- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
2thletme2day
őstag
-
popey37
addikt
válasz
2thletme2day #238097 üzenetére
nem látod a lényeget: a bajtársak képesség ki van fejélesztve a parancsnokra, és másodszor is rá lehet tenni.
-
popey37
addikt
a másik: ennyire szar tank a leopard 1? 12 gold, 3 sebzo. azért eddig 70-80% kozott volt a sebzási arányom vele, de a tobbi tanknál is ez a helyzet.
-
2thletme2day
őstag
válasz
popey37 #238096 üzenetére
Most választod ki a nulladik skillt.. Az összes létező skill közül amit a parancsnokod megtanulhat tudsz választani most egyet. Nyomj rá arra amit nulladiknak szeretnél. Ha olyat választász amit már megtanult a parancsnok akkor helyette választhatsz egy olyat amit még nem tud. Az összes olyan parancsnoknál amelyiknek van nulladik skillje ki kell majd válasza hogy mit szeretnél beállítani.
Amúgy mi értelme van a nulladik skillnek azon kívül, hogy pl az ötödik tanult skillhez csak a negyedikhez kellő pontmennyiseg szükséges? Van bármi jelentősége ezt leszámítva?
-
Ez a Roham játékmód nagyon jó. Bár inkább vesztek, mint nyerek.
IS4 is ki tudtam próbálni, szerelem lett első látásra.
-
KisApám
addikt
KÓD: 4X3EQUICKYBABY
(Kukibébi kommandert ad)
Akkor adja be egyből, ha 30 napja nem játszottál a WoT-tal.
Amúgy irány a Twitch (regisztráció, miegyéb) és Quickybaby streamjét nézni, pár óra múlva Twitch Drop-ként beadja. -
-
xAttilax
őstag
válasz
phoenix1989 #238079 üzenetére
1-2 pontja nem rossz amiért megéri játszani.
gyors csaták és lehet napi szorzókat rányomni. így pl én nem nagyon e3-azok vagy minozok de itt full jó tankok szóval simán meglehet rá a field mod.
Győzelemre is ad cuccokat nem kell a rang. -
phoenix1989
őstag
ezt a szart azt hiszem hagyni kell a fenébe. hiába csinálsz bármit ha vereség akkor csak lefelé haladsz. ez gusztustalan
-
Viktoár
addikt
A roham módban a szintekért járó jutalom festés megmarad ha droppolsz? Tehát mondjuk valaki eléri az ezüst rangot, majd később droppol és az event végére csak bronz lesz akkor a festés megmarad neki?
-
xAttilax
őstag
válasz
BigBear #238067 üzenetére
Simán benne van, hogy nem jó vagy soha nem volt az. Őszintén megvallva 56k csatával 2350 wn8-am van ami hivatalos XVM szerint egy erős zöld játékos. Szóval az is lehet, hogy mivel nem vagyok se kék se unikum játékos így csak egyszerűen nem veszem észre ezeket. Csak játszok, lövök, próbálom nézni a spot köröket és figyelni a dupla bokorra (néha ez is nehezen megy
) de ha spotot kapok nem kezdem el elemezni, hogy most ez lehetséges volt vagy nem. (nem is tudom plusz annyira nem is érdekkel)
De tény, hogy ha valaki teljesen tisztában van a játék mechanikájával, unikum 60%+ játékos és utána elkezdi elemezni, hogy mi lehetséges és mi nem, mint pl valaki írta, hogy Kajzoo is mondta és most te is akkor én elhiszem. Remélem hamar kijavítják -
Elf
aktív tag
válasz
Dobi 562 #238066 üzenetére
Köszi!
Sajnos az E50 vonal csak a PantherII-ig van meg. Voltam már ennyi blokk közelében ha valami ligth elkezd ész nélkül puttyogtatni de ez mázli kérdése.A szovjetnél sokszor voltam a sebzés közelében de mindig kellet volna még egy kicsi. Ezért gondoltam hogy váltanom kéne taktikát.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #238064 üzenetére
Végigkattintottam az ismertetőt és az utolsó oldalon volt olyan hogy az átváltás részletei, ott hozta elő.
Az ismertetőt újra elő lehet hozni ha a tartalék aktiváló oldalon az információra kattintasz:
#238059 phoenix1989
Tudom hogy nem kaptunk többet hanem arányosan váltották át, vonták össze őket. Arra voltam kíváncsi hogy kinek mennyi gyűlt össze az évek alatt. -
Dobi 562
addikt
válasz
phoenix1989 #238069 üzenetére
En ezt tudom de sajnos a jatekosok egy reszenek ez a jatekmod (is) tul bonyolult. Volt, hogy ugy nyertunk raalltunk 3-an heavyk a cap korre csata elejen es meg sem probaltak visszaloni a foglalast.
Vagy a masik kedvencem, mikor bejonnek medekkel/lightokkal es a palya masik vegeben foglalgatjak az adotornyokat mikozben a heavyk eldontik a csatat a cap kornel.
-
Dobi 562
addikt
Jok ezek az uj ranked csatak, a legtobb mar ott eldol, hogy total fogalmatlanul hozzak be a tankokat az adott palyara. Ennek megfeleloen a csataban sem taljak a helyuket, fogalmuk sincs mit kene csinalniuk.
-
BigBear
senior tag
válasz
xAttilax #238055 üzenetére
Ez tök jó lenne, ha konzisztensen így működne.
Imádtam mindig a kis E25-öt, de néha agyrém ahogy a játék kever a láthatósággal. Van, hogy puffantok egyet, bokor mögül, light sehol, de kb. a pálya túloldalán levő vaksi arty is meglát. Vagy éppen a múlt héten (ha jól emlékszem) belerobogtam az ellen E25-ébe, úgy, hogy nem láttam meg az ütközésig. De volt rá példa (írtam is itt valamikor), amikor lapulva vele egy ellen heavy konkrétan úgy átment rajtam, hogy nem detektáltam ütközésig.
Nem döntő dolgok ezek, de néha sajnos bosszantó. -
Dobi 562
addikt
Medek kozul az E50-el es E50M-el fogsz tudni blokkolni sebzest ha csak azok vannak meg. VK10001P lenne a legjobb talan de az neked nincs meg.
A szovjeteknek meg azzal menj amivel legjobban jatszol, az eleterod 2*-ereset lesebezni azert nem olyan nagy dolog. HP boost-ot ne szerelj heavy-re, ha azzal csinalod akkor kevesebbet kell sebezned. A t54lt aga is jo lehet erre ha tudsz agresszivan lightozni, azok a tankok is jok damage dealernek.
-
Elf
aktív tag
válasz
2thletme2day #238021 üzenetére
Jogos! Ezt nem néztem hogy nem mindegyik nemzettel lehet ezeket teljesíteni.
Akkor pontosítom a kérésemet.
Német: Blokkolj 2x sebzést mint a járműved életereje.
Mi lenne erre optimális úgy hogy csak ligth és med van nekem, meg egy utálatos Jagdpanther.Szovjet: Okozz 2x sebzést mint a járműved életereje.
Erre mi lenne a jó? Nekem az IS-7 heavy meg a T-54ltwt light vonal van meg.
Ide van tippen hogy egy nagy sebző arty kellene talán. Vagy van erre egy durrogtatós light is?Köszönöm!
-
jano_77
nagyúr
Gondolom ez annak is köszönhető - mert ugye eddig még nem nagyon adott ki a WG hibátlan pöcst, amikor is nem rontottak el vmit, ami addig működött - hogy most épp a Hatodik érzék parancsnoki szerepkört basztatták. Ez egyenesen vezethet ahhoz, hogy a működését is megmókólták és most bugos. WG-től minden IS kitelik.
-
Raysen623
addikt
válasz
Imilenni #238054 üzenetére
Ez egy olyan adu-ász, amit minden ilyen esetben előhúz valaki. Arcade és arcade közt is van különbség, no meg mindent lehet jól is meg rosszul is csinálni.
#238055xAttilax: Köszönöm, azt hiszem el fogom olvasni.
Mondjuk eddig is néztem marketing videókat a játék mechanikáját illetően, de ugye azoktól kissé távolabb van a valóság. Összességében azért sikerült jó csatákat is menni, bár elég óvatos voltam tegnap.
#2380572thletme2day: Amennyiben a néha BUG-os azt jelenti, hogy patch után teljesen másképpen kell játszanom ugyanazzal a tankkal, akkor tényleg. Tegnap legalább is érdekes volt megtapasztalni az "új" rendszert. Nem azt mondom hogy nem üdvözlöm, de még nem érezni annyira a hatását a játékban.
-
hulp01
senior tag
Ez az új ranked helyettesítő mód ad goldot a végén? Én csak amiatt játszottam a rankedet is, ha már azt sem ad, akkor hanyagolom.
-
kchryss
veterán
Kinek mennyi tartalék jött össze az új rendszerrel?
Én szinte mindig tartalékokkal játszottam, de folyton kaptam újabbakat az éppen aktuális küldetésekért így mindig egyre több lett, hiába használtam őket.
443 óra kredit tartalék elég lesz egy darabig, a másik kettő meg valószínűleg sosem fog elfogyni annyi van belőlük.
-
2thletme2day
őstag
válasz
Raysen623 #238053 üzenetére
A játék egyik alapmechanikája amit megkérdőjelezel. Nem véletlenül van lövés után külön camo érték is. Nem azt mondom, hogy hibátlan a spot rendszer de messze nem ez legnagyobb hibája a játéknak. Ismerve a játékmechanikát, szerintem rendben van a rendszer, de igen... Néha bugos.
Viktoár #238045
Szerintem meg az a cél mint randomban. Becapelni vagy megölni az ellent. Erre pedig pont jók a super heavyk. Beülsz a capbe és várod az ellent. Nekem az eddigi kb 10 csatam alatt Maussal volt a legtöbb sikerélményem. De persze pályafüggő ez a dolog.
-
xAttilax
őstag
válasz
Raysen623 #238053 üzenetére
Tudod, hogy nem akarok mellénykedni és tudom, hogy te 12 év alatt láttál már ezt azt a játékban.. de [itt egy cikk] , picit régi de tele van hasznos infóval és akkor érteni fogod miért ilyen "katasztrofális" ez a rendszer
-
Raysen623
addikt
Kijött az új patch: Udes 16 nem talál el semmit, 6-ik érzék meg van ugyan, csak kb úgy csinálták meg hogy jobb lenne ha nem lenne. A játékosok egy java része le sem szarja a lámpát, kirakja magát a dombtetőre (I have the high ground ugye) aztán rommá lövik.
Az ellenségnek olyan álcája van, hogy képtelenség felderíteni. A minimum az lenne, hogy egyetlen lövés után látszódjanak a tankok, legyen akármekkora álcája. Utálok szellemekkel harcolni, mert nem fair dolog. Tehát az észlelés továbbra is katasztrofálisan működik. Talán 20 év múlva kisírják a megmaradt játékosok, hogy esetleg javítsák már ki. -
manu75
aktív tag
válasz
cherubion08 #238046 üzenetére
Akkor összefutottam a megmondóemberrel, ha Te ettől jobban alszol egészségedre.
-
lemusz
addikt
Üdv! Lehetek recruit úgy hogy egyszer régebben már voltam? Februárban játszottam utoljára. Ha lehetséges megdob valaki egy referral linkkel?
-
Viktoár
addikt
Néztem a rangokat, az a jutalom hogy egyre részletesebb a festés? Hát én azért biztos nem fogok egy percet sem görcsölni hogy az a nyomi griffmadaras festés milyen részletes legyen.
Jó nekem az első éves rang a 160 győzelemmel aztán le van tudva az event.
-
-
phoenix1989
őstag
ez az új mod rosszabb mint a ranked. itt szart sem ér az egyéni teljesítmény. ha vesztesz bukod a rangod folyamatosan. itt csak akkor haladsz ha malacod van és kapod a jó csapatokat. legalább a rangsoroltban számít te mit teszel hozzá.
-
xAttilax
őstag
válasz
jano_77 #238037 üzenetére
ott van egymás alatt. A BIA csinálja azt (alap képesség növelés) és a mentor meg tapasztalat.
Ha bele gondolsz, hogy mindenkinek BIA kell 5% növelésért vagy a pótkaja 20k ért 10% akkor ahogy írtam nagyon erős lenne a mentor képesség és nagy eséllyel mindenki használná és te biztos tudnál róla. Régi motoros vagy, amiket nem nagyon ismersz vagy használsz az nem véletlen
Ez max akkor lehet jó, ha van valami fullos parancsnok de a "parasztokat" húzni kell mellé -
Kolter
junior tag
Mégis ez mi ,kilőtt tankok élnek . Nem lehet tudni ki él ki nem . Kösz WÉGÉ.És most higgyem hogy más tök normális. Plussz nem lehet kilépni.Ki tudja hova kire lövöldözök,mielőtt bárki kérdezné . Már évek óta nem használok módokat.
https://ibb.co/TqnYRK5
-
manu75
aktív tag
válasz
jano_77 #238031 üzenetére
Persze, hogy mindegy csak így szép rendezett.
Hanglokátor 2-3 legénységen van meg, és szerintem jó skill és hasznos. Jó lett volna ha már így csinálták legalább lehetett volna térítésmentesen választani helyette. Majd elvernek erre is jó pár aranyat az emberek szerintem ez a cél, merthogy nem a kezdőknek szól az biztos.
-
jano_77
nagyúr
-
phoenix1989
őstag
ez az új mod elég bugos, vagy a tök tudja mi baja de elég sok a lagg. meg most olyat csinált hogy felfelé nézek és várom az ellent hogy szépen beleverjek egyet de a játék azt mondja no no, és lerántja a lövegem. természetesen földbe lőttem magam elé miközben átbukott az ellenfél a dombon.
legalább csinálnák meg normálisan a modot ha már beteszik.
-
válasz
2thletme2day #238032 üzenetére
Én most hogy új skillt lehet osztogatni csak most kezdtem hanglokátort rakni a parancsnokokra. Meglátjuk mennyire hasznos. Én eddig úgy próbáltam kimozogni az artyt hogy amikor meghallom a dübörgő hangeffektet automatikusan elkezdek tolatni.
-
jano_77
nagyúr
válasz
manu75 #238030 üzenetére
akkor megnyugodtam. már izgultam.
sosem figyeltem arra, hogy mondjuk a 2. sorba csak álca kerülhet vagy a 3.-ba javítás.
ezt nem is értem, ha nem így rakod őket, hanem össze-vissza, akkor is pont ugyan úgy működik!javítsatok ki, de a MENTOR-nak nem azt kellene csinálnia,. hogy az összes többi legénységi tag kap +10%-ot!?
Most az EBR105 legénységénél MENTOR-t tettem be a 0. skilles Hatodik érzék helyére, viszont a többi legénységi tagon nem változott SEMMIT a %!? -
manu75
aktív tag
válasz
jano_77 #238029 üzenetére
A hanglokátor 100%-os képességnél működik. Így hiába van 66-on semmit nem érek el vele.
Pug: Elvesztettem egy képességet a parancsnokról, mert nem választhatok másikat ami működik is rajta. Az álca számomra nem hasznos így értelmetlen ami csináltak. Ennyi erővel következőleg bevezethetik, hogy törlik az egészet, mert támogatni kell a sok nyomit. Nekem az is fontos, hogy az egyforma skill egy oszlopban legyen, mert az így van rendben, mert ezt szeretem. Belenyúltak, elrontották és ez nem rinya hanem így van.
-
Pug
veterán
válasz
manu75 #238027 üzenetére
Nem, a cel az, hogy vegre egy kis balance a teljesen kezdok fele, hogy legalabb mindenki tudja, ha spotoljak.... ez a cel... orulj neki, hogy kb minden parancsnokod az 5-6. skillnel jar
En szeretek rinyalni, de nem gondoltam volna, hogy lesz olyan ember, akinek meg ezzel is baja lesz...
-
manu75
aktív tag
Ezzel a 6. érzék módosításával feladták a leckét. Mivel szinte az összes tankomon 5-6. képesség az álca így mindenhová kaptam a parancsnokra egy 100%-os álcát, és be tudom a helyére tenni a nagy semmit, mivel kb. egy értelmes képesség van a hang lokátor az pedig nem fog működni kb. már soha. Gondolom a cél az, hogy majd sokan aranyért újraosztják a képességeket?
-
Argh!
aktív tag
14 csata után ebben az uj modban ugyanugy nullán vagyok
Ez a játékmod a rankednél is rosszabb
-
Argh!
aktív tag
Személyes tartalékok eddig ugy müködtek hogy amikor beléptél csatába és aktiv volt akkor is adta a bonuszt ha csata közben lejárt.
Most hogy csata közbe lehet aktiválni kiváncsi vagyok hogy ez megmarad e.
Vagy ha nem aktiv és csak a csata utolsó percében aktiválom hogy kitoljam az időtartamot? -
Elf
aktív tag
Excalibur küldetések:
"Okoz / Fogj fel 2x annyi sebzést mint a járműved életereje"Jó a sejtésem hogy ezekre hármoszöggel érdemes menni?
Csak egy Jagdpanterem van.... valami küldetés miatt vettem meg hogy hátha megkedvelem... de nem kedveltem. -
Elf
aktív tag
válasz
Raysen623 #238015 üzenetére
Én is a tervrajzokat gyűjtöm.
A napi küldetést újra pörgetem ha nem tervrajzot ad. Aznap amikor nem játszok akkor is be szoktam lépni telefonon Geforcenow-al hogy újra pörgessem.
Meg a klánból is potyog pár darab hetente. Szóval ha nem vagy klánban akkor gyere.
Meg a 3-4-es tankokra rászántam azt a párszáz XP-t hogy kifejlessze és ne azokra dobálja a tervrajzokat.
Ezekből van meg pl. az USA vonal 5-ösig és már féláron a 6-osok is. -
jr1994
addikt
-
xAttilax
őstag
Dobál persze, csak univerzális lesz belőle. Nyilván úgy sokkal kisebb az "èrtèke", ha lehet inkább újra pörgetem.
-
Elf
aktív tag
Azoknak is dobál tervrajzokat küldetésekért akiknek már minden vagy majdnem minden ki van fejlesztve?
Nekem szinte mindig a legalacsonyabb tier-hez ad tervrajzot. Így van meg hatosig kb. minden úgy hogy a japán-kínai-cseh-meg még mik vannak vonalon soha nem mentem. -
po1son
addikt
Twtich tokenokat ne felejtsétek elkölteni.
10.14 korán reggelig van a határidőEzenkívül ugyanott a német egység tokent holnap reggel jár le GERMAN UNITY DAY STORE
-
Viktoár
addikt
válasz
phoenix1989 #238009 üzenetére
Köszi, nem is figyeltem hogy mi történik a térképen csak az utolsó 3-4 tanknál.
-
Argh!
aktív tag
válasz
2thletme2day #238006 üzenetére
Nem akarom, csak évek óta tervezik, csodálkozom nem jutottak vele semmire.
-
2thletme2day
őstag
válasz
Argh! #238005 üzenetére
A crew 2.0-t a népharag elsöpörte mert azzal tényleg pay to win lett volna a játék annyira beteg dolgokat művelt volna a tankokkal. Mondjuk az egyik, mindenkinek tetsző változtatás holnap fog bekerülni a játékba. 6. érzék alap lesz minden commander számára.
Amúgy miért akarod annyira a crew 2.0-t?
-
Argh!
aktív tag
Nem játszok pár éve már aktivan, évente csak pár mapot. Több mint 1 év után beléptem megnézzem van e már Crew 2.0, de szomorúan látom hogy sehol sincs még .
Látom nem csak a játékos szám épült le hanem a WG programozók szellemi csúcsa is rekordokat döntöget. Régóta tervezik a Crew 2.0-át es ennyi év alatt se sikerült nekik.
-
manu75
aktív tag
válasz
jano_77 #237999 üzenetére
Van az a kábító lövedéke, azzal elég csak a tornyot eltalálni, ha mögötte állsz akkor is stunt ad és reseteli az időt. Előszeretettel használtam én is.
phoenix1989: volt nálam is ugyanilyen kör 4 batchat is volt bent és ripityára szedtek, ha bevittek egy plazmát mind ott termet és szó szerint szétzúztak, mint valami profi csapat, végén megnéztem és a "legjobb" is alig 2000+ wot értékeléssel bírt és alig volt 1-2k csatájuk max. volt amelyiknek az ezret sem érte el.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #237974 üzenetére
Még 1 Panther M10 Tank ÁSZ
-
-
phoenix1989
őstag
válasz
jano_77 #237999 üzenetére
"pár 100 vagy épp 1-2 ezer csatás kezdőkkel ez elég nehezen teljesíthető"
na én wt vel voltam ilyenek ellen és szétkaptak mint a szart. átlag 100 sebzéses játékosok voltak. a végén mikor megnéztem őket nem akartam elhinni. hajszálon múlt hogy nyerek de elbuktam. nem is értettem hogy játszottak ilyen rohadt jól amikor alapból olyan játékosok hogy csukott szemmel jobb köröket mennék.
amúgy én meg csináltam tegnap. szerencsém volt. jo csapatot kaptam illetve jó fej wt-t egyik körben nem csinált semmit csak állt. néha kilőtt egy tankot aztán megint csak állt.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Parfüm topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ukrajnai háború
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 10
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest