Hirdetés
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
nyunyu
üzenetére

Nagyjából erre számítottam, de reméltem legalább jól tejel, de ezek szerint még ez sem... kár, hogy eladáskor nem aranyat kapni érte
De legalább még egy ingyen garázshely 
De így most jó kis dilemmába is kerültem emiatt: mit vegyek a szabad helyre? Terveztem a Grille után Hummelt is venni, de a Grille is tetszik, tartsam meg azt is? A T49-esem még mindig megvan, bár nem annyira jó a statom vele, mint a másik TD-ággal, de nagyon élvezetes vele menni; az M18-at is rég tervezem beszerezni, de nincs szívem a T49-et eladni. Aztán ott a KV1S is, ami régóta érdekel, de már annyi szovjet nehezem van, hogy kicsit egyhangú a garázsom
Vagy újra elővenni a német ágat, s kigyúrni a közepes tankokat, Pz3/4-től kedve a Panther / E50? Vagy angol light-med vonal? Ááá annyi érdekes darab lenne még 
Szerk, mert olyan aktívak vagytok

forras2: "Az új fajta rézhüvelyes töltényekkel a sherman átlőtte bárhonnan a tigrist 500 méteren belülről."
Hogy a klasszikust idézzem, "Lófászt. Néhogymá". Max. a (Sherman) Firefly, de az se mindenhol 500 m-en.
Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okos Otthon / Smart Home
- Mini-ITX
- Milyen házat vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

De legalább még egy ingyen garázshely