing up with a special offer on one of our most popular permanent packages – we are having a discount on premium accounts! Whether you want 180 days or 360 days you can enjoy 10% off the cost. Give a tank commander you know the gift of a premium account, or just treat yourself!"
A 2. mondatot nem értem teljesen. Várható még dec 28tól valami akció a gift shopba vagy csak a premium account vásárlásra az engedmény?
-
Fel
addikt
Szerintem meg egész jók
Végre vehetek majd féláras álcafestést egy-két tankra.
És ez a rész különösen tetszik:Hunting Trophies – 25th December – 27th December
We have a special treat for all of our battle heroes during the holidays – extra experience for every Battle Hero medal earned during the period! The bonus will be added automatically by the system!
Between 06:30 CET (05:30 GMT) on the 25th December until 06:00 CET (05:00 GMT) on the 29th December, demonstrate your heroism and earn the following bonuses:
Medal - Experience Bonus
Patrol Duty - 2000
Top Gun - 1500
Defender - 1250
Invader - 1000
Confederate - 750
Steel Wall - 650
Sniper - 650
Scout - 300Plusz xp-t bezsebelni ezekért a medálokért egész jó ötlet.
-
myckey
veterán
de majd át kell váltani bagoly üzemmódba
ha ennyi napon keresztül elszabadulnak a népek(bár hátha a család leköti őket)akkor lesz itt hajtépés,pedig nullás géppel vágom
nappal alszok,este játszok -
-
sith7
félisten
Na, most majd tudok menni talán + - os kört a Tiger P - vel én is
-
vJokka
aktív tag
Itt a Karácsony: [link]
-
nyunyu
félisten
válasz
Teli szunet van: hirtelen elokerult egy rakat piros effes kazuar, akik KV1-S-ben, IS-ben ulve max kempelni vagy lemmingelni tudnak, mast nem.
Nekem is volt a napokban jonehany korom az ARL V39-cel, ahol en osztottam ki a legtobbet, mert a hetes/nyolcas heavyk max golyofogonak voltak jok.
Vagy hamar kinyirtak, mert a medek meg keptelenek voltak az ellen scoutjait egyaltalan feltartani, nem hogy kiloni.Ilyen korulmenyek kozott JP2-vel nem is mertem menni.
Mondjuk azt kevesbe tudjak szopatni az ellen furge tankjai, mert gyorsan forog, max azt artyt tudjak ram uszitani. -
myckey
veterán
válasz
igen.
tegnap nagyon nem volt jó tr7 fölött
de én se mindig tudtam sokat csinálni,itt már nem tudom őket legyalulni,ha a csapat oda,és többen jönnek ránk,egyszerre -
Enzolord
addikt
T110E5 kifejlesztve...
Most jöhet a T110E4 majd az E3 -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
myckey #29973 üzenetére
Nekem valahogy a TD stílus talán jobban fekszik vele. Timyyy-vel szakaszozva ezt jegyezte meg ő is. Én szeretem a messzíről snipeolós játékmódot.
Viszont látod szegény Ferdit meg JT-t alig tudom mostanában leduplázni. Hiába osztom ki akár a csata legtöbb sebzését ha olyanok közé kerülük akik az ellenfél számára max mozgó célpontok.
De ez nem a tank hibája. -
törölt tag
Beléptem a játékba és kicsit meglepődtem a karácsonyi garázson, de nagyon klassz lett
-
myckey
veterán
válasz
Napfénysüti #29971 üzenetére
ne szerénykedj!
tegnap is a retardáltak között,mikor ferdivel jöttél,osztottál rendesen.
te jól bánsz vele.
persze az idiótákat úgy kell érteni,hogy a csapatunk volt csillámfaszláma -
Enzolord
addikt
válasz
Napfénysüti #29971 üzenetére
Nem tudom, mennyi nerfet kapott a kezdetek óta a Ferdi, de visszaemlékezve ő volt anno a legfélelmetesebb ellenfelem.. Amimor a sima KV,t bedobálta nagy tierek közzé, megláttam, és fogtam a fejem..
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Remus389 #29960 üzenetére
Persze ha ráérez. Mert ha nem akkor leeht fullos a gép de utálni fogja. JP után a Ferdi nagyon fura szóval igencsak el kell kapni vele a fonalat. Én mondjuk bírtam az alap löveggel is egyáltalán nem hullott a hajam tőle sőt nagyon is élveztem. De a nagy ágyúval tényleg rátesz még egy lapáttal.
-
slayer006
addikt
válasz
belaazallat #29969 üzenetére
...angol tank patch... és ez mit jelent?
-
sith7
félisten
Köszönöm a válaszokat, akkor itt a hiba, hogy még csak alap minden cucc rajta, .. akkor megpróbálom free exp - ből kifejleszteni a dolgokat
-
Re-Tech
aktív tag
válasz
Strauss #29902 üzenetére
Elkövettem egy hibát, én is megvettem a Ferdit. Úgy látszik én nem tudok vele játszani, igaz még szinte stock, csak a középső motor van rajta. Így viszont olyan kiba lassú (16-al száguld egyenesben, ha rámegy egy hangyadombra akkor meg ez inkább 5-re esik le).
Városban nincsenek távolságok sniperkedni, mire befordul egy kanyarban szanaszét luggatják, közelről ezen a szinten már mindenki szétlövi a pocakját.
Terepen meg nem érek oda soha sehova és ha betalálja egy arti akkor csengettek ennek is.
Amennyire szerettem a JP-t, ezt annyira rühellem. Megyek 3 kört, hátha tudok duplázni, de általában nem jön össze és el is fogy a türelmem hozzá.
Úgy egészében kezdek kicsit megcsörömleni a TDktől, azonos tierben egy heavynek nincs sokkal kisebb DPMje, van viszont 1,5x annyi élete és forgatható tornya. A pontosság meg szintén nem érdekel már annyira, hiába tud egy TD akár egy tizedessel jobb pontosságot, én olyan fajta vagyok aki simán ellő 500 méterre egy KV1s-el is -
Steelheart2
őstag
Covenanterre melyik ágzut érdemes venni?Már csak 4000 tp hiányzik a Crusaderhez,de mindig kiszednek.
Ezek a tankjaim vannak
ovenanter,Valentine,T-28,Cruiser MK4(elite),CruiserMK2(elite)
Minden tanácsot megfogadok. -
nyunyu
félisten
válasz
scyllarus #29952 üzenetére
Nagyobb agyu felszereleset mindig jol meg kell fontolni, nem mindig az a nyero.
Francia TDk pl. hasznalhatatlanok a top agyujukkal, olyan brutalis a celzasi es/vagy ujratoltesi idejuk.
Legalabbis nalam az S-35CA-n a stock agyu jott be, ugyan kicsiket sebez, de gyorsan tolt, pontos, es eleg nagy a penje ahhoz, hogy atusse a nagyobb tankokat is.
Kozepso agyunak nincs penje.
Top agyuval minden melleloves/lepattano utan a falat kapartam, hogy 12mp mulva lehet csak ujra probalkozni.ARL V39-nek a kicsi 90mm-esenek nincs eleg penje, mindenrol pattog, nagy 90mm-esnek meg horribilis a celzasi ideje (2.9 sec), igy mire raszukulne a celkereszt az ellenre, addigra mindig atcammog az agyu altal loheto tartomany tuloldalan, lanctalp megmozditasatol viszont kezdodik a celzasi ido elolrol.
Ami nekem bevalt az a 105mm agyu. Ugyan lassabban tolt, meg pontatlanabb, mint a masik ketto, de nagyobb az alpha dmg-je.Ahogy nezem az AC Mle 46-nal is ez lesz a helyzet, 2.9 sec a 100mm agyu celzasi ideje, plusz annal mar egy ezres a loszer darabja.
Ugyhogy marad rajta a nagyobbik 90mm. Gyorsabban celoz, nagyobb DPM, olcso loszer, mi kell meg?
Penje meg boven eleg ahhoz, hogy a T8-as heavyk hasat szembol sebezze.Tudom, kene vennem par EGLDt, ha lesz felaron felszereles akcio.
Eddigi nemet+amcsi TDimre sosem kellett, igy multkor eszembe se jutott, hogy vegyek... -
xedos
addikt
Neten nézegetem a gamestar újságot...
A kult részben foglalkozik a WOT-al, így szerintem nincs hozzá bonus kód :-( -
scyllarus
veterán
Amíg nem fullos, nem könnyű
Én is ebben a cipőben járok, az xp miatt elő-előveszem, a többi farmtankkal meg fedezem a veszteségeket. Én is elkövettem azt a hibát, hogy a rövid 8.8-ast raktam fel, de nem szabad. Hiába nagy a sebzése, ha nem visz át semmit... Most a hosszú 71-es van fent, amíg össze nem gyűlik az xp a hosszú 8.8-asra. Viszek mindig néhány gold lőszert is, ebbe nem drága és jól jön. T8-T9-es csatákban hátrébb maradok, és messziről lövészkedek, gyors, pontos az L71, csak kicsit sebez, a többieket támogatom vele, nem megyek előre. Ha kiszednek, így sem pluszos, kell mellé pár T5-ös farm (pl. M4, T1HT, KV1, T-34), azok simán eltartják.
-
nyunyu
félisten
Tiger P - vel hogyan lehet + - os kört csinálni prémium nélkül ?
Mondjuk tobb sebzo talalatot loni?
Ahhoz meg valamelyik hosszu agyu kell (7,5 cm KwK 42 L/70, 8,8 cm KwK 43 L/71), mert a rovideknek nincs eleg penje a nagy tankok atutesehez.Amugy meg olcso hozza a loszer, igy nyugodtan lehet lodozni barmire, nem kell ketszer meggondolni, mint egy T29 top agyunal vagy egy KV1-S-nel.
-
sith7
félisten
Tiger P - vel hogyan lehet + - os kört csinálni prémium nélkül ?
-
KaLeun
senior tag
Ha nem túlterhelt a wot szerver és pingem beáll a normál 50-70 közti értékre, akkor mindjárt helyre áll az artyval való célzás és sebzés. Egész héten szoptam, mert a közel dupla pinggel még egy béna E-100-at sem bírtam eltalálni vagy ha el is találtam, akkor jöttek a ghost shellek.
Lehet, hogy sokszor nem is szopóág van, hanem egyszerűen csak túlterhelt a szerver.
-
Looserke
őstag
van már valami infó, hogy mi lesz a hétvégi tier VII heavy special?
ki van fejlesztve a Tiger I és az IS, jó lenne féláron megvenni mindkettőt...
-
scyllarus
veterán
Most kell játszani, valami hihetetlen történik, 5-ből 4-et nyertem (csak a Matildával bukta, az iszonyú peches az utóbbi időben, 81%-os winratet küzdöttem le 45%-ra vele). Az utolsóban KV-1-gyel 33% esélyt kaptunk és meglett (meg egy Top Gun is hozzá
)
-
virkir
veterán
válasz
remington2 #29937 üzenetére
Annyiban igaz, hogy a "jóképességű" 38na-val csodálkozik ha mennek ketten ő meg a hetzer.
Az ilyen fórumokba beleolvasva már nem csodálkozok a játékosállomány összetételén. -
Djuree
félisten
válasz
nem igaz, hetzert nem rakhat t8-ba sosem
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
A második konkrétan Hetzerrel lehetetlen.
-
AlexWolf
senior tag
válasz
Na még 1x. Csak akkor kerülhetsz "4-5 tierrel" magasabb tankok közé, ha light, felderítő tank vagy. mivel elvileg sebességgel kéne kompenzálni a kevés páncélt.
-
scyllarus
veterán
válasz
Volt pár csatám a Hetzerrel, soha nem voltam T6 fölött.
-
scyllarus
veterán
válasz
AlexWolf #29922 üzenetére
Annyit találtam, hogy a Kult rovatban van a wot-os cikk.
Egyébként van a gamestarnak wot-os fóruma, ahol nagyon képzettek segítenek a többieknek:
"2.ép eszű ember nem vesz Pz4-re 105-ös ágyút mert egy rakás szar,pontatlan és a lószart sem üti át szinte."
"a haverral partyban hetzerrel /ő is hetzer/ berak szintén T8 asok közé. nem is lőnek rám csak simán átgyalogolnak rajtam. egy vicc ez a matchmaking." -
KaLeun
senior tag
válasz
nagysandor88 #29932 üzenetére
Decemberi számról van szó.
-
válasz
nagysandor88 #29932 üzenetére
Ez a legújabb. Ez bizony WoT logó.
-
Szilu
tag
válasz
Simulacrum #29930 üzenetére
Tier9 és 10ben nincs különbség:
All heavy tanks receive 20% extra weight.
Tier 9 and 10 medium tanks receive 20% extra weight.
Tier 8, 9 and 10 tank destroyers receive 20% extra weight.ugyanakkor van egy ilyen is:
The total weight of the top tier vehicles on opposing teams cannot differ by more than 25%.Vagyis elvileg a két csapa között maximum 3 tier10 tank különbség lehet...
-
Simulacrum
senior tag
válasz
diegho #29872 üzenetére
Ha jól tudom minden tankfajtának van egy szorzószáma. A TD, heavy magasabb így simán lehet, hogy az egyik oldalon több 10-es med van, mert a másikon több TD vagy heavy. Valaki ezen a topikon is sokszor számokkal bizonyította, hogy talán itt semmilyen susmus nincs a WG részéről és tényleg korrekten sorolja be ezen mutató alapján a tankokat.
Az persze más kérdés, hogy egy jól játszó med játékos simán felér több heavyvel is. -
AlexWolf
senior tag
Azt tudja valaki, hogy a ma megjelent GameStar elején miért van WoT logó? Raktak bele megint valami promó cuccot?
-
Djuree
félisten
piccsbe, nincs időm tankozni
pedig megint megjött a kedvem
nem is olvasom inkább a fórumot, mert csak fájdul a szívem
karácsonyra jó lett volna batchat, de már nem lesz, max januárban... -
echterion
nagyúr
Láttátok már az új garázst? Nagyon csini kis karácsonyi cucc.
-
_seth_
veterán
E75 maxolva már egész más tank mint az elején, a max motorral fürge lett nagyon
-
diegho
nagyúr
2.-ak lettünk a kvalifikáción, így nem jutottunk ki a lengyelországi döntőbe, egyedül a Red Tide tudott minket megverni.
-
Djuree
félisten
válasz
diegho #29907 üzenetére
sosem mind1, én sosem adom fel, 1:10-nél sem. akkor játszok az xp-ért, a kreditért meg a dicsőségért, megpróbálok minél többet sebezni akkor is. főleg hogy volt mikor egymagam 5 ellen nyertem, még is-8-ban ülve, 5 másik 8-9-es tankot szedtem ki, jöttek is a gratok, meg a pro-zások
jól esett, le is izzadtam akkor. és ezek a legjobb csaták
100-ból egy ilyen, de azokra kivétel nélkül mind emlékszek....ezekért a csatákért játszok.
-
diegho
nagyúr
Ezt most játszottuk a IEM Katovice kvalifikáción 1:4-nél Szakesz azt mondta csináljatok amit akartok, úgyis bukta, aztán úgy gondoltuk ketten, hogy mégsem olyan mindegy
Nálam új rendszer van és nincs replay-em, de mindenesetre emlékezetes kör volt egy nem gyenge ellenfél ellen, akik első körben a Red Rush-t verték ki simán 2:0-val.
-
Stigma.HC
senior tag
Hoppá, holnap lejér a prém számlám is, tényleg világ vége lesz
-
Enzolord
addikt
válasz
Napfénysüti #29889 üzenetére
Jövőre meg már nem lesz semmi, szóval megúszod a világvége miatt a prémet..
-
D.Orion
veterán
T21 MM, 19 csata alatt ez a két véglet:
Ez eddig a legrosszabb, bár volt egy hasonló ott 1db T10 és 3db T9 ült oldalanként a lista tetején és szintén tök alsó voltam. Itt odavág a 2db T10, 0db T9.
Ez pedig a legjobb, eddig ilyen nem fordult elő, hogy csak 1db T7 van. Volt egy másik eset ott 3db T7 tank volt oldalanként, de aztán ezen két csatán kívűl eddig nem jártam olyan helyen ahol ne lett volna minimum 1db T8as tank.
-
nyunyu
félisten
Milyen TDt kerjek karacsonyra? *
Valasztek:
- T25 AT
- T28 Prot
- Jagdtiger
- Ferdinand
(- AC Mle 48)Wolverine, Hellcat, Stug, Jagdpanther, S-35CA marad a garazsban, meg amig akcios az AC Mle 46 is.
*: akarom mondani, melyikre erdemes creditet kidobni?
Masik: M103-ra mit erdemes elobb feltenni? Top agyu vagy nagy motor+lanctalp?
Alap motorral eleg lomha a draga.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged