Hirdetés
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Scheffer
tag
válasz
diegho #15340 üzenetére
Talán az ellenfél eget-földet megrengető támadására várt, és azért nézelődött, hogy meg is láthassa azt, ha majd jön. Szerintem feltett valami jó kis célkeresztet, ami kitakarja a kép 90%-át, hogy csak egy kicsi és szűk nyíláson keresztül kémlelhesse az ellenfelet, ami realisztikusabbá és élvezetesebbé tette a játékot számára. Az előre-hátra mozgás pedig azzal a magyarázható, hogy felkészült a legrosszabbra; vagyis arra, hogy az arty ki akarja majd lőni. Biztos mondták neki, hogy az arty ellen előre-hátra kell mozogni, hogy nehezebben találják el, és ő csak tette azt, amit tanácsoltak neki. Lehet, hogy a 15. perc végére izzadtan és zihálva állt fel a karosszékéből, de egyúttal megkönnyebbülten könyvelhette el a sikert, miszerint a bázist is megvédte és a csatát is túlélte. Sőt még közelebb került ama hőn áhított vágyához, hogy megszerezze az elérhetetlennek tűnő medált, a heroikus tetteit bizonyító kitüntetést, hogy végre elmondhassa magáról; én vagyok smok113, a Legyőzhetetlen!
Aktív témák
- Windows 11
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mobil flották
- LEGO klub
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest