- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok
Panther-ről mi az általános vélemény?
Érdemes megvenni? VK3002DB-hez képest mennyire használható tank?Köszi
-
blittre
csendes tag
válasz
Steelheart2 #29589 üzenetére
Szeva az orosz ágon próbálkozz a KV 1 felé (napi 3-4 óra nem kevés). Soha ne menj előre egyedül mindig kövess egy csapatot. Jó játékot !
-
D.Orion
veterán
válasz
Patrick76496 #29536 üzenetére
T4-es arty simán lehet top tank is.
Mondanám, hogy nézd meg wot wiki-n az SPG tankoknál, hogy melyik milyen szintű csatákba kerülhet, de sajnos az már rég nincs frissítve. Tegnap volt épp, hogy T4-es tankkal a mi oldalunkon két T4 arty jött utánam a sorban, és a túloldalra is két T4-es arty-t dobott az MM.
Hummel-al még anno én is jártam T6 csatában, virult is a fejem.
-
virkir
veterán
válasz
FoBCRaistlin #29594 üzenetére
Mi a bánat az a "lövészek"?
Tolom már két éve de fogalmam nincs mire gondolsz. -
slayer006
addikt
válasz
de úgyis csak játék közben derül ki, hogy neked mi a jó
-
válasz
Vigneau #29588 üzenetére
Hiába jobb a sebzése a 88-asnak, ha semmit sem ütsz át velem, így sebezni sem tudsz. Persze ha gold lőszerrel akarod használni, akkor hajrá.
(#29591) Steelheart2: vagy az orosz, vagy az amerikai heavy ág felé kezd el haladni szerintem. Kezdőként mindenképpen heavy tankot ajánlok.
(#29592) FoBCRaistlin: a scout tankok sorsa, hogy akár 4 tierrel magasabb meccsbe is bekerülnek
-
FoBCRaistlin
őstag
Ma reggel nekem is volt egy kellemes emlékem.
TierIV-es német tank, berakott megint ilyen T7-8-as meccsbe... na mondom, ennek is sok értelme lesz.
Mentem körbe az egyik sivatagos pályán. Megkerültem őket, az egyik apróbb magaslaton 2 alacsony HP-s ellenség. Hoppá, csak nem lövészek lesznek?!2-2 lövés, aludt mind2... Jó érzés volt
-
BaLee
addikt
válasz
Játékstítlus függő. Én is kezdő vagyok, 1-2 hete nyomom csak.
Német TD ágon kezdtem StugIII-ig (Tier5) szórakoztató, utána kicsit zsákutca (szenvedős fejlődés, kevés pénzhozam).
Elkezdtem az Orosz heavy ágat is KV1-től kezdve az sem rossz bár teljesen más irányvonal.
Elég jól balanszolt a játék, nincsenek kiugróan jó tankok, mindnek más előnye/hátránya van. A WOT Wiki oldalán utánanézhetsz melyik tank mit tud. -
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Most kezdeném a játékot.Tudnátok nekem ajánlani egy olyan ágat,ahol jol lehet fejlödni?Kb napi 3-4 orát játszanák,amikor az idöm engedi.Köszönöm szépen!
-
Vigneau
félisten
Gondolom lerágott csont, de egyértelmű választ igazán nem találtam eddig. Panther-ra a 75-ös, vagy a 88-as a jobb választás? Tény, jó az átütése a Tier8-as lövegnek, de a sebzése elég harmatos, a 88-as meg kevésbé üt át, de ha talál, akkor majdnem duplát sebez. Ajajaj...
-
gzbotii
nagyúr
válasz
JackFeryll #29573 üzenetére
Az mar biztos...kissebb tierektol kapott lovesek csak ugy pattognak, egymas utan 3-4-5 loves is, tier1-3 szinte biztos one-shot, tier4ben is nemelyik. Nekem nem egy korom volt 4-5-6 kill-el, de meg egy 9-es is osszejott tegnap elott
-
Napfénysüti
nagyúr
Tegnap megint mentem pár kört és nagy meglepetésemre egész értelmes csaaptokba kerültem, jó csatákat nyomtunk.Mod továbbra sincs fent így valahogy hangulatosabb most nekem meg rohadtul nem érdekel mi lesz csak játszok érzésből.
-
nyunyu
félisten
válasz
Drenadar #29552 üzenetére
4-es tierbe minden egy lövés, 5-ösben általában 2 lövés.
Ma Widepark.
Szokas szerint megyek a jobb szelre tisztogatni, tobbiek meg bal oldali vasuti aluljarohoz.
2 perc mulva persze mar egy lemming sem elt, aztan ozonlottek balrol a tankok.Nezem a meccs vegi osszesitot, ellen Sherman 9 lovesbol 9 killt huzott be tier6 meccsen.
Ennyire OP a 105mm? En sosem birtam vele jatszani, mert vagy nem talalt, vagy minimalisat sebzett.
Ha meg kozel probaltam mereszkedni az ellenhez, addigra meg szitavalottek. -
Arpee78
senior tag
Bizonyos operációs rendszereknél megoldható, újabb Windows rendszereknél biztosan, meg talán XP-n is. Symlink, softlink, symbolic link a dolog neve. Vista-tól kezdve az mklink nevű parancssoros bigyó használható link készítésre, de vannak egyszerűbb megoldások: symlinker
A HDD-n készítesz egy könyvtárat, az SSD-n lévő WOT könyvtárba pedig csinálsz egy erre mutató linket. A link neve ugyanaz legyen mint a WOT könyvtárbeli(pl Replays, Screenshots, Updates). A játék jól be lesz csapva, a replay, etc mind a HDD-re kerül.
-
JackFeryll
őstag
Ha fun tank kell akkor Hetzer derp gun.
-
kanyipicske
tag
Nagyon jó lenne egy prém amcsi forgótornyos OP TD
Na jó arról, hogy OP arról lemondok... -
vbbb
őstag
Nem tudjátok át lehet valahogyan állítani, hogy a replay fájlokat máshova mentse el? SSD-m van és ha több fáj összejön rajta kivág a játék, ha törlöm őket akkor minen ok....makkom tudja miért csinálja....
-
AVarice
tag
IS-re ugye feltudom tenni a tornyot, a lánc előtt?
-
xLt`
tag
e75-re mit fejlesztenétek először?
+felfüggesztés,torony,ágyú vagy motor és utána az ágyú? -
mozesapo
tag
Nem rossz, nem rossz.
Győzelem!
Csata: Murovanka 2012. december 17. 20:13:17
Jármű: КV-4
Szerzett tapasztalat: 4 214 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 72 546
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Mesterlövész, Páncélvadász, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
Haart
addikt
M4 sherman-el melyik üteget érdemes használni a 105mm vagy a 76mm-es utcsó löveg
-
forras2
őstag
-
Chris0321
veterán
-
forras2
őstag
Tudtok vmi linket adni, ahol megtudom nézni a napi statomat?
Már csak azért érdekel, mert reggel még kellett az IS-hez 784k kredit, most meg már meg van az IS, a KV féle 122-es löveg meg van rá, és van még 130k kreditem. És nincs prém tankom, KV1s-el meg tigrincsel szedtem ennyi lóvét össze.... -
Vigneau
félisten
válasz
Sontir Fel #29336 üzenetére
Nekem is van ilyen problémám. Melyik driver van fent? Én a 12.11b11-et használom jelenleg. Megpróbálom majd holnap 12.10-zel, hátha...
-
Chris0321
veterán
válasz
Patrick76496 #29536 üzenetére
Miért ne kerülne? Én régen a Hummellel T10-es tankok ellen is harcoltam. Az artyknak más a besorolása mint a többi tanknak.
-
Patrick76496
őstag
Tier 5-ös arty mióta kerülhet be T6 csatába?
-
Fel
addikt
Vigyázat ZOMBIK!
Direkt nem írtam, hogy támadnak a zombik, mert ezek nem támadtak...
Gyönyörű volt a két scout is. Még a helyem el sem foglaltam már halott volt mindkettő...
forras2: A tavaly karácsony-újév közötti akcióban megvettem a Wings of Prey-t, ezért valamikor nyáron kaptam meghívót a War Thunder bétába, és ajándékként némi aranyat.
-
nyunyu
félisten
Multkori elso scoutban elakado lemminges temahoz.
Nyilvan 2 perc mulva a fele se volt meg, plusz jott a csodalkozas, hogy kaptak a hatukba a rajtam keresztulgazolo T34+IS3-at.
BTW, JT88 mennyire jo farmolni?
Milyen a kredit hozama? -
myckey
veterán
válasz
Dobi 562 #29520 üzenetére
én is így használtam
de én inkább az elején tapasztaltam ezt a pattogósdit.
mármint úgy értem,hogy KV tankhoz hasonló módon használtam,nekem ezzel a gyengébb toronnyal,eszembe nem jutott,hogy rejtsem az aljátezért gondoltam,hogy te biztos a bengán páncélozott toronnyal használod.
(bár ugye azzal valamivel kevesebb életpontja van) -
Dr_Syrex
senior tag
Na meglett végre a Ferdi is, bár eddig csak 2-3 borzalamasan gyenge kört sikerült vele futnom.
De lesz ez jobb is, remélem; az elején a JP-vel sem vitézkedtem
Persze nyílván fullosan lesz az igaziFelszerelésből mik rá az ajánlottak?
-
Dobi 562
addikt
válasz
myckey #29438 üzenetére
5-6-os tankok nem bírtak velem a fejlesztett toronnyal, egyedül egy KV-1 tudott kiszedni hull down-ból, neki volt egyedül annyi esze hogy HE-t használjon... A többiek általában pattognak, néha ellövik az ágyút, néha átlövik a tornyot, de nem jellemző.
Lehet majd kipróbálom én is a vastagabb toronnyal + derp gunnal, de egyenlőre nekem ez a fun tankom 3mp-ként osztja az áldást. Még a nagyobb tankokat is összezavarja, akkor is ha át sem üti őket.
-
scyllarus
veterán
A lövegtorony az a forgatható ott középen, amiből kimered az ágyú. Minden tankon vannak "weakspot"-ok (búvónyilások, kémlelők, géppuskalőrések, stb) Mindig ilyennel próbálkozz, ha nem ismered az ellenfél tankját. Itt mindig vékonyabb a páncél, mint az általában megadott. (Pl. a KV-2 buditornyán az óriási hátsó ajtó)
-
vbbb
őstag
Trolloloooo!
Ejjdejó meccs volt! Találtam egy jó kis helyet ahol elrejtettem az alját, de beláttam amit kell....fuuGyőzelem!
Csata: Ruinberg 2012. december 17. 18:16:06
Jármű: Ferdinand
Szerzett tapasztalat: 3 636 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 53 754
Csatában elért Achievement: Pusztító, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
törölt tag
válasz
nagysandor88 #29475 üzenetére
megnéztem prém nélkül
T25>1182 sebzés>24205 kredit>2260 javítás>828 lőszer(18lövés)
T1>1217 sebzés>19343 kredit>3406 javítás>1288 lőszer(23lövés)
hasonló sebzésnél jobban keres a t25 de átlagban a T1-el ugyan azt vagy többet tudok keresni
a t1el átlagban sebzek 855 a T25-tel csak 657-et -
Bingisz
addikt
válasz
Napfénysüti #29471 üzenetére
Engem a Coh 2 érdekelne, csak sajnos a bétából (remélem csak egyenlőre) kimaradtam...
Ja meg esetleg a world of warships (vagy mi)....
-
törölt tag
válasz
FoBCRaistlin #29498 üzenetére
jogos
valamiért 20euró ugrott be 2500 goldra29496: Ballebest buy 8-as prém a type59 de most nem kapható sajna lehet majd akcióznak vele
a kv5 is ilyen az sem kapható már és a többihez képest elég olcsó kivéve a SP az hasonló árban lehet (7200 gold ha jól emlékszem)
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- E-roller topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Építő/felújító topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Hp 15,6",AMD A10(4X2,9Ghz),8 GB RAM, Jó állapot
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Macbook Pro Retina 2017 94%-os akku, nagyon szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest