-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
-
Szibilla
aktív tag
válasz
forras2 #257933 üzenetére
Nem nagyon hiszem.
Én kb. a 20-asig talán eljutok, utána megveszem aranyból, annyit talán megér...nagyon nem győzött meg a tank, de nem is tűnik szörnyűnek (leszámítva, hogy bűnronda szegény
). Mostanában úgyis szeretek papír tankokkal menni, de ott legalább a jó ágyút elvárnám.
-
tboj
tag
válasz
forras2 #257933 üzenetére
Okosan csinálva is 15-20 csata naponta, attól függően mennyire vagy jó és átlagosan mennyi pontot szerzel csatánként.
Tételesen lebontva egyébként a küldetésekből szerezhető extra pontok így néznek ki:
- 11 napra a napi küldetéseket teljesítve 11x70 = 770 pont szerezhető
- 45 napi küldetés teljesítése után jár 50 extra pont, ami általában kétszer is bele szokott férni a 11 napba, ha éppen jól jön ki, szóval ebből jöhet még 2x50 = 100 pontA 40 szint összesen 2000 pontot jelent, amiből így 770+100 = 870 összeszedhető a napi küldetésekből. A maradék 1130 pontot viszont játékkal kell összegyűjteni. Ezt érdemes minél kisebb szintű tankokkal csinálni, hiszen ha eléred a tankra vonatkozó pontlimitet, akkor egyszeri bónuszpontokat kapsz. Tier 4-ben mindössze 70 pontot kell gyűjteni egy tankra, hogy kapj 15 bónuszpontot, ez a legkedvezőbb. Tehát ha kimaxolsz egy tier 4-es tankot, azzal 85 pontot szerezhetsz. Ha csak tier 4-es tankokkal szeretnéd teljesíteni a maratont, akkor így 1130/85 = 13,3 darab tier 4-es tankra lesz szükséged, szóval 13 darabra össze kell gyűjtened a 70 pontot csatákkal és még marad 0,3*70 = 20 pont, amit pedig nincs jelentősége, hogy mivel gyűjtesz össze. A csatákban 3-5-7 pont szerezhető, attól függően, hogy győzelem/vereség és hogy te a top 3-ban vagy top 10-ben végzel a csapatodban, esetleg top 10-en kívül, akkor viszont nulla. A saját példámból kiindulva én hosszútávra nézve általában hozom az 5 pontos átlagot csatánként, ami azt jelenti, hogy a 13 tier 4-es tankra a 70 pontokat, ami 13*70 = 910 pontot jelent + még a fennmaradó 20 pontot, én az 5 pont/csatás átlagommal (910+20)/5=186 csata alatt tudom teljesíteni. Ezt a mennyiséget leosztva 11 nappal, napi 16,9, vagyis 17 csata adódik, tehát nekem pl. átlagosan 17 csatára van szükségem naponta, hogy teljesíteni tudjam.
Nyilván ha ennél több pontot tudsz hozni átlagban csatánként (ami azért nehéz), akkor néhány csatával kevesebb is elég naponta, ha pedig kevesebbet, akkor pedig néhány csatával több kell naponta. Egyetlen dologgal lehet még ezen gyorsítani, de az előre tervezést igényel és a maraton közben már nem lehet alkalmazni: még a maraton előtti időkben elkezded összegyűjteni a pontokat az egyes tankok ponthatárának közelébe, pl. 60-65 pontig elmész egy tier 4-es tankkal és utána nem mész vele többet, majd a maraton kezdetekor mész vele 1-2 csatát és, azonnal kapod érte a 15 bónusz pontot. Ha ezt sok tankra meg tudod csinálni még a maraton kezdete előtt, akkor így "előre dolgozva" sok időt és csatát meg lehet spórolni a maraton ideje alatt.
-
po1son
addikt
válasz
forras2 #257860 üzenetére
Szia, igen érdemes megvenni, mert az E3 ágon a T95nel ugyanez a gun van "155 mm AT Gun T7".
Másrészt mindkettő tank jónak számít a saját tierjeben, érdemes megtartani őket, sőt a t95 már inkább op-nak a páncélja miatt, sok küldetést megtudsz vele csinálni könnyen és magas a fun faktora is.
-
po1son
addikt
válasz
forras2 #257753 üzenetére
Máskor nyugodtan rakj fel ide egy replay-t, akkor többet tudunk segíteni link.
Amúgy jó helyen jársz spot szempontjából a pályán screenshot alapján, jól csináltad ezt a részét.
Derron - Anno testvérem fiókján sokat játszottam a lowe-vel, de már akkor sem tetszett. Emlékeim szerint folyamatosan sárga motort kaptam, így a maximális csúcs sebesség még alacsonyabb volt.
Mostani metaban már évek óta fontos a jó mozgékonyság, ami ennél a tanknal szerintem sehogy sincs meg. -
Papooo
senior tag
válasz
forras2 #257753 üzenetére
A spot néha vicces tud lenni.
Pár napja a hatos svéd td-vel 5k spottot szerdtem össze Prohorovkán, bő 50 méterrel az elc even 90-es spotterünk mögött.
Szegény tuti meglepődött, hogy nem ketyeg neki a spot, pedig ő van legelől.
Néha ennyit tesz egy jó legénység, és a megfelelő setup.
Persze, annyi esze nem volt, hogy pozíciót váltson... -
-
killbull
aktív tag
válasz
forras2 #257654 üzenetére
A Manticoret tier 10 ben etetni kell kredittel és nagyon jó a camoja, és jön elvileg a tier 11, ez így fix! 2% al rosszabb a Manticore álló/mozgó camo értéke mint az ELC EVEN 90 é, szóval a nagy kályhacsöves Manticore is képes is képes arra mint az ELC EVEN 90 ha találsz vele megfelelő bokrot!
Az ELC EVEN 90 et 500 goldért vettem!
Szóval ha kell és kukáznál valamit, pl a kedves WG adott asszem 10 milláért egy WZ 111 et nemrég például
Akkor meg a HVK 30 at adta 250 gold körül!
Szóval nem nehéz megszerezni az ELC EVEN 90 INTERCEPTOR FIGHTER t
ha tank becsérélés event van!
Remélem élvezni fogod, ha nem a WN8 magasan tartása a cél, a rengeteg magas spot a WTR t is viszi felfelé!
"Nálam olyat produkál a játék, ha belemegyek méllyebb vízbe, és elkezd vissza számolni a fulladást, akkor vízből kijőve nem mozog a torony, amíg nem megyek sniper nézetbe és vissza
"
Ne használj modot, nekem 5+ éve semmilyen fagyásom vagy gondom nincs csak alacsony növésű vagyok így a legkisebb vízbe is beleakarok fulladni néha!
-
killbull
aktív tag
válasz
forras2 #257609 üzenetére
Szia!
Sajnos az alap 380 méter látótáv nem jó távcsővel, max a lila távcsővel az sajnos az alap, a legjobb a passzív spotra 380 méterrel a periszkóp! Sajnos az LHMTV nem versenyképes az ELC EVEN 90 el, ezt el kell fogadnod mert a tier 8 erről szól már hogy kinek versenyképes a tankja és az erősebb élvezi a játékot.
Azt értsd meg ha felszerelsz egy ELC EVEN 90 et teljesen, (most nem akarom végigrizsázni de te leírtad nagyon jól amit ráraksz, szóval ezek) akkor 80 méterre mászkálhatnak melletted a tankok és ha elég buták nem fognak felderíteni, valamint az ELC EVEN 90 a mérete miatt sokkal több bokorba betud bújni ami megint a versenyképességet növeli, egyszerűen NE akarj ELC EVEN 90 ellen sehogy versenyezni mert aki erre a drogra rászokik és kimaxolja az függővé válik és csak olyan lightokkal tudod megszívatni amiknek 410 méter al ALAP látótávja és itt is minden ami lehet LILA felszerelés legyen mert ez egy verseny a statisztikák legmagasabbra tolásában.
Én a HVK 30 al tudom szívatni őket! CVS, most még alap kipufogó, és periszkóppal de jön a battle pass és veretem rá a jutalom kipufogót!
3 éve már csak lightozok, függő vagyok, azt élvezem ha az emberek kínlódnak mert nem tudják miért vannak spoton!
Ha egyszer rájössz az alapokra hogy vagy bokorba vagy teljesen, vagy bokor mögött akkor te is lehetsz jó spotolásban. Egy hátránya van ha nem sebzel nincs WN8 de a spotolás nagyon jó élvezet!
Spotter fighter interceptor vagyok!Amit fontosnak látok még, mindegy milyen tier 8 prémium light legyen a gyakorló tankod amivel beletanulsz, de a legjobb az ELC EVEN 90 lenne mert rengeteg mindent megbocsájt!
Azt tudd hogy az ELC képes úgy spotolni hogy 380 - 400 méter tájékán a mezőn megközelít egy másik mezőn lévő tankot és úgy tartja spoton ha nem tud bokorba bújni. Ez miatt is ajánlom az ELC EVEN 90 et mert mentálisan összetud törni a jelenléte a csatákban. Ez a WG FOMO faktora sajnos!
Kapcsold ki a chatet mert mi Interceptorok csak a legnagyobb nyugalomban tudunk működni! Azt javaslom még hogy tanuld meg mit hogyan kell, rengeteg bokor van minden pályán, olyan helyek amiket ha elfoglalsz, ott senki nem fog bejönni spot nélkül. Ha ez megvan kikapcsolt chat és SOHA senkire nem hallgatsz akkor csak az élvezet és szórakozás lesz, mikor repkednek az 1000 esek meg az 1800 as kolbászok
akkor fogod érezni miért a legjobb legnyugisabb része a játéknak a spotolás!
Szóval mindenképp tier 8 light prémium tank, halj meg, feszítsd a húrt bokorról bokorra, versenyezz, játssz az idegeiddel mikor meg kell találnod a magabiztosságot hogy te most azért se mozdulsz lehet észre se vesznek, szóval találd meg a határod és megfogod tudni találni azt hogy kizárd a külvilágot és a csapat szemévé válj zavartalanul!
Remélem segíthettem!
-
po1son
addikt
-
-
Zadia
senior tag
válasz
Manapság nem könnyű light tankal játszani.
Ha azzal játszok akkor biztos berak még vagy 2 a WG oldalanként és így elég nehéz bármilyen küldit is megcsinálni vele.Ha viszont mégis csak én vagyok egyedül,akkor a csapattársak meg nem lövik vagy lövik,de nem találják el az általam felderített járműveket.
Olyankor szoktam visszábbhúzódni azt lövöldözök én is,de ilyenkor jön az oltás,hogy spot-spot, stupid vagyok meg report meg stb...... -
válasz
Sajnos tipikus,h ha lightal mész be,akkor 3-4ligh rohangàl oldalanként. Kövi csatàba meg mikor pl közepesel,akkor meg egy sincs. Ezért piszok mérges vagyok a WG-re. Felszerelésed jó a tankhoz, passzív jàtékhoz van jobb light is. Türelem,türelem és türelem ez a tanàcsom a spotterkedéshez. Ha meg azt làtod,h a csapat nem figyel ràd,nem lövik a spottodat,akkor kezdj el lövöldözni,aktívan jàtszani.
-
kisharsany
aktív tag
válasz
forras2 #257524 üzenetére
Pályától és csapattársaktól függ. Ha a zöld színű ellenségeid a pálya sarkán kempelnek T95-ökkel meg IS-7-ekkel, akkor nem sok befolyásod lesz a csatákra.
A másik, hogy ugyanaz a probléma vele mint az összes többi papírtankkal, az egybites XM-ek, BZ-k meg DVB-k világában egyszer kinézel rossz helyen, mész a garázsba. -
po1son
addikt
válasz
forras2 #257184 üzenetére
cherubion08
leírta a lényeget, mozgékony, jól gyorsul, talaj ellenállás is rendben.
távcső az fontosabb ennél a tanknál, hamarabb spot alá kerül az ellenfél -
-
-
Baltazár123
őstag
válasz
forras2 #257129 üzenetére
8,5k arany a type63, gondolkodom rajta, csak sajnos nagyon megdrágult az arany, nekem még az van a fejemben, hogy 1ft / 1 arany, de most 8,5k arany az 12,66e ft. Nem kevés, de mondjuk itt garantált tank van, nem mint a karácsonyi ládákban vagy a mostani ládákban, hogy ennyiért csak a lehetőséget kapod meg, hogy kaphatsz tankot. Karácsonykor viszont legalább kapsz aranyat, most meg azt se, csak felesleges cuccokat.
Ennyi pénzből kb 35 mostani ládát lehet venni, de a 2% esély miatt sajnos csak kb 50% eséllyel ad tankot ennyi húzásból. Igaz ad egyéb cuccokat is közben, de azok sokat nem érnek. Tehát a mostani ládákhoz képest megéri, ha kell a tank.Hull down-ba rakható a type63 és most már minden pálya dimbes dombos.Lorraine van kötvényért, meg a defender is, ezekre aranyat, pláne kp-t ne költs. A kötvény újra termelődik.
Kéne nekem egy-két új prém tank idén, már unalmasak a meglevők, de jó lenne 10k alatt megúszni valahogy.
-
válasz
forras2 #257129 üzenetére
A Type63 egy tipikus hulldown tank, de tényleg kizárólag hulldown-ban tud érvényesülni.
A Lorraine táras, nagy, papírból van, nagyon pontatlan az ágyúja, így szinte csak közelharcban használható, szóval csak akkor vedd meg, ha ez így bejön neked, és jó vagy a táras tankokkal. A 252U-nak is pontatlan az ágyúja, cserébe viszont nagyon jó a páncélzata, persze ez is közelharcra jó. Szerintem semelyik sem nagy szám, jó esetben átlagosnak nevezhetőek. Ennek megfelelően válassz. -
Baltazár123
őstag
válasz
forras2 #257023 üzenetére
A type59, skorpio, meg a su130, ezek nagyon jól hoznak, csak persze hogy nincsenek a megkapható tankok között.
Ha a becseréléssel akarsz jó kredit termelő tankot kapni, akkor a löwét lehet megemlíteni, elég kemény, persze nem tier10 ellen meg főleg nem arany spam ellen, de azért a tornya sokat kibír és jó a látótávja, jó az alap átütése, el lehet vele lenni alap lőszerrel is. Csak a mostani metában nem akkora öröm egy lassú tankkal játszani.
Illetve az strv s1 is a listán van, aminek drága ugyan a lőszere, viszont ebben én tavaly szerintem 1 darab arany lőszert se használtam, olyan komoly a sima lőszer átütése is és a játék egyik legpontosabb ágyúja van rajta, bitang gyors lőszerrel. Turbóval használom, úgy még letalpalva is lehet vele kis távolságra mozogni. Tipikus háromszög tank, távolságból kicsipkézed az ellenfelet vele, ilyen pixel lövéseket is be lehet vele mákolni rendszeresen, amikor alig látszik ki valami az ellenfélből, de néhány pályán látványosan szenved. Meg nyilván rng van, a lövések néha elmennek a bús francba, hogy csak nézek szomorúan, de azért nagyon pontos az az ágyú és durva átütése van alapból is.Meg ott van a listán a super pershing, aminek nagyon jó a kredithozama, ha nem goldozol belőle sokat. Ez ráadásul tier limites, bár mondjuk megvan az oka, az alap lőszere nem a legjobb átütésű, szemből kevés lehet.
-
válasz
forras2 #257023 üzenetére
Van különbség, igen. De a WG titkolja, hogy pontosan mekkora a credithozam. +50%-ot írnak, ami őgy értendő, hogy ha nem lenne a tank prémium, akkor ahhoz képest ad másfélszeres hozamot, de az alaphozamról semmit sem tudunk. Egy biztos, hogy jelentős különbségek is vannak prémium tankok között, ugyanannyi sebzéssel.
De alapszabály, hogy próbálj olyat választani, aminek az alap lőszere is olcsó, és nem nagyon igényleg prémium lőszert. -
válasz
forras2 #257007 üzenetére
Egy tankhoz csak egyet lehet becserélni. Az érték rossz, jóval kevésbe számolják a becserélendő tankot, mint amennyi az értéke (talán fele gold). Így alapvetően nem éri meg a csere (ja de, a WG-nek).
Az AMX szerintem a mai metában nem túl jó, mindenki ellövi a kupoláját még csukott szemmel is, és ha betöltik a goldot, kb bárhol átlövik. Az Obj az oké, mert egész jó páncélja van, és kicsi kupolája, de viszonylag pontatlan az ágyú (közelharcra jó). A TD oké. De mint írtam, egy tankért csak egyet lehet becserélni, a fennmaradó goldot ki kell perkálni.
-
-
joker1220
őstag
válasz
forras2 #256890 üzenetére
Hali
Az IS3A az nem annyira jó mert nagyon pontatlan az ágyúja. A Mars az egy skines progetto46. A white dragon meg egy kpz07rh. Mindkettő papír tank viszont jó az ágyú. Ja és az Alembic meg egy Astron rex. Az is jó de az alap lőszer átütés nem a legjobb. Ennyiért szerintem mind megérős. Üdv
-
phoenix1989
őstag
-
Sunsetjoy
aktív tag
válasz
forras2 #256226 üzenetére
Szerintem ott volt MOST szabad hely artynak. Azért elvileg próbál oldalanként átlagban 1-2 artyt leosztani, ritkán 3-at.
Elvileg figyel battle tiert is (10-esnél már annyira gondolom nem), 3-5-15 szintű leosztást is variál (3 top tier tank, 5 top tier tank, mindenki azonos szintű), stb.Kézzel fogható általánosan mindig használható infó a leosztásra szerintem nincs, játékosbázis mennyisége/várakozó járművek is számít.
-
Puculo
aktív tag
válasz
forras2 #256155 üzenetére
Fura hogy ennyi sebzésnél beadta az ászt. T92 HMC még simán 2.osztály..
De azért gratulálok hozzá!
Valaki tudja hogy miért nincs T28 Proto a játékban csak nagyon elvétve? Megvettem hogy a T30-as ne free-ből legyen. De a dpm meglepően jó. 3 ezer feletti. A páncél is szopatós. 73 hp-ról nem tudott lerammolni a defender. Igaz behúztam a rammolós skillt. Még most barátkozom vele, de annyira nem rossz így elsőre.
-
Puculo
aktív tag
válasz
forras2 #256095 üzenetére
A játék lényege hogy élvezetet és szórakozást nyújtson amellett hogy van benne kihívás. Szerintem fölösleges gyorsan kihúzni 10-es szintig az annyi ágat. Ott aztán tényleg kevés lesz a sikerélmény ha nincs meg a kellő tudás és tapasztalat. 5-8 tier nagyon is játszható hosszabb távon is. Vannak akik a 9-es szintet tartják a legjobbnak. Szóval amíg barátkozol újra a játékkal, addig érdemes lentebb időzni. Hiába írja meg bárki is a tapasztalatát, ha neked nem fekszik az adott stílus és tank. A játék legjobb tankjával is szerencsétlenkedhet az ember ha nem áll kézre. A saját tapasztalat számít, nem a többieké.
Amiben a legtöbb sikered van, azon az osztályon indulj el. Csak ne siess.
-
-
jano_77
nagyúr
válasz
forras2 #256092 üzenetére
TD:
Japán nagyon jó, élvezetes! Szerintem ne hagyd abba, tetszeni fog!
Lengyel sem rossz szerintem, de ha választani kell, akkor Japó.Light:
Szerintem ezek közül az orosz T-100LT ami talán jobb mint a másik 2 nemzet 10-se.Heavy:
szerintem a 2 közül, akkor már inkább a Cseh.De az a legfontosabb, hogy melyik játékstílus fekszik Neked a leginkább, melyikben érzed magad a legjobbnak és még élvezed is a játékot.!
-
xAttilax
őstag
-
-
xAttilax
őstag
válasz
forras2 #251479 üzenetére
Szia!
[tomato gg] itt a wn8-at tudod monitorozni elég jól. Tudom, hogy nem WTR, de kb együtt mozog. A WTR-ben több minden van pl spot, védés, foglalás..stb de nem nagyon van olyan szélsőség, hogy a WN8-ad magas és a WTR alacsony vagy fordítva.
Itt látaod napi, heti, 30, 60 nap..stb statokat tankora lebontva és ott tudod megnézni, hogy melyikkel vagy jó vagy éppen rossz.
De a nagy igazság, hogy ha HP-d on felül sebzel átlagban akkor azért kapsz egy jó statot.
Személyes véleményem, hogy mikor elkezd valaki a staton görcsölni akkor kezd meghalni a nyugodt felhőtlen játék
Régen én is pörögtem rá, hogy el kell érnem valami wn8-at, azt sokszor már a csata elején be voltam feszülve ha nem olyan pályát vagy leosztást kaptam. Most folyik a nyálam és mikor nagyon jelez az ikon akkor lépek be az asztalról és sokkal jobban élvezemNem mondom így többször húzom fel magam mint kéne, de azt már csak a rossz cukromnak tudom be.
-
h1mpi
félisten
válasz
forras2 #251479 üzenetére
The scoring is calculated for each tank: vehicle rating is multiplied by the tier coefficient and the vehicle role/type coefficient*. Then a weight is applied to each tank depending on the number of battles: the more battles on the tank, the more its impact on the overall WTR rating.
-
Baltazár123
őstag
válasz
forras2 #251439 üzenetére
brit 8-9 kell a küldetésekre, az ágyúválaszték miatt. Az spg átalakítás miatt nem egyszerűek a magasabb szintű arty küldetések. Utána kell nézni pontosan, hogyan kapja az arty az xp-t, melyik ágyúnak mekkora a stun köre stb és még akkor is kell a szerencsés csillagzat. A legtöbb arty küldetéshez elhúzódó, sokáig tartó csaták kellenek és talán nem újdonság, hogy jó, ha naponta van egy ilyen csata és akkor még ott a pálya kérdése is, nem mindegyik pálya jó az spg küldetésre.
A t55a meg obj260 spg15 küldetések még úgy is közel lehetetlenek, ne kövesd el a hibát, amit én. Ráraktam a parancsot a t55a-ra, mert már untam és ha 100 évig játszanék wotot, valószínűleg akkor se kapnám vissza soha, soha nem csinálnám meg kitüntetéssel. Az alap küldetés sok tucat csatából megcsinálható, néha sikerül, de a plusz küldetés, reménytelen.használható még a francia 10-es, a német 6,7-es is tudott alkotni, a többi arty jó, jó, csak nem a nehezebb küldetésekre. a könnyebb küldetéseket meg megcsinálod szinte bármivel. M44 jó volt még, de az kiherélték. aZ m53/55 viszont jó és van ágyúválasztéka is, bár mondtad, hogy inkább a brit ágon mész, az jobb is a küldetésekre. a 8,9-el mindegyik küldetés megcsinálható, kiválasztod a megfelelő ágyút, lőszert hozzá és próbálgatod.
-
köpet
aktív tag
válasz
A T7 Crusader SP is tud már kábítani és jó is szerintem, ami utána jön FV207 se rossz a kis csővel. Mindkettő viszonylag gyorsan tölt, cserébe nem sebez sokat, ezért a kábítós illetve a sebezz x járművet jellegű küldetésekhez jók. A T7 gyorsan mozog tolatva, viszont kevesebb benne a lőszer, ki lehet fogyni. A T8 kevésbé mozgékony, de használható (nem olyan, mint a GW Tiger P) és bőven van lőszer, nyugodtan lehet szórni a bokrokat is vakon.
Fenti küldetésekhez én ezeket használom, mellettük a németek vannak meg még, azok közül a GW Tiger jó még ha sebezni kell, illetve a GW Panther minden másra. -
po1son
addikt
válasz
Szinttől függetlenül tudnak kábítani az artyikés az amerikai ág erősebb, mint az angol.
szerk: talán pont csak az angol artynál van ez, hogy a fv304 nem tud stunolni.Lőszernél mindig a repesz-romboló legyen kiválasztva, mert az tud kábítani (specifikáció látod melyik - lásd képen).
Ap lőszerből elég egy darabot berakni és akkor használni, ha nagyon közel van egy ellenfél és ki kell szedni magasabb hp-ról.Tier 8-as artyik amúgy már elég jók, messzire eltudnak lőni, nem igazán kell a bázisról elmozdulni és a játékban lévő összes küldetést meglehet velük csinálni, ha jól játszol.
-
Puculo
aktív tag
válasz
forras2 #251027 üzenetére
Ugyan nem vagyok light párti, de az Lt 432 ruszki prémium könnyű tankot még én is élvezettel használom alkalmanként. Anno a kampány küldetések miatt vettem meg, de mostanában inkább a napi küldik felderítős részét oldom meg vele. Nagyon jó a páncélja, gyors és a camo is rendben van nála.
Nekem ami mostanában fun tank, az Rhm.-Borsig Waffenträger a nagy ágyúval. 750 alfa, 334mm heat pen. Tud meglepit okozni tier 10-ben is.
-
Djuree
félisten
válasz
forras2 #251027 üzenetére
elc even 90, ennél funabb nem létezik.
utálom a light játékot, de ezzel néha megyek egyet-kettőt.
beállok egy bokorba és közben simán tudok kajálni is és csak nézem hogy nő a spot dmg-em.
ott vannak az orrom előtt 30m-re és nem vesznek észre, ott pusztul mind ahol van, márha a csapattársak nem balfaxok. -
kchryss
veterán
-
kchryss
veterán
válasz
forras2 #136810 üzenetére
Átálltak az újfajta mod rendszerre. A "wotmod" kiterjesztésű fájlokat nem a res_mods mappába kell másolni, hanem a játék főkönyvtárában lévő mods mappába.
Tehát a "versus_mod_9_18_35.wotmod" fájlt a "World_of_Tanks\mods\0.9.18.0" mappába másold.
Ha így sem működik, akkor nem tudom mi a baj.(#136772) @jr1994:
"valamivel 1600 alatti átlagsebzéssel, a régi rendszer szerint oké hogy 3600 wn8 de ha frissítik talán még kék szint sem lesz..."
Ezt miből gondolod? Az új rendszerben szerinted jobbak lettek átlagban a játékosok? Vagy ennyivel jobb lett az új 1390? Szerintem sokat nem fog változni az elvárt érték. A régi rendszerben 1 tárnyi sebzés elég volt a kék/lila szinthez az összes táras light esetében. Valószínűleg az újban is elég lesz, mert a játékosok zöme annyira gyenge hogy még 1 tárat sem tud lesebezni, mert kilöveti magát a csata első percében 0 sebzéssel.
Light-oknál amíg marad a jelenlegi wn rendszer, ilyen alacsonyan lesznek az elvárt értékek, mert a spot nem számít bele a wn8-ba, és mert átlag yolo jóska light-tal előbb meghal, mint hogy lőni tudjon, ellenben a többi osztállyal még le tud adni pár sebző találatot a hősi halál előtt.(#136826) @h1mpi:
A svéd prém td mikor jött be a játékba? Azóta még mindig nem csináltak neki elvárt értékeket, ezért aki azzal játszik annak az összes köre 0 wn8.
Egyébként meg mi változott? Light-ok eddig is túl sok wn8-at adtak sebzésre és most is. 12t-vel régi rendszerben volt olyan napom amikor 5000 wn8 felett átlagoltam, pedig nem sebeztem kiemelkedően sokat, csak ennyire alacsonyak voltak az elvárt értékek.
A wn rendszernek semmi köze a wg-hez vagy a patch-ekhez. Pár ruszki gyerek kitalál egy számot aztán jöt röhögnek rajta, hogy ti arra veritek és az e-cerkát méregetitek egész nap, ahelyett, hogy játszanátok.
A múltkor például csak úgy poénból a duplájára emelték az M46 Patton és a triplájára az E50 elvárt értékeit. Ennyire kell komolyan venni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged