Hirdetés

Aktív témák

• DEV_NULL

őstag

Másfél év BF Play 4 Free és kb. 50000 HUF elköltése után váltottam, de úgy látom a modell itt is ugyan az, csak a tálalás más. Mindenhol a pénzről szól az egész. Adnak pár jó cuccot, megszokja az ember, aztán nerfelik/elveszik és neked fizetned kell azért amit már egyszer megszereztél jó esetben ingyen. Sajnos a Play 4 Freeben a pénzen vásárolt fegyvereket nerfelték és fizetnem kellett (a fegyver árának többszörösét) azért, hogy felszerlejem attachmentekkel és még most sem oylan jó, mint a nerf előtt volt.. Akkor voltam hülye, hogy nem hagytam ott, pedig akkor még csak nagyjából 15000 HUF-fal voltam benne. :D Gondolom folyamatosan megy itt is a variálás, hogy éppen mely tankok a legjobbak, hisz ha lenne pár jó jármű stabilan, azt már rég megvette volna mindenki és nem lenne aki költene, szóval nem lenne bevétele a készítőknek.. Sajnos ez a helyzet az összes mikrotranzakciós játékkal. Mikor ezt elkezdtem pár napja, megfogadtam, hogy itt maradok "freeloader", kíváncsi vagyok milyen lesz az élet így a csatamezőn.

Aktív témák