Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- RAM topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
po1son
addikt
Orzanel-nel exkluzív twitch drop van mai nap link
-
Papooo
senior tag
Ha valakit nem egngedne be a játék (hibás emailcím vagy jelszó):
Lépjen be a Wargaming oldalára böngészőből.
Ha az "Összakapcsolt fiókok:1" alatt lát Ms fiók problémát, pedig nem is Ms fiókot használ, törölje az MS fiók lehetőséget. -
tboj
tag
válasz
ddt500hu #257993 üzenetére
Így van, nem csak szerinted. Tisztában vagyok vele, hogy nem kellene 527-et lőnie, ha úgy működne, ahogy le van írva, de a gyakorlat mást mutat. Én is kaptam már párszor ilyen lövéseket, amik minimálisan az adott tank elméleti maximuma felettiek voltak (nem, nem repesszel és nem, nem több tanktól egyszerre, ami összeadódhatna). Ezeken magam is eleinte meglepődtem, hogy ezt mégis hogy? Aztán nem találtam rá más magyarázatot, mint hogy a játék valójában egyszerűen az ilyen módon megnövelt és kiírt átlagsebzésre dobhatja rá a +-25%-ot és akkor eddig mindig kijött a matek az ilyen lövésekre is.
Én is szinte minden tankomon használom ezt a skillt, de mellette mindenhol ott van a fegyverkovács is, ami alapból nagyobb mértékben lejjebb húzza a löveg maximális sebzését, így emiatt saját lövéseknél ez nehezebben tűnne fel, és ezért nem is szoktam rá tudatosan odafigyelni. Egyszer jó lenne majd valami gyakorló szobában is letesztelni, hogy tényleg szarul lett-e ez implementálva a gyakorlatban, de még nem volt rá alkalmam (meg hát ki tudja előre, mennyi idő, mire bead a játék legalább egy akkora rollt). Én más magyarázatot nem igazán látok erre, de ha tudsz jobbat, akkor szívesen hallgatom.
-
Nektek nem crashel a játék? Nekem most ott tart, hogy betölt, és pár mp alatt kidob az asztalra.
-
-
Baltazár123
őstag
válasz
ritkaság #257986 üzenetére
szerintem inkább az van, hogy rengeteg az új tank és a cc-k igyekeznek azokat bemutatni. Mert arra van igény, mind a wg részéről, de a játékosok is az új tankokat szeretnék látni akció közben. Megnéztem kíváncsiságból séf-QB-daki-skill : murat-wz1116-vk7201k-murat, szóval dakit kivéve az újabb prém tankokkal tolják, de pl a muratról mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy op.
A köztes időkben minden tankot elővesznek, az így nem egészen pontos, hogy csak op tankokkal tolják, de valóban pl a churchill GC-t nem sokat fogod látni játékban náluk, hacsak nem kifejezetten kikéred azt a tankot.
-
-
El Rey
tag
válasz
ritkaság #257986 üzenetére
Azt látom, hogy xp alapján top 5 ben vagy, de 1db sebző lövésed volt. Az meg egyenértékű a nullával. Sebzés alapján, egyedül a BMX csinált értékelhető mutatványt a csapatodból.
A Cromvell meg egy közepes teljesítményt produkált. Azt aláírom, hogy szemét volt a csapatleosztás mert az ellenfélnél van egy ION. Meg is nyerte a meccset egyedül kb.
T29 el illene minimum egy ezres sebzést kiosztani még egy vesztes csatában is ami gyakorlatilag 3-4 lövést jelent.
Streamerek valóban, általában a jobb T10 es tankokkal játszanak de a taktika amit használnak, alkalmazható a kevésbé jó tankokra is. -
El Rey
tag
válasz
ritkaság #257982 üzenetére
Fel kellene ismerned, hogy te is az oka/okozója vagy annak, hogy ilyen kimenetelűek a csaták. (Tudom, hogy hogy megy ez mert én is ilyen voltam, hogy mindenki balfasz csak én nem.) Csak aztán jött a felismerés, hogy szar játékos vagyok/voltam. Nézz twitchet pl Tankelitet. Vesztes csatákban is sokszor 4-5k sebzést simán kioszt. Nagyon sokat lehet tőle tanulni. Milyen pozicíókat használ, milyen tankokkal, hová megy a pályán. Milyen tankra, milyen felszereléseket használ.
Nekem pl az tűnt fel egy idő után, hogy mindig minden esetben bokor mögül lövöldöz ha vagy legalább egy a környéken. És azt is úgy csinálja, hogy visszatolat a bokor mögé amíg már nem látja az ellenséges tankot (csak a körvonalát) és úgy lövi meg. Így nem spotolódik fel. Szóval a bokor nem csak a könnyű tankoknak meg a nyulaknak hasznos. De ez csak egy példa a sok közül.
Előre is bocsánat az őszinteségért de talán így tudok/tudtam segíteni. -
ritkaság
aktív tag
Nem sírok, ... ja de még is. 2,5 perc alatt 2:10!
Ilyen csapattal:
Ilyen csatákat kapok folyamatosan. Semmit nem tudok csinálni. Sec perc alatt kilőnek.
-
tboj
tag
válasz
ddt500hu #257978 üzenetére
Ahogy írtam én is, félrevezető a leírása, ettől függetlenül a gyakorlatban tényleg úgy működik, hogy az átlagsebzést és átütést emeli meg. Itt van két kép a tanks.gg-ről, ami ezt mutatja is a BZ-166 esetére (elsőn skill nélkül, másodikon a skill használatával):
Megelőznék még egy felesleges kört, miszerint ez nem a hivatalos oldal, hanem egy külsős weboldal (bár a játék forráskódjából olvassa ki az adatokat): ugyanez a helyzet a játékban is. Ha ráteszed a legénységre ezt a skillt, akkor a jobb oldali részletes tulajdonságoknál is az ilyen módon megnövelt átlagsebzésérték fog szerepelni a tankodnál. -
ddt500hu
veterán
válasz
jano_77 #257973 üzenetére
Hát nekem sem a játékban, se az oldalon nem azt írja, hogy növeli a maximális sebzést.
Akkor sem ha a .com-on nézem.
Szóval vagy mindenhol rosszul van fent, vagy valaki nem tud olvasni közülünk.
Amúgy köszi, én is meglepődtem, tegnap életem session-jét mentem este.
5 csata 5400 avg dmg. Lőttem 7300-at, 4 kill, első osztály!
Mondom ok! OP TD. (Idén még nem lőttem 7k felett.)
Két csatával később 6knál járok mikor a 60tp-t robbantom 2200-ról! Azt hittem meg lesz a sebzésrekordom, de sajnos a végén lemaradtam az FV-ről.
De igen, azért a 10k-s győztes csatára Tank Ászt várnék. -
jano_77
nagyúr
Amiatt "sírtál" (panaszkodtál), hogy Neked 10 kill a bónusz küldi és hogy az 5 győztes csata ehhez képest sokkal egyszerűbb és leírtad, hogy mit is kell tenni hozzá.....szerinted!
Ez véleményed szerint akkor mégis mit akar jelenteni - pláne úgy, hogy 2 is ugyan azt értelmeztük belőle?! Ismered azt a hírt, mikor az M3-on 1 őrűlt szemben halad a forgalommal.......EEEEGY?!? az összes!
Szerintem meg a 10 kill az 5 csata alatt 99% hogy meg van biztosan, de a győzelem az koránt sem. De ez az én véleményem és tapasztalatom, Te biztos mást tapasztalsz a játékban. -
jano_77
nagyúr
Ne is haragudj meg, hogy belepofázom a magasröptű eszmecserétekbe, de ezzel a mondattal pontosan azt írtad le, hogy Te leszarod, hogy mi lesz a csata végkimenetele és éppen azt igazolja, hogy azért van 50% WR, mert szerencsés csapatleosztásokat kapsz és kvázi megnyerik Neked a csatákat!
"a győztes csata hamarabb meg lehet ha van sok tankod, előre mész meghalsz, next."
-
forras2
őstag
Mire kihúzom a 9-est egészen megkedvelem ezt a dögöt...
-
ddt500hu
veterán
Afene.
[Replay]
-
-
po1son
addikt
-
forras2
őstag
Elméletileg a lövedék sebzése úgy tevődik össze, hogy az alap sebzés érték +/-25% RNG érték.
BZ166 kumulatív lőszer, 420 alapsebzés. +25% az 525 sebzés, -25% 315 sebzés. Akkor én hogy tudok vele 527-et sebezni? -
phoenix1989
őstag
a taktika tőled hangzott el, mivel gondolom alkalmazod, ha alkalmazod akkor azért amit leírtál vagyis idegesít. a leírtak alapján ez következtethető ki. tudod az 50% az még mindig csak annyi hogy vagy megnyerik neked vagy nem, felette kezdődik az amikor már hatással vagy az eredményre. szóval....
de igazad van elég ennyi. (remélem elég lassan írtam hogy megértsd)
-
Met
nagyúr
válasz
phoenix1989 #257961 üzenetére
Továbbra sem látom hol írtam hogy engem (leírom lassabban is hogy te is megértsd, e n g e m) idegesít ha nem nyerünk.
Az 50%-os győzelmi arányommal biztos mástól szoktam elvárni hogy lehozzák a csatát
De tudod mit, részemről a téma lezárva. Légy szíves ne válaszolj nekem. -
phoenix1989
őstag
"Nem túl hatékony de legalább nem idegesíted magad csata közben hogy ez is bukó lesz."
erre utaltam , de egyébként meg idegsít hogy ez is bukó de te magad ráteszel még egy lapáttal mivel csak berohansz mert nem számít csak legyen győzelem. hmm szóval másoktól várod el a győzelmet de neked ne kelljen hozzátenni.
-
Met
nagyúr
válasz
phoenix1989 #257954 üzenetére
Sose picsogtam hogy nem enged nyerni a WG.
Összekeversz valakivel... -
po1son
addikt
válasz
phoenix1989 #257958 üzenetére
Nah ha lesz időm felrakok egy olyan videót, hogy eldobod a billentyűzetet.
(Tegnap ház mögül lőttek ki)
-
po1son
addikt
válasz
phoenix1989 #257954 üzenetére
Engem meg nem enged gunmarkolni...
-
forras2
őstag
Én nem tudom, mi van ma... 20-ból 17 csatát megnyertem...
Régen volt már ilyen kegyes velem a WG a nélkül, hogy valakit lesz..tam volna -
Met
nagyúr
A WG-nek a gyilkolásra áll fel?
A mostani BP küldijei 90% az ölés, ha az első háromban van azt még át tudom pörgetni, a negyediket nem.
Három napja 10 kill a negyedik küldetés. Úgy, hogy az első háromban is sokszor az van. -
Macka
veterán
Sziasztok!
Valamiért nem tudom letölteni a játékot..
Nálatok nincs ilyen probléma? -
Taragas
aktív tag
Jòl értelmezem srácok, hogy nem volt pofája végre a wgnek, és Bias nulla skillel fogja a GuP csajokat adni?
-
Puculo
aktív tag
Hétvégére esőt jósolt az előrejelzés... akkor megázunk.
Deus Vult!
-
Szibilla
aktív tag
válasz
forras2 #257933 üzenetére
Nem nagyon hiszem.
Én kb. a 20-asig talán eljutok, utána megveszem aranyból, annyit talán megér...nagyon nem győzött meg a tank, de nem is tűnik szörnyűnek (leszámítva, hogy bűnronda szegény
). Mostanában úgyis szeretek papír tankokkal menni, de ott legalább a jó ágyút elvárnám.
-
tboj
tag
válasz
forras2 #257933 üzenetére
Okosan csinálva is 15-20 csata naponta, attól függően mennyire vagy jó és átlagosan mennyi pontot szerzel csatánként.
Tételesen lebontva egyébként a küldetésekből szerezhető extra pontok így néznek ki:
- 11 napra a napi küldetéseket teljesítve 11x70 = 770 pont szerezhető
- 45 napi küldetés teljesítése után jár 50 extra pont, ami általában kétszer is bele szokott férni a 11 napba, ha éppen jól jön ki, szóval ebből jöhet még 2x50 = 100 pontA 40 szint összesen 2000 pontot jelent, amiből így 770+100 = 870 összeszedhető a napi küldetésekből. A maradék 1130 pontot viszont játékkal kell összegyűjteni. Ezt érdemes minél kisebb szintű tankokkal csinálni, hiszen ha eléred a tankra vonatkozó pontlimitet, akkor egyszeri bónuszpontokat kapsz. Tier 4-ben mindössze 70 pontot kell gyűjteni egy tankra, hogy kapj 15 bónuszpontot, ez a legkedvezőbb. Tehát ha kimaxolsz egy tier 4-es tankot, azzal 85 pontot szerezhetsz. Ha csak tier 4-es tankokkal szeretnéd teljesíteni a maratont, akkor így 1130/85 = 13,3 darab tier 4-es tankra lesz szükséged, szóval 13 darabra össze kell gyűjtened a 70 pontot csatákkal és még marad 0,3*70 = 20 pont, amit pedig nincs jelentősége, hogy mivel gyűjtesz össze. A csatákban 3-5-7 pont szerezhető, attól függően, hogy győzelem/vereség és hogy te a top 3-ban vagy top 10-ben végzel a csapatodban, esetleg top 10-en kívül, akkor viszont nulla. A saját példámból kiindulva én hosszútávra nézve általában hozom az 5 pontos átlagot csatánként, ami azt jelenti, hogy a 13 tier 4-es tankra a 70 pontokat, ami 13*70 = 910 pontot jelent + még a fennmaradó 20 pontot, én az 5 pont/csatás átlagommal (910+20)/5=186 csata alatt tudom teljesíteni. Ezt a mennyiséget leosztva 11 nappal, napi 16,9, vagyis 17 csata adódik, tehát nekem pl. átlagosan 17 csatára van szükségem naponta, hogy teljesíteni tudjam.
Nyilván ha ennél több pontot tudsz hozni átlagban csatánként (ami azért nehéz), akkor néhány csatával kevesebb is elég naponta, ha pedig kevesebbet, akkor pedig néhány csatával több kell naponta. Egyetlen dologgal lehet még ezen gyorsítani, de az előre tervezést igényel és a maraton közben már nem lehet alkalmazni: még a maraton előtti időkben elkezded összegyűjteni a pontokat az egyes tankok ponthatárának közelébe, pl. 60-65 pontig elmész egy tier 4-es tankkal és utána nem mész vele többet, majd a maraton kezdetekor mész vele 1-2 csatát és, azonnal kapod érte a 15 bónusz pontot. Ha ezt sok tankra meg tudod csinálni még a maraton kezdete előtt, akkor így "előre dolgozva" sok időt és csatát meg lehet spórolni a maraton ideje alatt.
-
forras2
őstag
Szevasztok
Véleményetek szerint 9,5 nap alatt végig lehet csinálni az új battlepass részt, ha nincs időm egész nap a gép előtt ülni?
-
wwenigma
Jómunkásember
-
ritkaság
aktív tag
válasz
Sasa 111 #257926 üzenetére
Szerintem akkor írj újat. Írd le a történteket és az általad vásárolt utolsó tétel összes adatát. Ezzel igazolod, hogy tied a fiók. A Paypal fiókodban megvan minden adat. Írd le azokat a vásárlásokat is amelyeket nem te csináltál. Azt vonják vissza az accodról. Azért kell írnod a Paypalnak is.
-
Sasa 111
tag
válasz
ollie #257925 üzenetére
Sajnos nincs kimondottan ilyen kategória.
Ilyenek vannak:
Nem tudok bejelentkezni/Feltört, vagy elveszett. Fiókom keresése/
Ide írtam, mert ez volt a legközelebbi téma. Szerintem, de lehet, hogy van jobb, de én nem találtam.
Még visszajelzést sem kaptam, hogy vették-e az adást, semmilyen formában. -
Sasa 111
tag
-
po1son
addikt
válasz
Sasa 111 #257914 üzenetére
Nem lehet hogy csak automata üzenetet kaptál még csak emailben? 5 perc az nagyon gyors válasz lenne, ha most írtál nekik este, arra már csak holnap fognak válaszolni jó eséllyel. Amúgy általánosságban pozitív és gyors szokott lenni a support ez ügyben, tehát ne görcsölj most ezen este, pihenj nyugodtan, minden vissza lesz állítva!
Régi számlák a shopban lévő tranzakcióról ha megvannak még emailben az nagyon jó lenne, érdemes elküldeni nekik azt is.
Nekem még nem volt ilyen, de magyar wotos fb csoportokban mindennapos téma, mert rengeteg az account feltörés. Mint írták előttem is f2a mindenképpen legyen a fiókon a jövőben! -
Sasa 111
tag
válasz
gainwardgs #257915 üzenetére
Sajnos jelszót sem tudok változtatni, mert a megadott telefonszám a céges telefonom vont, amit 2 éve leadtam. Ennek a menetéhez is írtam egy tickettet, az legalább él, de még nincs válasz.
De az accountom visszaállítását egy korábbi időpontra, meg lehet oldani? -
slett27
addikt
válasz
gainwardgs #257913 üzenetére
Fel tudod esetleg tölteni megashare-re vagy google drive-ra ?
Nem értem miért szedte le a Wargaming.
-
Sasa 111
tag
Sziasztok!
Segítségért esedezem!
Feltörték az accountomat, játszottak vele, elköltötték a szabad xp-met (kb.1 300 000), fejlesztettek, elkölttöték a kötvényeimet, (kb. 30 000) egyszóval garázdálkodtak, a PayPal számlámmal is fizettek kb, 110 eurót, de én is be tudok lépni, most is bent vagyok.
Írtam a WG ügyfélszolgálatnak, de lehet, hogy nem a megfelelő osztálynak címeztem a dolgot, mert 5 perc múlva lezárták a jegyemet, hogy köszönik a javaslatot stb,.
Pedig a fiók problémákhoz írtam és nem javasolni akartam valamit.
Kérdésem, hogy hova, melyik témakörbe kel bejelenteni a fenti problémát?
Járt már így valaki?
Köszi előre is a segítséget! -
h1mpi
félisten
válasz
po1son #257903 üzenetére
Én leszűrtem kb. annyit költhettem én is a 8 év alatt kb. Ha azt nézem, hogy havi szinten lebontva ez mennyi, nem sok. Viszont más játékra nem költöttem csak pár ezer forintot, amikor megvettem a régi kedvenc játékokat Steamen. (HOMM, Theme Hospital meg ilyeneket 1-2 EUR-ért). Na a gyerek az megint más, ott repkednek az AAA címek
Amúgy meg most Porsche-ra gyűjtök, égő lett a TeslaMet: mondjuk tényleg fura, hogy ott van az irodájuk, ahol a nyaralóm: 105 Agion Omologiton Avenue, 1080 Nicosia, Republic of Cyprus
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG Ultragear 45GR950QE-B OLED A Győzelemhez! 45 Ívelt Qhd OLED Gaming
- Thinkpad L14 Gen2 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- LG 45GS95Qx-B 45" Ívelt OLED MLA Wqhd 240HZ 0.03 MS Gaming Monitor !
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest