- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Bingisz
addikt
Át is tudod. Rámész a KV-1S-re. Ha van benne alap legénység akkor azokra egyesével rákattintasz és kicseréled őket. Ha nincs benne akkor a legénység helyekre rákattintva tudod behelyezni őket.
Ezután minden bent ülő legénység személyes fájljában ki kel képezni őket a KV-1S-re. Ha nem teszed 50% büntit kapnak.
Az átképzésen veszteni fogsz százalékot. Ha creditért teszed (fejenként 20.000) akkor sokkal kevesebbet vesztenek a százalékukból. -
Jolet
őstag
a KV-1-ben a legénységem 99%-os volt amikor lecseréltem a tankot KV-1S-re
a legénység a barakkban pihen
azt hittem át tudom ültetni őket az újbavan módja és ha igen mennyibe kerülne ez nekem?
-
kanyipicske
tag
Apval is lehet 50-t sebezni, ha te lövöd ki 50 hpról.
-
D.Orion
veterán
válasz
Cooper911 #28169 üzenetére
Repülők álcázása, ez már egy extrém célirányos valódi alkalmazott festés:
Hasonlót képzelj el egy tankon. Míg mozdulatlan volt kb. lehetetlenség volt észrevenni egy ilyen tankot. Mikor elindult, akkor leplezte le a por, illetve lövésnél a torkolattűz, felszálló por, megmozduló levelek. Nem egy könyvben olvastam már, hogy erdőben is és nyílt terepen is képesek voltak olyan álcázással ellátni a járműveket, hogy a felderítő repülők nem minden esetben vették észre őket. Aztán mikor arra ment a ellenséges egység, akkor jött a meglepi.
Én teljesen hülyeségnek tartom a felderítő repülőt, jó, hogy nem megyünk át CoD-ba vagy BF-be.
MIÉRT nem jelenik meg a billesztett kép? Az eredeti post-ban megjelent, de aztán 2 perc múlva mikor frissítek, akkor már nincs benne.
-
Lizandra1
csendes tag
Sziasztok,
Sajnos az angolom hiányos úgy 100%-ban ezért kérek tőletek segítséget.
Itt lehet valami bónuszt szerezni, valaki elmondaná, hogy hogyan?
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/182400-spell-it-out/
A google fordító, hogy is mondjam enyhén suxx.
Köszi mindenkinek
-
vhw
addikt
válasz
Arpee78 #28186 üzenetére
"De szerinted randomban szimmetrikusan jó kezdeni a gyengécske összejátszás miatt, majd átmenni aszimmetrikus támadásba miután kiderül az ellenfél főerejének helyzete."
Ezt mégis elmagyarázom mégegyszer; ha kiderül hol van az ellenség főereje, akkor nem szükségszerű rohangálni mindenkinek, meg oldalt váltani. Egyszerűen akik szembe találják magukat az ellenséggel azok visszavesznek a tempóból és passzívra veszik a figurát, nem nézelődnek ki szikla mögül, nem rohannak előre, szépen hátrálnak közben lövik akik eléjük jönnek. KÖZBEN a másik oldalra ment csapattársak megtolják, mert látják hol izzik a sok piros pötty a térképen, amiből tudniuk kell előttük elenyésző lehet az ellenséges tankok száma.
Valami ilyesmit mutatna be a replay, de az ellenség bamba volt ezt felfogni...A replay... azt mutatja be, hogy a te oldaladon 5 tank elbukik 2-vel szemben? Ez volt az ellenség "lemmingtrain"-je, ugyan számbelileg nem az egész csapatjuk jött erre, de hozzátok képest több mint 2szeres túlerő... (3 db 9es tank + 2 db 8as vs 1 db T9 + 1 db T8, az artytok meg a dombtetőn ült, nem tudott nektek segíteni, ráadásul 2 perc után már halott volt!) Szóval jöhetett volna erre akár 6-7-8 tank is, ha hasonlóan tehetségesek lettek volna mint ezek, akkor ugyanúgy szétlövitek őket.
Tehát mi is történt? A hegy alatt védő szerencsétlen ellen, nem érti, hogy mi a rákért nem tud haladni a másik oldalon 5 tankjuk, mikor előttük jön szinte mindenki.
Ezt a helyzetet így kellett megoldani? Kiállni a hegy sarkára keresztben(!!!) és rátok lövöldözni? Szóval akkor mit is bizonyít ez a videó?
Nem mondom, hogy ha titeket 2 perc alatt lerendeznek biztos nyerni tudnak, de elérhették volna a bázisotokat, onnan meg megint többfelé ágazhat a történet... sikerül-e becapelni, vagy se, volt pár med tankotok akár vissza is érhettek volna, bár 3 capelőnél már igen gyorsan szalad a vonal...
-
psycroptic
őstag
válasz
_seth_ #28189 üzenetére
Toronycsere után a játék automatikusan az "alap" beállításokkal tölti fel a lőszereket. Ott pedig az AP és a HE van, de ezt észre kellett, hogy vegyed, mert megváltozik a darabszámuk is, ha módosítottál az eredeti koncepción. Pl.: 35AP és 5HE, toronycsere után átvált 27AP és 13HE.
Persze ez akkor van, ha a toronycserével változik a bepakolható lőszerek száma. Nem tudom, hogy minden tanknál így van-e.
-
_seth_
veterán
válasz
psycroptic #28188 üzenetére
Jó kérdés, Ap van és a 4000 kredites, HE nincs is betöltve, azóta is adja a 330-370 körüli sebzést, többet sajnos 4000 kreditért sem ad de legalább a legtöbb tankon így biztosan sebez. Toronycsere után volt közvetlenül bár ez nem tudom miben befolyásolja.
-
Enzolord
addikt
Találkoztam egy remek szakasszal, Magyarok, hál, Istennek az ellennél, 4 tankot lőttek ki ketten, abból 3 saját volt..
Win Rate mindkettőnél 47% -
Arpee78
senior tag
gyakran nem értem ... a nagy támadóék miben akad meg? Te magad mondtad miért, de nem is erről lenne szó, lazán kapcsolódik a témához.
Sosem mondtam, hogy mindenfelé támadni kéne randomban. Az egyik oldalon védekezésre kell berendezkedni a másikon igyekezni támadni. De mivel randomról van szó, nincs sok összejátszás, így szerintem, ha nem totál hülyékről van szó, azok járnak jól, akik minden lehetséges ütközőzónába "küldenek" pár tankot.
Akad némi ellentmondás a mondatok között, akkor most hogy?
Tehát CW-n, században és a random közép/végjátékában a lemmingekre hajazó aszimmetrikus taktika a nyerő. De szerinted randomban szimmetrikusan jó kezdeni a gyengécske összejátszás miatt, majd átmenni aszimmetrikus támadásba miután kiderül az ellenfél főerejének helyzete. Mégis miért jobb? Erről kell(et volna) a vita, csak e kétféle kezdeti taktikáról, minden sallang(noob-pro, megállás, alagút, stb) nélkül. Avagy sírva fakadjunk e vagy sem, mikor lemmingesen kezdődik a csata, ebből még lehet nagy bukta és nagy győzelem is. Önmagában(mégegyszer ideírom: ÖNMAGÁBAN) nem jelent automatikusan vesztes csatát, ha nem támadnak mindenfele a népek.
A standard random taktika(nem lemminges) több sebből vérzik összehasonlítva a már kezdésnél aszimmetrikusan (spontán, ugye randomról van szó) helyezkedőkkel szemben. Félpálya körül az ellen főerejével szemben kialakuló védvonal a nagyobb létszám ellenére is gyengébb. A két szárny(pálya két oldala) között jóval nehézkesebb az átcsoportosítás. A bázis/arty vagy védtelen az átszivárgó könnyűtankokkal szemben vagy pazarló kétrétegű védelem kell. A támadóvonal szintén gyengébb és csak késve tud felvonultatni jelentős erőt, azaz a másik oldal védői jobban fel tudnak készülni.
Mint látjuk egy rakás probléma van vele, az egyetlen érved mellette, hogy randomban nincs összejátszás. De van! Nincs olyan szintű, meg nem annyira tudatos mint CW/TC-n, de akkor is van egy kevés. Hülyeségnek tartom teljesen kihagyni számításból.
Lássuk a tábornokok népszerű lemmingtrain kritikáit:
– Megakad a nagy támadóék. Teljesen független a fenti két taktikától, nulla köze van hozzá. Mindegyiknél ugyanúgy megeshet és egyformán probléma.
– Bázis/arty nincs védve. Ismét: Teljesen független a fenti két taktikától, nulla köze van hozzá. Mindegyiknél ugyanúgy megeshet és egyformán probléma.
– Túl közel vannak egymáshoz. Egyikben ~7 a másikban ~9 fős a támadósereg és kb azonos terület áll rendelkezésre. Nem mondanám az aszimmetrikus taktika jellemző hibájának.
– Oszlop alakzatban támadnak. Na ja, egy fokkal jobb amikor csak 7 tank van libasorban 9 helyett... Ez sem köthető egyik taktikához sem.
– Alagút. Nem állítom, hogy Lakevillen ésszerű 10 tankot a mocsárba küldeni, de ugye ott a másik oldal. Szerintem majdnem minden pályán indulhat kedvező irányba lemmingtrain, csak úgy spontán. De elismerem tényleg aggódni kell, amikor rossz felé mennek.Ki vagyok azoktól a "tökös" egyénektől, akik látva a lemmingtraint jól bepingelik a nem támadott/védett oldalt, odarohannak a lista alján lévő kis tankjukkal, az elpukkanásuk előtt pedig felvillantanak pár másodpercre 1-2 top tankot. Teljesen más, mikor egy profi egy gyors tankkal teszi ezt, az el tud menekülni v. megvédi magát. Viszont általános, hogy átlag eff-es egy heavy-vel feleslegesen megöleti magát.
Egy markáns lemmingtrain fölényesen nyer egy random csatát: Link
Asszondod, te a három totál hülye noob basecamper helyében támadásba lendültél volna?
-
_seth_
veterán
válasz
diegho #28181 üzenetére
KPCT, és nekem is csak egy körben csinálta, ellenben 12 találatból még ha vak vagyok is legalább párnak sebeznie kellene pláne kt-t pl oldalról ahelyett, hogy lepattan... bár nem ezen múlt az, hogy nyerjünk de miután fizetek a prémiumért kissé idegesítő.
Egyébként meg nem kell a bunkó szöveg, pláne, hogy egyáltalán nem neked címeztem pusztán leírtam, hogy bossszantó tud lenni. -
Fel
addikt
Nocsak... Az orosz oldalon kiírták, hogy a 8.2 tesztnek ma konyec.
Обновлено. Сервер общего теста будет остановлен 6 декабря в 16:00 (МСК).
Updated. Overall test server will be shut down on December 6 at
16:00 (CET). 18:00 CETAkkor lehet, hogy holnap mi is megkapjuk a 8.2-t.. Általában csak akkor szokták az éppen futó tesztet leállítani, ha már mindhárom régióban kint a patch. Na meglátjuk...
-
_seth_
veterán
Ma is alakít a játék.. legutóbbi körben 13 lövésből 12 talált, és összesen csak 1 sebzett, mindezt a e75 KT-ról megörökölt ágyújával, tiger2, t54, type, t44 és hasónlók ellen, lőttem mindet ott ahol máskor és semmi... 2 körrel ezelőtt pedig type, tiger1, ferdi alját is meglőttem, talált és 58-60-as sebzéseket adott csak, mondanom sem kell, hogy az én tankom persze nem lett sebezhetetlen...
-
Fel
addikt
Ezt hozta a WoT Mikulás: Happy Saint Nicholas Day! Bónusz kód mindenkinek
Until 12th December you will be able to enjoy the following bonus code: HAPPYSTNCKDAY
After inputting the bonus code you will receive all of the following:
1 day of Premium account
5x Extra Combat Rations
5x Case of Coca Cola
5x Chocolate
5x Improved Combat Rations
5x Pudding and Tea
5x Strong coffee -
Cooper911
senior tag
Van igazság abban amit mondasz, de azért olyan sem volt a háboruban, hogy egy 1x1 km-es területen volt két zászló és ha az egyik fél 3 tankja odaállt 3 percig akkor a többiek vesztesként szomoruan elvonultak.
A repülők előli álcázás is igaz, de ezt általában beásva, lombokkal álcázva tudták megtenni, harc közben nem nagyon.
Valóban az én játékmódomban a lassu TD-k hátrányban lennének, de tudnák, ha jön a repcsi mozogni kell mert akkor lát az ellenfél.
Persze lehetne finomitani rajta, hogy pl csak a végén legyen felderités, de szerintem kéne különben valaki a csata vége felé elbújik egy hülye helyre és kész a döntetlen. Az 5-10 perces felderités meg a kempmesterekkel szúrna ki egy kicsit.Persze ezt a "kicsit árkádosabb" módot ellensúlyozhatnák egy historic módal.
-
diegho
nagyúr
Ma is noob voltam, sőt az egész csapat noob volt, mert nem segítettünk az IS-8nak, aki hátba támadott egy VKA-t és a VKA simán kinyírta. Természetesen 46%-os volt az illető és a HE-t lövök, hiszen az többet sebez elvet vallotta, de azért mindenki noob volt, mondjuk simán nyertünk...
-
HeZzZ
senior tag
válasz
Cooper911 #28157 üzenetére
nemrossz, bár kicsit árkádos már. afféle fun mod.
De egy nagy baki van benne, mégpedig hogy értelmét vesztené a CAMO szerepe a játékban.
felesleges lenne az álcaháló, a festés, a legénységi álcázás meg a TD_k nagy camo szerepe.
azokat nem azért találták ki hogy 5 percenként felfedjék őket.ez a játék hajaz a valóságra, próbálja élethűbben visszaadni a fizikát a sok matematikával és a többivel.
ui.: mellesleg a legi egységeket is úgy átverték a háborúkban a föliek mint ahogy nem szégyen.
pl. afrikában a háború idején mind két fél, előszeretettel épített bádogból és egyéb sz*rságokból tank maketteket hogy éflrevezesse a bombázókat. meg a tankokat is úgy lehet álcázni a földön bármilyen terepen, legyen az havas, zöld, sivatagi stb, hogy a levegőből az isten ne vegye észre.
-
Mcray
senior tag
-
KaLeun
senior tag
válasz
jozefgucci1 #28160 üzenetére
Az a statkijelző mod az ami a csaták utáni kis szöveges összesítő után jelenik meg?
-
Szilu
tag
-
jozefgucci1
addikt
válasz
KaLeun #28132 üzenetére
Én felraktam a karácsonyi garázst ,de , olyan hibajelenség nincs. Viszont felraktam egy statkijelző modot és azzal nem megy rendesen így azt töröltem.Tegnap hosszú idő után feltettem ismét az XVM modot , hogy csak a statokat lássam és borzalmas volt látni kikkel játszom.
Tegnap este szakaszban próbálgattuk a batchatillon-t és ez az új fizika nagyon elb@szta ezt a tankot . El hallauf-ról le a dombról kétszer dobtam le a láncot pedig csak kisebb buckákon mentem át. Lassabban céloz érzésem szerint és a fordulás is romlott. Arról nem is beszélve , hogy az aretik mennyire veszélyesek rá . Kétszer egymás után egylövésezett egy T8-as arty mozgás közben. A legroszabb med lett a játékban szerintem .A lorien sem lett egy álom T9 ben . Szerencsére én még T8 ban kihúztam és ott nagyon jó volt 59%-os win-el léptem tovább ,de most ha a csapatomban van akkor elkönyvelem mint első áldozatnak .Jó nyilván sokan nem tudnak vele menni , de a használhatóságán is rontottak rendesen .
-
Cooper911
senior tag
Szerintem úgy lenne korrekt, hogy beleugrik a vizbe, megfullad a legénység, de a tankot lehessen még kilőni és számolja a sebzést is.
Az elkövető meg fizesse az összes modulja után a javitást, plusz ha még szétlőtték a tankját akkor azt is.Kitaláltam egy új játékmódot. A mostani standard battle az át lenne nevezve capture the flagre és az új játékmód lenne a standard battle. Olyan lenne mint a mostani, csak nem lenne zászlófoglalás, az nyerne aki megöli az összes ellenséges tankot. 10 percnél és 5 percnél áthúzna egy-egy repülő a pálya fölött és 5 másodpercre spotolna mindenkit. Majd 2 percel a vége elött megint repcsi, de ezuttal körözne a meccs végéig és folyamatosan spotolna.
Esetleg a 10 percnél jövő bombázhatná is a kezdőkört az afk pléjerek örömére
Szerintem ez a játékmód nem igényelne nagyobb taktikai érzéket és inteligenciát mint a mostani, viszont nem lenne értelme benne lemmingezni, sarokba bújni stb. -
Timyyy
őstag
válasz
virkir #28146 üzenetére
Egy kis offot engedjetek meg, de akkor ez a kis szösszenet rólad szól azthiszem
:
Pár szó a Karácsonyról
Huszonnegyedike, kénefa, ráérmég, nemérrá, majdholnap, elválok, veszekfát, azjólesz, hogynézmárki, jakérem, akkorazt, mennyilesz, ennyitegyfáért, legyenöt, legyenötfél, legyenhat, jóleszazelső.
Megyünknagyihoz, nemakarok, jönjézuska, minimaxkell, nagyimesél, minimaxkell, mosthagydabba, hozdamackót, eléghárom, csókilonka, köszönjszépen, ilonkáéknakis, mér'nemköszöntél, nemb
ajhabüdös, szálljbe, szálljki, ittanagyi, minimaxkell, hozjézuska.Hozdfelafát, holatalp, teraktadel, neménraktam, deteraktad, ottszok'lenni, deottnincs, merteraktadel, utlálomakarácsonyt, elválok, megvanatalp, ugyeteraktadel, eltörtbazdmeg, menjteszkóba, félnégybazdmeg.
Holafűrész, szomszédnál, holaflex, szomszédnál, holaszomszéd, zalában, kurvaanyját, aztlátogatja, picsábafával, kellafa, utlálomakarácsonyt, faragomkéssel, deneazzal, deazéles, kenyérvágó, eszünkzsemlét, hozzáltapaszt, úristen, azmégvárhat, bentvannézdmeg, ferde, ésmost, jobbradől, ésmost, mégmindig, ésmost, derondafa, anyád, anyámathagyjukki, teddleakést.
Holadíszek, fentiszekrény, nincsottsemmi, másikszekrény, égőjó, tavalyvettem, nemégbazdmeg, pótizzó, azsemég, picsábaégővel, kellazégő, kontaktosvagymi, tedleakést, leszgyertya, leégaház, nemkellfűteni, szaloncukor, ötkilóvan, fasznakannyi, gyereknekkell, gömbdísz, szalmadísz, alufóliábandió, csengettyű, nincsencsúcsdísz, húzdráangyalt, fenyőttojik.
Csomagoljál, tökpazarlás, akkorfőzzél, főzökpacalt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, csomagolok, holacellux, papíroknál, holapapír, díszeknél, nincskarácsonyos, nebaszki, vanboldogszülinapot, nebaszki, ráíromjézuska.
Gyertekenni, minimaxkell, gyertekenni, mindjárt, gyertekenni, mindjárt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, nemszeretemahalat, pedigfinom, minimaxkell, nemjönjézuska, szeretemahalat, elsóztad, mosthagydabba.
Teddfellemezt, minimaxkell, szentestenem, kiskarácsony, nagykarácsony, pásztorok, namitkaptál, nemlegó, nesirjál, legókell, fakocka, le-he-góó-kell, apaisezzel, nemeztkértem, nincsnemez, mondtamlegót, kurvadrága, neagyerekelőtt, nehisztizzél, feldőltafa, kurvaélet, égazégő, mondtamkontaktos, deszépnyakkendő, úgysehordod, akkorisszép, jóalánc, nemkellettvolna, pénznemszámít, ésalegó, kapszanyádtól, nesírjprücsök, szeretlek, énistéged.
Holnapanyádéknál, utálomakarácsonyt.
-
scyllarus
veterán
válasz
forras2 #28139 üzenetére
Ki lehet fogni jó akciókat. Én annak idején direkt megvettem az akcióra (féláron voltak) a PzIII-PzIV párost. csak azokkal mentem, és 2M kredit összejött. (úgy, hogy egy napot ki kellett hagynom) Plusz a tankok ára, amiket akció után eladtam féláron - azaz a vásárláskori teljes áron. Tiger - JagdPzIV kijött a nyereségből
-
Jolet
őstag
a mai nap termése:
- lett KV1S
- lett 7 kilövésem egy csatában
:-D
nézzétek el nekem, hogy ilyeneknek tudok örülni, de kezdő vagyok még -
Patrick76496
őstag
Jobban megnézve az oldalát tényleg nagy hasonlít az IS-7-re, még a hátulja is. Az eleje olyan kifejezetten med-es kinézetű.
(#28127) Strauss: Most egyáltalán nem enged be, nem nagyon tudom kipróbálni a tanácsod, mindenesetre kösz!
(#28135) Bingisz: Amit megígérnek, azt tudod, hogy mindig kijavítják.
-
virkir
veterán
válasz
marked one94 #28148 üzenetére
Négy napja igazából áll a projekt mert délelőtt más dolgaim vannak délután meg tankozok.
Jó lesz a halászlé csupasz fallal is csak a zasszony nem tudom mit szól majd hozzávhw
Szombaton esetleg este de a héten eddig voltam minden délután aztán négy után meg senki.
Majd az ünnepek alatt belehúzok. -
virkir
veterán
válasz
nyunyu #28142 üzenetére
A ..szom.
Idei menetrendem:
konyhafestés, falburkolat cserével (amikor a zasszony megpendítette, hogy csempészni is kéne majdnem kést húztam rá)
linóleumok cseréje laminált cuccra
általános takarítás, bútorátrendezés, hogy beférjen az a rühes fa mert kicsi nem jó csak akkora amihez lukat kell vágni a plafonba (volt már rá példa, hogy nem fért be a lakásba le kellett belőle vágni)
meg az átlagos kinekmiafrancotvegyünkajándékot
Mindezt november közepén kitalálva és ez így megy minden karácsonykor.
Mert amióta együtt vagyunk mindig én voltam aki rugalmasabban ráért. -
forras2
őstag
válasz
#21346560 #28141 üzenetére
4 tankom van, így elég ritka, amikor olyan event jön, amelyekben bent van az én egyik tankom is
Átlagban össze szedek napi 50-60k kreditet, ez attól is függ, hogy mennyi időm van játszani.
De mindig, ameddigre össze gyűlik 1 nagyobb mennyiségű kredit, mindig találok valamit, amire elbaszom. Mint pl most a hétvégén, vettem kas javító csomagokat, tűzoltó készülékeket, meg orvosi csomagot.
Hopp, és csak azt veszem észre, hogy 300k kredit eltűnt -
forras2
őstag
Kifejlesztve:
Panther II jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 88500. Elköltött szabad tapasztalat: 0.Tök jó meg minden, de be kell látnom, sosenem lesz 2,4 milla kreditem, hogy megvegyem
-
Bingisz
addikt
8.2-ben javítják a célkereszt rángatózást?
Mert most már olyan szinten rángat, hogy nem lehet rendesen célozni a Pz4 10,5-ös ágyújával. Mire beszűkülne, ránt vagy hármat....
-
KaLeun
senior tag
Ezzel a karácsonyi hangár skinnel előfordult valakinek az, hogy "loading modules" felirattal végtelen ciklusba áll a játék?
-
Atlantis
veterán
Alakul ez a T30, egészen más gép lett ezzel az ágyúval. Elismerem, hülyeségeket beszéltem, mikor pár hete arról elmélkedtem, hogy a kisebb X-es jobb a magasabb DPM miatt.
Lehet az E75-re is ráteszem a nagyobb csúzlit, így félúton az E100 felé...
-
Strauss
senior tag
válasz
Patrick76496 #28091 üzenetére
CSinálj egy logoutot .... működni fog.
-
Dobi 562
addikt
Megelőztek.
(#28123) Stigma.HC: gratula a 10 killhez, szomorú (és egyben sokat elmond a mai játékosállományról) hogy ez egy bukó csata lett...
(#28121) Fel: nekem egy SU-152 player magyarázta meg, hogy TD-vel cappelni az sokkal több xp és kredit mint sebezni. Igaz a csata végi jelentés pont nem ezt mondta, de azzal lezárta a vitát, hogy én így gondolom, de ő meg úgy... Rá is hagytam inkább.
-
Fel
addikt
Innen szedd le, és ezen az oldalon is regisztrálj: [link] Remélhetőleg a gyerek is az európain játszik.
"Az első telepítésnél meg egy rakás *.dll file-t kért, na az gondolom nem EU verzió volt." -- Még ha más régió kliensét telepíted is, akkor sem kér semmi egyéb fájlt. Én futtatnék egy víruskeresőt...
-
FP
csendes tag
-
Fel
addikt
válasz
L-e-f-i-e #28115 üzenetére
Dehogynem, most majd full javítási költséget fizethetnek. Nekem ennyi elég.
Korábban is lehetett artival "öngyilkosságot" elkövetni, nem kellett a 8.0-ig várni. Beállt valamivel szemben és lőtt egyet, akkor a splash elvitte (pár példát láttam csak rá). Most viszont amit sokan művelnek a kevesebb javítási költség miatt enyhén szólva irritáló, és sokszor csak a korlátolt elmére vall... Pl. nemrég volt egy esetem IS-sel, amikor az utolsónak maradt SU-8 inkább a kényelmes halált választotta, ahelyett, hogy még rálőtt volna a ~260 hp-s tankomra... Esélye megvolt, ehelyett inkább beletolatott a vízbeDobi 562: Nemrég kioktattak, hogy a n1 cél a kill!! Aki mondta übermájer BF3-ban, úgyhogy nem volt helye vitának..
patrikgtaivs: Az a 113 inkább hajaz az IS-7-re a hosszú hulljával. A Type 59 szerű torony miatt nézik inkább mednek.
FP: Nem lehet, hogy máshol regisztráltál, mint ahonnan a klienst leszedted? Pl.: worldoftanks.com-on regiztél, ami az észak-amerikai oldal, de eu-s klienst telepítettél.
-
FP
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
Kisfiam már egy ideje W.O.T. rajongó (11éves) és úgy-ahogy játszik (még mindig jobb, mint Battlefiled2).
Engem is csábít, hogy hétvége egy-egy szabad órájában csatlakozzak, de természetesen hálózaton, azaz 2 külön számítógépen egy csapatot alkotva.
OK, „jófej” akarok lenni, regisztráltam, letöltöttem, telepítettem, a gépemre.
Most jön a baj röviden. Nem tudok belépni. Pörög mint a fene a „kapcsolódás” kép, több mint egy órán át csak úgy zúgott a CPU, és semmi.
Ellenben a kisfiam, az én gépemen simán be tud lépni, én a friss regisztrált viszont nem
.
Hol lehet a probléma?
Előre is nagyon köszönöm segítségeteket!
Van esetleg magyar nyelvű support?
Bocs, ha nagyon OFF voltam!
-
Patrick76496
őstag
Valamilyen tankok márpedig akkor is fognak jönni, csak az a kérdés, hogy milyenek.
Az a kínai 10-es heavy inkább med kinézetű, nem tudom lesz ez is olyan gyors-e, mint egy normál med.
Szinte minden T8+ angol heavy-nek kemény a páncélja, pedig úgy emlékeztem, hogy mind papír. És ez még 8.1-ben van, a 8.1CT-n szinte bármelyiket át lehetett lőni, akár még a tornyán keresztül is, most meg még az UFP-jük is pattog. Egyik nap nem bírtam szemből átlőni (2-300m-ről) egy Caernavon-t az Mle. 46-tal DCA 45-össel, folyamatosan pattogott és szedte a 0 dmg-t.
-
Dobi 562
addikt
-
Atlantis
veterán
Megvan a nagyobb ágyú T30-ra...kell ez rá, bár azon nem segít, hogy még mindig igen nehézkesen mozog. Egy E75 ehhez képest rakéta, sima füves placcon úgy mozog, mint másik tank vízben. Ugyanez igaz a T34-re is.
Hehh, kétszer gyújtottam vele Batchatot zsinórban...nem is gondoltam, hogy gyúlékony az a francia rakéta. Eddig nem rémlik, hogy láttam volna égni olyat.
-
A 2 gyökér a platoonban kilőtt, mert úgy gondolták, hogy lopom előlük a killeket. Persze az nem jutott el a csökevényes agyukig, hogy ők alig sebeztek, ellenben velem.
Egyébként az ötödik killt úgy szereztem, hogy lerammolt az ellenség tigere, akinek 50 hp-ja volt. Na ez után lőttek ki.
Victory! Map: El Halluf 2012. december 5. 18:49:05
Vehicle:: M6
Exp: 1 542 (Fine: 72) + Credits: 33 529 (Fine: 11 115; Compensation: 4 162)
Achievements: : Kamikaze, HunterAzért van a bünti, mert egyet még nekem is sikerült belelőnöm az egyikbe.
És az eddigi legtöbb XP-m M6-tal:
Victory! Map: Ruinberg 2012. december 5. 19:06:40
Vehicle:: M6
Exp: 2 142 + Credits: 58 245 (damage: 3567) -
Dobi 562
addikt
M6-al top tankként megint sikerült mennem egy nagyon jó kört, bár nem rajtam múlt hanem a csapattársakon (többet sebeztem mint a maradék 14 csapat(?) társ összesen)...
Visszajátszás van, de semmi extra. Taktika nulla, össze-vissza ment mindenki, már aki nem kempelt a bázisunkon. Én meg mentem arra amerre felvillant a piros petty.
-
Fel
addikt
válasz
Patrick76496 #28105 üzenetére
T1E6, tier 2 amcsi light tank.
8.3-ban jönnek-e a kínaiak? Lehet, de nem írták még biztosra. Kérdés, hogy a WZ-111 5A - 113 cserén kívül változik-e más tank.-----------------------------------------------------------------
Az FV 215b egész combos páncél javítást kap.. Cserébe csökken a RoF. A teszten most megnéztem, már az új értékek szerepelnek. Biztosan a hét eleji kis patchben változott, mert a teszt #2 kiadásakor még bizti nem ilyen volt. Úgy látszik feladták az überbrutál DpM - nuku páncél kombót tier 10-ben (heavy tank). Többek között emiatt (is) cserélhetik le a tier 10 kínai nehéz tankot..
Dr_Syrex: Leo 1? Az még odébb lesz (de valamikor 2013 eleje..). Még lehet az új német közepes tankok előtt jönnek a brit TD-k és artik. Az új német TD-k meg csak még később.
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Patrick76496 #28105 üzenetére
Akkor jön az új Leopard is?
-
Fel
addikt
Az orosz szeróra holnap jön a 8.2. Ebből következik, hogy nem lesz újabb teszt patch, és az, hogy mi legkésőbb jövő héten kapjuk meg.
Guglifordítós 8.2 patch notes: [link]"Fixed low cost of repair of the tank in case of flooding." Muhahahaha
-
virkir
veterán
válasz
KaLeun #28100 üzenetére
Elvileg be tudod kapcsolni alapból a játékban is, hogy aszerint múúúködjön de én raktam fel egyedit mivel akkor hiszek a WG-nek ha ló legel a sírján. Meg amúgy elég nyúlós lett tőle az egész célzás.
A szerveroldali mod soha nem volt csiricsáré csak az a kis piros/kék/bugyirózsaszín pálcikák amit magadnak beállítasz, illetve arty-nál fehér pontok mint az alap kék célkör.Most már várd meg a 0.8.2-őt mert ahhoz újabb kell.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest