- OLED monitor topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Publikus prezentációban árulkodott az érkező fejlesztésekről az Intel
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Monitor hiba topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacibacsi
addikt
válasz
BÁ Nutrition #184097 üzenetére
"nem egy nagy eresztes a tank"
Önmagában valóban nem (bár top tierben lehet vele érdekes csatákat menni), de a ritkasága miatt akkor is megvettem volna... Azért csak volna, mert reggel hatkor én már a buszon ültem...
Jó dolog ez a feketepiac, de az új kínálatot mindig csak estére (munkaidő utánra) kellene időzíteniük, mert a munkába igyekvők a reggeli kínálatról mindig le fognak maradni...
-
h1mpi
félisten
válasz
BÁ Nutrition #184097 üzenetére
Igen, de már a kreditnek sok értelme nincs. Olyan gyorsan lehet farmolni, hogy azt veszel meg amit akarsz.
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #184087 üzenetére
Én szépen lemaradok minden fekete piaci bohóckodásról, így legalább még csak a kísértés sincs meg, hogy jajj de jó lenne ha...
Egyre inkább eljutok odáig, ahol végleg szögre akasztom az egeret és a WOT-ot. Nagyon sajnálom, mert jó játék lehetne, ha nem lenne ennyire machinált az egész és mondjuk nem hozzám pakolná állandó jelleggel a nyomorék debil játékosokat, akikkel nem lehet nyerni, ha szét szakadsz akkor sem. Tegnapi napom úgy indult, hogy 4/4 bukó, miközben 5400 volt a WN8!Mondjuk mivel épp volt időm és lehetőségem játszani, folytattam és a végére azért sikerült feltornászni 52%-ra a WR, de a WN8 sajnos vissza esett 2700 körülire.
Botrányos csapatok voltak tegnap is. Így teljesen elmegy a kedvem a játéktól.
Itt van ez a maraton is: azt sem néztem még meg, hogy egyáltalán meddig jutottam el benne, mert NEM érdekel! Ami biztos, hogy az egy lejátszott csata utáni dolgokat megkaptam, de hogy a következő szintekkel hol tartok, fogalmam nincs.Most még a héten jó lenne 47K sebzést összelőni a Cent AX-el hogy meg legyen a 200K, de nem biztos, hogy sikerülni fog.
Azt lehet már tudni, hogy mi lesz a következő TOTT-ban? -
Viktoár
addikt
Én sokalltam érte a 6.5 milkát, meg szerintem egy teljesen átlagos tank. Semmi egyedi nincs benne, talán csak az hogy ritkán találkozok vele. Inkább gyűjtői ajánlat volt ami engem nem hoz lázba.
Próbálok olyanra lecsapni amivel biztosan játszani is fogok mert porfogó az van elég a garázsban. Gondolom mindenkinél van.
A CAX-hoz viszonyítva egy túlárazott vacak.
ollie És most milyen drága lenne a dinnye.
Amúgy most is ott vannak csak a tankban ülnek.
-
Mér értem miért pattan le a 150-es löveg a tejfölös dobozokról. [Dinnyéről lepattan az isu-152]
-
sanya53
aktív tag
Jött válasz a és azt írták, hogy tudnak a problémáról és dolgoznak rajta, legyünk türelmesek.
A lényeg, hogy tudják. -
kchryss
veterán
válasz
h1mpi #184078 üzenetére
Nagyon remélem, hogy a pz v/iv is kreditért lesz.
Emlékeim szerint amúgy nem rossz ez a hydro, annyira nem ritka mint a másik tank, ezzel már találkoztam párszor még az ősidőkben.
A wg árazását és darab belövését mondjuk nem értem. Az alpesi tigrist 5e aranyért kellett volna adni vagy sok kreditért, ebből meg nyugodtan kirakhattak volna 10-15 ezer darabot, mert az mm-re nem lenne káros hatással.(#184081) @h1mpi:
Az szerintem 10e arany lesz és az tényleg megborítja az mm-et is. -
jr1994
addikt
Á, ezzel úgysem játszanék. Egy Schmalturm érdekelne, ez nem igazán.
-
h1mpi
félisten
Hydro 6 500 000 kredit
-
kchryss
veterán
válasz
kchryss #184070 üzenetére
Kicsit bogarásztam a rangsorolt listánál az utolsók statisztikáját. 429-en mentek végig eddig a 4 divízión. A végén lévőknek kb 1900-2000 átlag sebzése volt, többnyire 50% körüli győzelmi arány és majdnem mindnek 400-450 csata kellett, hogy végigmenjen.
Ahogy nézem van aki valószínűleg fizetett érte: [link]Van köztük sok 50-55% globális wr közötti játékos (wn8-nak nem néztem utána, de feltehetően 1500-2000 között vannak), szóval ha nekik sikerült akkor innen a fórumról is meg tudnátok csinálni sokan, csak bele kéne ölni azt a 400-450 csatát. Csak hát a jutalmat pontosan nem ismerve valószínűleg nem éri meg ennyit beleölni. Bár attól függ kinek mennyi ideje van.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ooloo #184067 üzenetére
Csak azt a rohadt 1000 bondot akartam az elso div végén. Megint felhuztam 11ig de mostanra ismet a dupla 10es vedelemnel vagyok.
Komolyan csak ugy tudnek elore lepni ha minden egyes csatát epikkel hoznám.
Komolyan csak igy lehet haladni vagy ez a lényege, nem szamit az a 14 masik ember a csapatban hogy nyerjunk neha? Es nem szamit hogy melyik oldalon milyen szinuek az emberek, ez az erdekes....
-
ooloo
őstag
válasz
IMIIKE1998 #184065 üzenetére
Sajnálhatod .... piszok jó DPM . És ingyen van ( kredit ) . Legalább is a kredit része , mert azt ledolgozza .
wwenigma : Komolyan ... engedd el . Mi olyan csábító ebben az idegölő játékmódban ? Az a pár tetves arany ? Ott egye meg a fene .
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ooloo #184064 üzenetére
Idiota retad nyomorek mod amiben sokkal jobban kijon hogy kinek mit AKAR adni az MM.
Meg persze a sok retard aki szétkempeli az agyát amig le nem loveti magat az űűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűberbiztos poziciojaban, aztan lerohanja az ellen...
11es rangról a 10es elso rangvédelméig sikerult lelovetni magam ezek miatt.
-
IMIIKE1998
őstag
Na erről is lemaradtam. :/
Mindegy, mostantól csak az estiket nézem meg, úgy néz ki, akkor vannak a jó üzletek. -
kchryss
veterán
Janóval vajon mi lehet? Fura hogy már napok óta nem írt ide pedig a fekete piaccal kapcsolatban biztos lenne velős véleménye. Remélem jól van és csak pihenteti a wot-ot.
-
Stigma.HC
senior tag
Mi van, ha nem bug, hanem átverés, hiszen fekete piac...
-
bb68
tag
Üdv.Sikerült megvennem ezt a gépet,nekem azonnal megjelent a garázsban.
Igaz még 5000 db volt a boltban. -
lacibacsi
addikt
Oké, akkor megnyugodtam... Megyek gyepet locsolgatni...
-
lacibacsi
addikt
Nálam fél óra után még semmi. Nyugtassatok meg, hogy van még aki nem kapta meg a tankot!
-
Viktoár
addikt
válasz
Darkness1 #184039 üzenetére
Hát majd meglátjuk.
Viszont nem szabad átesni a ló túlsó oldalára mert sok tank elveszteheti az "értékét".
Mondjuk ez a CAX is unfair dolog azokkal szemben akik megküzdöttek érte és végigszopták a maratont hogy meglegyen vagy hogy olcsóbban megtudják venni. Most meg játékpénzért odaadják.
-
válasz
AlexHerceg #184031 üzenetére
Ha nem jön meg, supportnak írjatok.
Múltkor volt ugyanilyen gondom, másnapra meg is oldották. -
Jadro
veterán
válasz
AlexHerceg #184034 üzenetére
Már volt szerverváltás és game restart is, de az enyém még valahol úton lehet.
Mindegy, várok.
-
sanya53
aktív tag
válasz
AlexHerceg #184031 üzenetére
Én is csatlakozom, nekem sem jött meg a cérna.
-
Viktoár
addikt
Szerintetek lesz e25?
Lesz máskor is feketepiac vagy csak egy egyszeri (teszt) alkalom?
-
Jadro
veterán
Szerverváltás után már nekem is eltűnt a tank ára. Reméljük postafordultával küldik is.
-
h1mpi
félisten
válasz
adamgreen #184030 üzenetére
meg fog jönni a tank is és ki tudja, hogy hányat adtak el belőle, lehet a sokszorosát.
(#184029) kchryss: Akkor viszont más nem nagyon érdekel... gondolom azért keverték meg, mert kiszivárogtak a dátumok és az nagyon kellemetlen lett volna nekik, ha mindenki tudja melyik mikor van, mert nincs a hype miatta...
-
adamgreen
senior tag
ahogy nézem elég nagy a kaka sok ember nemkapta meg a tankot de levonta a lét.
lesz itt anyázás -
kchryss
veterán
Na a cérna AX is rajta van a listán amit írtam szóval úgy tűnik nem kamu a lista csak a dátumok nem stimmelnek.
-
popey37
addikt
azért van ott logika:
alpine tiger 10k gold, CAX 9 milla kredit. mindkettő prémtank, hol ebben a ráció? -
Viktoár
addikt
Remélem mindenki megkapja akir próbálta megvenni, 9 millát megér. Remélem ha lesz Löwe vagy Chrysler azzal sem szálnak el.
Vagy éppen azért volt elfogadható ára mert a tigrisbukfenc miatt észbe kaptak hogy nem kell elszállni mert nincs bevétel.
-
lacibacsi
addikt
Vicces. Kb 10 másodperccel a megjelenés után kattintottam, meg is kaptam az üzenetet, hogy "köszönjük a vásárlást", de sem a kreditet nem vonta le, se a garázsba nem került be... Szervert váltottam, ekkor már a csökkentett kreditet látom, de a tankot nem. Ez nooormális?
Jah, amíg írtam, látom mások is ebben a cipóben járnak...
EU1 ki is dobott.
-
Darkness1
aktív tag
Ez gyors volt, 2 perc 33 sec.
-
Nem rossz a CAX, simán megér arany helyett 9 milliót.
-
Caernarvon AX, 9M. 15K voot, jelenleg 5k-nál tart
-
Mennyiért adják a Carnarvon AX-et? Nekem már megvan.
-
Fülest kaptam Serbtől. A változatosság kedvéért 6:05-kor kezdődik, és aki már 6:00-kor online a játékban, az nem lát semmit belőle. Mindezt azért, hogy legyen esélye a későn észbekapóknak.
-
Darkness1
aktív tag
BTW, ma nekem elég jó napom volt. Mentem ma pl. az M46-al, booster + a tegnapi szórzós küldi + prémium acc eredményeképp 45K xp-t szedtem össze 10 kör alatt. Elég durva.
-
Viktoár
addikt
Én meg valami olyat szeretnék látni aminek haszna is van. Mondjuk egy löwe kreditért jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- OLED monitor topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen légkondit a lakásba?
- World of Tanks - MMO
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest