Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kalandor

    HÁZIGAZDA

    LOGOUT blog

    A moderátorok munkaidejének egy jól körülhatárolható része e topic törékeny rendjének a fenntartáséra megy el, mert valami oknál fogva e topic kezelhetetlen indulatokat szül a tagok közt egymás iránt.

    Folyamatosan és többen sem képesek rendesen fórumozni itt. Vannak, akik már véglegesen ki lettek tiltva emiatt, vannak, akik csak ideiglenesen, de az alap rezgésszám továbbra is indulatos.
    Ezért nem marad más lehetőségünk most, mint hogy az egész topicot zárjuk, mielőtt e topicbeli viselkedésük miatt más topicokban esetleg normálisan fórumozó tagjainkat kellene sorozatosan kipontozni. Nem lenne értelme.

    Csak azokat sajnálom, akik normálisan viselkedtek, és most kedvenc játéktopicjuk nélkül maradnak 2 napra, de nekik is jobb lesz, ha egy lélegzetvételnyi szünet után egy normálisabb kerékvágásba válthat a topic.

    Ahogy az ilyenkor, egy topicszintű figyelmeztetés után lenni szokott, aki a nyitást követően is ott folytatja, ahol abbahagyta, azt szigorúbban "pontozzuk": konkrétan most ez esetben, ebben a topicban egységesen, mindenért három hét PH-mentes gondolkodási jár, majd végleges kitiltás.
    Azt viszont nagyon nem szeretnénk, ha valaki elégedetten dörzsölgetné a tenyerét, hogy itt az ideje az "ellenfelével" leszámolni és minden vacakért a moderátorokhoz rohangálna. Ez könnyen a visszájára sülhet el.

    Tehát mindenki nyugodjon meg ez alatt a két nap alatt, ha kell, nyalogassa sebeit, de felejtse el sérelmeit és kezdjen tiszta lappal!
    Mi is igyekszünk tiszta lapot adni a topicnak, ha lesz értelme.

    Gondolkodtam rajta, hogy az OFF topicot is bezárjam-e, hiszen az egy másik topic. Viszont egyenes lenne sajnos az út oda, és nem lenne visszatartó ereje, ha az nyitva maradna, ezért azt is zárni kellett.

    Szerk: a zárás idejére áthelyeztem a topicot a LOKÁL-ba, ennek megfelelően lehet, hogy egyes tagok rangja megváltozott.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák