- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
nyunyu #30603 üzenetére
Nagyjából erre számítottam, de reméltem legalább jól tejel, de ezek szerint még ez sem... kár, hogy eladáskor nem aranyat kapni érteDe legalább még egy ingyen garázshely
De így most jó kis dilemmába is kerültem emiatt: mit vegyek a szabad helyre? Terveztem a Grille után Hummelt is venni, de a Grille is tetszik, tartsam meg azt is? A T49-esem még mindig megvan, bár nem annyira jó a statom vele, mint a másik TD-ággal, de nagyon élvezetes vele menni; az M18-at is rég tervezem beszerezni, de nincs szívem a T49-et eladni. Aztán ott a KV1S is, ami régóta érdekel, de már annyi szovjet nehezem van, hogy kicsit egyhangú a garázsom
Vagy újra elővenni a német ágat, s kigyúrni a közepes tankokat, Pz3/4-től kedve a Panther / E50? Vagy angol light-med vonal? Ááá annyi érdekes darab lenne még
Szerk, mert olyan aktívak vagytok
forras2: "Az új fajta rézhüvelyes töltényekkel a sherman átlőtte bárhonnan a tigrist 500 méteren belülről."
Hogy a klasszikust idézzem, "Lófászt. Néhogymá". Max. a (Sherman) Firefly, de az se mindenhol 500 m-en.
Aktív témák
- OLED TV topic
- Borderlands 4
- Vírusirtó topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest