Hirdetés
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Rapid triggeres, analóg főgombokat kap a Logitech legfrissebb egere
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- Multifunkciós segédkijelzőt villantott a Lian Li
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Cootermain
tag
Szervusztok!
Ezidáig csak olvasója voltam a topiknak, azonban egy mai csatám kiverte a biztosítékot így úgy gondoltam megosztom veletek hátha valakit talán érdekelne.
Mióta megvan a T29-em igyekszem sidescraperelni ahol lehet, ezidáig meglepő hatékonysággal. Ezen az Ensk replayen azonban az ellenséges T29 az M3-assal is lazán átlövi az oldalam ( majd pattan a front plateről miután lerohannak minket.... ). Minden beérkező lövés a tank oldalán megy át, egy sem a fronton. Platoon társammal teszteltük Tigrissel, 10 lövésből 0 penetrált ( mind a láncot, mind a hull különböző pontjait lőve ). ( Érdemes megfigyelni a ghost shellt amit a Tigrisére lövök közvetlen közelről 11:45-nél. ) Másik visszajátszáson IS-sel 2 penetráló lövést sikerül leadni majd az összes lőszert kilőve ( spotrendszer csodálatos, IS simán eltűnik tőlem pár méterre, érdekes mód a Tigris nem pedig a pozíciónk ugyan az ).
Persze alig 30% esélyünk volt a győzelemre...
Bár az is lehet hogy én vagyok a hülye, és nem szabadna így használnom a tankot, vagy az eddigi 150 csatában szerencsém volt vele.
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Netfone
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- Ingatlanos topic!
- Yettel topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Házimozi haladó szinten
- OpenWRT topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest