- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Megjöttek az Endorfy Thock V2 sorozatú klaviatúrái
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Ügyesen tudod gyerekes túlreagálással elterelni a vita lényegéről a figyelmet. Amiket felsorolsz nem állítottam. Azt állítom, hogy a random oszt egy szerepet neked, de azt nem állítottam, hogy a statisztikáid alapján. Low eff, mid eff és high eff játékosok is kerülnek szopóágra, szerintem semmi köze ahhoz, hogy vissza akar húzni, nehogy túl jó legyen a statisztikád.
De ne mond már, hogy olyan bonyolult ez a képlet: 90.000/2=45.000
Az egyik 45k csoport megy szopni a másik 45k tagú csoport meg nyerni.
Nagyon örülök a winrátádnak, nekem is 56% ami az átlagon felül van. Csak éppen a vereségek nagy része nem akkor jön amikor kiegyenlítettek az esélyek, hanem amikor 15, 20 néha 30 körön keresztül vagyok teljesen idiótákkal összezárva.
Próbálj meg ne csak magadból kiindulni. Én is hetente legalább kétszer leírom, mások is sűrűn leírják, hogy szopóágon vannak. Biztosan csak mítosz. Mi találjuk ki. Sőt ingyen prémiumot kapunk a konkurens játékfejlesztőtől, mert mocskolódunk egy kicsit.
De akkor levezethetnéd nekem matematikailag, hogy mekkora az esélye annak, hogy rendszeres váltakozással veszítesz 30 csatát majd nyersz 30 csatát és mindegyiket úgy, hogy az egyik csapat mindig szinte veszteség nélkül lerohanja a másikat. Mert számomra nehezemre esik elhinni, hogy ilyen véletlenek léteznek... amik folyamatosan visszatérnek.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest