- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
őstag
válasz
köpet #259411 üzenetére
A humblebundle-re érdemes ránézni, ott vannak igazán jó akciók. Most pl az összes borderlands a 3-ig, minden egyben 13,65 dodó. Devil may cry kollekció 17.11 dodó. Korábban, májusban volt xcom összes 8,79 EUR, azt behúztam. Érdemes ránézni időnként vagy értesítést kérni.
Basszus befejezném a Larás BP-t, de megint azt adja be negyedik napi küldetésnek, hogy 4 frag. Ez az egyetlen küldetés, amire nincs semmi okosság. Vagy beadja vagy nem adja be. Mindenki bőszen lopja a frag-et, ma negyedik alkalommal adta be a 4 frag küldetést zsinórban. Kétszer sikerült eddig a háromból, most inkább nem is erőlködök vele, elment a kedvem mára, hogy 2/4 a teljesítési ráta.
cherubion08: ha a gothic sorozat tetszett, akkor ryzen 1-3+forsaken gods, brutál olcsón adják időről időre és jó ideig el lehet velük lenni és a grafika is elviselhető szintű a 2020-as években (persze a helyén kezelve, de nem bántotta a szemem).
-
po1son
addikt
válasz
köpet #259293 üzenetére
Köszi mindenkinek, annyira nem nagy szám ez a meccs, inkább "az ellenfél bukta el, mint mi nyertünk meg" kategória.
Mindenesetre itt malinovkan déli oldalon, ha vesztésre áll a csapat, a H8 pozícióban (kis tó mellett fa-bokros rész) többször sikerült már meccset fordítani nekem med, light tankkal. Különösen ajánlott itt játszani, mert dupla bokrot kitűnően lehet itt használni a kidöntött fák segítségével, csapatnak remekül lehet spotolni, ha meg minket derítenek fel lövés után, akkor a tóban lehet menekülni pár másodpercre míg lemegy a spot (csak meg ne fulladjunk!
-
po1son
addikt
válasz
köpet #259283 üzenetére
Részemről mindig outplay, ha oda megy light tank, mert én mindig fentről spotolok és a meccs legelején már agresszívan játszom, így biztos a spot ott.
Egyedül ha ebr van az ellenfélnel és én valami mással játszom, akkor tudnak túl járni az eszemen.Viszont ahogy Elit mondaná, egy jó ebr játékos mindig folyamatos mozgásban van, avval általánosságban nem szabad passive játékra alapozni.
-
-
válasz
köpet #259206 üzenetére
Nem kell nerf. Ha nem a manti ,akkor meg màsik tank lenne a passzív spott kiràlya. Sokat megyek mantival, simán lenyomhat egy màsik tank. Őrült EBR, kamikàze géppuskàsok, sok csatàban oldalanként 4db ligh kering stb. Kevés az a pàlya ahol tényleg a passzív spott az előny a lightnak.
-
-
-
h1mpi
félisten
válasz
köpet #259090 üzenetére
Értelek én is ezért szeretném beállítani. Nekem egy G-SYNC monitorom van és egy viszonylag erősebb konfig, tehát lazán viszi full grafikán 300-400 FPS-el. Én is feleslegesnek tartom, mivel 240Hz-et tud a monitorom. De ha a játékon belül állítok be bármit, ugyanúgy 240 FPS feletti értkeket mutat.
-
Baltazár123
őstag
válasz
köpet #258961 üzenetére
Nem javaslom, hogy nagy reményeid legyenek. Ez nem az a tank. A T57 elég kemény tank és csúnyán büntet, ez meg ugyanaz csak csicsás skinnel.
Most nyírtam ki 2 kukást a stingerrel, az egyik arannyal nem tudta a tornyát beütni a másik meg valami 3-400-t vert bele, utána kitáraztam rá. Valószínű, hogy az rng miatt nem ütötte be a tornyot, de így járt. Mondjuk pont kijött az ütem, mert valamiért nem egyszerre támadtak, pedig szakaszban voltak. Másik csatában nem én voltam, de szintén elhullott egy szempillantás alat a kukás a 2 stinger fókusz tüzében, pár másodperc volt csupán miután felvillant. -
Puculo
aktív tag
-
Baltazár123
őstag
válasz
köpet #256915 üzenetére
Az oroszok miatt kellett megoldaniuk, hogy elavult régi gépeken is elfusson úgy-ahogy, de ez már nem szempont ugye. Egy játékos laposba is már illik 1050-nek megfelelő sebességű diszkrét gpu vagy valami jóféle ryzen apu. Örökre nem lehet a 20-25 éves hardverre optimalizálni. Szerintem még így is jobban skálázható lesz, mint a játékok 99%-a.
Ma gondoltam egy merészet, hogy megnézem, játszható-e a roham mód, mert már talán a nagy többség végzett a marathonnal. Megyek előre, elkezd rángatni a tank tornya, mondom ez mi? Lag nincs, semmi és mégis. Utána meg amikor lenyomtam az előre gombot, akkor megindult a tank előre, de nem reagált semmi irányító gombra, lőni viszont tudtam. Berongyoltam az ellenséges csapat közepébe. Szerencsére mostanában ez gyakori eset, bár nem ilyen furcsa lag miatt, úgyhogy nem gondoltak talán komplett idiótának, csak egy átlagnál kicsit agresszívebb játékosnak
Mentem 2 random csatát rögtön utána, ott nem jelentkezett ez a probléma. Úgyhogy akkor a roham mód felejtős még egy ideig.
-
Papooo
senior tag
válasz
köpet #255552 üzenetére
Amikor bevonultam sorkatonának, a századparancsnok azzal kezdte:
F*szik, ez a világy egyik legveszélyesebb munkaköre!
Nincs itt apuci-anyuci, hogy fogja a kezecskéteket.
Ha valamit elb*szol, abba belehalhatsz, megnyomorodhatsz, ha nem te akkor egy társad.
Ha nagyon elb*szod, akkor lehet hogy sokan.
Ha túléled (mert pont nem leszek melletted hogy megöljelek), akkor a műanyag lakat is rád fog rohadni.Azt a pontot mindenki elfelejti, hogy nagyon sokan ott tanulták meg, hogy mi az igazi felelősség.
-
jano_77
nagyúr
válasz
köpet #255279 üzenetére
Srácok ezeket az ajándékokat hogyan kellene megkapni illetve ha nem dobja fel automatikusan, akkor hol lehet igényelni?
Van egy második acc-om, ami most nem is értem hogy, de eszembe jutott. Beléptem (sokadik próbára, mert nem is emlékszem mikor voltam utoljára és nem emlékeztem a jelszóra) és itt nem fogadott ajándék, pedig 9 éves acc-ról beszélek (2015.01.18-án hoztam létre)
Ez nem automatikus? -
Idős Balogh
csendes tag
válasz
köpet #255041 üzenetére
Tavaly én is ezt csináltam akkor még lehetett, de idén amelyik Batlepass tank bent van a garázsban azt tokenért már nem lehet kiváltani.Ezért vittem most csak két szakaszt át és költöttem az egészet gazdasági tartalékra mert az összes tankot már megszereztem.Ha jövőre nem lesz új tank akkor nem is nagyon fogok játszani.
-
Idős Balogh
csendes tag
válasz
köpet #255001 üzenetére
Ott a gond hogy valószínűnek tartom a 20 éves gépben Idés a HDD és ezt csak szétszedéssel lehet hozzá konfigurálni, és még a jumperekkel is kell játszani hogy látszódjon az összes meghajtó.Egyébként az én gépem se mai darab az alaplapom DQ965GF 4 magos procival 8 giga memória vga HP GT530 2GB 600 wat táp.A wot szinte hasit mással nem játszok 60 éves fejjel.
-
Taragas
aktív tag
-
po1son
addikt
válasz
köpet #254223 üzenetére
Igen, quake 3 volt amit orrvérzésig tudtam tolni gyerekkoromba, de minden nagyobb névvel játszottam.
Igaz netem akkoriban még nem volt, mert az luxusnak számított a 2000es évek elején, de internetkávézóban ment a lan party a haverokkal természetesen.Papooo - belenéztem, de 1 perc után majdnem epilepsziás rohamot kaptam.
-
Szibilla
aktív tag
válasz
köpet #253834 üzenetére
Ez csak akkor igaz, ha nem az ugrik ki "1 percre", akinek joga van indítani a csatát.
A többi tiszta sor, a WG jól kiszúrt a hozzánk hasonló hobbiklánokkal.
Tény, hogy nincs túl nagy merítésem, mert ritkán szakaszoztam, de számomra ez akkor is nehézkes megoldás marad. Nem vagyok jó játékos, korán szoktam kipusztulni, már azt is időveszteségnek érzem, ha arra várok, hogy a társak kijöjjenek.
Szeretem inkább pörgetni a csatákat, nekem nem nagy gond a sokak által utált turbómérkőzések, valószínűleg ezért is kedvelem a Roham módot. Amíg ez van, addig a randomnak a közelébe sem megyek.
-
Plata
félisten
válasz
köpet #253687 üzenetére
Régen volt olyan mod ami a tereptárgyak töréséből fák kidőléséből tudta hol az ellenséges tank és ha jólemlékszem valami szellem tank féleség ment a pályán,de volt olyan mod is ami megmutatta honnan lőnek.
Az volt a vicces amikor idióta játékos olyan replayt töltött fel amin látszott hogy csaló modja van.Vagy ha valami agyhalott úgy streamelt hogy ment a mod.#253690kisharsany
Ha az szórakoztat akkor miért ne?
Ez egy játék,arra van hogy szórakozz. -
Plata
félisten
válasz
köpet #253686 üzenetére
Ugyna már,csaló modok voltak is lesznek is,csalók vannak,magyarok közt is sok,a legnagyobb klánok mint a zwack meg a többi úgy csalnak a vesenyeken hogy ahhoz képest ez a csalás lópikula.Szinte minden pénzdíjas magyar verseny előre le van szervezve hogy hogy csalják el.
Lehet a fizetős csaló modokat a wg alkalmazottak készítik,kis mellékes jól jön.
Amíg a Wg eltűri a csalásokat meg a csaló modokat úgysem tehetsz semmit. -
Puculo
aktív tag
válasz
köpet #253637 üzenetére
Tegnap épp csak belekóstolni volt időm, kört már nem mentem. Megnéztem mert kíváncsi voltam hogyan is fest az új skill rendszer. Van benne azért pár dolog ami tetszetős. Apránként azért tud hozni ott, ahol a régi tulajdonságok már nem. Pl. reload és pontosságot lehet pluszba hozni felderítés és együttműködés alapján ha ezt aktiváljuk, de lehet közelharcban is pár százalék boostot elérni illetve a lövedék sebesség gyorsítás is jól jöhet sokaknak. Az M53 artira beállítottam a -2 % minimum sebzést mindkét töltőnél és már 911-re ment fel az alap alfa sebzés 900-ról. Tudom hogy nem sok százalék, de néha azon a kevésen múlhat. Majd meglátom élesben milyen. De eddig egész jónak tűnik.
-
Geller72
veterán
válasz
köpet #253189 üzenetére
A Grille HE is tud annyit, T100LT-T szinte mindig porig éget, mert kevesen raknak poroltót bele..Mondjuk azt már alaplőszerrel is égettem porig.. És hidd el, hogy a vickerseket is beveri a grille HE. Ha az rng is úgy akarja. Ha meg nem úgy akarja, akkor tök mindegy hogy mivel lősz rá.. Sokszor használom kemény fejű tankokra is, mert nem egyszer ver 400 felett szinte bármibe ha az említett rng is hagyja.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
köpet #252751 üzenetére
Samsung SyncMaster 763MB 17'' CDT volt nekem , 86Hz-et ment 1024*768-ban.
Jó volt de krva nehez.
-
Plata
félisten
válasz
köpet #252661 üzenetére
Megnézem.
Egyenlőre még nem nagyon komáljuk egymást.
Hozzá kell szokni,városi pályán instant b+ wg van.
Fura hogy másképp fordul meg minden.De a második ágyúja már tök furi,messzire lát nagyon és jól lehet vele lőni,de még nem top ágyú,a legénység 2 darab 4 skilles eventes gyökér meg egy 60%-os bumburnyák FV 4000 nem tudommennyi medből. -
Warton
őstag
válasz
köpet #252478 üzenetére
Az ilyennél gondolom az a stratégia, hogy kifejleszted az 54-et, veszel hozzá legénységet, felkönyvezed őket, berakod a libertébe, kigrindolod a creditet a tankhoz, egyúttal fejleszted a legénységet és mire összejön a 6,1M credit van egy bitang erős legénységed is.
Átképezni nem éri meg, régen se nagyon érte meg.
-
Warton
őstag
válasz
köpet #252466 üzenetére
Hát én nem tudom, nekem ez a mostani rendszer szárazabb, melegebb érzésre.
Mikor megveszed a fényes új techtree tankodat mi van most:
1. Ingyen beleveszed a crewt,
2. rátolsz x mennyiségű könyvet, aztán
3. kalapkabát van egy normális tankod, normális legénységgel.Régen:
1. Megveszed creditért a legénységet, utána
2. leforogsz a prémium tier5-6-os tankodban 20-30 csatát mire nagy nehezen felfejleszted 100%-ra a crewt,
3. ja akkor rájössz, hogy a prém tankodban nincs rádióoperátor vagy két loader kell vagy mittomén, de a layout nem stimmel.
4. Valahogy megoldod a hiányzó legénységi tagot és nagy nehezen az egész crew tényleg 100%-os és
5. rátolsz x mennyiségű könyvet és
6. mindezek után van egy normális tankod, normális legénységgel. Igazából mire megvolt a 100%-os crewd addigra már el is felejtetted, hogy milyen új tankot szerettél volna kipróbálni.Nem egyszer fordult elő velem ez.
Senki ne mondja nekem, hogy ez a mostani rendszer rosszabb.
-
jano_77
nagyúr
válasz
köpet #252456 üzenetére
ez elég szomorú, mert én - de biztos vannak így mások is - tök feleslegesnek tartom és van egy jópár ilyen bérelt jármű, amivel biztos nem fogom letudni a 10 kört vagy X napot és így ha esetleg megvenném az adott járgányt, akkor nem tudom. Nem is értem, hogy miért nem tett be a WG ilyen lehetőséget, hogy aki nem akar élni ezzel, az dobhassa ki a fenébe.
-
Plata
félisten
-
Plata
félisten
válasz
köpet #252373 üzenetére
Megnéztem wikin,a T49-nek 910 az átlag sebzése.
Tudom hogy nem lesz belőle semmi,de én örülnék ha újra vissza tennék T49-et T8-ba,na és ha prém lenne az még jobb lenne.
T8 T49 volt a kedvenc ökörködős tankom,iszonyat sokat bohóckodtam vele.
Kicsit hasonlít egy ragadozó madárra,pici,gyors és nagyot tudott ütni.
Nagyon szerettem vele csak úgy marháskodni,de T9 lett és elkúrták.
Nekem hiányzik.
Ragadozó madárban is azt szeretem hogy iszonyú kicsi,papír,de fürge láthatatlan és brutális sebzése van,mivel rengeteget toltam vele,ismerem minden marhaságát és tudom hogyan lehetek vele halhatatlan,amíg más 10-15 másodpercenként lő torpedóval,az enyém másodpercenként többször tüzel. -
Plata
félisten
válasz
köpet #252358 üzenetére
Nekem meg van,de nem kimondottan kedvelem.
Azt sem tudom minek van meg.
Asszem dísznek.
Azt hiszem az mindent elmond hogy a harctéri módosítások közül egy sincs kifejlesztve.
Megvettem,mentem vele pár kört és eltettem hogy jó lesz ez még valamire.Egyébként ma hogy volt szó amcsi heavkyről megnéztem hogy milyen is a statom a T110E5-el,de egyik accon sincs róla infó.
Pedig tudom hogy mentem vele istentelen régen,de nem tudom melyik accountal,viszont úgy emlékeztem kettőn is meg volt,de egyiken sincs benne a statja.Mondjuk szerintem az egész vacak.Az egyik accomon van egy tank amivel mentem legalább száz csatát és azt írja a szolgálati fejlegyzés hogy 1 csatám van vele.Lehet hogy lökött vagyok és csak szivatni fogom magam,de úgy döntöttem hogy talán megveszem az angol kerekes medet.Ha nagyon unatkozom jól jön egy kis szívatás.T8 úgyis ki van már fejlesztve,t9-hez sem kell sok.
-
jano_77
nagyúr
válasz
köpet #252286 üzenetére
Rosszul gondolod!
Prém tankba NEM kell képezni legénységet, mert bele tudod tenni az azonos nemzet, azonos típusú tankjából a legényeket! Csupán személyes véleményem, de szerintem butaság prémium tankba legénységet képezni! Hacsak nem az az egyetlen tank még abból a nemzetből és ágból. -
jano_77
nagyúr
válasz
köpet #252283 üzenetére
"Új ágak meg jönnek rendszeresen."
Az utóbbi években már korántsem jöttek úgy mint korábban, de vajon meddig jönnek még?
KAJZOO-t talán senkinek nem kell bemutatni, egy magyar szuperuniqm srác, aki angolul tolja a stream-eit, EZT a videót készítette!
Aki esetleg nem jó angolból, mint én, annak ITT van Mani magyarázó szövegének kiséretében.
Félre ne értsetek, nem azt akarom mondani, hogy VÉGE a játéknak, de eléggé leáldozóban van sajnos!
Röviden: fejlesztések egyre kevésbé, ellenben loot boxok, pénzszerzési lehetőség WG számára egyre gyakrabban! -
Plata
félisten
válasz
köpet #252135 üzenetére
T-34-3 Módosított konfiguráció,vagy fejlesztett konfiguráció nélkül halott,vagy rommá lövik a moduljait vagy ammo racket kap,vagy gyullad és attól robban.
Sajnos még a 150%-os védelem sem elég neki.#252138po1son
Szerintem most is foglalkoznak még,néha,séfet egyszer azthiszem épp sztrímelés közben bannolták érte. -
jano_77
nagyúr
válasz
köpet #251998 üzenetére
Light-al engem is legtöbbször -2 tierbe dob be.
Ezért is szokott annyira rosszul esni és kiborítani, mikor meglátok egy csatában top tierként egy light-ot, mikor én -2 vagyok lentebb mondjuk egy meddel vagy heavyvel, hogy ezt mégis hogyan?!? Nem mondom, hogy nem volt ilyenben részem, mert volt, de kb 1000 csatára jut 1-2 ilyen maximum. Viszont ellentéteset már elég sokszor láttam.Mondjuk az is igaz - ezt már többször is megfigyeltem magamon - hogy ha top tier-ként kerülök csatába, akkor többnyire szarabb teljesítményt nyújtok, mintha bottom tierként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1 humoros
- Suzuki topik
- Projektor topic
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Windows 11
- Netfone
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 512GB 1 év garancia (akksi hibás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest