- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz
SoulReaver #30853 üzenetére
Én is rohangálok sokszor ide-oda, mondjuk nem a T-150-nel
A foglalást nem ellenzem elvből, sokszor segíthet nyerni. Pl. ha a lemmingvonat átverekszi magát, te meg egyedül feltartod az ellenség főerejét, akkor isten ments, hogy miután kilőnek, a vonat visszainduljon... Ehhez gondolkodni kellene a csapattársaknak, mert ugye az nem segít, hogy kivonja magát a harcból, a többieket bedarálják, ő keresztüllopakodik, nekiáll foglalni egyedül, miközben minket 3+-an foglalnak, utána meg nooboz mindenkit, hogy ő foglal, csak a többiek bénák..
A winrate számomra a következőt jelenti: ha 55% fölött van, és nem 100 csatás, akkor nagyon jó játékos. Ha 45-55% között, akkor még akármi is lehet, 45% alatt biztos, hogy baj van. Nagyon függ egyébként a tankjától is, mert pl. a németek stock állapotban szinte használhatatlanok, prém és free xp nélkül sok csata kell, amíg valódi erővé válnak. És addig még egy jó játékos is bukik sokszor velük. (Nem magamról beszéltem, én béna vagyok, tudom)
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Borderlands 4
- Parfüm topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Gumi és felni topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest