- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Akciókamerák
- Objektívek topikja
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Taragas
aktív tag
Na gyerekek vélemény az új creditért vásárolható lőszerhez. Mentem egyet artyval is(GwtypeE), és be volt kapcsolva a premium is. Azért lettem deficites, mert eltaláltam valakit a csapatból ezért levont 17k pénzt, de amúgy ha nem vonja le, pluszba jövök ki!!!! Persze most valamivel könyebb célozni, mert több az ökör, de ha nem lövöldöz vaktában az ember, akkor nehezn képzelem el, hogy artyval premium fiókkal veszteséges lenne egy kör prem ammoval. Szal kössétek fel a gatyátokat....

Próbálkoztam más tankokkal is, ott viszont a gatyám is ráment. Max prem tankoknál használható ötlet, illetve tarcsiba egy kettő, ha ezen múlik a csata, de amúgy csúnyán deficites a rendszer (JgE100 -50k credit...
)
Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- ASUS VG248 24 165HZ
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)