-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puculo
aktív tag
válasz
Stigma.HC #255556 üzenetére
Általában ha artizok, a vadászó light tankok ölnek meg a meccs első harmadában, ha a csapat beengedi őket. Nem szokott izgatni, kb. esélytelen ellenük. De még heavy vagy td sem tud 1v1 szituációt lehozni ellenük. Ilyenkor felemelem a csövet mintegy tisztelegvén a közelgő halálnak.
-
Djuree
félisten
válasz
Stigma.HC #246684 üzenetére
én nem vettem észre hogy olyan jó lenne, 1 óra alatt 600-700k nekem megvan a bónuszokkal ha csak 8-as prémmel megyek sima randomban és még csak jól játszani se kell, néhány sebző lövés és mehet a kövi csata.
frontline-ban nekem nem lett ennyi 1 óra alatt, de lehet ott többet kellett volna sebezni vagy nemtom... -
-
-
phoenix1989
őstag
-
Argh!
aktív tag
válasz
Stigma.HC #239297 üzenetére
Persze hogy nem mod okozza, full bug az egész frontline. Tankok siluettje rosz, mindenféle mutáns tankok jelennek meg, eltünő hud, nem lehet lőni, nem fordul a torony. Ami érdekes hogy állitolag semmit nem változtattak rajta, mégis tele lett hibával.
Szerintem a hallowen esemény, roham mod és most jön a holiday ops, emiatt nem volt kapacitás frontlinet kijavitani.
Remélem legalább a karácsonyi cuccot megcsinálták bugmentesre.
-
-
jano_77
nagyúr
válasz
Stigma.HC #212204 üzenetére
pont ezt akartam kérdezni, hogy másnál is ugrándozik a tank DIGI-el?!? Annyira gáz, mert megnyomom mondjuk a jobbra kanyarodást és késleltetve csinálja a tank illetve nem akkor áll meg, amikor én szeretném, a lövés is késleltetve dördül el...borzalmas!
DIGI-nél kell reklamálni vagy ez WOT/WG probléma?Amúgy csak nem bírtam ki és vettem még 11-es Karácsonyit és 11-es Újévit.
Újéviből az utolsóra kiesett a Bisonte C45, újéviből csak gold, kredit és néhány prém nap. GSOR 1008 még mindig nincs -
galervin93
addikt
-
-
KisApám
addikt
válasz
Stigma.HC #210915 üzenetére
Valszeg BANnolva lettem egyszer egy rövid időre a WoT chaten, mert elírtam a CLANRIVALS2020-at, és javítottam... erre BAN járt... ret@rd nagyon a WoT moderálás IS.
E miatt estem el valszeg a dropoktól.notika77
Sok mindenki beszívta... Valakik elírták, sokan mentek utánuk.
Ahogy írtam, a WoT moderátor egy idi*ta. E miatt nem szabadna bannolni még egy rövid időre sem, mert valaki elírta. -
-
3
senior tag
válasz
Stigma.HC #208616 üzenetére
Nekem megfelelne, ha a shopban bármikor meg lehetne venni 300-400 euróért. 100 euró felárért járna egy gempával kivert aranyfüstözést imitáló skin. Plusz 100 euróért a postás hozna egy dedikált fiolányit SerB örökítőanyagából. És a csúcs: még extra 500 euró, és egy domina hozná házhoz a járműhöz való kódot és a SerB által megszentelt kelyhet, és a kód beváltása után nem engedne játszani a tankkal, hanem megkötözne, elindítaná a játékot, a garázsban ott virítana a gép, és a ringyó lassan, kéjesen kiszopkodná a mannát az üvegcséből, aztán feladná a szemkötőt és játszana a tankkal.
-
notika77
senior tag
válasz
Stigma.HC #208418 üzenetére
Nekem is ez jutott eszembe, illetve hogy dezertált, de az 0 XP-s produkció.
(#208417) jano_77: Nem tudsz tenni semmit! Mi sem tudunk tenni semmit! Sőt a WG sem tesz semmit!
Jó hír viszont, hogy az elba**ott kommunikációs rendszert elkezdték a modkészítők javítani és már van mod (ChatEx, Aslain-ben is benne van), ami visszahozza az Affirmative (Értettem?) és Negative (?) válaszokat F5 és F6-ra. Ennyit WG-ről.
-
Archman 3
tag
válasz
Stigma.HC #208373 üzenetére
Nekem is a med 14-es hiányzott, mert véletlen beletettem 1 parancsot és azt csak úgy kaptam vissza ha a másodlagos feladat is sijerült. 430U-val t8 csak nyomtam a w-t és arra figyeltem hogy ha valakibe 5-600 HP volt akkor hagytam a csapatot hogy egy lövésesre levigye. ( loptam a killt
) 4300 dmg és 7 kill lett a vége.
-
3
senior tag
válasz
Stigma.HC #208115 üzenetére
A tüzéreknek az a dolga, hogy olvassák a csatát. Ő nagyon hamar kiolvasta, hogy nem csatában szerepel, hanem egy bukta receptben, és "süssétek meg" felkiáltással kilépett.
Hétköznapi eset. Lenne. De este megjelent a hír, hogy Törökországban egy ötödik emeleti ablakból kizuhant számítógép halálra zúzott egy arra sétáltatott szobakutyát, melynek idős gazdája az ijedtség és a kedvence elvesztése miatt érzett fájdalmában a mentők kiérkezése előtt elhunyt.
Az artysták nem csak önmaguk válnak az elméjüket eluraló rémkép áldozatává, hanem a való életben is áldozatokat szednek.
A kerekessel játszók meg buzik is.
Nem tudom, kell-e ilyenkor smileyt tenni. És ha kell, hová.
-
hulp01
senior tag
válasz
Stigma.HC #207954 üzenetére
Igen, emlékszem, csak nekem nulláról kellett indulni azon az ágon, amikor kiderült, hogy megkapjuk prémiumként, ha benn áll a garázsban. Szóval nekem grind volt az is. Örültem is neki, és jófej húzás is volt a wg-től (hogy ne csak mindig szidjam őket). És ez a sok küldetés is elég sok extra cuccot ad. Ezt is értékelem és a kötvény rendszert is, az is jófejség tőlük.
De jó lenne, ha a high caliber helyett patrol duty-ra adná a nyolcas vagy kilences szintet. Tegnap hármat is összeszedtem a batchattel. Semmi extra nincs rajt az új felszerelések közül (csak venti, stab, optika), és mégis láthatatlan a tank. Volt, hogy 20m-re tépett el mellettem az ebr és nem spottolt. De tudom, ha patrol duty-ra adná, akkor tele lenne minden ebrrel. High caliberből egy jött be, meg egy tank sniper (ami tök vicces volt, mert úgy indult, hogy három lövésből kettő mellé, egy meg pattant, lestem is a végén, hogy medált kaptam). Szóval az öt bármilyen medál meg is van. Természetesen úgy változtatnám a küldetéseket, hogy nekem jó legyen a végén. -
e-newsee
addikt
válasz
Stigma.HC #207956 üzenetére
Én a T-25 Pilot maratont szoktam példának hozni. Talán 4-5 éve volt. Az még olyan volt, hogy minden nap volt egy db küldetés. Csak az az egy, csak azon az egy napon. Volt 10 küldetés, volt rá 14 napod. A hiányzó (nem teljesített) küldetéseket meg tudtad venni token formájában viszonylag olcsón, vagy az utolsó pár napban feloldották az összes küldit újra, és megpróbálhattad befejezni. Arra már nem emlékszem pontosan, de asszem csak a 10. naptól lehetett megvenni egyáltalán a tankot (vagy a tokeneket), addig nem is láttad a tankot a csatában, max a streamereknél. Nekem úgy lett meg, hogy 3 küldit kellett kipótolni, de az valami potom pénz volt, talán 1500 JMF körül. Az a rendszer sem volt jó, mert nem "kényszerített" rá, hogy sokat játssz. Ha megvolt a küldetés első csatára, akkor ki is léphettél másnapig. Egy másik hátránya volt, hogy ha sebzéses küldetés volt, akkor olyan fejetlenség és lökdösődés ment a csatákban, mint egy black friday-en a Wallmartban. Ha spotolás volt, akkor a fél csapat light volt, és egymástól lopták a spotot, stb.
Amit ki akartam hozni, az az, hogy azok a küldik annyiban hasonlítottak a mostani X-eseknek való küldikhez, hogy minden nap más volt, egyre nehezebbek, de még úgy is sokkal könnyebbek, mint a mostaniak. Én, akinek akkor lehetett vagy 5000 csatája, és szerintem 500 alatti wn8-a, majdnem meg tudtam csinálni az összes küldetést, és tudtam volna szerezni egy 8-as prémium tankot ingyen. Most, magamhoz képest sokkal tapasztaltabb, és jobb játékosként esélyem nincs az első 3 szintnél többet megcsinálni a teljesítményes küldik közül. Ami nem feltétlenül baj, mert tényleg maradjon meg azoknak, akik jó játékosok.
Az viszont ebből is látszik, hogy elmentek abba az irányba, hogy a küldetések egy átlag játékos számára szinte lehetetlenek, tehát ha kell a tank, akkor vagy megveszed kedvezménnyel, vagy kiseggeled XP-ből, de akkor ebben a 10 napban tuti, hogy megcsömörlesz a játéktól. -
phoenix1989
őstag
válasz
Stigma.HC #207543 üzenetére
En epp azt vettem eszre kis szinten van nagy kulonbseg. Kis szinten egybol szetcsapnak ezert idegesito.
peterson79
Aha azert aminek a gyengeje a sebesseg leelozi azt aminek az az erossege. En nem vettem eszre hogy barmi koze lenne az egeszhez. Az elejen nalam egyiksem mukodik csak ha mar kihuztam. Ezert megyek a franciaval mert azzal ha a vegeig elmegyek mar nem ernek utol. -
hmb
aktív tag
válasz
Stigma.HC #207367 üzenetére
mentem kb.10 csatat belepek megyek 50 metert es ketten ramesnek.egyszer sikerult mar 3 ladat felvenni a franciaval autan jott egy walkure es nem tudtam elole lelepni olyan gyors volg mint en.....bassza meg a tetves wg ezt a szart ha jovore is ezt dibjak a frontvinal helyett.az ae ohase meg a charbfutur megvan az object nem erdekel de akkor is basszak mar meg abredbas anyjukat ekkora fistalicska modot berakni.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Stigma.HC #207261 üzenetére
a franciában amiatt gondolkodom még, mert több helyen olvastam tanácsként, hogy az elején kerülni kell az összetűzéseket és csak lootolni kell, fejleszteni - ez tavaly is bevált amúgy - és akár lövés nélkül is lehet vki nyertes. Mondjuk ezt nem tudom, hogyan vitelezhető ki, hiszen csak egy maradhat ahhoz, hogy győztese legyen a csatának.
Viszont a franciának - mivel ez gyakorlatilag egy light - van a legnagyobb látótávja és rádiója, amivel pl a loot-ok felderíthetőek és az enemy tankokat is hamarabb veszi talán észre. Esetleg azt próbáltad már? -
Dobi 562
addikt
válasz
Stigma.HC #203303 üzenetére
En is a csataim 90%-at tier 8-9-ben tolom mar honapok ota de ha haladni akarok az Obj 279e kuldeteseivel akkor elo kell vennem a 10-es tankokat neha. Bar mar azon gondolkozok hagyom a fenebe mert minek szenvedjek tier 10-ben azert hogy szerezzek meg egy 10-es tankot...
-
tumikas
csendes tag
válasz
Stigma.HC #203267 üzenetére
Azért ezek se gyengék:
- Elismerjük, hogy vannak még problémák a Tier V-VI-os artykkal. Micsoda meglepetés.
- Az artyk fő célja az erős pozícióban lévő erős tankok hatékonyságának csökkentése. Eddig a campelgetés vissza szorítása volt a mantra...
- Néhány tankba történelmileg nem fér több lőszer. Mindaddig míg játszhatónak látjuk ezeket a tankokat, nem nyúlunk hozzájuk. Az bezzeg nem rontja a történelmi hűséget, hogy van olyan tech tree aminek 80% kamu... -
kchryss
veterán
válasz
Stigma.HC #203076 üzenetére
Az elején mentem pár csatát 5-ös szorzóval meg talán egyet szorzó nélkül is. Ha előre kiszámoltam volna hogy ilyen sok 15-ös szorzóm lesz akkor csak 15-ös szorzóval mentem volna csatába mindig.
Van 10db 15-ös szorzóm ha valaki jönne berlin szakaszba írjon rám.
Ja tényleg a globális és a berlin mód cset másnál sem működik vagy csak nálam pörög a végtelenségig betöltés nélkül?
szerk. EU2-n most működik a cset. -
-
3
senior tag
válasz
Stigma.HC #200487 üzenetére
Ütőképesebb egységgel ugyanannyi csata alatt több kötvényt szerzel. Ha mindent megszerezhetsz XP-ért és kreditért, te döntöd el, mire költöd el őket. Most a WG dönti el, mire költheted a kötvényt. Plusz: BP alatt aranyért és kreditért ad neked olyan felszerelést, amit egyébként csak kötvényért vásárolhatnál meg. Korábban azt mondták, kötvényt nem lehet majd vásárolni. A BP által aranyért és kreditért megvásárolhatod, amit a boltban csak kötvényért adnak (három hónap alatt 20-as BP-szintre jutni nem nagy dolog). Az 1.7-es verzióban bevezették a kreditért vásárolható legénységi direktívákat. Lényegében szembe köpik a korábbi kijelentésüket, és ők maguk világítanak rá, hogy a kötvény-rendszer hülyeség. A kötvénynek kb. az lehetne az egyetlen hosszú távú értelme, hogy olyan tartalmat érjen el vele a játékos, amit máshogy nem szerezhet meg. Vagyis játszania kelljen a speciális tartalomért. Jelenleg ha csak randomozol, felszerelést és hozzá való direktívát kapsz kötvényért, más különleges dologhoz nem juthatsz hozzá. Az aranyért/pénzért is megvehető prémium tankok nem különlegesek, a boosterek meg elérhetők aranyért is. A CW jutalom tankok ebben a formában való árusítása visszataszító, de rossz szájízzel azért nevezhetjük különleges tartalomnak. Ha a WG annyira akarja a kötvényezést, tegyen mögé értékes és valós exkluzív tartalmat. Neki és a játékosoknak is jó deal lenne.
Engem az nem zavar, hogy az aranyat szabad XP-re és kreditre lehet váltani. Az zavar, hogy olyan harci előnyt biztosító felszerelést árulnak aranyért vagy pénzért, amit kreditért vagy szabad XP-ért nem kapok meg. Önmagában nem zavar a fizető játékos számára biztosított nagyobb jövedelmezőség sem, csak akkor, ha kegyetlenül túl van tolva. Tehát azzal van bajom, ha a csatában szemben áll velem egy ellenséges jármű, és olyan holmival van felszerelve, ami javít a jármű harci értékén, és nem szerezhető meg arany vagy pénz nélkül. Az ilyen holmikat kötvényért se lehessen megvenni, csak akkor, ha mellette XP-ért vagy kreditért is megkapható. Persze ebben az esetben nem lehet kötvény-exkluzivitásról beszélni. De például lehetne kötvényért olyan felszerelést árulni, ami annyiban tér el a normáltól, hogy ingyen átszerelhető más tankra.
Szóval nekem az tetszene, ha minden harci értéket növelő eszközt XP-ért/kreditért el lehetne érni. A kötvényeket szerintem ki kellene vezetni, vagy ténylegesen exkluzív tartalmat adni cserébe, ami bármi lehet, de ne változtasson egy jármű harci értékén, vagy ha megteszi, akkor legyen egyenértékű XP-vel/kredittel megszerezhető alternatívája (harci érték szempontjából egyenértékű, tehát az említett ingyen átszerelhető felszerelés rendben van). Sőt, járműveket is árulhatnak kötvényért, de azok legyenek egyediek, ne a shopban megvehetők vagy CW-jutalom tankok, és legyenek jól balanszoltak (nem hulladékok, de nem is OP-k). -
e-newsee
addikt
válasz
Stigma.HC #200090 üzenetére
Pont most néztem én is a küldiket. Látom, ez a tankrewards is elmegy a grindelj minél többet dolog felé.
Pedig ez pont lehetőséget adna arra, hogy változatos küldetéseket kelljen csinálni. Akár hasonló is lehetne, mint a maratonoknál, hogy lenne a grindelős opció, meg a tudás alapú küldetés, és akinek nincs ideje játszani, de van némi tudása, az próbálkozhat azzal is. De neeem, ezeknek az a lényeg, hogy seggelj a gép előtt. Persze, így aki gyengébb, az is el tudja érni a fődíjat. Viszont akinek napi 8-10 csata fér csak bele, az sem minden nap, az meg így járt. Nehogy véletlenül tudásból is ki lehessen húzni.Vegyük az én esetemet. Van 24 napom megcsinálni. Ha T9-10-zel csinálom, és mondjuk minden nap 10 csatából sikerül is abszolválni az első küldetést, akkor az 120 pont naponta. Tehát így minimum 22 nap kell játszanom minimum 10db top10-es csatát, hogy elérjem a 2600 pontot. Ha T8-cal megyek, akkor pedig mind a 24 nap teljesíteni kell. Ez még nem is lehetetlen, de az tuti, hogy nem leszek minden nap minden csatában a top 10-ben, szóval reálisan legyen mondjuk 13 csata naponta. Az már napi másfél, két óra játék, csatahossztól függően, és akkor még csak épphogy megvan a minimum pont, ami kell. Az viszont szinte biztos, hogy ma és holnap kapásból nem érek rá, tehát az eddigi tapasztalataim alapján, reálisan nézve, máris eldőlt, hogy gyakorlatilag nincs esélyem elérni a maximális nyereményt, pedig még csak az első nap van. Arra nagyon ritkán van esély, hogy egy nap 20-30 csatákat lenyomjak, hogy több pontot kapjak. De igazán az az egy-két alkalommal behúzható +10 pont sem ment meg. Arról nem beszélve, hogy lesz közben egy Frontline, amit szintén jó lenne csinálni (igazából sokkal jobb is, mint a tankrewards), és a Frontline csatákért nem szerezhetsz tokent. De ha szerezhetnél is, akkor is csak 10-et kapnál 10 csatáért (ideális esetben), ami Frontline csatákból rohadt sok idő, mert ugye azok nem 6-7 percesek.
Szóval, ha minden nap indítok egy leszarom csatát a FL mellett, akkor is kiesik 140 pont (7*20), amit más napokon kell(ene) pótolni.
Ezt így végiggondolva, nem is érdemes próbálkoznom vele, úgysem megyek semmire. Pedig jó lenne bármelyik 6-os tank (85M már megvan, de azt nem adom), ha másnak nem, hát becserélősnek.
Tudom, most jön az, hogy azok a nyeremények úgysem érnek sokat, és ez igaz is, de csak rám, és azokra, akik már régóta gyűrik a játékot, és sok tankjuk van. Akik még alacsonyabb szinten vannak, és nem tudnak naponta órákat a gép előtt ülni, azoknak ez nem egy egyszerű event a lehetséges nyereményhez képest. Sőt, sokaknak kvázi esélytelen. Pár éve a 85M maraton sokkal egyszerűbb volt ugyanazért a rewardért. -
Jokerdapro
senior tag
válasz
Stigma.HC #199646 üzenetére
Nincs azzal bak ha jön valaki valami problémával, jelenséggel bármivel. Akkor megyek falnak ha mindenki ugyan azt állítja, de "az nem úgy van meg különben is sz@rok rá..."
Mindenki vs. 1ember (többség vs. kisebbség) ---> ugye érződik hogy ki is lehet a helikopter?
Szerk:
Thrawn: így van! Csak a hit itt kevés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- iPhone-t használók OFF topikja
- Hővezető paszták
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- World of Tanks - MMO
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged