-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
virkir
veterán
válasz
nyunyu #29083 üzenetére
Write only rulez...
Meg a fejlődéssel már túlhaladtunk a notepad-al piszkálgatáson meg sorok keresgélésen.
Álá XVM editor -
Plasticbomb
addikt
{{c:eff}} lesz aszem ami neked kell. kb:<font color='{{c:eff}}'>{{nick}}</font> kb így néz majd ki, ha jól emlékszem.
közben látom, hogy válaszoltak...
-
Atlantis
veterán
válasz
Patrick76496 #29079 üzenetére
Ezekből használom én is a középsőt és most már ezzel működik. Valami miatt összeakadt a szintén erről az oldalról letölthető tankikonos csomagokkal és ha utóbbiak közül fent valamelyik, akkor nem látszanak nekem se Tech tree-ben a hiányzó összegek.
-
Cooper911
senior tag
válasz
gy-daniel #29094 üzenetére
Tényleg olyan mintha valaki meglökné a tankot még a lánctalp hangja is hallatszik. Szerintem ilyenkor valami kis göröngyön áll a tank és arról csúszik le.
Volt olyan hogy betöltötte a pályát, megjelent a tank aztán pár másodperc múlva jött ez a jelenség és fordult kb 1 fokot a tank. -
gy-daniel
tag
Igen, ez a modoktól független jelenség. Nekem kb minden 20-ik meccsen ha előfordul. Olyan, mintha kicsit meglökne vki. A 8.2-ben eddig nem tapasztaltam, (egyszer azt hittem, de akkor valóban meglöktek
), de keveset is játszottam még vele.
Szerintem gyorsabban át lehet haladni a síneken, mint eddig.
-
nyunyu
félisten
Sinen athaladast olyan f*xan javitottak, hogy Ensken beleakadtam a meroleges sinbe, es az ARL V39 megallt, mintha lelancoltak volna.
Kb. harmadik nekifutasra sikerult csak atkelni, nyilvan addigra szitavalottek.De legalabb mar nem billeg elore-hatra az agyu, ha a sin tetejen allok.
-
echterion
nagyúr
Csak nálam rángatja megint a célkeresztet vagy nálatok is van ilyen? A 8.1 óta nem volt nálam ilyen.
-
_seth_
veterán
echterion: nekem a mostani és az előző verzióval is csinál olyat, hogy néha megmozdul a célkereszt, mintha egy tank lassan nekimenne az enyémnek, de azt hittem csak nekem csinál ilyet
Ui.:
Jól értem, hogy ha prémiumom van akkor a csapattárs sebzéséért is többet von le? Csak mert írja, hogy levonás a sebzés miatt -16500 ez el van sötétítve és mellette másik oszlop: prémiummal: -24750 (egy lövés e75-tel egy is7 tornyának hátuljáért, távcsőben céloztam és mire lőttem beállt pont elém). -
forras2
őstag
Ezt akartam felrakni én is, de nem megy, nem indul el tőle a játék.
Innen szedtem le, de ahogy nézem ugyan az mind a kettőItt is azt írják, hogy kompatibilis a 8.2-vel, de közben még sem.
Ha nincs fent semmi mód, csak ez a hang cucc, akkor sem indul el a játék, úgy hogy tuti ez a ludas.... -
zoszt
tag
válasz
Bingisz #29012 üzenetére
Ezt használtam 0.8.1-hez tetszett, holnap felpróbálom a frissített verziót.
-
nyunyu
félisten
válasz
Djuree #29045 üzenetére
beléptem a játékba és nem tudok mozogni a tankkal nem reagál a billentyűkre. ez miért lehet
Ha csetre probaltal irni, de pont vegetert a meccs, mielott elkuldted, akkor szokta ezt a kovetkezo meccsnel eljatszani.
Ilyenkor megnyomod az Entert, es visszakapod az iranyitast. -
nyunyu
félisten
Valaki segítsen má az xvmconfig fájl-t átszínezni. (de azonnal)
A csata közben látható oszlopon akarom a játékos nevét átszínezni.
Pillanatnyilag az adott tankkal lejátszott csataszám alapján történik, én meg vagy az eff vagy a win rate alapján szeretném.rakeresesel arra a bekezdesre, hogy "large",
majd a nickformatleft es nickformatright-hoz a {{nick}} kore beirod a font szinezo parancsokat valahogy igy:"large": {
"width": 170, // 0..250 - Width of the player's name column. Default is 170.
// Display format for player nickname (macros allowed, see readme-en.txt)
"nickFormatLeft": "<font color='{{c:rating}}'>{{nick}}</font>",
"nickFormatRight": "<font color='{{c:rating}}'>{{nick}}</font>",{{c:rating}} a nyeresi rata alapjan szinez (piros <48%, sarga: 49-51%, zold>52%...)
{{c:eff}} meg az eff alapjan.Ha nem a legbovebb panelt hasznalod (bal felso sarokban ezt allitja az I, II, III, IV akarmi ikon a panel folott, meg talan a Shift+Tab gombra is valt?), akkor ertelemszeruen az annak megfelelot ird at.
-
-
Patrick76496
őstag
8.1 óta használom már ezt a fejlesztett statisztika modot. Most beraktam a 8.2-es verziót, amit valaki itt linkelt. Az lenne a problémám vele, hogy nem tudom kihasználni az egyik 8.2-es visszahozott feature-t, azt, hogy látom, mennyi xp és kredit kell még a következő tankhoz/modulhoz, mint ezen a régebbi képen látható:
Valaki nem tud rá megoldást, hogy a szükséges xp-t és credit-et megint látni lehessen?
-
echterion
nagyúr
Úgy látom, nem csak nálam lett fura a játék a peccs óta. Nem értem, mi lehet a gond. Tesztszerón nem voltak ilyen gondok?
-
Djuree
félisten
na jelentem ezekkel eddig tökéletes a gáma:
jármű festések, vehicles mappa
karácsonyi garázs
dmg panel (magyar wot oldalról szedett 8.2-höz)
max zoom out (magyar wot oldalról szedett 8.2-höz)
jimbo célkereszt (curse wot mod oldalról szedett 8.2-höz)
xvm 3.2 (8.2-höz)viszont kicsit kevesebb az fps-em?! miért? ezen a gépen pedig illene mennie legalább 60 fps-el...
-
Djuree
félisten
válasz
Chris0321 #29058 üzenetére
hát elég szarakodás az egész így, de én is használok vagy 10 modot. az a baj mostanában játszani sincs időm, nemhogy még a modokkal szarakodjak. na majd megoldódik.
virkir: ok, nemgond, az eddigieket is köszönjük
vbbb: azt éppen nem próbáltam. de nem hinném h az volt a gond.
-
Atlantis
veterán
Kicsit elment a kedvem az egész játéktól. Ez a 8.2-es pakk nem tetszik, nem tudok rá jobb szót, "nyúlós" lett minden, a célzás fura, beszűkült célkereszttel se találok el semmit. A szerver oldali célkeresztet ha bekapcsolom, akkor még szaggatottabb. A tankok mozgása se olyan, mint volt, minap dicsértem a Lorraine-t, hát mozgás közben lőni most vele felesleges is.
A spot rendszer még szarabb, a semmiből kilőnek, a hatodik érzék se jelez semmit.
Asszem most tényleg ideje hosszabb szünetet tartani, 8.1-gyel még csak a játékosállomány idegesített, maga a játék legalább nem bosszantott.
-
Fel
addikt
válasz
Atlantis #29013 üzenetére
Én erre gondoltam korábban: DAR Artillery Sight
Külső nézetben ilyen: [link]
Arti nézetben ilyen: [link] (A 15 a töltésből hátralévő időt jelöli)Alapból valamilyen oknál fogva nem látszik a kitérítést jelző rész, ezért kell a GUI-t ki-be kapcsolni (kétszer 'V').
forras2 #29053: A játékban gyorsabban meg lehet nézni.. Rákattintasz az illetőre a listában és láthatod a medált, a kurzort fölé húzva pedig megjelenik a leírása.
-
-
Xmodule
őstag
Na mi lett a 2. karacsonyi akcioval ahol a kv5 öt is lehetett venni? szörén szálán eltunt a weboldalrol
-
Djuree
félisten
lol. beléptem a játékba és nem tudok mozogni a tankkal
nem reagál a billentyűkre. ez miért lehet? vmelyik mod okozná?
-
A fél csapat engem szidott, hogy kib***szott prémium noob vagyok, csak azért mert beírtam, hogy reportolják a T-150-et nálunk, aki jellemző bot tüneteket mutatott.
Amikor rámutattam, hogy tuti én sebeztem a legtöbbet, vagyis ne engem hívjanak noobnak továbbra is prémium noob maradtam. Az más kérdés, hogy a hangadó a T-28 volt, aki nem tudom milyen megfontolásból volt platoonban tier 6 tankokkal.mod: loool, megnéztem a T-28-as statjait, több mint 1000 meccse van Type-59-cel
-
vbbb
őstag
válasz
Antonius1978 #29041 üzenetére
Ma szeret a wot...KOPP...KOPP....KOPP
De az is számít, hogy milyen Tier-ű járműveket sebeztél nem?
-
fradi81
veterán
A frissítés óta főleg arty-s nézetben sokszor lemegy 6fps-re másnál hasonló jelenség? Pedig minimumra van állítva, mintha megpiszkálták volna a grafikát is.
-
KaLeun
senior tag
Az xvm egy ideje a klán logó mellett, "nick logót" is meg tud jeleníteni. Szóval mit szólnátok ha lenne egy kis ph-s nick ""mod"" a legelső hozzászólásban levő emberek neveivel? Tehát aki ott szerepel annak az xvm megtudna jeleníteni a neve mellett egy kis ph-s logót.
-
emre
veterán
Azt hogy volt amikor simán átlőttem valamelyik T8-assal is (BL9, T5E1), de valószínűleg rosszul emlékszek és az M103 középső ágyúja volt a tettes. Ugyanis az előző feltevés esetében az E75 105-ös lövegének is vinnie kellene, de azzal még nem emlékszek, hogy sikerült volna.
MÁS:
Valaki segítsen má az xvmconfig fájl-t átszínezni. (de azonnal)
A csata közben látható oszlopon akarom a játékos nevét átszínezni.
Pillanatnyilag az adott tankkal lejátszott csataszám alapján történik, én meg vagy az eff vagy a win rate alapján szeretném. -
vbbb
őstag
De mit írtál? Nem láttam!
Győzelem!
Csata: Arctic Region 2012. december 13. 19:19:19
Jármű: PzKpfw IV
Szerzett tapasztalat: 3 176 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 33 540
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"Mivel van most prémiumom, nem számít az aranygoló...szóval a KV1 se ellenfél a 75mm-esnek....
-
Chris0321
veterán
Először 1 az 1-ben átmásoltam a 8.1-es modpakkom a 8.2-be. Persze nem indult el a játék mikor végigért a töltőképernyőn a csík. Gyorsan kivettem mindent a 8.2-ből és újraindítottam a játékot, akkor(teljesen tisztán) nem tapasztaltam semmilyen problémát. Most van egy kis dolgom, utána megint megpróbálom teljesen tisztán a játékot biztos működik-e vagy csak szerencsém volt.
-
emre
veterán
válasz
Chris0321 #29031 üzenetére
Többen említették, hogy a teszt szerver bugos, de nem hegesztik tovább.
Ha az irányítással van a gond, az szerintem hardver, vagy net probléma.
Én még csak most pakolom össze a modokat amiket fogok használni, majd felteszem valahova ha elkészült.
Próbáld meg csak a csont játékot mod nélkül, de szerintem a probléma nem fog megszűnni.(#29032) vbbb
mégse, asszem hülyeséget mondtam, mivel hanyatlik a memoriám
-
vbbb
őstag
Már csak a jobb motor hiányzik, de ezt a TD-t nem fogom eladni az tuti.(Ellentétben a T28-al.)
Az ágyúja félelmetesen jó! AP-n kívül nem is viszek magammal semmit mást.Győzelem!
Csata: Ruinberg 2012. december 13. 18:56:40
Jármű: Ferdinand
Szerzett tapasztalat: 3 474 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 64 660
Csatában elért Achievement: MesterlövészEgy kérdés:
Az E-75 ágyúja át tudja lőni a Ferdinánd felső homlok részét AP-vel - mint ahogyan itt is - vagy csak gold-al? Lusta vagyok megnézni a penetration-ját az ágyúnak.
-
Chris0321
veterán
Ma játszottam először a frissítés óta. Volt egy kis problémám a régebbi modokkal, de töltöttem le újakat és végre sikerült bejutnom a játékba. Erre majdnem teljesen irányíthatatlan volt a tankom. Beragadt sebességben pedig ezerrel nyomtam a féket, lőni akartam de hiába klikkeltem nem történt semmi. Tudna valaki segíteni?
-
vbbb
őstag
Nagyon OFF, de ez a póló megfogott valamiért. Lehet veszek és ha játszok ebbe fogom nyomni neki!
-
Szilu
tag
válasz
Arpee78 #29018 üzenetére
Ez nagyon gaz
Tobbet sebzek...
- GW Panther -rel, mint GW Tiger -rel
- Tiger (P)-vel es IS-sel, mint Tiger II-vel, Panther II-vel
- KV-1S-sel, mint Panther-rel, ami majdnem annyi mint M18 Hellcat-tel, pedig meg csak most vettem ra a nagy agyut...
- T49-cel, mint Tiger-rel !!!
(Ez eddig a itt - http://wot-dossier.appspot.com/ - fel sem tunt) -
xLt`
tag
Valami hasonló arty modot keresek. Van már 8.2-re?
-
balintka
addikt
Valaki fel tudná tenni valami tárhelyre a 8.2 kompatibilis célkereszt modot?
Én használtam eddig a visszaszámlálós célkeresztet, az nem üzemel a 8.2 alatt. Valamelyik fájl miatt fagy a játék.
-
Arpee78
senior tag
válasz
Antonius1978 #29015 üzenetére
A más sokszor linkelt vbaddict oldalon. De nem az átlagsebzésről beszéltünk az előbb.
-
vhw
addikt
válasz
Antonius1978 #29015 üzenetére
Én sajatmagamnak onnan indulok, hogy legyen meg a saját tankom HP-ja kiosztva, innen indul az óra nálam.
-
Antonius1978
addikt
Lenne meg 1 erdekes keresem : kivancsi vagyok minden nemzetnel a legenyseg rangjaira.
Tud valaki betenni ilyen kepeket ? Nalam pl a Ferdin van 254%os a legenyseg, a parancsnok immar Oberleutenant.Amugy lenyegeben a rangjelzesekre vagyok kivancsi.
Ugy tudom, talan regebb lattam valami kepen itt, hogy a legnagyobb rang az ornagyi. -
Antonius1978
addikt
válasz
Arpee78 #29003 üzenetére
Tud valaki mondani adatokat, hogy kb tier-enkent mennyi az elfogadott atlagsebzes ?
Csak emiatt neztem meg kivancsisagbol, es nalam az IS3-al 1284 az atlagsebzes.
Sima IS-el meg 1100, Ferdivel 1357, JT-vel meg 1677.
Meg erdekesseg, hogy a TigerP-vel 1307, azaz jobb mint az IS3-al.
Ezek az ertekek elfogadhatoak, vagy tul keves az altalam sorolt tankok szintjehez kepest ? -
Atlantis
veterán
No, rájöttem miért nem működött a Techtree-s mod, valami miatt összeakadt a Tankicon-os kiegészítéssel.
DAR-ügyben csak tipródok, mint az a bizonyos galamb, ha a Jimbo-féle pack-ból a Fragcorrelation file-t beteszem a helyére, akkor van arty-módban horizontális löveghatár-jelzés, de cserébe elcsesződik a csata állásának kijelzése, ha kiveszem, akkor nincs DAR, de látom, hol tart az ütközet...érthetetlen ez nekem, hogy miért.
-
Bingisz
addikt
Valaki tudna ajánlani lövés/becsapódás hangokat?
Valami katasztrofálisak lettek szerintem az új hangok, ezért keresek valami alternatívát.
-
Arpee78
senior tag
válasz
Dobi 562 #29005 üzenetére
Épp készültem kiegészíteni...
Érdekes az eltérés, azt nem mondom, hogy jó vagy rossz valaki ettől a számtól. Ez csak a kill vs sebzés preferenciáját mutatja. IS-3-al ~1600-1800 fölött mondanám valakiről, hogy túlzottan a sebzésre hajt, ~1000 alatt pedig, túlzottan a kill-re. 1300 egy normális átlagnak látszik ezzel a tankkal.
(#29008) bullseye Egy csata nem mérvadó, nálam is volt nemegyszer sok kill és kevés sebzés, meg fordítva is. Épp így jött ki, nem kifejezetten hajtottam sem killre v. sebzésre.
Gyuri27 Mikor kezdődik az építkezés?
-
Dobi 562
addikt
válasz
Arpee78 #29003 üzenetére
Nekem 1400 és kicsit sértő hogy nem raktál bele a listába.
-------------------------------------------------------------------------
Találkoztam végre TOG II*-vel szemtől szemben M6-al. 950-et tudtam belesebezni mikor kilőtték a többiek, az összes lövésem átment a frontján. Ő csak engem lőtt, de 2 sebző találata volt összesen, az sem sebzett többet 250 pontnál. Persze nem lehet messzemenő következtetést levonni 1 ilyen találkozás után, de nem sokat ér az 1400HP ha ilyen gyorsan lebontják szegényről...
-
Arpee78
senior tag
Ha csak a győzelmi esélyeket nézzük, van különbség a két szélsőséges hozzáállás között? Mindegyik vesztes csatához vezethet. Ahogy mondtam, a victory felirathoz szituációfüggő, hogy a sebzést vagy a killt célszerű választani.
Visszautasítom a ki nem mondott kill stealer vádakat. Sebzés/kill arány azonos tankkal(IS-3):
Diegho: 1316
Szilu: 1283
Én: 1288
djuree: 1140
Bullseye: 1300
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest