- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-book olvasók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
.mf
veterán
Nekem ugyan nem a legjobb kredittermelőm.
Az most az S35CA, majd a T49, ezután pedig a KV-1-57, ha már meguntam a papírpáncélt.
Pl. most az előbb "búcsúként" mentem egy közepes-jó kört a Pz4-gyel, 4 kill, 5 másik lesebezve, 5 spotted, 16 találattal 1606 dmg (csak azért ennyi, mert kétszer ellőtték az ágyúmat, utána alig találtam el bármit is). Mindezért kaptam 22558 kreditet, javítás (túléltem) és lőszer 5k fölött volt.
S35CA-val egy átlagos körre megvan ennyi, hasonló közepes-jól sikerült körre 25-30k gyakran összejön. A 300-as átlagsebzésével azért lehet keresni. Wotlogger szerint az átlag-sebzésem vele a Pz4-esnél 70%-kal több.Garázshely eddig még csak akkor járt, ha jött valaminek a helyére másik tank, úgyhogy én arra most nem számítanék. Hacsak nem jön valami helyette, amiről nem hallottam, ezért tettem fel a kérdést. Free xp-vel most jól állok, az se érdekel. A helye viszont jól jönne.
Aktív témák
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest