Hirdetés
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- A beágyazott rendszerek területére is jön az új EPYC generáció
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
forras2
őstag
Szevasztok
Sikerült szintet lépnem roham módban... Jól értelmezem, hogy most 2 napig nem tudom elveszteni a rangom, ha csatákat vesztek, még akkor sem?
[ Szerkesztve ]
-
Most megint meg lehet venni?
A garázsban ráböktem az ikonjára, és ez fogadott.
-
-
forras2
őstag
Szevasztok
9-es TNH tankon megéri a táras ágyút használni, vagy ne költsek rá kreditet?
10-esre érdemes kihúzni a táras ágyút? -
po1son
addikt
Egyik kedvenc WoT szimfóniám link.
-
kchryss
veterán
Kivételesen egy jó újítása a WG-nek hogy a roham mód heti feladatait később is meg lehet csinálni amíg tart a szakasz.
Már nem játszom olyan gyakran és sokszor volt hogy lemaradtam az első 1-2 hét küldetéséről és utána ezért nem is kezdtem bele mert már nem volt esélyem megszerezni a jutalmat.
Most kb másfél hét alatt nyugiban lenyomtam a 6 heti küldetést. 127 csata elég volt hozzá, berozsdásodva, nem koncentrált játékkal. -
h1mpi
félisten
válasz
gainwardgs #257488 üzenetére
Azért, hogy akinek nem számozott az ezzel foglalkozzon, hogy Őt nem érdekli, de mégis, hisz, ha nem érdekelné nem foglalkozna vele
-
-
Met
nagyúr
válasz
Viktoár #257484 üzenetére
Konkrétan senkit nem érdekel mi a száma.
Maguknak veszik, attól lesz nedves a bugyiTulajdonképpen az első, az utolsó és az érdekes számozások , pl 666, lennének érdekesek. De mint írtad, játék közben senki nem nézi a többiek számozását.
Amúgy a sorszám nélküli olcsóbb volt?
-
Viktoár
addikt
Én is megvettem ezt a csoda dbv-t, de még fel sem szereltem. Megvártam míg le cseng a számozott meg a 3d skines őrület aztán éjjel megvettem a simát. Nem is nagyon értem mitől lenne több az első 50k tank mint a többi. A játékosok 80%-a úgy is meghal 2 lövés után és csak azért nem 1 után mert jó a tank álca értéke.
Szerintem később úgy is megszerezhető lesz rá 3D skin valamilyen úton módon, de a tankkal játszol nem a skinnel. A számozásról meg annyit hogy tegye fel a kezét az akit egy csöppnyit is érdekel ha a csatában egy számozott dbv-t lát. Konkrétan senkit nem érdekel mi a száma.
Meglövöd vele a 4-5k-t és kész a többit le kell szarni. Kompenzáció meg maximum azért járna mert nem lehetett rendesen játszani.
-
manu75
aktív tag
válasz
MoVieFaN #257482 üzenetére
Egyet értek veled igazából ez kellene a minimum, hogy egy 3d skinnel kompenzálják akik időben próbáltak volna a tankhoz jutni. Elméletileg akinek vett le nyersit, vagy csak próbálta de nem sikerült ticketet lehet írni, hátha megkapja majd utólag a tankot esetleg festéssel.
Első csatára vittem a Cobrát még csütörtökön volt hadd lövöldözzem az új szerzeményeket, de egy sem volt bent és mivel sérült a tankom így kredit és javítás híján nem tudtam több csatát menni azzal. Az sp2-vel ez volt a 3. csatám javítani nem kellett, na itt találkoztam az első DBV-vel és nem hergelésképp mutatom a delikvenst, de szerintem nem lennék egyedül azzal a véleménnyel nem mindenkinek szabad X-es tankhoz jutni ebben a játékban.
Egyébként csuda egy prém állománnyal rendelkezik kicsit fura. -
MoVieFaN
aktív tag
válasz
manu75 #257480 üzenetére
Köszi.
Annyira tudtam, hogy ilyen pitiáner kompenzáció lesz. Direkt erre az eventre szerencsejátékoztam valós pénzért free xp-t, amit zároltak tegnap 18:01:10-től folyamatosan 22:00-ig. 14-szer próbáltam megvenni, de csak hibaüzenetek jöttek.
Jól emlékszem, hogy 8-es tankra a 3D skin 3500 aranytól indul, mennyi lehet 10-esre? Min annyi lett volna a 'fair compensation' csomag. -
diegho
nagyúr
Elég nehéz jó kört menni tier10-ben, mert minden tele DBV-vel, de ha nem 2-3 lövést lehet csak leadni, akkor azért látszik, hogy van potenciál a tankban. Jelenleg viszont lehet hanyagolom, mert nem sok értelmét látom ezzel tolni.
-
jr1994
addikt
válasz
jr1994 #257442 üzenetére
Járt még úgy valaki rajtam kivül, hogy tegnap óta lockolva van a DBT-re rakott nyersanyaga, de tank sehol? Ráadásul a rescources returning gomb csak a tervrajzokat hozná vissza, 450000 free xp-nek nyoma veszett, és ha jól emlékszem 11k kötvényemnek is. Aranyat nem szántam rá sokat (5500), az lehet megvan, nem emlékszem mennyi volt tegnap előtt.
Mit csináljak, nyissak ticketet? Szép lassan a sorszám nélküli tank is elfogy.
-
jano_77
nagyúr
mikor vette ki ASLAIN a magyar nyelv támogatását a modpack telepítőjéből? (legutóbb is már feltűnt, azt hittem csak vmi hiba, de most sincs benne
-
po1son
addikt
Múltkor beszéltük klánba, hogy a grille jobb nála.
Hát a végén jó pár értékhez hozzányúltak a dbv-nél és elég brutál td lett belőle.Pontosság javító felszerelés tényleg felesleges rá, mert az ágyú érezhetően jól szűkül és pontos.
A plusz mobilitás ennél a tanknál rengeteg lehetőséget add a játékosnak (meccs elején kulcspozíciót elfoglaljon, meneküljön, gyorsan pozíciót váltson a pályán).Egyik streamer összehasonlította a t10 td tankokkal és abból kiderült, hogy a talajellenállás is rendkívül jó.
Grillenek nincsen meg ez a képessége, magas a végsebessége, de szerintem álló helyzetben sokkal lomhábban gyorsul az első pár másodpercben.A szellőzésre mindig mindenki azt mondja, hogy mai metaban butaság, de erre a tankra szerintem pont kell.
Camo kiemelkedően jó a dbv-nél, ha még erre jön a jó legénység+pótkaja+szellőzés akkor nagyon nehezen spotolják még a light tankok is.Töltésgyorsítás meg értelemszerűen muszáj erre a tankra, mert 2.5 másodperccel gyorsabban tölt egy lilaval a 800 alfa.
-
h1mpi
félisten
válasz
jano_77 #257465 üzenetére
2 napot néztem Daki-t
egyszer sem csücsült hátul. Persze én nem vagyok 10K+ WTR-es játékos, de láttam, hogy ez nem egy bújkálós tank. Sok midnenben hasonló, mint a Grille, de ahhoz képest igazi sunnyogó. Ezzel oda lehet menni belevágni 800-at és el lehet tünni.
po1son: ez jó hír
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz
po1son #257463 üzenetére
most kell medes küldit csinálni, mikor is TD-t kell sebezni
h1mpi:
papírsága miatt nem veszélyes, ha előre mész vele? Bár tudom, hogy több páncélja van mint a Grillének, de azért nincs túl sok.Taragas:
ez mondjuk lehet jó ötlet, van is lila kipufogóm, lehet majd lecserélem. Mindenesetre, ha már így felszereltem, megyek pár kört, hogy legyen összehasonlítási alapom.[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
Ezt is soha nem fogom megérteni, miért nem lehet maximalizálni, hogy ugyanaz a tank csak 4-4 legyen mondjuk oldalanként.
Persze várhatnák 2-3 napot, akkor helyre áll a rend, de unalmas és frusztráló az ilyen állandóan, amikor jön egy új t10-es tank. -
jano_77
nagyúr
válasz
po1son #257459 üzenetére
bizony, én is őket raktam át, hogy ki tudjam próbálni, de tegnap esélytelen volt. majd ma munka után gurulok párat.
Ki, mivel szerelte fel?
Én elsőre Töltésgyorsító+fejlesztett irányzék+álcaháló+álca direktíva - így majdnem 54% lett az álca értéke. Remélem jól is fog majd működni és nehezen veszik majd észre.
-
Nekem éjfélkor sikerült csak megvennem a tankot, korábban állandóan probléma volt, de akkor volt még több, mint 30 ezer példány. De amúgy így is csak a másodikra sikerült, mert amikor először rányomtam a vásárlásra a "nyersanyagok" beállítása után, a vásárlási folyamat közben a játék összeomlott, és kidobott az asztalra. Másodszorra már működött.
-
po1son
addikt
Most nézem pont passzol bele a shptk-tvp legénysége...
-
Stigma.HC
senior tag
Én gép közelében sem voltam mégis lett számozott tankom
-
Joe.36
addikt
Most olvasom mi volt...
Én 18.00 beléptem, rátoltam a free xp és a tervrajz töredékeket, egyből meglett a tank, kiléptem és mentem dolgozni.
Ezek szerint szerncsém volt.... -
El Rey
tag
Próbából beléptem most. EU1. Látszik minden nyersanyag.
-
-
hfrici
aktív tag
Most sikerült nekem is.
[ Szerkesztve ]
-
forras2
őstag
Csatában oldalanként 8-8 DBV van
Aki akar, de nem tud venni, megbosszúltalak Titeket, kilőttem kettőt is -
HellGreg
őstag
Látja valaki, mennyi van még belőle?
-
jr1994
addikt
Az lenne a korrekt, ha visszavennének minden DBV-t emiatt a fiaskó miatt, és mondjuk egy hét múlva újra lehetne próbálkozni, ha gatyába rázták a szervert. Mondom ezt úgy, hogy tőlem levonta a nyersanyagokat (csak a kreditem még mindig nem látszik), tank sehol, de lehet hogy előbb-utóbb megérkezne a sorszámozott tankom. Onslaughtot meghosszabbítani, esport esemény reset és legközelebb folyt.köv. Prémium időre kompenzáció, mint sima frissítéskor.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #257431 üzenetére
Ja bocs azt nem figyeltem hogy a tankot még nem vetted meg.
Ilyen is volt már egyszer korábban. Ha jól emlékszem akkor kibővítették a tankállományt és volt egy újabb vásárlási lehetőség.
Tényleg nagy blama amúgy. Nem az első összeszerelő műhely esemény, illene már kiforrottabbnak lennie. Pénznek meg lennie kéne szerver fejlkesztésre, nemrég kaszáltak a ládákkal egy vagyont. -
Met
nagyúr
Másodszorra meglett.
Elsőre a szokásos hiba, mondom basszák meg akkor túlterhelem a szervert, nem léptem ki semmi, rögtön újra full kötvény és free xp és beadta. -
MoVieFaN
aktív tag
válasz
Looserke #257437 üzenetére
Mondjuk ezt cáfolja az a tény, hogy az 50.000 db számozott kb. 19:42 körül fogyott el.
Ennyit kaptam a wg-től a ticket-re:
Commanders!
We are currently working on resolving existing technical difficulties. Our priority is to restore all gaming services as soon as possible. We will inform you on our further steps, including potential compensations for technical problems tomorrow.
Sincere apologies for the inconvenience caused.Meglesz az 1 prém nap érzem, gálánsak lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz
kchryss #257429 üzenetére
"Majd helyreállnak a nyersanyagok ne aggódj."
Ez biztos vigasztalja azokat akik lemaradtak a számozott DVB-152-ről. Én 18:01:10-kor nyomtam először a vásárlásra, és kaptam az első "Hiba a nyersanyagok elköltése során. Kérjük, próbáld újra." üzenetet. Akkor még legalább 15000+ darab volt. Most 0.Amúgy csak kíváncsiságból beléptem a lányom profiljával, ami már jó rég volt használva, kapott is egy csomó ajándék tankot, de a kredit itt sem jó. Neki más nincs, csak 5M+ kredit, de ő sem tud lőszert venni és nem is szinkronizálódik semmi. Pedig nem lett még a vásárlásra sem nyomva. Ezek után azért technikailag érdekelne, hogy akik meg tudták venni, nekik milyen profil specializációjuk lehet, mert csak elfogyott valahogy 50.000 tétel 2 óra alatt. Nekem 6+ kombinációban legalább 10+ próbálkozással sem sikerült, pedig volt rá kb. két órám.
-
jano_77
nagyúr
válasz
kchryss #257429 üzenetére
értelek, de mire helyreáll, már nem lesz tank, mert azért vmilyen oknál fogva folyamatosan fogy.....ergo ez nem mindenkinél jelentkező hiba, ami még különösebbé teszi a dolgot!?
NO COMMENT:
A WG adott ki egy rövid kis közleményt miszerint dolgoznak a problémán megértik az idegeskedést, de maradjunk kúlturáltak!(Az OLS bajnokság játékosai sem képesek a tankokat megjavítani a szerver hiba miatt)Hatalmas minusz, miközben egy ilyen versenyt közvetítenek élőben.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
az a baj, hogy pillanatra felvillannak a nyersanyagok, csak annyi idő alatt lehetetlenség kiválasztani a szükségeseket, így mire megleszek, már azt írja, hogy Hiba a nyersanyag elköltésekor! Rohadjon meg a tetves WG
jaaa...és mér mindhárom szervert kipróbáltam[ Szerkesztve ]
-
Kis garázscég, nincs elég pénzük még normális szervereket sem csinálni...
-
jano_77
nagyúr
-
jano_77
nagyúr
válasz
nanus #257404 üzenetére
nekem konkrétan majdnem 1 misi free XP-m volt, most azt jelzi, hogy nincs semmi! WTF?!?
Ilyenkor mit érdemes csinálni, írjak a WG-nek, hogy meg akartam venni a tankot, de eltünt minden nyersanyag a garázsomból?!?Ilyet írt most ki ez a szar: Az aranyad, kötvényed, kredited és szabad XP-d nemsokára elérhető lesz! WHAT?!?
[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
Az előbb már azt hittem majdnem meglesz.
Elég sokáig gondolkozott, de megint hibát dobott. -
kchryss
veterán
válasz
Baltazár123 #257375 üzenetére
Az örök prémium nyertes svéd srác ha jól emlékszem nem sokkal a nyeremény után végleg abbahagyta a wot-ozást.
-
MoVieFaN
aktív tag
Akiknek sikerült, azok használtak free xp-t vagy aranyat? Mert úgy látom azon akad ki.
Szerk: Elfogyott, azonnal megjelent minden erőforrás. erre mit mondjak? Gondolom meg is tudnám venni.
[ Szerkesztve ]
-
ch0ler
csendes tag
18 óra után néhány perccel léptem be a játékba, patch is megvolt. Még a nemzeti töredékeket rá tudtam tolni a megvásárlásra, aztán ott vége is lett a történetnek.. Azóta nézegetem tehetetlenül hogy hogyan fogy el a számozott variáns (Engem a skin miatt érdekelt volna csak), miközben elég nyersanyagom lett volna hogy megvegyem. Király!
Valami egészen elképesztő amit művelnek... -
El Rey
tag
Egyébként nézem ahogy fogynak a számozottak. A legnagyobb királyság lenne megcsípni az 50 ezrediket nem az elsőt
Szerintem az sokkal vagányabb lenne.
-
HellGreg
őstag
Armored Patrolon találtam:
Greetings, Tankers! We’re aware that users may be experiencing issues with the in-game economy – resources may be unavailable, and notably you may be unable to purchase the DBV-152.
We are aware, investigating, and working on a fix – in the meantime, your patience is appreciated, and updates will follow if necessary and as we receive info.[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Akkor remélem jut mindenkinek, aki szeretné, ahogy látom a WG szervere se erre a rohamra van felkészítve…
-
Met
nagyúr
Most már nekem sem szinkronizál.
Ha rámegyek az összeszerelésre akkor a nyersanyagoknál az arany és free xp nullán van -
diegho
nagyúr
Játszani sem lehet. Nem szinkronizálja a kreditet, nem lehet tankot javítani és lőszert pótolni...
-
nanus
senior tag
36000 free xp-nek nyoma veszett
Profik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest